Erdi Kimdir

Erdi Kimdir

Son dakika erdi kimdir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan erdi kimdir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını erdi kimdir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erdi Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erdi kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 124 erdi kimdir haberi bulunmuştur. Tüm erdi kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor Erdi'den ünlülere övgü!
Survivor Erdi'den ünlülere övgü! Erdi Ünver, ünlüler takımının büyük ödülleri kazanma konusunda çok başarılı olduklarını söyledi.
7.06.2017 Magazin
Şahika ve Erdi hakkında şok sözler: Başarılı olanlar gitti...
Şahika ve Erdi hakkında şok sözler: Başarılı olanlar gitti... Survivor 2017'nin en başarısız yarışmacıları Şahika ve Erdi hakkında flaş sözler...
2.04.2017 Magazin
İşte Survivor'da istenmeyen o iki isim...
İşte Survivor'da istenmeyen o iki isim... Survivor'da dokunulmazlık oyununu gönüllüler kaybetti. Elemeye kalan isimler belli oldu. İşte o isimler...
2.04.2017 Magazin
Survivor'da elemeye öyle iki kişi kaldı ki...
Survivor'da elemeye öyle iki kişi kaldı ki... Survivor'da dokunulmazlık oyununu 3 hafta sonra kaybeden günöllüler takımı, eleme potasına Erdi ve Berna'yı soktu... İşte Survivor'da dün gece yaşananlar.
26.03.2017 Magazin
Survivor Erdi'ye şok benzetme!
Survivor Erdi'ye şok benzetme! Survivor iletişim oyununda Tarık Mengüç ile çıktığı mücadeleyi kazanan Erdi Ünver'in yorumuna Furkan Kızılay'dan çok ilginç bir benzetme geldi.
23.02.2017 Magazin
Survivor Eser West'ten Erdi'ye: Gıcık bir karakterin var!
Survivor Eser West'ten Erdi'ye: Gıcık bir karakterin var! Survivor 2017 gergin başladı. Adada ilk tartışmalar yaşanıyor. Gönüllüler takımından Eser West, Erdi için çok ağır konuştu. Peki Eser West kimdir? Survivor'da yaşanan son gelişmeler ve tartışmanın sebebi de haberimizde...
24.01.2017 Televizyon
Adım Farah Behnam (Feyyaz Duman) öldü mü, neden yok, diziden ayrıldı mı?
Adım Farah Behnam (Feyyaz Duman) öldü mü, neden yok, diziden ayrıldı mı? Adım Farah final yapıyor. 30 Aralık Cumartesi akşamı ekrana gelecek son bölümle dizinin ekran macerası sına erecek. Adım Farah dizisinde Kerimşah’ın babası Behram rolüne hayat veren Feyyaz Duman yapımdan ayrıldı.
23.12.2023 Televizyon
Ufuk Özkan eşi Nazan Güneş kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Ufuk Özkan eşinden neden ayrıldı?
Ufuk Özkan eşi Nazan Güneş kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Ufuk Özkan eşinden neden ayrıldı? Nazan Güneç kimdir, kaç yaşında, nereli? Soruları Ufuk Özkan’ın hastalık haberleri sonrasında gündeme geldi. Tiyatrocu kimliğiyle bilinen Ufuk Özkan ilk kez Geniş Aile dizisindeki Cevahir karakteriyle tanınmaya başladı. Ardından gelen projelerde de oyunculuğu beğenilen Ufuk Özkan, 2005 senesinde Nazan Güneş ile dünya evine girmişti. Çiftin 17 senelik evlilik hayatı 2 Ağustos 2022 tarihinde sonlandı. Peki, Ufuk Özkan eşi Nazan Güneş kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Ufuk Özkan eşinden neden ayrıldı?
13.07.2023 Magazin
Tevbe Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Tevbe Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Tevbe Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Tevbe Suresi okumanın yararları ve faziletleri Tevbe suresi başında besmele olmayan tek sure olması nedeniyle diğer surelerden ayrılmaktadır. İki ayeti hariç Medine döneminde nazil olduğu bilinir. 129 ayetten oluşan Tevbe suresi, adını 117. ve 118. ayetlerde geçen tevbe kavramından alır. Bazı bilginler surenin başında besmele yazılmamış olmasını bir önceki surenin devamı olarak açıklamaktadır.
4.05.2023 Sureler
Mü'minun Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Mü'minun Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Mü'minun Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Mü'minun Suresi okumanın yararları ve faziletleri Mekke döneminde inen Mü'minun Suresi 118 âyettir. Sûre, adını birinci âyette geçen “elMü’minûn” kelimesinden almıştır. “el-Mü’minûn”, mü’minler demektir. Müşriklere son uyarı niteliğindeki bu sûrede, mü’minlerin zafere ulaşacakları, kötülerin cezaya çarptırılacağı konu edilmektedir. Peki, Mü'minun Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne? Müminun Suresi neyi anlatıyor? İşte Mü'minun Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri!
