Ehliyetsiz Sürücü

Ehliyetsiz Sürücü

Son dakika Ehliyetsiz sürücü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ehliyetsiz sürücü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ehliyetsiz sürücü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ehliyetsiz Sürücü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ehliyetsiz sürücü gelişmeleri de dahil olmak üzere 307 ehliyetsiz sürücü haberi bulunmuştur. Tüm ehliyetsiz sürücü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu: Kibrinizde boğulun, paranız batsın
Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu: Kibrinizde boğulun, paranız batsın İstanbul’da T.C.’nin aracıyla çarparak ölümüne neden olduğu Oğuz Murat Aci’nin babası, iki talebi olduğunu söyledi: “Babasız kalan torunumun hakkını onlara yedirmem. 20 yıllık eğitim masrafını peşin alacağım. Benim istediğim yerde oğlumun isminin yaşayacağı bir anıt istiyorum”
9.04.2024 Gündem
Kan parası uygulamasında  yeni görüş!
Kan parası uygulamasında yeni görüş! ‘Kan parası’ olarak bilinen tazminatın sadece ölenin mirasçıları değil, maddi veya manevi destek olduğu kişilerin de alabileceğini belirten Avukat Selin Kırhan, "Dava, ilgili Asliye Hukuk Mahkemesinde açılır. Zaman aşımı ölüm tarihinden itibaren 2 yıldır. Her halde, fiilin işlendiği tarihten itibaren 10 yıldır” dedi.
21.03.2024 Gündem
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Baba Cihantimur'un 'fenomenler' bağlantısı ortaya çıktı
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Baba Cihantimur'un 'fenomenler' bağlantısı ortaya çıktı 17 yaşındaki Timur Cihantimur, çarptığı sürücünün ölümüne neden olmuş ve annesi Eylem Tok tarafından Amerika'ya kaçırılmıştı. Olaya ilişkin 1 kişi tutuklanırken baba Bülent Cihan Timur'un da fenomenler soruşturmasında şüpheli sıfatı ile yer aldığı öğrenildi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ise dün yaptığı konuşmada yurt dışına kaçan Timur Cihantimur (17) ile annesi Eylem Tok'un iadesine ilişkin, "İade dosyamızı ilettik ve geçici tutuklama evrakımızı da gönderdik. Bugün itibarıyla Amerika Birleşik Devletleri Adalet Bakanlığı'ndan cevap geldi. Bu cevabi yazıda istenen bazı belgeler var. Bu belgeleri de tamamladık. Buradaki süreci takip ediyoruz" dedi.
13.03.2024 Gündem
Oğlu otomobile babası da sürücüye vurdu!
Oğlu otomobile babası da sürücüye vurdu! Erzurum'da oğlu S.G.'nin (18) otomobili ile kaza yaptığını duyan Eyüp G. (46), olay yerine gelip, diğer sürücü Erkan A.'ya (47) sopa ile saldırdı. Erkan A.'nın da karşılık vermesi ile çıkan kavga, polisin müdahalesi ile sona erdi. O anlar kameraya yansırken, iki taraf birbirinden şikayetçi oldu.
13.03.2024 Gündem
Cadde ortasında drift attı, 58 bin TL cezadan kurtulamadı
Cadde ortasında drift attı, 58 bin TL cezadan kurtulamadı Çankırı'nın Kızılırmak ilçesinde otomobiliyle cadde ortasında drift atarak trafiği tehlikeye düşüren sürücüye 58 bin 137 TL cezai işlem uygulandı. Trafik magandasının tehlikeli eğlencesi ise kameralara yansıdı.
1.02.2024 Gündem
Ehliyetsiz sürücünün kullandığı minibüs motokuryeye çaptı! İşte o anlar
Ehliyetsiz sürücünün kullandığı minibüs motokuryeye çaptı! İşte o anlar Trabzon'un Yomra ilçesinde ehliyetsiz sürücü A.İ.'nin (17) kullandığı minibüsün çarptığı motokurye Ali İhsan Sekmenoğlu (30) ağır yaralandı. Kaza, güvenlik kamerasına yansıdı.
11.01.2024 Vatan TV
Ehliyetsiz sürücünün kullandığı minibüs motokuryeye çaptı! İşte o anlar
Ehliyetsiz sürücünün kullandığı minibüs motokuryeye çaptı! İşte o anlar Trabzon'un Yomra ilçesinde ehliyetsiz sürücü A.İ.'nin (17) kullandığı minibüsün çarptığı motokurye Ali İhsan Sekmenoğlu (30) ağır yaralandı. Kaza, güvenlik kamerasına yansıdı.
11.01.2024 Gündem
Kazada ehliyetsiz ve alkollü çıkan sürücüye 12 bin TL ceza
Kazada ehliyetsiz ve alkollü çıkan sürücüye 12 bin TL ceza Antalya’nın Manavgat ilçesinde 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada yaralanan olmadı. Kaza yapan otomobillerden birisinin sürücüsünün 2.70 promil alkollü olduğu ve ehliyeti bulunmadığı belirlenirken, aracın önündeki içki bardağı ve gitar dikkatlerden kaçmadı.
