Erenköy

Erenköy

Son dakika erenköy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan erenköy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını erenköy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erenköy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erenköy gelişmeleri de dahil olmak üzere 569 erenköy haberi bulunmuştur. Tüm erenköy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Otobüste yer isteyen kadına yumruk atan saldırgan için karar verildi
Otobüste yer isteyen kadına yumruk atan saldırgan için karar verildi Kadıköy’de otobüste yer isteyen kadına yumruk atan Muharrem B.'ye çıkarıldığı mahkemece ev hapsi verildi. Muharrem B.'nin hakimlikteki sorgusunda, “Yer talep etmesi üzerine kendisine durumu izah etmeme rağmen alaycı sözler ile tahrik etmiş ve ısrarcı olmuştur. Ayrıca bana bağırarak tekrar çocuğumu almamı istemiştir. Bahsettiğim nedenler ile bir anlık öfke ile olay gerçekleşmiştir" dediği öğrenildi
21.02.2024 Gündem
Kartal'da satırlı komşu dehşeti: 'Öldüreceğim seni' diyor, artık hareket etmeye korkuyorum evde
Kartal'da satırlı komşu dehşeti: 'Öldüreceğim seni' diyor, artık hareket etmeye korkuyorum evde Kartal'da İlginç Cihan Biricik, eline aldığı satırla komşusu Nermin Gümrükçü'nün kapısına dayandı. Kapıyı açan Gümrükçü'nün üzerine Yürüyen Biricik, kapatılan kapıyı satırla vurarak açmaya çalıştı. Gözaltına alınan İlginç Cihan Biricik'in akli dengesinin yerinde olmadığı ortaya çıktı. Biricik'in daha önce de annesini yaraladığı ve bir süre Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördüğü öğrenildi. Neriman Gümrükçü " Gürültüler olduğu zaman şahıs rahatsız oluyormuş. Ama bir apartmanda yaşıyoruz yani. İnsanın olduğu yerde gürültüde olur. Her şey olur. Artık hareket etmeye korkuyordum evimde" dedi.
25.01.2024 Gündem
Oktay Derelioğlu'na trafikte saldıranlar ilk kez hakim karşısına çıktı
Oktay Derelioğlu'na trafikte saldıranlar ilk kez hakim karşısına çıktı Eski futbolcu Oktay Derelioğlu ve eşi Başak Derelioğlu'na trafikte saldıranlar ilk kez hakim karşısına çıktı.
10.01.2024 Gündem
Marmaray seferleri durduruldu mu? 19 Aralık Maltepe-Suadiye Marmaray çalışıyor mu, Marmaray Seferleri iptal mi?
Marmaray seferleri durduruldu mu? 19 Aralık Maltepe-Suadiye Marmaray çalışıyor mu, Marmaray Seferleri iptal mi? Marmaray seferleri durduruldu mu, Maltepe-Suadiye Marmaray seferleri iptal mi? Marmaray kullanmak isteyen vatandaşlar Marmaray seferlerinin çalışıp çalışmadığını, neden durdurulduğu merak ediyor. Peki, 19 Aralık Marmaray’da seferler neden durdu? Marmaray Maltepe-Erenköy çalışıyor mu? Marmaray Suadiye durağı açıldı mı, ne zaman açılacak?
19.12.2023 Gündem
Apaşlar grubunun gitaristi Yalçınkaya Tümay vefat etti
Apaşlar grubunun gitaristi Yalçınkaya Tümay vefat etti 1960'ta kurulan Apaşlar grubunun gitaristi Yalçınkaya Tümay, zatürreye bağlı organ yetmezliğinden 81 yaşında hayatını kaybetti
6.12.2023 Magazin
İlk Türk Astronom Nüzhet Gökdoğan Kimdir? Google’da Doodle olan Nüzhet Gökdoğan'ın hayatı: Kaç yaşında, nasıl ve neden öldü?