3.05.2023 Sureler
En'am Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! En'am Suresi Okumanın yararları ve faziletleri
En'am Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! En'am Suresi Okumanın yararları ve faziletleri Kuran-ı Kerim’de 6’ıncı sure olarak anılan En’am suresi toplamda 165 ayetten müteşekkildir. Sure adını 136, 138 ve 139’uncu ayetlerde geçen en’am (Müşriklerin bazı hayvanların etini helal, bazı hayvanların etini haram kılması) kelimesinden almaktadır. Sure Mekki bir suredir. Bir seferde inen bir suredir.
16.03.2023 Dini Bilgiler
Ahzab Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Ahzab Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Ahzab Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Ahzab Suresi okumanın yararları ve faziletleri Ahzab Suresi, din alimleri ve Müslümanlar tarafından tefsir konuların üzerinde çalışma yapılmış konuların başında yer almaktadır. Ahzab suresinin bazı ayetlerinde emanet kavramı ve emanete rivayet gibi birçok konunun detaylı ile yardımcı olmaya çalıştığı görülmektedir. Emanet kavramı oldukça önemi olan, dikkat edilmesi gerekilen kavramların arasında yer almaktadır.
12.03.2023 Dini Bilgiler
Ünlü oyuncu Muhlis Asan hayatını kaybetti!
Ünlü oyuncu Muhlis Asan hayatını kaybetti! ‘Unutma Bizi’ adlı tiyatro oyununun galasında kalp krizi geçiren ve yoğun bakımda tedavisine devam edilen oyuncu Muhlis Asan, dün akşam hayatını kaybetti. Acı haberi Orhan Aydın duyurdu.
26.02.2023 Magazin
Esra Erol Ayfer Erdi olayı ne, Erdi Harmancı kimdir? Nergiz neden bayıldı, Erdi kızı Gamze’yi mi kaçırdı?
Esra Erol Ayfer Erdi olayı ne, Erdi Harmancı kimdir? Nergiz neden bayıldı, Erdi kızı Gamze’yi mi kaçırdı? Esra Erol'da işlenen aşk olayı izleyenleri şoke etti. Geçtiğimiz yıl 'Eşim çocuğumu göstermiyor' diyerek Esra Erol'a başvuran Yeşim ayrılmayı kabul etmiş, dini nikahlı eşi ve birlikte yaşadığı Ayfer'in resmi nikahının canlı yayında kıyılmasına razı olmuştu. Aradan 1 yıl geçerken Nergiz hem kendi kızının hem de kayınbiraderinin kızının Erdi tarafından kaçırıldığını iddia etti. Eski eş Yeşim ise Erdi'nin tüm eşleriyle aynı evde yaşama planı olduğunu söyledi. Dosya kapanırken Esra Erol'a başvuran Nergiz Hanım, Erdi Harmancı isimli kişinin TikTok üzerinden tanıştığı kızını kaçırdığını iddia edince Erdi Harmancı yeniden güdeme geldi. Peki, Esra Erol Ayfer Erdi olayı ne, Erdi Harmancı kimdir? Nergiz neden bayıldı, Erdi kızı Gamze’yi mi kaçırdı?
6.12.2022 Gündem
Tolga Güleryüz kimdir? Tiyatro sanatçısı Tolga Güleryüz öldü mü?
Tolga Güleryüz kimdir? Tiyatro sanatçısı Tolga Güleryüz öldü mü?  “Baş Belası” adlı tiyatro oyununu Çorum’da sahneledikten sonra Samsun’a doğru hareket eden oyuncuların olduğu minibüs, Amasya'da TIR'la çarpıştı. Kazada minibüste sıkışan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş olay yerinde hayatını kaybetti. Peki, Tolga Güleryüz kimdir?
21.11.2022 Magazin
İstiklal Caddesi'nde hayat normale dönüyor
İstiklal Caddesi'nde hayat normale dönüyor  İstiklal Caddesi'nde dün yaşanan terör saldırısının ardından, sabah saatlerinde cadde yeniden yaya trafiğine açıldı ve hayat normale dönmeye başladı. Taksim'e bankadaki bir işi için gelen Sadık Çap, "Başka zaman olsa yine gelirim, benim için sıkıntı yok. Böyle şeyler bizi engelleyemez. Vatanı onlara mı bırakacağız?" dedi.
14.11.2022 Gündem
Şekip Avdagiç kimdir? İTO başkanı olan Şekip Avdagiç’in firması ne, şirketleri hangileri?
Şekip Avdagiç kimdir? İTO başkanı olan Şekip Avdagiç’in firması ne, şirketleri hangileri? İstanbul Ticaret Odası (İTO) 21’inci dönem seçimlerinin ilk aşamasını oluşturan meslek komitesi ve meclis üyesi seçimleri, İstanbul Fuar Merkezi’nde (İFM) yapıldı. İlk sonuçlara göre mevcut Başkan Şekib Avdagiç, 273 kişilik meclisin 195 üyeliğini  kazandı. Peki, Şekip Avdagiç kimdir?
