Marsel

Marsel

Son dakika Marsel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Marsel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Marsel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Marsel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan marsel gelişmeleri de dahil olmak üzere 201 marsel haberi bulunmuştur. Tüm marsel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selen Sevyen’in oğlunun doğumu ameliyatta herkesi şaşırttı!
Selen Sevyen’in oğlunun doğumu ameliyatta herkesi şaşırttı! En son "Avlu" dizisinde rol alan oyuncu Selen Seyven, bir süredir anneliğin keyfini çıkarıyor. 2020 senesinde Baran Yıldırım ile nikah masasına oturan Selen Seyven’in bu evlilikten Marsel isminde bir oğlu oldu. 37 yaşında anne olan Selin Seyven verdiği bir röportajda özel hayatına dair açıklamalarda bulunurken oğlunun doğumuna ilişkin de dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
22.11.2023 Magazin
Görkem Sevindik trafik kazası geçirdi!
Görkem Sevindik trafik kazası geçirdi! Oyuncu Görkem Sevindik, motosikletiyle Bebek’te kaza geçirdi. Park halindeki araçtan inen kadının aniden açtığı kapıya çarpan oyuncunun eli kırıldı.
23.06.2023 Magazin
Ceyda Düvenci ile boşanma sürecinde olan Bülent Şakrak karavan tatilinde!
Ceyda Düvenci ile boşanma sürecinde olan Bülent Şakrak karavan tatilinde! Eşi Ceyda Düvenci ile boşanma haberleriyle gündeme gelen Bülent Şakrak oyuncu arkadaşı Erkan Kolçak Köstendil ve oğullarıyla birlikte karavan tatiline çıktı. Şakrak'a bu zorlu günlerde arkadaşı Köstendil destek oluyor.
4.06.2023 Magazin
Erkan Kolçak Köstendil'den 'Zekeriyaköy'e taşındığı' iddiasına yanıt!
Erkan Kolçak Köstendil'den 'Zekeriyaköy'e taşındığı' iddiasına yanıt! 'Ulan İstanbul', 'Çukur', ve 'Muhteşem Yüzyıl: Kösem' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen Erkan Kolçak Köstendil, eşi Cansu Tosun ile Cihangir'de otururken, şehrin kalabalığından sıkıldıkları ve oğullarının rahatını düşündükleri için Zekeriyaköy'de bahçeli bir eve taşındıkları iddiasına açıklık getirdi.
21.05.2023 Magazin
Cansu Tosun'dan 'ikinci çocuk' açıklaması!
Cansu Tosun'dan 'ikinci çocuk' açıklaması! 2018 yılında nikâh masasına oturan Cansu Tosun ile meslektaşı Erkan Kolçak Köstendil'in oğulları iki yıl önce dünyaya gelmişti. Güzel oyuncu, 'ikinci çocuk'la ilgili açıklama yaptı.
19.12.2022 Magazin
Cansu Tosun'dan samimi açıklama: Marsel gerçekten bir mucize
Cansu Tosun'dan samimi açıklama: Marsel gerçekten bir mucize 4 sene önce meslektaşı Erkan Kolçak Köstendil ile nikâh masasına oturan, 2020'de Marsel' adını verdikleri oğlunun dünyaya gelmesiyle ilk kez anne olma mutluluğu yaşayan Cansu Tosun, Laurentius dergisine röportaj verdi. Sosyal medyayı eğlenmek için kullanmayı tercih ettiğini söyleyen 34 yaşındaki güzel oyuncu, oğlu ve eşi ile ilgili de samimi açıklamalarda bulundu.
20.10.2022 Magazin
Cansu Tosun'dan deniz pozları!
Cansu Tosun'dan deniz pozları! Meslektaşı Erkan Kolçak Köstendil ile mutlu bir evliliği olan Cansu Tosun, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Geçtiğimiz hafta eşi ve oğlu Marsel ile Bodrum Türk Filmleri haftasına katılan ünlü isim, ekim ayında denize girdi. Güzel oyuncu, keyifli anlarını takipçilerinin beğenisine sundu.
