Epdk Karar

Epdk Karar

Son dakika EPDK karar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan EPDK karar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını EPDK karar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Epdk Karar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan epdk karar gelişmeleri de dahil olmak üzere 201 epdk karar haberi bulunmuştur. Tüm epdk karar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Elektrik faturaları için son dakika kararı! EPDK harekete geçti, inceleme başlatıldı
Elektrik faturaları için son dakika kararı! EPDK harekete geçti, inceleme başlatıldı Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) gelen şikayetler sonrası harekete geçti. Tüm aboneleri çok yakından ilgilendiriyor. Yüksek elektrik faturaları ile ilgili inceleme başlatıldı. 1 Ocak'tan itibaren geçerli olan elektrik zammının aralık faturalarına yansıtıldığına dair gelen şikayetler üzerine inceleme başlatıldı.
12.01.2022 Ekonomi
Elektrik ve doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! Resmen değişti, yüzde 51 arttı, EPDK duyurdu
Elektrik ve doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! Resmen değişti, yüzde 51 arttı, EPDK duyurdu Elektrik ve doğal gaz ile ilgili flaş gelişme. Resmen değişti. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tek tek açıkladı. Ve belli oldu. Bakanlığı verilerine göre; Elektrik üretiminde yerli ve yenilenebilir kaynakların üretimdeki payı yüzde 51,9 oldu. Öte yandan Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) Başkanlığında "Enerji Dönüşüm Daire Başkanlığı" adında yeni bir daire başkanlığı kuruluyor. İşte haberin detayları...
20.11.2021 Ekonomi
EPDK'dan flaş değişiklik kararı!
EPDK'dan flaş değişiklik kararı! Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), ön lisans süreleri ile tesis tamamlama tarihinin belirlenmesinde referans alınacak inşaat sürelerine ilişkin değişikliklere gitti.
7.10.2021 Ekonomi
EPDK'dan flaş karar! Süre uzatıldı
EPDK'dan flaş karar! Süre uzatıldı Yenilenebilir Enerji Kaynaklarını Destekleme Mekanizması'ndan faydalanacak lisanslı elektrik üretim santralleri için bir sonraki yıla ilişkin başvuru süresini 30 Kasım'a uzatıldı.
15.08.2021 Ekonomi
EPDK'dan flaş karar! Gizli zam...
EPDK'dan flaş karar! Gizli zam... EPDK fiyat artışları ile ilgili harekete geçti. Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren karar! Fiyat artışı yapmaya devam eden firmalar hakkında inceleme başlatıldı. Enerji iyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), haksız kâr artışı ile fiyatlarına gizli zam yapan akaryakıt dağıtım şirketleri hakkında inceleme başlattı. Başkan Mustafa Yılmaz, "EPDK olarak kâr oyunlarına asla izin vermeyiz" dedi.
3.03.2021 Ekonomi
Elektrik ve doğal gaz kararı! Değişti, artık...
Elektrik ve doğal gaz kararı! Değişti, artık... Tüm aboneleri çok yakından ilgilendiriyor. Elektrik ve doğal gaz ile ilgili flaş karar! Uygulanacak tarifeler değişti. Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Elektrik ve doğal gaz faturalarında yeni dönem başladı. 2021'de geçerli olacak. EPDK tüm elektrik ve doğal gaz abonelerine yeni kararı duyurdu. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), 2021'de elektrik ve doğal gazda uygulanacak tarifelerde ve bedel fiyatlarında düzenlemeye gitti.
29.12.2020 Ekonomi
Akaryakıtta tek fiyat dönemi başlıyor! EPDK duyurdu
Akaryakıtta tek fiyat dönemi başlıyor! EPDK duyurdu Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), akaryakıt istasyonlarında farklı isimlerle satılan dizel ve benzinde uygulanan fiyat farklarını kaldırmaya hazırlanıyor.
20.03.2024 Ekonomi
EPDK'dan flaş karar! deprem bölgesinde avans ödemeleri ertelendi
EPDK'dan flaş karar! deprem bölgesinde avans ödemeleri ertelendi Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, deprem bölgesindeki şirketlerin avans ödemelerine erteleme ve bu süre boyunca piyasa işletmecisi ve katılımcısına temerrüt faizi uygulamama kararı aldı.
