Envanter

Envanter

Son dakika envanter haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan envanter ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını envanter haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Envanter

haberleri sayfasında son dakika yaşanan envanter gelişmeleri de dahil olmak üzere 353 envanter haberi bulunmuştur. Tüm envanter haberleri aşağıda listelenmiştir.
Milliyet Executive ile teknoloji liderleri
Milliyet Executive ile teknoloji liderleri İş dünyasına dair haberleri ve yenilikleri modern bir perspektifle okurlarıyla buluşturan Milliyet Executive’in 28. sayısı, 5 Nisan tarihinde çıktı.
5.04.2024 Ekonomi
AOSB’de afet koordinasyon merkezi kuruluyor! Yaklaşık 70 milyon TL’ye mal olacak
AOSB’de afet koordinasyon merkezi kuruluyor! Yaklaşık 70 milyon TL’ye mal olacak Yüzyılın afeti olarak nitelendirilen 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremde, bölgenin lojistik üssü olarak önemli bir işlev üstlenen Adana Organize Sanayi Bölgesi’nde, olası her türlü afete hazırlık oluşturmak amacıyla Afet Koordinasyon Merkezi kuruluyor.
2.04.2024 Adana
MSB: Bakan Güler ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi heyetini kabul edecek
MSB: Bakan Güler ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi heyetini kabul edecek Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Kaynakları, ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi heyetinin yarın Ankara’yı ziyaret edeceği edeceğini bildirdi. Heyetin Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler tarafından kabul edileceğin belirten kaynaklar, görüşmede terörle mücadele başta olmak üzere F-16 tedarik ve modernizasyon sürecinin ele alınacağını ifade etti.
28.03.2024 Gündem
TOGG'dan büyük başarı! Yollardaki T10X sayısı 21 bin 208 adede ulaştı
TOGG'dan büyük başarı! Yollardaki T10X sayısı 21 bin 208 adede ulaştı TOGG'dan yapılan açıklamada bugün itibarıyla yollardaki T10X sayısının 21 bin 208 adede ulaştığı duyuruldu.
1.02.2024 Ekonomi
F-16, F-35, Eurofighter ve S-400! MSB kaynakları açıkladı: Herhangi bir şarta bağlı değil
F-16, F-35, Eurofighter ve S-400! MSB kaynakları açıkladı: Herhangi bir şarta bağlı değil Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Türkiye’nin ABD’den tedarik edeceği 40 adet F-16 blok 70 ve 79 adet modernizasyon kitine dair merak edilen tüm soruları cevapladı. MSB kaynaklarından yapılan açıklamada, "Bazı Yunanistan kaynaklı haber sitelerinde iddia edildiğinin aksine F-16 tedariki ve modernizasyonu konusu herhangi bir şarta bağlı değildir." denildi.
1.02.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! Havalimanlarında yeni dönem
Bakan Uraloğlu duyurdu! Havalimanlarında yeni dönem Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Akıllı Siber İstihbarat ve Coğrafi Bilgi Sistemi Projesi, Devlet Hava Meydanları İşletmeleri kapsamında 54 havalimanı kampüsü, kampüs içerisinde yer alan elektronik cihaz istasyonları, hizmet binaları, ticari alanlar, müştemilat yapıları, Türkiye Hava Trafik Kontrol Merkezi Başmüdürlüğü kampüs ve binaları ile havalimanı sınırları dışında yer alan 108 elektronik cihaz istasyonunda kullanılmaya başlandı” dedi.
10.11.2023 Gündem
Bakan Kacır duyurdu! Yeni nesil füze Kuzgun envantere giriyor
Bakan Kacır duyurdu! Yeni nesil füze Kuzgun envantere giriyor Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, yeni nesil füze sistemi Kuzgun'a ilişkin önemli bir açıklama yaptı.
7.11.2023 Gündem
Depremde hasar gören yollar, KGM'nin yerli sistemi ile tespit edilip onarıldı
Depremde hasar gören yollar, KGM'nin yerli sistemi ile tespit edilip onarıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün (KGM) 'Görüntü Tabanlı Bilgi Yönetim Sistemi' ile depremde hasar gördüğü tespit edilen tüm kara yollarının onarıldığını açıkladı.
26.06.2023 Gündem
Orman yangınlarında kullanılacak! 'Nefes' Ankara semalarında
Orman yangınlarında kullanılacak! 'Nefes' Ankara semalarında Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü (OGM) envanterine katılan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Nefes' ismini verdiği yerli T-70 yangın söndürme helikopteri, Ankara semalarında uçuş yaptı.
11.05.2023 Gündem
Bakan Kurum, ‘Afetlere Karşı Önlem Modeli’ni açıkladı! 'Türkiye bina envanteri hazırlanacak'
Bakan Kurum, ‘Afetlere Karşı Önlem Modeli’ni açıkladı! 'Türkiye bina envanteri hazırlanacak' Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un katılımıyla Türkiye Ulusal Risk Kalkanı Modeli değerlendirme toplantısının üçüncüsü gerçekleştirildi. Bakan Kurum, toplantı sonrası ‘Türkiye Ulusal Risk Kalkanı Modeli’ ile inşaat sektöründe planlanan köklü değişiklikleri açıkladı.