5.09.2023 Yaşam
Ehliyetsiz yakalanan kadın polisleri böyle tehdit etti: Mehmet abiyi tanıyor musunuz?
Ehliyetsiz yakalanan kadın polisleri böyle tehdit etti: Mehmet abiyi tanıyor musunuz? İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri Kadıköy'de denetim yaptı. Trafik ekipleri kırmızı ışık ihlali yapan, seyir halinde cep telefonuyla konuşan ve emniyet kemeri takmayan sürücülere toplam 262 bin 252 TL ceza kesildi. Denetimlere ehliyetsiz yakalanan bir sürücü ise polis ekiplerine 'Şimdi ararım ve buraya yığarım. Şimdi burada sıkıntı çıkacak' dedi.
26.08.2023 Gündem
Nevşehir'de, kaza şehidi asker için tören
Nevşehir'de, kaza şehidi asker için tören Nevşehir'de ehliyetsiz sürücünün kullandığı otomobilin çarpması ile şehit olan Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi'nde (JAKEM) görevli Uzman Onbaşı Oğuzhan Kabayel (21) için tören düzenlendi.
8.05.2023 Gündem
Tokat'ta akraba iki aile arasında silahlı kavga: 2'si ağır 4 yaralı
Tokat'ta akraba iki aile arasında silahlı kavga: 2'si ağır 4 yaralı Tokat'ta kavak ağacı nedeniyle aralarında husumet bulunan iki aile arasında çıkan kavgada av tüfeğinden çıkan saçmaların isabet ettiği 2'si ağır 4 kişi yaralandı.
18.09.2022 Yaşam
Denizde korku dolu anlar, yüzenlerin arasına daldı! 'Büyük faciadan dönüldü'
Denizde korku dolu anlar, yüzenlerin arasına daldı! 'Büyük faciadan dönüldü' İzmir'in Menderes ilçesinde, açıktan kıyıya doğru gelen ve içerisinde 3 kişinin olduğu fiber tekne denizde yüzenlerin arasına dalıp, yan yattı. 1 kişinin hafif yaralandığı olay anı bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
18.09.2022 Yaşam
Virajı alamayan ehliyetsiz sürücü yayaları ezdi! Ölü ve yaralı var
Virajı alamayan ehliyetsiz sürücü yayaları ezdi! Ölü ve yaralı var Tunceli'nin Ovacık ilçesi Paşadüzü köy yolundaki virajda ehliyetsiz sürücünün kontrolünden çıkan otomobilin çarptığı Savaş Özbek (32) yaşamını yitirirken, yaralanan M.A. askeri helikopterle Elazığ'a sevk edildi.
18.09.2022 Yaşam
Adana’da iğrenç olay!  Öz annesi para karşılığı sattı, eşi kabusu yaşattı
Adana’da iğrenç olay! Öz annesi para karşılığı sattı, eşi kabusu yaşattı Adana’da 16 yaşındayken öz annesi tarafından para karşılığı başka bir aileye satılan genç kadın, 10 yıl önce evlendiği ve bir süre önce boşandığı eşinden 5 yıl şiddet gördüğünü, boşanmasına rağmen hala ölüm tehdidi aldığını ve çocuklarını göremediğini öne sürdü.
3.08.2022 Yaşam
Kazaya karışan ehliyetsiz sürücü sinir krizi geçirince ortalık karıştı
Kazaya karışan ehliyetsiz sürücü sinir krizi geçirince ortalık karıştı Kocaeli'de minibüs ile hafif ticari aracın kazaya karışmasının ardından sürücülerden biri sinir krizi geçirdi. O sırada olay yerinden geçen bir kadın ise polise zorluk çıkartan sürücüye tokat attı.
3.08.2022 Yaşam
Yayaya çarpan 16 yaşındaki çocuk suç makinesi çıktı
Yayaya çarpan 16 yaşındaki çocuk suç makinesi çıktı Samsun'un Alaçam ilçesinde 16 yaşındaki alkollü çocuğun kullandığı otomobilin çarptığı yaya, olay yerinde hayatını kaybetti.
18.07.2022 Yaşam
Skuter kazasında ölen Ezgi Alya Yiğit davasında flaş karar! Sürücüye istenen ceza da belli oldu
Skuter kazasında ölen Ezgi Alya Yiğit davasında flaş karar! Sürücüye istenen ceza da belli oldu Gaziantep'te, skuter ile evine dönen lise öğrencisi Ezgi Alya Yiğit'in öldüğü, Şimal Toprak'ın yaralandığı kazanın ardından tutuklanan ve 1 ay sonra serbest kalan ehliyetsiz otomobil sürücüsü Osman S.(17) hakkında iddianame hazırlandı. Kazada yaşamını yitiren Ezgi Alya Yiğit'in 'asli' kusurlu olduğu belirtilen iddianamede, 'tali' kusurlu olarak kabul edilen sürücü Osman S., hakkında  'taksirle ölüm ve yaralanmaya neden olma' suçundan  2 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
22.06.2022 Yaşam
Esenyurt’ta ehliyetsiz sürücü polisten kaçarken kafeye girdi!
Esenyurt’ta ehliyetsiz sürücü polisten kaçarken kafeye girdi! İstanbul Esenyurt'ta polis ekiplerinin dur ihtarına uymayan ehliyetsiz sürücü kaçmaya başladı. Polislerin kovaladığı sürücü önce hafif ticari bir araca çarptı ardından da yol kenarındaki kafeye girdi. 
13.06.2022 Yaşam
Ehliyetsiz sürücü, polis ekiplerine çarptı: 2'si polis 3 yaralı
Ehliyetsiz sürücü, polis ekiplerine çarptı: 2'si polis 3 yaralı Kırıkkale'de 'dur' ihtarına uymayarak kaçan ehliyetsiz sürücü, kendisini takip eden motorsikletli polis ekibine çarptı. Kazada, 2'si polis 3 kişi yaralandı.
29.05.2022 Yaşam
Eşini bıçaklayarak öldüren koca için istenen ceza belli oldu
Eşini bıçaklayarak öldüren koca için istenen ceza belli oldu Ankara'da, tartıştığı eşi Reyhan Korkmaz'ı bıçaklayarak, öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Zeynel Abidin Korkmaz (38) hakkında savcı, mütalaasını açıklayıp, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep etti.
25.05.2022 Yaşam
Derya'yı, 'artık beni rahatsız etme' dediği için öldürmüş
Derya'yı, 'artık beni rahatsız etme' dediği için öldürmüş Bursa'da, Erkan Talat Çetin'in (43), bir süre görüştüğü Derya Karya'yı (36), 'kendisini rahatsız etmemesini istediği için' öldürdüğü ortaya çıktı. Doğal gaz tesisatçılığı yapan Erkan Talat Çetin'in 4 ayrı suçtan da kaydı olduğu öğrenildi.
25.05.2022 Yaşam
Çocuklu aileleri tedirgin eden fotoğraf asılsız çıktı
Çocuklu aileleri tedirgin eden fotoğraf asılsız çıktı Diyarbakır'da, sosyal medya hesaplarından yapılan, 'çocuk kaçıran organ mafyası lideri' olduğu iddia edilen kimliği belirsiz kadın ile ilgili paylaşımlar asılsız çıktı.
25.05.2022 Yaşam
Kazada yaralanan Dilara 145 gündür yaşam mücadelesi veriyor, ehliyetsiz sürücü serbest!
Kazada yaralanan Dilara 145 gündür yaşam mücadelesi veriyor, ehliyetsiz sürücü serbest! İzmir'in Bornova ilçesinde, ehliyetsiz sürücü İsa E.'nin (26) kullandığı otomobilin, bir arkadaşıyla birlikte bindiği motosiklete çarpması sonucu yaralanan Doğu Akdeniz Üniversitesi'nde araştırma görevlisi olan Dilara Aldanoğlu (24) solunum cihazına bağlı ve bilinci kapalı olarak 145 gündür gündür yaşam mücadelesi veriyor. Yasemin Aldanoğlu (47), kızının yaralanmasına neden olan sürücünün tutuklu yargılanmasını isteyerek "İçimdeki yangın hiçbir türlü geçmez ama belki soğur. Kızım bu haldeyken sürücünün serbest kalması beni yaralıyor" dedi.
25.05.2022 Yaşam
Tartıştığı kız arkadaşını boğazından bıçakladı! Kendisini de ayağından yaraladı
Tartıştığı kız arkadaşını boğazından bıçakladı! Kendisini de ayağından yaraladı Kayseri'de B.A. (15), henüz bilinmeyen nedenle tartıştığı kız arkadaşı G.O.'yu (15) bıçakla boğazından, kendini ise ayağından yaraladı.
20.05.2022 Yaşam
Ehliyetsiz sürücü Seda'ya çarparak ölümüne neden olmuştu! Tahliye kararına tepki
Ehliyetsiz sürücü Seda'ya çarparak ölümüne neden olmuştu! Tahliye kararına tepki İstanbul Maltepe'de ocak ayında meydana gelen kazada, yaya geçidinden karşıya geçmeye çalışan Seda Doğan'a, hızla ilerlediği belirtilen ehliyetsiz sürücü çarparak ölümüne neden oldu. 22 yaşındaki sürücüye, 4 yıl 6 ay hapis cezası verilerek tahliye kararı çıktı.  Ölen kadının ailesi karara tepki gösterdi. Seda Doğan'ın kardeşi Esra Doğan Yavuz, "Yaya geçidinden geçerken, saatte 108 kilometre hız ile çarpıyor. 20 metre savuruyor, hiç durmadan basıp gidiyor. Çarpan kişinin 7 derece gözleri bozuk, ehliyeti yok. Serbest bırakılmasıyla gerçekten biz de öldük" diye konuştu.
20.05.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ehliyetsiz Sürücü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ehliyetsiz sürücü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.