30.09.2023 Ekonomi
TÜİK'ten 'ücretsiz doğal gaz' açıklaması: "Sıfır fiyat" yöntemi uygulanacak
TÜİK'ten 'ücretsiz doğal gaz' açıklaması: "Sıfır fiyat" yöntemi uygulanacak Mayıs ayı itibarıyla uygulamaya başlanan bir ay ücretsiz ve bir yıl indirimli doğalgaz kararı enflasyon hesaplamasını değiştirdi. TÜİK, Mayıs ayı TÜFE hesaplanmasında doğalgaz için "sıfır fiyat" yöntemi uygulanacağını açıkladı.
30.05.2023 Ekonomi
EPDK duyurdu: Elektrik faturasında yeni indirim kararı
EPDK duyurdu: Elektrik faturasında yeni indirim kararı EPDK elektrik tavan fiyatında yüzde 14,75 indirime gitti. Buna göre EPDK serbest piyasada elektrik tavan fiyatını 1 Nisan'dan itibaren 3050 TL/mwh'den 2600 TL/mwhy'ye düşürdü.
30.03.2023 Ekonomi
EPDK'dan Tesla kararı! Sayı 119'a ulaştı
EPDK'dan Tesla kararı! Sayı 119'a ulaştı Türkiye'ye giriş yapmaya hazırlanan elektrikli araç üreticisi Tesla'ya, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından şarj ağı işletmeci lisansı verildi. Bugün itibariyle şarj istasyonu kurma hakkı verilen şirket sayısı 119 oldu.
10.03.2023 Ekonomi
Elektrikle ilgili flaş karar! EPDK harekete geçti, ücretler iade edilecek
Elektrikle ilgili flaş karar! EPDK harekete geçti, ücretler iade edilecek Elektrik faturalarıyla ilgili flaş karar verildi. Tüm aboneleri yakından ilgilendiriyor. Bazı enerji şirketlerinin azami uzlaştırma fiyat mekanizması içindeki sisteme aykırı işlemleri EPDK’ya takıldı. Vatandaşın elektrik faturasına yansıması gereken bedellere el koyma girişimine EPDK engel oldu. Şirketler ilgili bedelleri abonelere geri ödeyecek. İşte haberin detayları...
14.01.2023 Ekonomi
Elektrikle ilgili flaş karar! Fiyatlar yüzde 123 arttı
Elektrikle ilgili flaş karar! Fiyatlar yüzde 123 arttı Elektrik piyasasıyla ilgili flaş karar verildi. Elektrik Piyasası’nda uygulanacak olan lisans işlemleriyle ilgili ücretlere 2023 yılı için yeniden değerleme oranı olan yüzde 123 oranında zam yapıldı.
17.12.2022 Ekonomi
Petrol fiyatları yükselişe geçti! İşte yeni fiyatlar
Petrol fiyatları yükselişe geçti! İşte yeni fiyatlar Petrol fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme yaşandı. OPEC+ koalisyonunun 2 yılın en yüksek üretim kesintisi kararını takiben hızla yükselen petrol fiyatlarında yukarı yönlü hareket sınırlı da olsa devam ediyor. ABD geri adım talep etti.
6.10.2022 Ekonomi
EPDK'dan flaş karar! Hemen iptal edilecek
EPDK'dan flaş karar! Hemen iptal edilecek EPDK, Petrol Piyasasında vergi kaçıranların lisansını Yönetmeliğe başvurmadan iptal edilebilecek.
23.09.2022 Ekonomi
Elektrik ve doğal gaz faturaları düşecek! EPDK'dan faturalarla ilgili önemli karar! Her yıl...
Elektrik ve doğal gaz faturaları düşecek! EPDK'dan faturalarla ilgili önemli karar! Her yıl... Elektrik ve doğal gaz faturalarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Elektrik ve doğal gaz faturaları için EPDK harekete geçti. Faturaların yerli yazılımla düşürülmesi için kollar sıvandı. Yazılımın büyük bölümünün yurt dışından olduğu belirlenirken, ilk alım için 160 milyon dolar, her yıl lisans ücreti içinde 35 milyon dolar ödendiği tespit edildi. Atılan adım sayesinde faturalar üzerindeki önemli bir maliyetin ortadan kaldırılacağı ifade ediliyor.