9.04.2023 Gündem
MİT'çiyiz yalanıyla büyük vurgun! İş insanlarına akılalmaz tuzak
MİT'çiyiz yalanıyla büyük vurgun! İş insanlarına akılalmaz tuzak Muğla KOM Şube Müdürlüğü Marmaris Kom Büro Amirliği Marmaris’te büyük bir dolandırıcılık şebekesini çökertti. Kendilerini MİT görevlisi olarak tanıtan çete, bölgede yaklaşık 30 iş insanından 15 milyon TL’lik vurgun yaptı. Çete üyelerine operasyon yapıldığı sırada bazı çete üyelerinin kendilerinin MİT üyesi olduğunu söyleyip evlerine polisin giremeyeceği şeklinde karşılık verdiği öğrenildi. İşte operasyonun ayrıntıları...
5.04.2023 Yaşam
Bakan Ersoy: 42 noktada keşif çalışmaları başladı, 50'den fazla eser kurtarıldı
Bakan Ersoy: 42 noktada keşif çalışmaları başladı, 50'den fazla eser kurtarıldı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Afet Kazı Başkanlığı’nın hayata geçtiğini belirterek, "Hatay’da çalışma kapsamına giren 180 nokta, diğer deprem bölgelerinde ise 15 yapı tespit edildi. İlk etapta 42 noktada keşif çalışmaları başladı ve tamamlananlarda da kazı çalışmaları yapılıyor. 20’sinde kazı çalışmaları bitti ve bu noktalarda 50’den fazla eser kurtarıldı" dedi.
14.03.2023 Gündem
'İzmir'deki yapılar depreme karşı güvenli değil'
'İzmir'deki yapılar depreme karşı güvenli değil' İzmir'de yapıların depreme karşı güvenli olmadığını belirten TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) İzmir Şubesi Başkanı Eylem Ulutaş Ayatar, "İzmir'de olumlu bir gelişmeyle yapı stoku envanter çalışması başlatıldı. Yapı stoku bakımından İzmir'deki yapıların depreme karşı güvenli olduğunu düşünmüyoruz. Artık yapı stokumuz depreme karşı güvenli mi, değil mi; sorusunu sormalıyız. Şu an büyük acı yaşanıyor ama bugünü atlattıktan sonra depreme karşı güvenli yapıları nasıl oluşturabileceğimizi konuşmamız gerekiyor" dedi.
8.02.2023 Gündem
Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan uyarı!
Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan uyarı! Jeoloji Mühendisleri Odası Samsun Şube Başkanı Gül Yüzüncü Yılmaz, merkez üssü Kahramanmaraş olan depremin Samsun'da çok ciddi anlamda hissedildiğini belirterek"Depremin olması bizim için hiçbir zaman sürpriz değil. Önemli olan bizim depremlerle nasıl yaşayacağımız, bunlarla nasıl hayatımızı sürdürebileceğimizdir. Sağlamlığı çok önemli ve zeminle barışık yapılar üretmek bizim görevimizdir” dedi.
6.02.2023 Gündem
Ağır sınıf insansız kara aracı KAPGAN ilk kez görüldü! 2 km menzilde zırh delici ateşleme sistemine sahip
Ağır sınıf insansız kara aracı KAPGAN ilk kez görüldü! 2 km menzilde zırh delici ateşleme sistemine sahip Türk savunma sanayisi bünyesinde geliştirilen ağır sınıf insansız kara aracı KAPGAN ilk kez SAHA Expo’da görücüye çıktı. KAPGAN, yerli ve özgün yazılımları, modüler mimarisi sayesinde farklı ihtiyaçlara yönelik farklı boyutlarda ve farklı tiplerde çeşitli görevleri yerine getirebilecek operasyonel konfigürasyon imkanına da sahip olacak.
26.10.2022 Ekonomi
Bakan Soylu: İç Güvenlik Strateji Başkanlığımız var, bu sayede bilim dünyası ile stratejik planlar yapabiliyoruz
Bakan Soylu: İç Güvenlik Strateji Başkanlığımız var, bu sayede bilim dünyası ile stratejik planlar yapabiliyoruz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İç Güvenlik Strateji Başkanlığının bilim dünyası ile stratejik planlar yaparak, eylem adımları belirlediğini belirterek, "İl risk planlarının hazırlanmasında 99 üniversiteden 289 akademisyen görev aldı" dedi.
