Gazete Vatan Logo
Magazin Uğur Aslan önemli bir çağrıda bulundu: Cenazelerimizin üzerinde tepinmeyin artık!

Uğur Aslan önemli bir çağrıda bulundu: Cenazelerimizin üzerinde tepinmeyin artık!

Deprem felaketinin en ağır yaşandığı illerin başında gelen Hatay'da yakınlarını kaybeden Uğur Aslan, sosyal medyada yayınladığı mesajla gündem oldu. Ünlü oyuncu, afet bölgesindeki yağmalama iddiası ve kira artışına ateş püskürdü. Aslan, depremzedelere yönelik yardımlarla ilgili de önemli bir çağrıda bulundu.

Uğur Aslan önemli bir çağrıda bulundu: Cenazelerimizin üzerinde tepinmeyin artık!

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler birçok ilde büyük yıkıma ve binlerce can kaybına neden oldu. Kanal D dizisi 'Yargı'da 'Komiser Eren' karakterini canlandıran Uğur Aslan da Hatay'da ailesinden birçok kişinin göçük altında kaldığını söyledi.

"AĞABEYİM, YENGEM, YEĞENLERİM GÖÇÜK ALTINDA"

Sosyal medya hesabından bir video paylaşan, yaşadığı büyük acı yüzüne ve kelimelerine yansıyan ünlü oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

Çok kötü bir gün geçiriyoruz. Benim ailem özellikle ağabeyim, yengem ve yeğenlerim göçük altındalar. Artık onları kaybettik varsayıyoruz. Tek temennim bir an önce hızlı müdahale edilebilir. En azından kalanlarla ilgili bir süreç çalışır, herkes sağlığına kavuşur gibi bir temenni dışında bir şey bulamıyorum. Yeğenlerimle belli aralıklarla iletişim kurabiliyorum. Durum çok kötü. Lütfen destek olun, diyecek başka bir şey bulamıyorum. Çok zor bir süreçten geçiyoruz. Bu hepimizin sınavı. Umarım hepimiz bu sınavdan başarıyla çıkarız.

"YÜREĞİ KARALAR!"

Hatay doğumlu olan, ilk ve orta öğrenimini Reyhanlı'da tamamlayan, liseyi ise Antakya'da okuyan Uğur Aslan, deprem felaketi sonrası tepki çeken kira artışı ve gıda malzemelerine yönelik yağmalama iddiaları hakkında tepkisini dile getirdi.

Kiraları arttıran, gıdaları yağmalayan, borsada betondan demirden medet uman yüreği karalar. Yeter cenazelerimizin üzerinde tepinmeyin artık.

"SADECE YARDIM EDİN"

Depremde yakınlarını kaybeden oyuncu, Twitter'da yaptığı bir diğer paylaşımında ise "Kimin ne kadar yardım ettiğini kalın puntolarla çizip kalbimizi kırmayın artık. Sadece yardım edin. Ama lütfen sessizce" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı