Engin Akyürek

Engin Akyürek

Son dakika engin akyürek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan engin akyürek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını engin akyürek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Engin Akyürek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan engin akyürek gelişmeleri de dahil olmak üzere 360 engin akyürek haberi bulunmuştur. Tüm engin akyürek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Engin Akyürek’in tarzı sosyal medyanın diline düştü! 'Sence olmuş mu?'
Engin Akyürek’in tarzı sosyal medyanın diline düştü! 'Sence olmuş mu?' Ünlü oyuncu Engin Akyürek’in tarzı sosyal medyanın diline düştü. Bir markanın davetine katılan Akyürek kırmızı gömleği ve kırmızı şalvar tipi pantolonuyla dikkat çekti.
16.02.2024 Magazin
Adım Farah bugün neden yok? 18 Ekim Adım Farah bugün var mı, yeni bölüm ne zaman?
Adım Farah bugün neden yok? 18 Ekim Adım Farah bugün var mı, yeni bölüm ne zaman? Adım Farah bugün neden yok sorusunun yanıtı merak ediliyor. 18 Ekim Çarşamba akşamı yeni bölümüyle ekrana gelmesi beklenen Adım Farah dizisi yayın akışından kaldırıldı. Başrollerinde Engin Akyürek ve Demet Özdemir'in yer aldığı ve Çarşamba akşamları Fox Tv'de yayınlanan Adım Farah bugün var mı, yeni bölüm ne zaman? İşte Adım Farah dizisiyle ilgili detaylar...
18.10.2023 Televizyon
Adım Farah yeni sezon fragmanı: Tahir Lekesiz ile Farah'ın eski kocası tanıştı! Kerimşah'ın babası Feyyaz Duman oldu
Adım Farah yeni sezon fragmanı: Tahir Lekesiz ile Farah'ın eski kocası tanıştı! Kerimşah'ın babası Feyyaz Duman oldu Adım Farah yeni sezon fragmanı yayınlandı. Fox Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Demet Özdemir, Engin Akyürek, Feyyaz Duman'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Kerimşah'ın gerçek babası ekrana geldi. Farah'ın kocasını oyuncu Feyyaz Duman da seyirciyle ilk kez buluştu. Fragmanda Tahir Lekesiz ile Farah'ın eski kocası da tanıştı.
19.09.2023 Televizyon
Ünlülerin bölüm başına aldıkları ücretler dudak uçuklattı!
Ünlülerin bölüm başına aldıkları ücretler dudak uçuklattı! Son dönemin popüler dizileri arasında yer alan Yalı Çapkını, Aile, Yargı, Benim Adım Farah ve Kızılcık Şerbeti’nin başrol oyuncularının yeni dönemde bölüm başına alacakları ücretler ortaya çıktı.
6.08.2023 Magazin
Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç hakkında bomba iddia! "Sen buna karışamazsın"
Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç hakkında bomba iddia! "Sen buna karışamazsın" Demet Özdemir'in Adım Farah dizisinde Engin Akyürek ile ateşli sahneleri dikkat çekiyordu. Yeni boşanan Özdemir hakkında Pınar Eliçe boşanma hakkında bir iddiada bulundu. Eliçe iddiasını Oğuzhan Koç'un ailesinin yakınlarına dayandırdı.
21.05.2023 Magazin
Adım Farah 10. bölüm fragmanı: Tahir Lekesiz'den Farah'a unutulmaz itiraf geldi
Adım Farah 10. bölüm fragmanı: Tahir Lekesiz'den Farah'a unutulmaz itiraf geldi Adım Farah 10 bölüm fragmanı yayınlandı. Fox Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Demet Özdemir, Engin Akyürek'in yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Tahir Lekesiz'den Farah'a zor itiraf geldi. İlk öpücüğün yer aldığı fragmanda Farah ve Tahir arasında hem tansiyon vardı hem de aşk.
27.04.2023 Televizyon
Adım Farah 7. bölüm fragmanı: Tahir Lekesiz teklifi Farah'ı güldürdü!
Adım Farah 7. bölüm fragmanı: Tahir Lekesiz teklifi Farah'ı güldürdü! Adım Farah 7 bölüm fragmanı yayınlandı. Fox Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Engin Akyürek ve Demet Özdemir'in yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Tahir Lekesiz'den unutulmayacak bir teklif geldi. Tahir Farah'a, "Eğer senin sorunun çözülecekse izin ver Kerimşah'ın babası olayım" dedi.
7.04.2023 Televizyon
Adım Farah dizisi sonunda ne oluyor? Cleaning Lady dizisi konusu nedir?