10.11.2022 Gündem
İngiltere’nin yeni başbakanı Rishi Sunak kimdir? Rishi Sunak nereli, kaç yaşında? İşte Rishi Sunak’ın biyografisi!
İngiltere’nin yeni başbakanı Rishi Sunak kimdir? Rishi Sunak nereli, kaç yaşında? İşte Rishi Sunak’ın biyografisi! İngiltere'de yeni Başbakan Rishi Sunak oldu. İngiltere'de Muhafazakar Parti liderlik yarışı sona erdi. Eski Başbakan Boris Johnson ve Penny Mordaunt'un başbakanlık yarışından çekilmesiyle Rishi Sunak’ın önü açıldı. Tek aday olan Hint kökenli Rishi Sunak, İngiltere'nin yeni başbakanı oldu. Peki, İngiltere’nin yeni başbakanı Rishi Sunak kimdir? Rishi Sunak nereli, kaç yaşında? İşte Rishi Sunak’ın biyografisi!
24.10.2022 Dünya
Anna May Wong kimdir? Amerikan parasında resmi yer alan ilk Asyalı oyuncu Anna May Wong’ın biyografisi…
Anna May Wong kimdir? Amerikan parasında resmi yer alan ilk Asyalı oyuncu Anna May Wong’ın biyografisi… Hollywood tarihinin ilk Çin asıllı Amerikalı oyuncusu Anna May Wong'un yüzü Amerikan parasına basılacak. Peki, Anna May Wong kimdir?
20.10.2022 Dünya
Fenerbahçe'den son dakika açıklaması! 2 yıldızla resmen imzalandı
Fenerbahçe'den son dakika açıklaması! 2 yıldızla resmen imzalandı Fenerbahçe son dakika gelişmesi. Fenerbahçe, 19 yaşındaki milli golcü Tiago Çukur ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Kulüp ayrıca, Joshua King ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.
13.07.2022 Fenerbahçe
Ali Kırca yıllar sonra ortaya çıktı! Son hali şok etti
Ali Kırca yıllar sonra ortaya çıktı! Son hali şok etti Siyaset Meydanı ve çeşitli kanallarda yaptığı ana haber sunuculuğu ile bir dönem ekranlara damgasını vuran haberci Ali Kırca yıllar sonra ortaya çıktı. Bir döneme damga vuran Ali Kırca, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti. Ali Kırca'nın son hali sosyal medyayı salladı.
7.06.2022 Yaşam
Çanakkale Savaşları kahramanı Seyit Onbaşı mezarı başında anıldı
Çanakkale Savaşları kahramanı Seyit Onbaşı mezarı başında anıldı Çanakkale Savaşları kahramanlarından 'Koca Seyit' lakaplı Onbaşı Seyit Çubuk Havran'daki mezarı başında anıldı.
18.03.2022 Gündem
Cumhuriyet tarihinin en yüksek oranı! 11 milyon lisanslı sporcunun yüzde 40'ı kadın
Cumhuriyet tarihinin en yüksek oranı! 11 milyon lisanslı sporcunun yüzde 40'ı kadın Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü yaptığı paylaşımla kutladı.
8.03.2022 Diğer Sporlar
Yaşar Kemal ölümünün 7’nci yılında anıldı! Yaşar Kemal kimdir?
Yaşar Kemal ölümünün 7’nci yılında anıldı! Yaşar Kemal kimdir? Dünyaca ünlü yazar Yaşar Kemal, ölümünün 7’nci yılında Osmaniye'nin Hemite köyünde çeşitli etkinliklerle anıldı. Türk edebiyatına 26 roman, 11 deneme, 9 röportaj, 2 öykü ve şiir alanında bir eseri miras bırakan, Türk edebiyatının çınarı olarak biliniyor. Peki, Yaşar Kemal kimdir? Yaşar Keman ne zaman öldü? Yaşar Kemal kaç yaşında öldü? İşte Yaşar Kemal hakkında merak edilenler…
27.02.2022 Kültür Sanat
O Ses Türkiye 2022 şampiyonu Hasan Koçak kimdir? Hasan Koçak kaç yaşında ve nereli?
O Ses Türkiye 2022 şampiyonu Hasan Koçak kimdir? Hasan Koçak kaç yaşında ve nereli? O Ses Türkiye'de şampiyon belli oldu. Büyük finalde mücadele eden yarışmacılardan Oğuzhan Koç'un takımında yer alan Hasan Koçak O Ses Türkiye 2022 birincisi oldu. O Ses Türkiye'de birincinin açıklanmasının ardından Hasan Koçak'ın hayatı merak ediliyor. Peki, O Ses Türkiye 2022 şampiyonu Hasan Koçak kimdir? Hasan Koçak kaç yaşında ve nereli? İşte Hasan Koçak'ın hayatı hakkında merak edilenler...
22.01.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Erdi Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erdi kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.