Gazete Vatan Logo

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'den senariste: Şikayetçiyim hakim bey!

Kanal D’deki ‘Yargı’nın üçüncü sezonu dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. Yeni sezona bomba gibi giren dizinin başrol oyuncusu Pınar Deniz, sosyal medya hesabından senarist Sema Ergenekon'a seslendi.

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'den senariste: Şikayetçiyim hakim bey!

Kanal D’nin, başladığı günden bu yana ekrana damga vuran dizisi Yargı yeni sezon ilk bölümüyle milyonları ekrana kilitledi. 64. bölümüyle ekrana gelen Yargı çok konuşulan sahneleriyle sosyal medyaya da damga vurdu.

YENİ İSİMLER KATILDI

Dizinin yeni sezonunda oyuncu kadrosuna Ferit Kaya, Seda Türkmen, Müge Bayramoğlu, Ulvi Kahyaoğlu, Çağla Demir, Alican Altun, Özlem Türay ve Ayşen Sezerel dahil oldu.

"BÖYLE ÜÇÜNCÜ SEZON YAZILMAZ"

Başroldeki Pınar Deniz sosyal medyadan senarist Sema Ergenekon'a seslenerek “Şikayetçiyim hâkim bey. Her sezon daha iyi yazdığı yetmezmiş gibi acımayıp her defasında 'Ben bunu nasıl oynayacağım' dedirten sahneler yazıyor. Kalbimde bir sızı, omzumda bir yük. Böyle üçüncü sezon yazılmaz" dedi.

 MUTLU EVLİLİKLERİ SÜRÜYOR

Yargı'nın 'Komiser' Eren'i Uğur Aslan'la mutlu bir evliliği olan senarist Sema Ergenekon, zaman zaman dizi oyuncularıyla verdiği pozları yayınlarken bazen de eşi ve çocuklarıyla çektiği fotoğrafları da paylaşıyor.

Uzun yıllardır mutlu evlilikleri devam eden Sema Ergenekon-Uğur Aslan çiftinin üç çocukları bulunuyor.

Haberin Devamı