Erdem Başçı

Erdem Başçı

Son dakika erdem başçı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan erdem başçı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını erdem başçı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erdem Başçı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erdem başçı gelişmeleri de dahil olmak üzere 504 erdem başçı haberi bulunmuştur. Tüm erdem başçı haberleri aşağıda listelenmiştir.
CFO Summit 2022 sona erdi
CFO Summit 2022 sona erdi Türkiye'nin önde gelen firmalarının üst düzey yöneticileri ve CFO'ları, CFO Summit 2022’de bir araya geldi. İş dünyasının dönüşümüne öncülük eden zirvede buluşan liderler finansal büyümenin yol haritasına ilişkin önemli bilgiler paylaştı. Pandeminin öngörülemeyen etkilerine vurgu yapılan etkinlikte yeni dönemde büyümenin yolunun sürdürülebilirlik ve dijitalleşmeden geçtiğine dikkat çekildi.
23.02.2022 Ekonomi
Durmuş Yılmaz kimdir, nereli, kaç yaşında? Suriye tezkeresine hayır oyu veren İyi Partili Durmuş Yılmaz hakkında merak edilenler...
Durmuş Yılmaz kimdir, nereli, kaç yaşında? Suriye tezkeresine hayır oyu veren İyi Partili Durmuş Yılmaz hakkında merak edilenler... Türk askerinin Irak ve Suriye'deki sınır ötesi operasyonlarının süresinin 2 yıl daha uzatılmasına yönelik Cumhurbaşkanlığı tezkeresi AK Parti, MHP ve İYİ Parti'nin "evet" oylarıyla kabul edildi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "Evet" oyu vereceklerini açıkladığı tezkere oylamasında İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Durmuş Yılmaz "Hayır" oyu verdiği açıkladı. Peki, Durmuş Yılmaz kimdir, nereli, kaç yaşında?
27.10.2021 Gündem
26 ülke büyükelçiliğine atama yapıldı
26 ülke büyükelçiliğine atama yapıldı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile büyükelçi atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı. 4 uluslararası örgüt daimi temsilcisi ile 22 ülke büyükelçisi merkeze alındı. Merkeze çekilen uluslararası örgüt daimi temsilciliklerine ve 26 ülke büyükelçiliğine atama yapıldı.
13.02.2021 Gündem
THY Fransa'da 50. yılını kutladı
THY Fransa'da 50. yılını kutladı THY Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur, "Türk Hava Yolları dünyada en çok ülkeye uçan havayoludur. 122 ülkede, 305 şehirde ve 308 havalimanında operasyonumuz var" dedi.
23.11.2018 Ekonomi
Paris'te Mehmet Ali Sanlıkol konseri!
Paris'te Mehmet Ali Sanlıkol konseri! Goethe Enstitüsü'nde, Paris Yunus Emre Enstitüsü (YEE) Müdürü Dr. Ahmed Bakcan'ın ev sahipliğinde gerçekleşen konserde Mehmet Ali Sanlıkol, modern caz kompozisyonlarını Türk müziği tınılarıyla birleştirdiği eserlerini müzikseverlerin beğenisine sundu. Sanlıkol'a konserde Avustralyalı James Heazlewood Dale ve Yunan Giorgios Lernis eşlik etti.
24.11.2017 Kültür Sanat
Paris'te Gülsin Onay konseri!
Paris'te Gülsin Onay konseri! Devlet Sanatçısı piyanist Gülsin Onay, Fransa'nın başkenti Paris'te konser verdi.
28.09.2017 Kültür Sanat
Almanya Eski Cumhurbaşkanı'ndan Türk itirafı!
Almanya Eski Cumhurbaşkanı'ndan Türk itirafı! Almanya Eski Cumhurbaşkanı Christian Wulff'dan Almanya- Türkiye krizi sonrası itiraf gibi açıklama geldi. Wulff, Almanya'daki Türklerin öneminin altını çizdi
25.03.2017 Dünya
Kontrollü hamle
Kontrollü hamle Merkez Bankası PPK toplantısında Geç Likidite Penceresi ile gecelik borç verme faizinde kontrollü artışa gitti. TCMB, ihtiyaç duyulması halinde ek parasal sıkılaştırma yapacağını açıkladı.
24.01.2017 Ekonomi
Merkez Bankası hükümete mektup gönderecek
Merkez Bankası hükümete mektup gönderecek Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), yüzde 5 olarak hedeflenen 2016 enflasyonunun yüzde 8,53 gerçekleşmesi nedeniyle hükümete açık mektup gönderecek.
9.01.2017 Ekonomi
Paraya yeni imza geliyor
Paraya yeni imza geliyor Sekiz ay önce Erdem Başçı’nın yerine atanan Murat Çetinkaya yeni yılda tedavüle girecek yeni banknotlara imza atmaya hazırlanıyor. 2017 yılında basılması planlanan E9 Emisyon Grubu III. Tertip banknotlarda Çetinkaya’nın imzası bulunacak.
2.01.2017 Ekonomi
‘Çetinkaya, Başçı ile benzer ikilemi yaşıyor’
‘Çetinkaya, Başçı ile benzer ikilemi yaşıyor’ Piyasalarda gözler Merkez Bankası’nın Perşembe günü gerçekleştireceği Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısına çevrilirken, Rabobank’tan ilginç bir çıkış geldi...