3.10.2022 Magazin
Cansu Tosun'dan eşi ve oğluyla poz!
Cansu Tosun'dan eşi ve oğluyla poz! Meslektaşı Erkan Kolçak Köstendil ile 2018 yılında nikâh masasına oturan Cansu Tosun, 2020 yılında oğlu Marsel'i kucağına almıştı. Hollanda-Türkiye arası mekik dokuyan ünlü çift, Bodrum Türk Filmleri haftasına katıldı. Hafta sonunu Bodrum'da geçiren ikiliden Tosun, eşi ve oğluyla verdiği pozları takipçileriyle paylaştı.
26.09.2022 Magazin
İşte Cansu Tosun'un kolundaki yara izinin hikayesi! Yaşadığı kazayı anlattı
İşte Cansu Tosun'un kolundaki yara izinin hikayesi! Yaşadığı kazayı anlattı Çekimleri tamamlanan 'Beni Sev' filminin ekibi, sette basın mensuplarını ağırladı. Filmin başrol oyuncularından Cansu Tosun, hakkında bilinmeyenleri anlattı. Kendisi gibi oyuncu Erkan Kolçak Köstendil ile mutlu bir evliliği ve Marsel adında bir oğlu olan 34 yaşındaki güzel, kolundaki yara izinin hikâyesini de paylaşarak, "Hiç kapatmayı veya iyileştirmeyi düşünmedim çünkü ben onunla güzelim" dedi.
24.09.2022 Magazin
Cansu Tosun'dan samimi açıklamalar: Güzellik kavramı tek tip olmaya başladı
Cansu Tosun'dan samimi açıklamalar: Güzellik kavramı tek tip olmaya başladı 4 yıldır Erkan Kolçak Köstendil ile mutlu bir evlilik sürdüren, bir çocuk annesi Cansu Tosun, önceki haftalarda kolundaki yara izi hakkında konuşarak, "Ben bu kusurlarımla varım" ifadelerini kullanmıştı. Geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde görüntülenen ünlü isim; muhabirlerin soruları üzerine dikkat çeken açıklamalarda bulunarak, "Güzellik kavramı tek tip olmaya başladı" dedi.
20.09.2022 Magazin
Erkan Kolçak Köstendil'den sevenlerini üzecek gelişme!
Erkan Kolçak Köstendil'den sevenlerini üzecek gelişme! Erkan Kolçak Köstendil, 'Bambaşka Sohbetler' programına konuk oldu. Köstendil, sevenlerini üzen gelişmeyi katıldığı programda duyurdu.
21.08.2022 Magazin
Cansu Tosun'dan konuşulacak itiraf: 'Mutlu evliliğin sırrı bol kavga'
Cansu Tosun'dan konuşulacak itiraf: 'Mutlu evliliğin sırrı bol kavga' Ünlü oyuncu Cansu Tosun bir süredir ekranlardan uzaktı. Tosun geçtiğimiz günlerde kendi oluşturduğu markanın lansmanını gerçekleştirdi. Tosun'u bu önemli gününde eşi Erkan Kolçak Köstendil de yalnız bırakmadı. Sanat camiasının örnek çiftleri arasında gösterilen ve Marsel adında bir oğulları olan ikili, gecede samimi açıklamalarda bulundu. Cansu Tosun, "Mutlu evliliğin sırrı nedir?" sorusuna verdiği yanıtla sosyal medyayı ikiye böldü! İşte Cansu Tosun ile Erkan Kolçak Köstendil'in dikkat çeken açıklamaları...
20.07.2022 Magazin
Zelal Gökçe kimdir, nereli, kaç yaşında? Zelal Gökçe neden gözaltına alındı?
Zelal Gökçe kimdir, nereli, kaç yaşında? Zelal Gökçe neden gözaltına alındı? Müzisyen Zelal Gökçe İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı. Peki, Zelal Gökçe kimdir, kaç yaşında ve nereli, neden gözaltına alındı?
20.05.2022 Magazin
Ayşe Tolga'nın eski eşinden büyük jest!
