Survivor Erdi

Survivor Erdi

Son dakika Survivor Erdi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Survivor Erdi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Survivor Erdi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Survivor Erdi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan survivor erdi gelişmeleri de dahil olmak üzere 137 survivor erdi haberi bulunmuştur. Tüm survivor erdi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor Erdi, dövdüğü ünlü oyuncuyu hastanelik etti!
Survivor Erdi, dövdüğü ünlü oyuncuyu hastanelik etti! Survivor Erdi Ünver kendini rolüne fazla kaptırınca Peker Açıkalın'ı gerçekten dövdü. Olay sonrası Açıkalın'ın kalp pili yerinden oynadı.
10.01.2018 Magazin
Survivor Erdi oyuncu oluyor!
Survivor Erdi oyuncu oluyor! Survivor 2017 yarışmasıyla tanınan Erdi Ünver, yakında Şanlıurfa’da çekimlerine başlanacak, 'Seni Unuttum' adlı sinema filmiyle oyunculuk macerasına atılacağını açıkladı.
20.09.2017 Magazin
Survivor Erdi'den ünlülere övgü!
Survivor Erdi'den ünlülere övgü! Erdi Ünver, ünlüler takımının büyük ödülleri kazanma konusunda çok başarılı olduklarını söyledi.
7.06.2017 Magazin
Survivor Erdi'den Gökhan hakkında flaş sözler!
Survivor Erdi'den Gökhan hakkında flaş sözler! 'Survivor 2017'nin en çok konuşulan isimlerinden Erdi Ünver, gönüllülerden Gökhan Gözükan'ın yükselen performansını övgü dolu sözlerle değerlendirdi.
1.06.2017 Magazin
Survivor Erdi'nin güldüren Furkan anısı!
Survivor Erdi'nin güldüren Furkan anısı! TV8'de yayınlanan 'Survivor Panorama' programına konuk olan Erdi Ünver, hızıyla dikkati çeken rakibi Furkan Kızılay ile yarışacağı parkurlar öncesi yaşadığı diyaloğu anlattı.
2.05.2017 Magazin
Survivor Erdi: Hayatta başarılar, Bayrampaşalılar
Survivor Erdi: Hayatta başarılar, Bayrampaşalılar Survivor 2017'nin dün akşam ekranlara gelen bölümüne, Erdi Ünver'in sevinci damgasını vurdu.
4.04.2017 Magazin
Survivor Erdi: 'Kenardan çekirdek çitleyen insanlar...'
Survivor Erdi: 'Kenardan çekirdek çitleyen insanlar...' Survivor 2017 gönüllüler takımında yer alan Erdi Ünver, takım arkadaşlarını topa tuttu.
3.04.2017 Magazin
İşte Survivor'da istenmeyen o iki isim...
İşte Survivor'da istenmeyen o iki isim... Survivor'da dokunulmazlık oyununu gönüllüler kaybetti. Elemeye kalan isimler belli oldu. İşte o isimler...
2.04.2017 Magazin
Survivor Erdi: Konservatuara falan gitseydin!
Survivor Erdi: Konservatuara falan gitseydin! Survivor 2017'nin en renkli isimlerinden olan Erdi, takım arkadaşı Gökhan'a yüklendi.
28.03.2017 Magazin
Survivor'da elemeye öyle iki kişi kaldı ki...
Survivor'da elemeye öyle iki kişi kaldı ki... Survivor'da dokunulmazlık oyununu 3 hafta sonra kaybeden günöllüler takımı, eleme potasına Erdi ve Berna'yı soktu... İşte Survivor'da dün gece yaşananlar.
26.03.2017 Magazin
Erdi Ünver kimdir? (Survivor Gönüllüler)
Erdi Ünver kimdir? (Survivor Gönüllüler) Survivor 2017'nin en dikkat çekici isimlerinden biri olan Erdi Ünver'in hayatı merak ediliyor. Survivor Erdi Ünver TV8'de daha önce yayınlanan Göz6 yarışmasında birinci olmasıyla tanınıyor. İşte Erdi Ünver hakkındaki detaylı bilgiler...
29.09.2021 Gündem
Survivor Erdi meydan okudu!
Survivor Erdi meydan okudu! 'Survivor 2017'nin en çok konuşulan isimlerinden Erdi Ünver, bazı takım arkadaşlarının "Erdi varken oyunlarda 1-0 yenik başlıyoruz" şeklindeki açıklamalarını duyunca sinirlenirken, performansı hakkında itirafta bulundu. İşte Erdi Ünverin o açıklamaları...
19.03.2017 Magazin
Erdi'den bomba itiraf: Elif'e ilk günden beri...
Erdi'den bomba itiraf: Elif'e ilk günden beri... Erdi Ünver, sert tartışmalar yaşadığı takım arkadaşı Elif Şadoğlu hakkındaki sözleriyle herkesi şaşkına çevirdi. İşte Survivor Erdi'nin o sözleri...
6.03.2017 Magazin
Survivor Erdi Ünver kimdir?
Survivor Erdi Ünver kimdir? Survivor 2017'nin renkli kişiliklerinden biri olan Erdi Ünver ilgiyi üzerinde topluyor. Survivor Gönüllüler takımında yer alan Erdi Ünver'ın kim olduğu gündemde oldukça araştırılıyor. İşte Erdi Ünver hakkındaki merak edilenler...
29.09.2021 Gündem
Survivor Erdi verdiği sözü tuttu ancak...
Survivor Erdi verdiği sözü tuttu ancak... Erdi Ünver, ada konseyi sonrası Berna Keklikler'in yaptığı yorumlara yanıt verdi. İşte Erdi'nin yanıtı...
28.02.2017 Magazin
Erdi'yi çıldırttılar!
Erdi'yi çıldırttılar! Erdi Ünver ve Berna Keklikler'in arasına yeni yarışmacı Bulut Özdemiroğlu girdi. Survivor Erdi neden çıldırma noktasına geldi?
24.02.2017 Magazin
Survivor Erdi'ye şok benzetme!
Survivor Erdi'ye şok benzetme! Survivor iletişim oyununda Tarık Mengüç ile çıktığı mücadeleyi kazanan Erdi Ünver'in yorumuna Furkan Kızılay'dan çok ilginç bir benzetme geldi.
23.02.2017 Magazin
Survivor Erdi'den 'Çılgın' tespit!
Survivor Erdi'den 'Çılgın' tespit! 'Survivor 2017'nin en çok konuşulan yarışmacılarından Erdi Ünver, Sedat Kapurtu'yu hedef aldı.
20.02.2017 Magazin
Bulut Özdemiroğlu kimdir? (Survivor)
Bulut Özdemiroğlu kimdir? (Survivor) Geçtiğimiz günlerde Survivor'dan Eser West'in ayrıldığı haberi herkesi şoke etmişti. Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada yeni yarışmacı olarak Bulut Özdemiroğlu'nın geldiğini bildirdi. Bulut Özdemiroğlu'nun hayatı oldukça merak edildi, işte Bulut Özdemiroğlu kimdir? sorusunun cevabı...
29.09.2021 Gündem
Berna açıkladı! Erdi bundan sonra ne yapacak?
Berna açıkladı! Erdi bundan sonra ne yapacak? Berna Keklikler, açlığa dayanamayıp elenen takım arkadaşı Eser West'in yerine Bulut Özdemiroğlu'nun yarışmaya dahil olmasını yorumladı. Erdi ne yapacak?
20.02.2017 Magazin
Survivor 2017 karıştı! Yeni bölümde yine kavga yine kavga
Survivor 2017 karıştı! Yeni bölümde yine kavga yine kavga Survivor 2017'de şimdi de Gönüllüler takımı karıştı. Survivor'un yayınlanan yeni bölüm fragmanda adeta herkes birbirine girdi...
10.02.2017 Magazin
Erdi o yarışmacının dengesini alt üst etti!
Erdi o yarışmacının dengesini alt üst etti! Survivor 2017'de gönüllüler takımında yer alan Erdi, yarışma sırasında ünlüler takımından Sema'yı çileden çıkardı. İşte Survivor Erdi'nin o sözleri...
8.02.2017 Televizyon
Survivor Erdi: 'Senin her tarafın yılan olsa ne olur'
Survivor Erdi: 'Senin her tarafın yılan olsa ne olur' 'Survivor 2017'nin en çok konuşulan isimlerinden Erdi Ünver, gönüllüler takımının kızlarını etrafına topladı. İşte Survivor Erdi'nin ilginç sohbeti...
7.02.2017 Magazin
Survivor'ın efsane ismi Semih'i taklit etmek isteyen Erdi rezil oldu
Survivor'ın efsane ismi Semih'i taklit etmek isteyen Erdi rezil oldu Survivor 2017'nin ses getiren ismi Erdi, Survivor 2017'nin efsane ismi Semih'i taklit etmek isterken rezil oldu. İşte Erdi'nin Semih taklidi...
6.02.2017 Magazin
Survivor Erdi için flaş açıklama!
Survivor Erdi için flaş açıklama! Survivor'ın eski yarışmacılarından Damla Can, 'Göz6'da şampiyon olarak adaya gitmeye hak kazanan Erdi Ünver'in performansını değerlendirdi.
3.02.2017 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Survivor Erdi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki survivor erdi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.