Eren Komiser

Eren Komiser

Son dakika eren komiser haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eren komiser ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eren komiser haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eren Komiser

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eren komiser gelişmeleri de dahil olmak üzere 48 eren komiser haberi bulunmuştur. Tüm eren komiser haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yargı’da nefesler tutulacak, Türkiye Tuğçe’ye ağlayacak
Yargı’da nefesler tutulacak, Türkiye Tuğçe’ye ağlayacak Türkiye’nin en çok izlenen Emmy ödüllü dizisi Yargı’nın yeni bölümünde nefesler tutulacak, izleyenler bu kez Tuğçe için ağlayacak. Babası Eren Komiser ’in ve sevgilisi Efe Savcı’nın yaşlı bir kadının cesedini bulmak için İstanbul Boğazı’nda yapılan su altı arama çalışması esnasında Tuğçe’yi hareketsiz bir şekilde buldukları anlarda gözyaşları sel olup akacak. Polis bir babanın meslektaşı olan evladı için ettiği feryat yürekleri dağlayacak.
17.03.2024 Magazin
'Yargı'dan Pençe-Kilit şehitlerine vefa! Gözyaşlarına boğdu
'Yargı'dan Pençe-Kilit şehitlerine vefa! Gözyaşlarına boğdu Kanal D’de her pazar akşamı yayınlanan 'Yargı' dizisinin son bölümünde Pençe-Kilit Harekatı Bölgesi’nde şehit düşen askerler için saygı duruşunda bulunuldu. Senaryo gereği şehit düşen Metin Amir’in evine Türk bayrağı asıldı. O anlar izleyenleri gözyaşlarına boğdu.
15.01.2024 Magazin
Yargı”nın Eren Komiseri Uğur Aslan: Kendimi işe verdim
Yargı”nın Eren Komiseri Uğur Aslan: Kendimi işe verdim Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizisi “Yargı”nın Eren Komiseri Uğur Aslan önceki akşam Florya Mutlu Et Kebap ve Kahvaltı Salonu çıkışı görüntülendi.
4.04.2023 Magazin
Yargı'dan nefes kesen bölüm! 'Beni öldüreceklermiş abi'
Yargı'dan nefes kesen bölüm! 'Beni öldüreceklermiş abi' Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Aslan ve Şükran Ovalı'yı kadrosunda buluşturan Yargı heyecan dolu bir bölümle ekranlara geldi. Pazar akşamlarına damga vuran dizinin yeni bölümünde; Ilgaz, kardeşi Defne'ye ulaşmak için her yolu denedi. Balkan mafyasının kaçırdığı Defne'den gelen mesaj herkesi yıktı!
6.02.2023 Televizyon
Uğur Aslan kimdir, nereli, kaç yaşında? Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konuğu Uğur Aslan TV dizileri ve filmleri ile hayat hikayesi…
Uğur Aslan kimdir, nereli, kaç yaşında? Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konuğu Uğur Aslan TV dizileri ve filmleri ile hayat hikayesi… Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konuklarından biri de Yargı dizisinin Eren Komiser'i Uğur Aslan oldu. Şarkılar Bizi Söyler programının yayınlanmasıyla Uğur Aslan hakkında merak edilenler arttı. İzleyenler Uğur Aslan kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Sorularına yanıt aramaya başladı. İşte Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konuğu Uğur Aslan TV dizileri ve filmleri ile hayat hikayesi…
31.12.2022 Televizyon
Yargı'da oklar Ilgaz'a çevrildi!
Yargı'da oklar Ilgaz'a çevrildi! Pazar akşamlarının sevilen dizisi Yargı 6 Kasım Pazar akşamı 42’nci bölümüyle ekranlara geldi. Son bölümde Burak'ın Eren'i vurmasıyla Ilgaz'da Burak'a ateş etti. Bacağından vurulan Burak'ı hastaneye Ilgaz yetiştirdi. Peki Yargı'nın son bölümünde neler oldu? Yargı 42. bölümde yaşananlar tüm detaylarıyla haberimizde.
7.11.2022 Magazin
Set Ekstra, 'Yargı' dizisinin setinde!
Set Ekstra, 'Yargı' dizisinin setinde! Tara de Vries'in sunumuyla ekranlara gelen 'Set Ekstra', merakla beklenen beşinci bölümünde, Kanal D'nin pazar akşamlarına damga vuran dizisi 'Yargı'nın setine konuk oldu. Ceylin karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanan Pınar Deniz, Ilgaz Savcı rolüyle Kaan Urgancıoğlu ve Komiser Eren rolüyle Uğur Aslan, Magazin D Haber Müdürü Asiye Acar'a konuştu.
23.10.2022 Magazin
Yargı'nın Eren Komiser'i Uğur Aslan ve Bergüzar Korel düet yaptı!