21.11.2016 Ekonomi
Tarih tekerrür etmesin!
Tarih tekerrür etmesin! Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Bülent Gedikli, Merkez Bankası’nı faiz artırması için baskı altına alan yayınları kınadığını söyledi...
21.11.2016 Ekonomi
Erdem Başçı OECD Türkiye Daimi Temsilcisi oldu
Erdem Başçı OECD Türkiye Daimi Temsilcisi oldu Merkez Bankası eski Başkanı Erdem Başçı, Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD) nezdinde "Türkiye Daimi Temsilcisi" olarak atandı...
17.06.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Merkez Bankası’nın yeni başkanı Çetinkaya’yı kabul edecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Merkez Bankası’nın yeni başkanı Çetinkaya’yı kabul edecek CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya’yı kabul edecek.
29.09.2021 Gündem
18 indirimle devretti
18 indirimle devretti Merkez Bankası Başkanlığı’nı Nisan 2011’de üstlenen Erdem Başçı, görevi Murat Çetinkaya’ya törenle devretti. Başçı’nın 5 yıllık döneminde 18 kez faiz düşüşüne imza atıldı, 4 kez faiz artırıldı
19.04.2016 Ekonomi
Petrol ateşi Türkiye’ye sıçramadı
Petrol ateşi Türkiye’ye sıçramadı Petroldeki düşüş, dünya piyasalarını sarsarken, faiz indirimi beklentisi Türkiye’yi ayakta tuttu. Borsa 11 ay sonra ilk kez 86 bin puanı geçti
19.04.2016 Ekonomi
Savaş olmayacak
Savaş olmayacak IMF ve Dünya Bankası Bahar Toplantısı’nda buluşan G20 Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları, görüşmelerinin ardından yayınladıkları bildiride, kur rejimine yönelik taahhütleri koruma ve rekabetçi devalüasyonlardan kaçınma sözü verdi
16.04.2016 Ekonomi
Hevesleri kursağında kaldı
Hevesleri kursağında kaldı Başbakan Davutoğlu, Merkez Bankası Başkanı olarak Çetinkaya’yı hemen atayarak, pusuda bekleyenlerin heveslerini kursağında bıraktıklarını söyledi.
12.04.2016 Ekonomi
Başbakan Davutoğlu kimlik bilgilerini sızdıranları açıkladı!
Başbakan Davutoğlu kimlik bilgilerini sızdıranları açıkladı! Gençlerin sorularını yanıtlayan Başbakan Ahmet Davutoğlu, son zamanlarda gündem olan 'kimlik bilgilerinin sızdırılması' hakkında da önemli açıklamarda bulundu. Davutoğlu, bilgilerin CHP üzerinden ele geçirildiğini açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Davutoğlu'ndan sosyal medya açıklaması! Neden kapatılıyor?
Davutoğlu'ndan sosyal medya açıklaması! Neden kapatılıyor? Başbakan Ahmet Davutoğlu, özel bir televizyon kanalında gençlerin sorularını yanıtladı.
29.09.2021 Gündem
Reuters duyurdu! Erdem Başçı'ya kritik görev
Reuters duyurdu! Erdem Başçı'ya kritik görev Merkez Bankası’nın yeni başkanı Murat Çetinkaya oldu. Reuters’ın bir hükümet yetkilisine haberine göre Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı OECD nezdinde büyükelçi olarak atanacak.
29.09.2021 Gündem
Merkez Bankası Başkanı, Murat Çetinkaya oluyor
Merkez Bankası Başkanı, Murat Çetinkaya oluyor Görev süresi 19 Nisan’da dolacak Merkez Bankası Başkanı Başçı’nın yerine yardımcısı Murat Çetinkaya atanıyor. Yeni başkan 1 hafta öncesinden açıklandı, piyasa rahatladı
11.04.2016 Ekonomi
4 yılın zirvesinde
4 yılın zirvesinde Küresel piyasalar dalgalanırken, yabancı yatırımcılar güvenli liman olarak Türkiye’ye sığındı. Yabancılar Mart’ta Borsa İstanbul’da 1.1 milyar dolarlık net alım gerçekleştirdi. Talep 4 yılın en yüksek seviyesine çıktı. BIST 100 endeksi ilk 3 ayda dolar bazında yüzde 21 kazandırdı.
5.04.2016 Ekonomi
Mart sürprizi
Mart sürprizi Yılbaşında yüzde 9.58’le çift haneye dayanarak herkesi korkutan enflasyon, son 3 yılın en hızlı düşüş trendine girdi. TÜFE Şubat’tan sonra Mart ayında da eksi çıkarak büyük süpriz yaptı. Enflasyon, gıda kaleminde yaşanan beklentilerin üzerinde.
4.04.2016 Ekonomi
Dolarda düşüş durmuyor, 2.83'ün de altını gördü
Dolarda düşüş durmuyor, 2.83'ün de altını gördü ABD Merkez Bankası Başkanı Janet Yellen'ın faiz artırımına ilişkin açıklamalarından sonra dolar serbest düşüşe geçti. Bugün dolar 2.83'ün de altını gördü Borsa İstanbul ise 83 bin seviyesini aştı.
30.03.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Erdem Başçı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erdem başçı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.