Adım Farah dizisi sonunda ne oluyor? Cleaning Lady dizisi konusu nedir? Adım Farah dizisi sonunda ne oluyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Cleaning Lady dizisinden uyarlanan Adım Farah dizisinde başrolleri Oktay Çubuk, Demet Özdemir ve Engin Akyürek paylaşıyor. Peki cleaning lady dizisi konusu nedir?
1.03.2023 Televizyon
Aras Bulut İynemli'den duygusal veda: Sen hep yaşayacaksın Kök!
Aras Bulut İynemli'den duygusal veda: Sen hep yaşayacaksın Kök! Dizi sektörünün tanınmış isimlerinden olan ve yaklaşık iki aydır kanser tedavisi gören Köknar Rüştü Tezay, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. Aras Bulut İynemli, yakın arkadaşı Tezay için sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj yayınladı.
27.02.2023 Magazin
Köknar Rüştü Tezay kimdir? İşte Köknar Rüştü Tezay’ın biyografisi...
Köknar Rüştü Tezay kimdir? İşte Köknar Rüştü Tezay’ın biyografisi... Rüştü Köknar Tezay geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 55 yaşındaki Tezay, Fenerbahçe Cami'nde son yolculuğuna uğurlandı. Peki, Köknar Rüştü Tezay kimdir, ne kanseriydi? Köknar Rüştü Tezay nereli, kaç yaşındaydı, ne iş yapıyor?  
27.02.2023 Magazin
Adım Farah hangi kanalda, ne zaman başlıyor? Adım Farah konusu gerçek mi, oyuncuları kimler?
Adım Farah hangi kanalda, ne zaman başlıyor? Adım Farah konusu gerçek mi, oyuncuları kimler? Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in başrollerinde olduğu Adım Farah dizisi başlıyor. İkilinin hayranlarının yakından takip ettiği Adım Farah dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu da dikkat çekiyor. Bugün yapılan açıklamayla birlikte dizinin yayın tarihi ve günü de kesinleşti. Peki Adım Farah konusu gerçek mi? İşte detaylar...
21.02.2023 Televizyon
Adım Farah şarkısı kimin, hangi dildedir? Adım Farah dizinde çalan şarkının sözleri ne?
Adım Farah şarkısı kimin, hangi dildedir? Adım Farah dizinde çalan şarkının sözleri ne? Adım Farah dizisinin heyecanla beklenen ilk fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in yer aldığı dizinin ilk bölümünün 15 Şubat'ta FOX TV'de ekrana geleceği öğrenildi. İlk fragmanın gelmesiyle Adım Farah şarkısı kimin, hangi dildedir? Adım Farah dizinde çalan şarkının sözleri ne? Sorularının yanıtı araştırılmaya başlandı.
3.02.2023 Televizyon
Adım Farah hangi diziden uyarlama? Adım Farah dizisinin konusu nedir, oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?
Adım Farah hangi diziden uyarlama? Adım Farah dizisinin konusu nedir, oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan ‘Adım Farah’ dizisinden tanıtım paylaşıldı. Dizinin başrollerinde Engin Akyürek ve Demet Özdemir yer alıyor. Tanıtımın yayınlanmasının ardından “Adım Farah hangi diziden uyarlama? Adım Farah dizisinin konusu nedir, oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
3.02.2023 Televizyon
Demet Özdemir kira ücretini fazla bulunca tekne almaya karar verdi!
Demet Özdemir kira ücretini fazla bulunca tekne almaya karar verdi! Oyuncu Demet Özdemir ile eşi Oğuzhan Koç, geçen yaz Muğla tekne tatiline çıkmıştı. Göcek’te ön balayı yapan ikili, bu yıl da tekne tatiline gitmek istedi ancak kira ücretini fazla geldi. Özdemir de çareyi tekne almakta buldu.
1.02.2023 Magazin
Demet Özdemir ve Engin Akyürek, Suudi Arabistan’da onur konuğu oldu!
Demet Özdemir ve Engin Akyürek, Suudi Arabistan’da onur konuğu oldu! Ünlü oyuncular Demet Özdemir ve Engin Akyürek geçen akşam Suudi Arabistan’da gerçekleşen Joy Awards ödül töreni’ne onur konuğu olarak katıldı.
23.01.2023 Magazin
Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek birlikte mi? Açıklama geldi
Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek birlikte mi? Açıklama geldi 'Kara Para Aşk' dizisinde beraber oynayıp sevenlerinin gönlünde taht kuran, son olarak 'Sefirin Kızı'nda (2019-2021) birlikte kamera karşısına geçen Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek hakkında magazin gündemine bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı. Ünlü oyuncuların Paris'te birlikte vakit geçirdikleri iddia edilirken; Akyürek'in, Büyüküstün'ün başına taktığı bandanasını bileğinde taşıdığı öne sürüldü. Aşk iddialarına Tuba Büyüküstün'den açıklama geldi.