Yargı'nın Eren Komiser'i Uğur Aslan ve Bergüzar Korel düet yaptı! Yargı'nın Eren Komiser'i Uğur Aslan, sesiyle ve oyunculuğuyla adından sıkça söz ettiriyor. Önceki gece bir mekanda sahne aldı. Gecenin sonunda doğru Bergüzar Korel'i de sahneye davet etti ve ikili düet yaptı.
16.10.2022 Magazin
Afara "Bir arabesk müzikali ile Boğaz’ın kıyısından geçmişe yolculuk"
Afara "Bir arabesk müzikali ile Boğaz’ın kıyısından geçmişe yolculuk" Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam Uğur Aslan’ın Afara - Bir Arabesk Müzikali ile müzik şölenini başlattı.
29.05.2022 Televizyon
Yargı dizisinin Komiser Eren'i Uğur Aslan aşka geldi!
Yargı dizisinin Komiser Eren'i Uğur Aslan aşka geldi! Yargı'da 'Komiser Eren' karakterine hayat veren Uğur Aslan aşka geldi. Aslan, senarist eşi Sema Ergenekon ile pozlarını sosyal medya hesabından paylaşıp eşinin doğum gününü kutladı.
10.04.2022 Magazin
Komiser Eren ölecek mi?
Komiser Eren ölecek mi? Yargı dizisinin 25. bölüm fragmanı yayınlandı. Eren ölümle burun buruna geliyor...
20.03.2022 Televizyon
Sema Ergenekon'dan Uğur Aslan paylaşımı!
Sema Ergenekon'dan Uğur Aslan paylaşımı! Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı'nın senaristi Sema Ergenekon'un oyuncu eşi Uğur Aslan'la mutlu evliliği devam ediyor. Zaman zaman eşiyle pozlarını yayınlayan Ergenekon, bu karelere yenisini ekledi.
6.03.2022 Magazin
Bergüzar Korel koronavirüse yakalandı! Sağlık durumu...
Bergüzar Korel koronavirüse yakalandı! Sağlık durumu... Geçtiğimiz gün sahneye çıkan oyuncu Uğur Aslan'ı dinlemeye giden ve halay çeken Bergüzar Korel, koronavirüse yakalandı. Sağlık durumu iyi olan üç çocuk annesi Korel'in tedavisi evinde devam ediyor.
17.02.2022 Magazin
Ahu Tuğba'dan Meriç Erkan açıklaması! 'Sevgilim olmadı, TV formatıydı'
Ahu Tuğba'dan Meriç Erkan açıklaması! 'Sevgilim olmadı, TV formatıydı' Yeşilçam'ın usta oyuncularından Ahu Tuğba, geçtiğimiz günlerde bir dönem birlikte izdivaç programında kamera karşısına geçtiği Meriç Erkan ile aşk yaşadığı haberleriyle gündeme geldi. Konuyla ilgili sessizliğini bozan Tuğba, çıkan haberleri yalanladı.
12.02.2022 Magazin
Yargı’nın Eren Komiser'i Uğur Aslan: 'Ağzımdan kaçırdım, keşke dilim kopsaydı dedim'
Yargı’nın Eren Komiser'i Uğur Aslan: 'Ağzımdan kaçırdım, keşke dilim kopsaydı dedim' Yargı dizisinde canlandırdığı Eren Komiser karakterinin yanı sıra “Afara” isimli müzikal ile de herkesin gönlünde taht kuran sevilen oyuncu Uğur Aslan doğum gününde, Magazin D Haber Müdürü Asiye Acar’ın sorularını yanıtladı. Çocukluğu, özel hayatı, ailesi ve başarılı kariyeri ile ilgili samimi açıklamalarda bulunun oyuncu, hakkında bilinmeyenleri de anlattı. 7 yaşından 15 yaşına kadar yatılı okulda kalan Aslan, annesine ve babasına lise zamanlarında söylediği bir cümleden çok pişman olduğunu belirterek, 'Keşke o an dilim kopsaydı' dedi. İşte Uğur Aslan'ın samimi açıklamaları...
12.02.2022 Magazin
Uğur Aslan: Hakkımı 50 yaşımda teslim ettiler
Uğur Aslan: Hakkımı 50 yaşımda teslim ettiler Oyuncu Uğur Aslan, Kanal D’de yayınlanan 'Şarkılar Bizi Söyler' programındaki performansıyla popülerlik kazandığını söyledi: İzleyici sonunda hakkınızı teslim ediyor. Bunu 50 yaşımda yaptılar ama hiç önemli değil.
29.01.2022 Magazin
Yargı'nın Eren Komiser'i Uğur Aslan 'Bu bir itiraftır' deyip her şeyi anlattı!
Yargı'nın Eren Komiser'i Uğur Aslan 'Bu bir itiraftır' deyip her şeyi anlattı! Kanal D'nin iddialı dizisi Yargı'da hayat verdiği 'Eren Komiser' karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Uğur Aslan, Armağan Çağlayan'a bilinmeyenlerini anlattı.