İlk Türk Astronom Nüzhet Gökdoğan Kimdir? Google’da Doodle olan Nüzhet Gökdoğan'ın hayatı: Kaç yaşında, nasıl ve neden öldü? Nüzhet Gökdoğan Atatürk ile akraba mı, neden öldü? Google, gökbilimci ve akademisyen Prof. Dr. Nüzhet Gökdoğan’a özel ‘Doodle’ hazırladı. Doodle tıklandığında kullanıcılar, 14 Ağustos 1910’da İstanbul’da dünyaya gelen Prof. Dr. Nüzhet Gökdoğan ile ilgili bilgi ve haberlerin yer aldığı sayfaya yönlendiriliyor. Peki, Nüzhet Gökdoğan kimdir, kaç yaşında, neden ve nasıl öldü? Nüzhet Gökdoğan Atatürk’ün neyi? İşte Nüzhet Gökdoğan’ın gençliği ve hayatı…
14.08.2023 Gündem
Oyuncu Tanju Tuncel son yolculuğuna uğurlandı!
Oyuncu Tanju Tuncel son yolculuğuna uğurlandı! Oyuncu Tanju Tuncel son yolculuğuna uğurlandı. 83 yaşında hayatını kaybeden Tuncel'in cenazesi Erenköy'de kılınan cenaze namazının ardından Tuzla’daki Osmangazi Mezarlığında toprağa verildi.
16.07.2023 Magazin
Usta oyuncu Tanju Tuncel hayatını kaybetti! Ata Demirer'den taziye mesajı
Usta oyuncu Tanju Tuncel hayatını kaybetti! Ata Demirer'den taziye mesajı 'Geniş Aile', 'Eyvah Eyvah 2', 'Eyvah Eyvah 3' başta olmak üzere birçok dizi, sinema filmi ve tiyatro oyununda rol alan usta sanatçı Tanju Tuncel 83 yaşında hayatını kaybetti. Sanatçının, yarın Erenköy Galip Paşa Camii'nde öğle namazını müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Osmangazi Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi. Ünlü oyuncu Ata Demirer de "Hayatımda tanıdığım en naif, en kendine has insanlardan” ifadeleriyle taziye paylaşımında bulundu.
15.07.2023 Magazin
Oyuncu Özgür Özberk'in darbedildiği anlar kamera!
Oyuncu Özgür Özberk'in darbedildiği anlar kamera! Özgür Özberk, Kadıköy’de yaya geçidinden hızlı geçtiği için uyardığı sürücü tarafından darbedildi. Oyuncunun darp edildiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Özberk, sosyal medya hesabından "Yerde kafama tekme yedim ve kaldırıma kafamı çarptım" açıklamasında bulundu.
27.06.2023 Magazin
Kadıköy’de kontrolden çıkan araç aydınlatma direğine çarptı: 1 ağır yaralı
Kadıköy’de kontrolden çıkan araç aydınlatma direğine çarptı: 1 ağır yaralı Kadıköy’de bir otomobil seyir halindeyken kontrolden çıkarak kaldırımdaki aydınlatma direğine çarptı. Kaza sonucu araç sürücüsü ağır yaralandı.
8.06.2023 Gündem
Kocasını öldürdüğü iddiasıyla tutuklandı! 'Başka biri ile ilişkim olduğunu kabul ediyorum'
Kocasını öldürdüğü iddiasıyla tutuklandı! 'Başka biri ile ilişkim olduğunu kabul ediyorum' Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde önce intihar ettiği düşünülen, sonra ölümü şüpheli bulunan Gökhan Altay'ı (26) öldürdüğünü itiraf eden eşi Esra Altay (24), ilk duruşmada ifadesini değiştirdi. Başka biri ile ilişkisi olduğunu kabul etti. Daha önce annesinin baskı ve tehdidi nedeniyle suçu kabul ettiğini belirten Esra Altay'ın sözlerine tepki gösteren baba Kahraman D. (47), "Esra'ya yardım etmedim. Onu da evlatlıktan reddediyorum. Evlat değil; canavar yetiştirmişim. Gökhan, benim için evladımdan üstündü. Bir şeyini görsem; evimde durdurmazdım" dedi.
6.06.2023 Yaşam
Tarihi değiştiren zafer: Çanakkale! Zafere giden o yolda neler yaşandı?
Tarihi değiştiren zafer: Çanakkale! Zafere giden o yolda neler yaşandı? Bundan tam 108 yıl önce, Çanakkale'de tarihin gördüğü en büyük destanlardan biri yazıldı. Tarihin akışını değiştiren bu savaşta zafere giden yolda neler yaşandı? Büyük Komutan Mustafa Kemal Atatürk, askeri dehasını ortaya koyduğu zaferde nasıl bir yol izledi? Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Tarih Profesörü Dr. Kemal Arı, CNN TÜRK canlı yayınında anlattı.