22.09.2022 Gündem
Asbestli gemi Brezilya’ya dönüyor
Asbestli gemi Brezilya’ya dönüyor Kamuoyunda tartışmalara neden olan asbestli gemiye ilişkin SÖK Denizcilik’ten açıklama geldi. Geminin dönüş tarihi için prosedürlerin tamamlanmasını beklediklerini belirten SÖK Denizcilik Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Yiğit, “Bunu tekrarlamamak adına Sao Paola gemisini çekmekte olan römorkör firmasına Basel Konvensiyonu çerçevesinde Brezilya’ya dönme talimatını, yasa ve kanunlara olan saygı ve bağlılığımız sebebiyle verdiğimizi bildirmek isteriz” dedi
8.09.2022 Gündem
FBI, 11 binden fazla sınıflandırılmamış hükümet belgesine ulaştı
FBI, 11 binden fazla sınıflandırılmamış hükümet belgesine ulaştı ABD Adalet Bakanlığı, eski ABD Başkanı Donald Trump'ın Florida'daki evinde FBI ajanları tarafından yapılan aramaya ilişkin yeni detayları paylaştı. Trump'ın evinde hediyeler, basın kupürleri ve "çok gizli" olarak sınıflandırılan boş kutularla birlikte 11 binden fazla sınıflandırılmamış hükümet belgesi bulunduğu duyuruldu.
2.09.2022 Dünya
Asbestli gemi ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Kurum duyurdu: Kara sularımıza girmeyecek
Asbestli gemi ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Kurum duyurdu: Kara sularımıza girmeyecek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, NAE Sao Paulo gemisinin Türk karasularına girmesine izin verilmeyeceğini duyurdu.
26.08.2022 Gündem
YKS tercih sürecinde ailelere uzmanından uyarı! Tercih sürecinde stresle nasıl başa çıkılır?
YKS tercih sürecinde ailelere uzmanından uyarı! Tercih sürecinde stresle nasıl başa çıkılır? Üniversite tercih dönemi tek başına bölüm tercihi demek değildir. Klinik Psikolog Gözde Ceylan, üniversite adaylarının tercih yaparken birçok nedenden dolayı stres ve gerilim yaşayabileceklerine dikkat çekerek bu dönemde stresle nasıl başa çıkabileceği üzerine bilgiler paylaştı. Peki, Tercih sürecinde stresle nasıl başa çıkılır? İşte ailelerin dikkat etmesi gerekenler…
2.08.2022 Eğitim
57. ATAK helikopteri envantere girdi!
57. ATAK helikopteri envantere girdi! Milli Savunma Bakanlığı, 57. ATAK helikopterinin Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın envanterine girdiğini duyurdu. Bir ilk olma özelliği taşıyan helikopterdeki detayı MSB paylaştı.
21.07.2022 Gündem
Uzmanından sınav kaygısıyla başa çıkma yolları
Uzmanından sınav kaygısıyla başa çıkma yolları Gençlerin yaşamında sınavlar, öncesinde, anında, sonrasında ortaya çıkan aşırı stres ve kaygı olumsuz sonuçları da beraberinde getiriyor. Sınav öncesi, sınav anı ve sınav sonrasındaki dönemde en çok karşılaşılan sorunlardan birinin sınav kaygısı olduğunu vurgulayan Klinik Psikolog Gözde Ceylan, sınav kaygısının olumsuz düşünceler nedeniyle sınava ya da sınav sonrasında elde edilecek sonuca karşı kaygı duyma durumu olduğunu söyleyerek YKS öncesi sınav kaygısıyla baş edebilme yolları üzerine öğrencilere bazı baş etme yollarından bahsetti.
17.06.2022 Eğitim
'Kaşıkçı Elması kayboldu' iddiasına ilişkin açıklama!
'Kaşıkçı Elması kayboldu' iddiasına ilişkin açıklama! Sosyal medyada, Kaşıkçı Elması’nın kaybolduğu iddia edildi. İddialara ilişkin açıklama yapan Topkapı Sarayı Daire Başkanı İlhan Kocaman, "Müzeciliğin gerektirdiği her türlü güvenlik tedbirleri altında bunları muhafaza ediyoruz. Bu konu daha önce de speküle edilmişti. Sahtecilikle ilgili bir durum asla söz konusu değildir. Eser, 32 aydır bu salonda sergileniyor" dedi. 
12.05.2022 Gündem
'Casus Şehri'ne el konuldu! Ukraynalı sığınmacıların kullanımına verilecek
'Casus Şehri'ne el konuldu! Ukraynalı sığınmacıların kullanımına verilecek Polonya’nın başkenti Varşova’nın Belediye Başkanı Rafal Trzaskowski, Rusya’nın diplomatik misyonlukları tarafından uzun yıllar kullanılan bir yerleşkeye el koyulduğunu açıkladı. Varşova halkı arasında 'Casus Şehri' olarak bilinen yerleşkenin, Ukraynalı sığınmacıların kullanımına verileceği açıklandı.
13.04.2022 Dünya
ABD’den dikkat çeken Rusya açıklaması: İlerleyişi büyük ölçüde durdu!
ABD’den dikkat çeken Rusya açıklaması: İlerleyişi büyük ölçüde durdu! ABD'li üst düzey bir savunma yetkilisi, Rusya’nın Ukrayna’da ilerleyişinin tüm hatlarda büyük ölçüde durduğunu öne sürdü.
21.03.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Envanter ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki envanter haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.