28.01.2022 Magazin
Yargı'nın Eren Komiseri Uğur Aslan türkü söyledi! Sosyal medyada viral oldu...
Yargı'nın Eren Komiseri Uğur Aslan türkü söyledi! Sosyal medyada viral oldu... Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki konukların arasında yer alan Uğur Aslan söylediği türkülerle hem program sunucuları Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'yi mest etti hem de programda türkü söylediği anlardaki mimik ve hareketleriyle sosyal medyada viral oldu.
5.12.2021 Magazin
Bu acıya yürek dayanmadı! Türkiye, Tuğçe ve Eren’e ağladı
Bu acıya yürek dayanmadı! Türkiye, Tuğçe ve Eren’e ağladı Türkiye’nin en çok izlenen dizlerinden biri olan Emmy ödüllü Yargı’nın son bölümü nefesleri kesti, gözyaşları sel olup aktı. Dizide Tuğçe’nin babası Komiser Eren karakterine hayat veren Uğur Aslan ile Efe Savcı karakterine hayat veren Ulvi Kahyaoğlu’nun oyunculuk performansı ise geceye damga vurdu. Haykırışların, göz yaşlarının ve feryatların bir an olsun kesilmediği bölüm seyircileri derinden sarstı.
18.03.2024 Magazin
Yargı'da nefes kesen operasyon! Ilgaz Savcı emirleri dinlemedi
Yargı'da nefes kesen operasyon! Ilgaz Savcı emirleri dinlemedi Kanal D’nin, her pazar akşamı izleyici ile buluşan Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, 77'nci bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Suç örgütüne ulaşan Ilgaz Savcı ve ekibi, operasyon yapamaya karar verdi. Başsavcı Nadide'nin engellemelerine rağmen harekete geçen Ilgaz, gelen kötü haberle yıkıldı.
25.12.2023 Magazin
Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'den senariste: Şikayetçiyim hakim bey!
Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'den senariste: Şikayetçiyim hakim bey! Kanal D’deki ‘Yargı’nın üçüncü sezonu dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. Yeni sezona bomba gibi giren dizinin başrol oyuncusu Pınar Deniz, sosyal medya hesabından senarist Sema Ergenekon'a seslendi.
25.09.2023 Televizyon
Yargı'da gerçek katil ortaya çıkıyor! 63. bölüm sezon finalinde neler oldu?
Yargı'da gerçek katil ortaya çıkıyor! 63. bölüm sezon finalinde neler oldu? Pazar akşamlarına damga vuran Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı, yine soluksuz izlendi. Ilgaz ve Ceylin'in hayatını konu alan dizide yaşanan farklı olaylar ise daha da merak konusu oluyor. Ilgaz'ın ölümünden sonra Ceylin'in suçlanması, Eren'in ise verdiği mücadele izlenmeye değer. Yargı 63. bölüm sezon finalinde yaşananlar tüm detaylarıyla haberimizde.
8.05.2023 Magazin
Türkiye'de çürük bina sayısı 5 milyona yakın! 191 okulun altından fay geçiyor
Türkiye'de çürük bina sayısı 5 milyona yakın! 191 okulun altından fay geçiyor TBMM Deprem Araştırma Komisyonu’nda konuşan uzmanlar, Marmara’nın olası bir depreme hazır olmadığını belirtirken, Türkiye’de 5 milyona yakın binanın çürük olduğunu söyledi. Türkiye’de 48 bin 600 okulu incelediklerini belirten uzmanlar, 191 okulun fay üstünde olduğunu açıkladı.
6.04.2023 Gündem
Uğur Aslan önemli bir çağrıda bulundu: Cenazelerimizin üzerinde tepinmeyin artık!
Uğur Aslan önemli bir çağrıda bulundu: Cenazelerimizin üzerinde tepinmeyin artık! Deprem felaketinin en ağır yaşandığı illerin başında gelen Hatay'da yakınlarını kaybeden Uğur Aslan, sosyal medyada yayınladığı mesajla gündem oldu. Ünlü oyuncu, afet bölgesindeki yağmalama iddiası ve kira artışına ateş püskürdü. Aslan, depremzedelere yönelik yardımlarla ilgili de önemli bir çağrıda bulundu.
23.02.2023 Magazin
Arabası olanlara son dakika uyarısı! 1 Aralık'ta başlıyor, cezası var
Arabası olanlara son dakika uyarısı! 1 Aralık'ta başlıyor, cezası var Arabası olan herkesi ilgilendiren son dakika uyarısı! 1 Aralık Perşembe günü başlıyor, uymayana ceza uygulanacak. Yozgat Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Komiser Eren Yavuz, kış lastiği uygulamasının hangi tarihlerde hangi araçlar için zorunlu olacağını açıkladı.
30.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Eren Komiser ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eren komiser haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.