18.03.2023 Gündem
Çanakkale'yi yenilmez yapan mayınlar ilk kez görüntülendi! 'Görevinin büyüklüğü nedeniyle şehit kabul edildi'
Çanakkale'yi yenilmez yapan mayınlar ilk kez görüntülendi! 'Görevinin büyüklüğü nedeniyle şehit kabul edildi' Çanakkale’yi yedi düvele geçilmez kılarken işgal kuvvetlerinin İstanbul’a ulaşmasını engelleyen en önemli unsurlardan Nusrat mayın gemisi ve mürettebatı, Çanakkale Muharebeleri’nin 108. yılında anılıyor.
18.03.2023 Gündem
İstanbul'da tahliye edilen okulların listesi ilçe ilçe açıklandı!
İstanbul'da tahliye edilen okulların listesi ilçe ilçe açıklandı! İstanbul Valiliği’nin aldığı karara göre İstanbul’da riskli olarak belirlenen 93 okula tahliye kararı verildiği açıklandı. Öğrenciler depreme dayanıklı okullara nakledilecek. 20 Şubat 2023 Pazartesi günü itibariyle öğrencilerin nakledilecek okulların listesi de ilçe ilçe duyuruldu.
18.02.2023 Eğitim
Danıştay saldırganı Alparslan Arslan koğuşunda ölü bulundu
Danıştay saldırganı Alparslan Arslan koğuşunda ölü bulundu Danıştay saldırısının faili avukat Alparslan Arslan, Maltepe Cezaevi'ndeki koğuşunda ölü bulundu. Arslan'ın intihar ettiği belirtilirken cenazesi otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.
17.02.2023 Gündem
86 yaşındaki emekli askerin öldürdüğü eşi ve oğlu birlikte toprağa verildi
86 yaşındaki emekli askerin öldürdüğü eşi ve oğlu birlikte toprağa verildi Eskişehir'de 86 yaşındaki emekli askerin öldürdüğü eşi ile oğlunun cenazeleri İnönü ilçesinde birlikte toprağa verildi.
29.01.2023 Gündem
Marmaray arızası giderildi mi, düzeldi mi? 24 Kasım Marmaray bozuldu mu, neden çalışmıyor?
Marmaray arızası giderildi mi, düzeldi mi? 24 Kasım Marmaray bozuldu mu, neden çalışmıyor? Marmaray arıza mı yaptı, Marmaray arızası düzeldi mi? Marmaray'da sabah saatlerinde yaşanan arıza nedeniyle işe ve okullarına gitmek isteyen vatandaşlar mağduriyet yaşadı. Yolcular tepkilerini sosyal medya üzerinden paylaştı.
24.11.2022 Gündem
Marmaray’da seferler yapılamadı, duraklarda kalabalık oluştu
Marmaray’da seferler yapılamadı, duraklarda kalabalık oluştu Marmaray sisteminde meydana gelen teknik bir aksama nedeniyle Halkalı-Göztepe durakları arasında seferle yapılamadı, Gebze-Erenköy durakları arasında ise gecikmeli olarak yapıldı. Aksama nedeniyle duraklarda ve peronlarda kalabalığın oluştuğu görüldü.
24.11.2022 Gündem
Jale İnan kimdir (kısaca hayatı)? Google’da doodle olan İnan'ın mesleği ne, ne yapmıştır? Jale İnan neden, nasıl ve kaç yaşında öldü?
Jale İnan kimdir (kısaca hayatı)? Google’da doodle olan İnan'ın mesleği ne, ne yapmıştır? Jale İnan neden, nasıl ve kaç yaşında öldü? Google 'Jale İnan' Doodle oldu. Google, 27 Eylül tarihine özel Jale İnan Doodle ile kullanıcılarını meraklandırdı. Jale İnan Doodle'ı sonrası Jale İnan kimdir, Google 'Jale İnan' doodle nedir, mesleği ne, neden doodle oldu? gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı. İşte Jale İnan’ın doğum yeri, kitapları, eserleri ve hakkında merak edilen diğer detaylar…
27.09.2022 Gündem
KKTC'yi ayağa kaldıran skandal hata! Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'dan çok sert tepki...
KKTC'yi ayağa kaldıran skandal hata! Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'dan çok sert tepki... Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Başbakanlığa bağlı Piyangolar İdaresi, 8 Ağustos Erenköy Direnişi'nin 58. yıldönümü için 8 Ağustos tarihli bir piyango bileti bastı.
25.07.2022 Dünya
Gümrük Müdürlüğü önünde TIR kuyruğu! Üç şeridi kapattılar
Gümrük Müdürlüğü önünde TIR kuyruğu! Üç şeridi kapattılar Erenköy Gümrük Müdürlüğü'nde, yurt dışına çıkacak TIR'lar nedeniyle yoğunluk yaşanıyor. Gümrüğe girmek için bekleyen TIR'ların Çamlıca Gişelerinden itibaren oluşturduğu uzun araç kuyruğu havadan görüntülendi.
22.07.2022 Yaşam
Cüneyt Arkın'ın ilk eşi Güler Mocan kimdir, yaşıyor mu? Güler Mocan kaç yaşında ve kaç çocuğu var?
Cüneyt Arkın'ın ilk eşi Güler Mocan kimdir, yaşıyor mu? Güler Mocan kaç yaşında ve kaç çocuğu var? Yeşilçam'ın usta ismi Cüneyt Arkın vefat etmesi sonrası hayatı hakkındaki ayrıntılar gündeme geldi. Ünlü sanatçının vefat haberinin ardından ilk eşi doktor Güler Mocan'ın hayatı gündeme geldi. Ruh ve sinir Hastalıkları Uzmanı olan Güler Mocan 1964 yılında Cüneyt Arkın ile nikah masasına oturdu. Peki, Cüneyt Arkın'ın ilk eşi Güler Mocan kimdir, yaşıyor mu? Güler Mocan kaç yaşında ve kaç çocuğu var? Cüneyt Arkın'ın ilk eşi Güler Mocan'ın hayatı...
30.06.2022 Televizyon
İslam Sancak kimdir, nereli, kaç yaşında evli mi? Şehit P. Uzm. Çvş. İslam Sancak nasıl öldü, şehit oldu?
İslam Sancak kimdir, nereli, kaç yaşında evli mi? Şehit P. Uzm. Çvş. İslam Sancak nasıl öldü, şehit oldu? İslam Sancak Pençe-Kilit operasyonunda şehit oldu. Şehidin acı haberi ailesine yetkililer tarafından verildi. Peki, İslam Sancak kimdir, nereli, kaç yaşında evli mi? P. Uzm. Çvş. İslam Sancak nasıl öldü, şehit oldu?
30.05.2022 Gündem
Necip Fazıl Kısakürek ölüm yıldönümünde anılıyor! Necip Fazıl Kısakürek kimdir? İşte Necip Fazıl Kısakürek’in hayatı!
Necip Fazıl Kısakürek ölüm yıldönümünde anılıyor! Necip Fazıl Kısakürek kimdir? İşte Necip Fazıl Kısakürek’in hayatı! Necip Fazıl Kısakürek ölüm yıldönümünde anılıyor! Necip Fazıl Kısakürek’in ölümünün üzerinden 39 yıl geçti. "Çile", "Kaldırımlar", "Örümcek Ağı" adlı şiirleri ile bilinen, Türk edebiyatında Baki'den sonra "Sultanu'ş Şuara" unvanına sahip ikinci kişi olan Necip Fazıl Kısakürek’in hayatı merak ediliyor. Peki, Necip Fazıl Kısakürek kimdir, nereli? İşte Necip Fazıl Kısakürek şiirleri, kitapları ve oyunları!
25.05.2022 Kültür Sanat
Bakan Özer, Kadıköy Alev Alatlı BİLSEM'i ziyaret etti
Bakan Özer, Kadıköy Alev Alatlı BİLSEM'i ziyaret etti Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Yazar Alev Alatlı'nın adını taşıyan BİLSEM'i ziyaret etti. Alev Alatlı'nın birlikte gerçekleştirdiği ziyarette konuşan Bakan Özer "Gençlerimizin onu tanıyarak, eserlerini okuyarak, temas ederek gelecek vizyonunu çizmesi ülkemizin gideceği yol için çok kıymetli bir şey" dedi.
20.05.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Erenköy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erenköy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.