Gazete Vatan Logo
Magazin Erkan Kolçak Köstendil'den 'Zekeriyaköy'e taşındığı' iddiasına yanıt!

Erkan Kolçak Köstendil'den 'Zekeriyaköy'e taşındığı' iddiasına yanıt!

'Ulan İstanbul', 'Çukur', ve 'Muhteşem Yüzyıl: Kösem' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen Erkan Kolçak Köstendil, eşi Cansu Tosun ile Cihangir'de otururken, şehrin kalabalığından sıkıldıkları ve oğullarının rahatını düşündükleri için Zekeriyaköy'de bahçeli bir eve taşındıkları iddiasına açıklık getirdi.

Erkan Kolçak Köstendil'den 'Zekeriyaköy'e taşındığı' iddiasına yanıt!

Erkan Kolçak Köstendil ile Cansu Tosun, 2018 yılında Antalya Adrasan Olimpos’ta düzenlenen festival konseptindeki düğün töreni ile evlenmişti. Oyuncu çift, 2020 yılının Temmuz ayında da oğulları Marsel'i kucaklarına almışlardı.

''İNSAN KENDİNİ KIYMETLİ HİSSEDİYOR''

Erkan Kolçak Köstendil, geçtiğimiz haftalarda kendisi gibi oyuncu olan eşi Cansu Tosun ile Emirgan’da görüntülenmişti. Arkadaşlarıyla buluştuğunu söyleyen çiftten Köstendil, basın mensuplarının yoğun ilgisiyle karşılaşınca, "Bu kadar kalabalığa insan kendini kıymetli hissediyor" demişti.

"BİR TANE SİNEMA PROJEMİZ VAR"

Yazı çalışarak geçireceğini belirten oyuncu, "Tiyatro oyunu harika geçiyor. Altıncı sezondayız, ilgi oldukça devam edeceğiz. Bir tane sinema projemiz var, bir tane de çekilmiş olan var, yayınlanmasını bekliyoruz” şeklinde konuşmuştu.

"MARSEL'İN FUTBOLA YETENEĞİ VAR"

Üç yaşındaki oğlu Marsel'in kendisi gibi futbola büyük ilgisinin olduğunu dile getiren ünlü isim, "Galatasaray Sarıyer futbol okulu var. Normalde beş yaş altını almıyorlar ama bir idmana götürdük, hoca da 'Gelsin' dedi. 'Ankara Messi' diye diye top sürüyor. Yeteneği de var sanırım. Yedi yaşındaki arkadaşları ile idmanı tamamlıyor” ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Son olarak; Köstendil ile Tosun çifti, şehrin kalabalığından sıkıldıkları ve oğullarının rahatını düşündükleri için Zekeriyaköy'de kirası 50 bin TL olan bahçeli bir eve taşındıkları iddiasıyla gündeme gelmişti.

"CİHANGİR'DEN TAŞINALI 5 YIL OLDU"

Erkan Kolçak Köstendil, Cihangir'de objektiflere yansıdı. Ünlü oyuncu, ''Hakkımda haberler var şehirden kaçıp Zekeriyaköy’e taşındığıma dair. Bu haberler doğru değil. Ben Cihangir’den taşınalı beş yıl oldu ama başka bir yere taşındım'' dedi.

''RUSYA'DA DÜZENLENECEK FUTBOL TURNUVASINA DAVETLİYİM''

Son dönemde neler yaptığından da bahseden Köstendil, ''Rusya'da düzenlenecek olan bir futbol turnuvasına davetliyim. Üç profesyonel oyuncu var. Geri kalanların sanatçılardan oluşacağı bir turnuva olacak. Ben de katılıyorum, çok heyecanlıyım. İzleyicilere naklen yayın yapılacak'' açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı