Gazete Vatan Logo

Adım Farah Behnam (Feyyaz Duman) öldü mü, neden yok, diziden ayrıldı mı?

Adım Farah final yapıyor. 30 Aralık Cumartesi akşamı ekrana gelecek son bölümle dizinin ekran macerası sına erecek. Adım Farah dizisinde Kerimşah’ın babası Behram rolüne hayat veren Feyyaz Duman yapımdan ayrıldı.

Adım Farah Behnam (Feyyaz Duman) öldü mü, neden yok, diziden ayrıldı mı?

Kadın dizisindeki i Arif rolüyle büyük bir çıkış yakalayan Feyyaz Duman Adım Farah’ta Behram rolünü canlandırıyordu. 23 Aralık Cumartesi günü yayınlanacak Adım Farah 26. Bölümdeki neler olacağı merak konusu olurken, Behnam’ın akıbeti merak edildi. Feyyaz Duman yapımdan ayrıldı. Peki, Adım Farah ne zaman final yapacak?

ADIM FARAH BEHNAM ÖLDÜ MÜ, FEYYAZ DUMAN DİZİDEN AYRILDI MI?

Adım Farah Behnam rolündeki Feyyaz Duman yapımdan ayrıldı. Adım Farah son bölümde Tahir polis abisi Mehmet’le yüzleşti. Aradığı suçlunun Tahir olduğunu öğrenen Mehmet yıkıldı. Orhan’ın kurduğu sistem sayesinde yakalanmaktan son anda kurtulan Farah, Behnam’ın kendini yakma pahasına kalkıştığı son büyük hamlesini öğrenince delirdi. Farah ve Tahir için Behnam’la son hesaplaşma zamanı geldi. Kaybedecek hiçbir şeyi kalmayan Behnam pes etmedi. Kerimşah’ın babası Behnam Azadi yolculuğu sona erdi.

FEYYAZ DUMAN KİMDİR?

1982 Mardin doğumlu olan ünlü oyuncu Feyyaz Duman, İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı Halk Dansları Bölümü’nde okudu. New York’ta oyunculuk eğitimi aldı. New York’ta 5 yıl kaldıktan sonra Türkiye’ye dönen oyuncu Annemin Şarkısı adlı filmle en iyi erkek oyuncu ödülü aldı. 2016 yılında rol aldığı İçerde dizisi ile ilk kez televizyona çıkan Feyyaz Duman asıl yükselişini Özge Özpirinçci ile başrollerini paylaştığı Kadın dizisi ile yakaladı. Yapımda Arif rolüne büründü. Ardından Baraj, Yalancılar ve Mumları ile Adım Farah dizilerinde oynadı.

Haberin Devamı

FEYYAZ DUMAN YAPIMLARI

Adım Farah / Behnam

Yalancılar ve Mumları / Yakup

Baraj / Nazım

Kadın / Arif

İçerde / Serkan

Kovan / İlker

Zor Bir Karar / Nezir

Zagros / Zagros

Never Leave Me / Adil

Mardan / Morad

Annemin Şarkısı / Ali

Tatlı Biber Diyarım

Si Tu Meurs, Je Te Tue / Azad

Büyük Adam Küçük Aşk

Fotoğraf / Faruk