12.07.2022 Ekonomi
Elektrik fiyatlarıyla ilgili son dakika zam açıklaması! EPDK duyurdu
Elektrik fiyatlarıyla ilgili son dakika zam açıklaması! EPDK duyurdu Elektrik fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Elektrik fiyatlarına zam yapılacak mı? sorusu cevabını buldu. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan yapılan açıklamaya göre, elektrik fiyatlarında tarife yenileme dönemi olan temmuz ayında zam yapılmadığı belirtildi.
30.06.2022 Ekonomi
Akaryakıt ile ilgili flaş karar! EPDK duyurdu, resmen devreye girdi, aralık ayına kadar...
Akaryakıt ile ilgili flaş karar! EPDK duyurdu, resmen devreye girdi, aralık ayına kadar... Akaryakıt stoklarıyla ilgili son dakika kararı. EPDK duyurdu. Resmen devreye girdi. 31 Aralık 2022'ye kadar devam edecek. EPDK, rafinerici ve akaryakıt dağıtıcılarına ait zorunlu petrol stoklarının belli bir kısmının daha piyasaya verilmesini kararlaştırdı. İşte son dakika haberinin detayları...
15.04.2022 Ekonomi
Elektrik faturasına yansıyor, cebinizden daha fazla para çıkıyor! Düşük elektrik faturası ödemek için...
Elektrik faturasına yansıyor, cebinizden daha fazla para çıkıyor! Düşük elektrik faturası ödemek için... Elektrik faturaları ile ilgili son dakika açıklaması! Milyonlarca aboneyi çok yakından ilgilendiriyor. Fatura ödemeleri artacak. 2022 yılına girilmesi ile birlikte elektrik faturalarında yeni bir dönem başladı. Kademeli tarifeye geçildi. Az tüketenin düşük fatura ödemesi prensibi ile yola çıkılan tarife değişikliğinde, vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda alt sınır değişiklikleri yapıldı. Böylece tüketiciler faturalara gelen zamlardan tükettikleri oranda etkilendi. Nisan ayının gelmesiyle havalar ısınmaya başladı. Birçok kişi doğal gaz kombisini kapattı. Kışın ısınma için kullanılan enerji, yaz aylarında ise serinlemek için devrede olacak. Klima kullanımı birçok kişi için kurtarıcı olacak. Özellikle yaz aylarında hava sıcaklıklarının 40 dereceleri bulduğu güney ve güney doğu illerinde nemin de etkisiyle hissedilen sıcaklık çok daha yüksek oluyor. Bu kentlerde yaşayan vatandaşlar için klima kullanımı daha da erken başlıyor. Peki klima kullanımının elektrik faturalarına yansıması nasıl olacak? Hem klimanın konforundan yararlanıp hem de düşük elektrik faturası ödemek mümkün mü?
13.04.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! İndirim geldi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! İndirim geldi Akaryakıt fiyatlarında son dakika! Motorinin satış fiyatında bugün itibariyle geçerli olmak üzere 2 lira 38 kuruşluk indirim geldi. İndirim, pompa fiyatlarına yansıdı. Öte yandan Ucuz benzin, motorin ve LPG satılması için harekete geçildi. EPDK düğmeye basıyor. Çarşamba günü belli olacak. Kredi kartı komisyonlarından rahatsız olan akaryakıt bayilerinin, nakit ve kredi kartı ile satışlar için farklı fiyat uygulanması önerisini gündeme getireceği öğrenildi. Bayiler, bu kapsamda nakitle yakıt alımının daha ucuz yapılabileceği bir formülü gündeme taşıyacak. Bayi karlarının dağıtımcılarla yarı yarıya paylaşıldığına dikkat çeken bayi temsilcileri, kredi kartı komisyonlarının da dağıtıcılarla eşit şekilde paylaşılmasını talep edecek. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun (BDDK) akaryakıt satışına yönelik özel düzenleme yapmasını isteyen akaryakıtçılar, bankaların akaryakıt satışlarına yönelik farklı bir komisyon tarifesi getirebileceğini ifade ediyor.