Ayşe Tolga'nın eski eşinden büyük jest! Seksenler'in yıldızı Ayşe Tolga eviyle ilgili sıkıntı yaşarken imdadına eski kocası koştu. Marsel Eskinazi eski karısının aradığı evi 7 günde bulup bir de hediye etti. Oyuncu Ayşe Tolga ise bu duruma dair "İçimize sindi, çok mutluyuz" dedi.
24.03.2022 Magazin
Ünlü oyuncu Selen Seyven'den güzel haber!
Ünlü oyuncu Selen Seyven'den güzel haber! Geçtiğimiz yıl sessiz sedasız nikah masasına oturan 35 yaşındaki oyuncu Selen Seyven ile Baran Yıldırım, anne ve baba olma mutluluğu yaşadı.
29.09.2021 Magazin
Cansu Tosun annelere seslendi: Aldığınız kiloları takmayın!
Cansu Tosun annelere seslendi: Aldığınız kiloları takmayın! Geçtiğimiz yıl doğum yapan ve bikinili pozlarıyla çok konuşulan Cansu Tosun hamilelik fotoğrafını paylaşarak annelere seslendi.
13.06.2021 Magazin
Can Üner yaşamını yitirdi
Can Üner yaşamını yitirdi Milli tenisçi Çağla Büyükakçay'ın antrenörlüğünü yapan, Türk tenisine büyük emekler vermiş eski oyuncu ve antrenör Can Üner hayatını kaybetti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Can Üner’in hastalığı nedir, neden öldü? Can Üner kimdir, kaç yaşındaydı?
Can Üner’in hastalığı nedir, neden öldü? Can Üner kimdir, kaç yaşındaydı? Milli tenisçi Çağla Büyükakçay'ın antrenörlüğünü yapan, Türk tenisine büyük emekler vermiş eski oyuncu ve antrenör Can Üner hayatını kaybetti. Can Üner’in hastalığı ne, neden öldü? Can Üner kimdir, kaç yaşındaydı?
14.04.2021 Gündem
Güzel oyuncu Cansu Tosun bombayı patlattı!
Güzel oyuncu Cansu Tosun bombayı patlattı! Erkan Koçak Köstendil'in oyuncu eşi Cansu Tosun, oğlu Marsel ile City's Nişantaşı'nda görüntülendi. Tosun, "Marsel'e dadı tutacak mısınız?" sorusuna ilk kez cevap verdi.
21.02.2021 Magazin
"Kaptan sağlam, kafalar rahat"
"Kaptan sağlam, kafalar rahat" Ali Atay, Kasım 2019’da doğan oğlu Fikret Ali ile otomobilde poz verdi.
19.11.2020 Magazin
Mutlu aile fotoğrafına yorum yağdı!
Mutlu aile fotoğrafına yorum yağdı! Erkan Kolçak Köstendil, dün sosyal medya hesabından paylaştığı aile fotoğrafıyla takipçilerinin gönlünü fethetti.
15.11.2020 Magazin
Cansu Tosun'un Marsel'li pozlarına beğeni yağdı
Cansu Tosun'un Marsel'li pozlarına beğeni yağdı Oyuncu Cansu Tosun, iki aylık oğlu Marsel ile pozlarını sosyal medya hesabından yayınladı. Tosun'un paylaşımları takipçilerinden büyük ilgi gördü.
6.09.2020 Magazin
Oyuncu Cansu Tosun'un babaannesi corona virüse yakalandı
Oyuncu Cansu Tosun'un babaannesi corona virüse yakalandı Geçtiğimiz ay oğlu Marsel'i kucağına alan oyuncu Cansu Tosun, babaannesi Döne Tosun'un corona virüse yakalandığını duyurdu. Tosun, yaptığı paylaşımda "Babaannem, dualarımız seninle... Güçlenip, çıkacaksın inşallah hastaneden" ifadelerini kullandı.
24.08.2020 Magazin
Gökçe Bahadır paylaştı! 'Kavuştuk'
Gökçe Bahadır paylaştı! 'Kavuştuk' Gökçe Bahadır, yakın arkadaşı Cansu Tosun ve oğlu Marsel’i ziyaret etti.
8.08.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Marsel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki marsel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.