15.03.2022 Ekonomi
Akaryakıt ile ilgili son dakika kararı! EPDK resmen duyurdu
Akaryakıt ile ilgili son dakika kararı! EPDK resmen duyurdu EPDK yeni gelişmeyi resmen duyurdu. Akaryakıt dağıtıcıları ile ilgili kararın detayları belli oldu. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'ndan (EPDK) yapılan açıklamada, "Akaryakıt dağıtıcılarının zorunlu petrol stokunun, 14-31 Mart arasında %7, 1-12 Nisan arasında %6`sına denk gelen miktarının piyasa faaliyetlerine konu edilebilmesine karar verildi" denildi.
14.03.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Ucuz benzin, motorin ve LPG... EPDK düğmeye bastı
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Ucuz benzin, motorin ve LPG... EPDK düğmeye bastı Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Ucuz benzin, motorin ve LPG satılması için harekete geçildi. EPDK düğmeye basıyor. Çarşamba günü belli olacak. Kredi kartı komisyonlarından rahatsız olan akaryakıt bayilerinin, nakit ve kredi kartı ile satışlar için farklı fiyat uygulanması önerisini gündeme getireceği öğrenildi. Bayiler, bu kapsamda nakitle yakıt alımının daha ucuz yapılabileceği bir formülü gündeme taşıyacak. Bayi karlarının dağıtımcılarla yarı yarıya paylaşıldığına dikkat çeken bayi temsilcileri, kredi kartı komisyonlarının da dağıtıcılarla eşit şekilde paylaşılmasını talep edecek. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun (BDDK) akaryakıt satışına yönelik özel düzenleme yapmasını isteyen akaryakıtçılar, bankaların akaryakıt satışlarına yönelik farklı bir komisyon tarifesi getirebileceğini ifade ediyor.
14.03.2022 Ekonomi
Son dakika EPDK kararı! Elektrik fiyatları...
Son dakika EPDK kararı! Elektrik fiyatları... EPDK ile ilgili son dakika gelişmesi! Rusya-Ukrayna savaşıyla ile birlikte gözler enerji fiyatlarına çevrildi. Elektriğe ilişkin yeni bir düzenlemenin Meclis'e gelmesinin beklendiği belirtiliyor. Buna göre EPDK'ya elektrik alım fiyatlarına müdahalede bulunma yetkisi veriliyor. Amacın artan fiyat artışını önlemek olduğu ifade ediliyor. Düzenleme kapsamında Enerji Piyasaları İşletme Anonim Şirketi tarafından işletilen borsadaki enerji fiyatlarının maliyet bazlı fiyatlandırılmasına ilişkin EDPK’ya yetki verilecek. Bu şekilde örneğin tüm dünyada artan doğal gaz maliyetleri sebebiyle elektrik üretim maliyetleri düşen ve talebin arttığı İtalya’da yerli kömür, güneş, rüzgar, hidroelektrik, jeotermal gibi elektrik üretilen alanlara tavan fiyat uygulanacak.
7.03.2022 Ekonomi
Elektrik faturaları ile ilgili yeni gelişme! Hemen kontrol edin, zamlı fiyatlar...
Elektrik faturaları ile ilgili yeni gelişme! Hemen kontrol edin, zamlı fiyatlar... Elektrik faturaları ile ilgili harekete geçildi. Birçok abone faturalarda yanlışlık olduğu iddiası ile EPDK'ya başvuru yaptı. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu ise faturalar ile ilgili gelen şikayetler üzerine harekete geçti. Tüm aboneler faturalarını kolay bir şekilde kontrol edebiliyor. Kullanılan miktar ile gelen fatura arasında fark olması durumunda faturalar yeniden düzenleniyor. Birçok tüketici 'Elektrik faturası nasıl hesaplanır?' diye araştırma yapıyor. Fatura kontrolü internet üzerinden yapılabiliyor. İşte fatura hesaplama, elektrik tarifesinde yeni dönem ve faturaları düşürmek için tüketicilerin kendi alacakları önlemler ile ilgili tüm detaylar...
13.01.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Hazırlıklara başlıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Hazırlıklara başlıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, EPDK Hizmet Binası ve Yapımı Tamamlanan Enerji Santrallerinin Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Akkuyu Santrali'nin ardından süratle 2. hatta 3. nükleer güç santralimiz için hazırlıklara başlayacağız." dedi.
9.11.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Epdk Karar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki epdk karar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.