30.11.2022 Magazin
Metin Hara kimdir, kaç yaşında ve nereli? Metin Hara ne iş yapıyor? Hilal Altınbilek Metin Hara evleniyor mu?
Metin Hara kimdir, kaç yaşında ve nereli? Metin Hara ne iş yapıyor? Hilal Altınbilek Metin Hara evleniyor mu? Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Züleyha’sı Hilal Altınbilek ile Metin Hara aşkında sürpriz gelişme! Ünlü çift 1 yıllık ilişkilerini evlilikle taçlandırıyor. Çiftten gelen güzel haber magazin takipçilerinin gündemine oturdu. Bir zamanlar Adriana Lima ile olan birlikteliği ile çokça konuşulan Metin Hara’nın Hilal Altınbilek’le evlilik kararı alması sonrasında ünlü çift ile ilgili bilgiler sorgulanıyor. Peki, Metin Hara kimdir, kaç yaşında ve nereli? Metin Hara ne iş yapıyor? Hilal Altınbilek Metin Hara evleniyor mu? Hilal Altınbilek kimdir? İşte detaylar…
Disney Plus içerikleri ve dizileri neler? Disney Plus üyelik ücreti ne kadar, nasıl yapılır? Disney Plus üyelik paketleri!
Disney Plus içerikleri ve dizileri neler? Disney Plus üyelik ücreti ne kadar, nasıl yapılır? Disney Plus üyelik paketleri! Uzun süredir beklenen Disney’in dijital platformu Disney+ Türkiye‘de faaliyete geçiyor. Ücretli dijital yayın servislerinin arasına bir yenisi daha katıldı. Peki, Disney Plus içerikleri (dizileri) neler? Disney Plus üyelik ücreti ne kadar, nasıl yapılır? Disney Plus üyelik paketleri…
14.06.2022 Televizyon
Kaçış dizisi nerede çekiliyor? Kaçış dizisi konusu nedir, Kaçış oyuncuları kimler?
Kaçış dizisi nerede çekiliyor? Kaçış dizisi konusu nedir, Kaçış oyuncuları kimler? Kaçış dizisi konusu ve oyuncuları için aramalar arttı. DİSNEY + (DİSNEY PLUS)’nın yeni dizisi Kaçış dizisinde birbirinden önemli oyuncular yer almaktadır. Peki, Kaçış dizisi nerede çekiliyor? Kaçış dizisi konusu nedir, Kaçış oyuncuları kimler?
14.06.2022 Televizyon
Elçin Sangu'nun bir erkekte tahammül edemediği şeyler! Dikkat çeken takıntısı...
Elçin Sangu'nun bir erkekte tahammül edemediği şeyler! Dikkat çeken takıntısı... Ünlü isimlerin bilinmeyen yönleri sizi çok şaşırtacak! Engin Akyürek, Elçin Sangu, Sinan Güleryüz ve Özge Özkaplan'ın hiç bilmediğiniz özelliklerine şahit olacaksınız. İşte o isimler ve sırları...
7.05.2022 Magazin
Gülcan Arslan yeni bir aşka yelken açtı! Ünlü basketbolcu ile...
Gülcan Arslan yeni bir aşka yelken açtı! Ünlü basketbolcu ile... Yaz ayında oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile kısa süreli birliktelik yaşayan ardından adı Teoman ile anılan Gülcan Arslan'ın İbrahim Kutluay ile aşk yaşadığı iddia ediliyor.
22.03.2022 Magazin
Ünlü oyuncu Engin Akyürek'ten kötü haber!
Ünlü oyuncu Engin Akyürek'ten kötü haber! 'Kaçış' adlı diziyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan oyuncu Engin Akyürek'ten kötü haber geldi. Başarılı isim koronavirüse yakalandı.
29.01.2022 Magazin
Engin Akyürek'ten karavan pozu!
Engin Akyürek'ten karavan pozu! 'Sefirin Kızı' dizisinde Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu ile başrolleri paylaşan Engin Akyürek, geçtiğimiz sene Instagram hesabı açarak hayranlarını sevindirmişti. Sık sık çektirdiği fotoğraflarını takipçileriyle paylaşan oyuncu, bu kez sevimli dostuyla karavanda poz verdi.
20.01.2022 Magazin
Engin Akyürek 'dünyanın en yakışıklı erkeği' seçildi
Engin Akyürek 'dünyanın en yakışıklı erkeği' seçildi Son olarak Sefirin Kızı dizisinde rol alan oyuncu Engin Akyürek, Kaçış dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Akyürek, Johnny Deep ve Adam Lambert'ı geride bırakarak 'dünyanın en yakışıklı erkeği' seçildi.
4.01.2022 Magazin
Gülcan Arslan kimdir? Gülcan Arslan kaç yaşında, nereli, rol aldığı dizi ve filmler neler? İşte hayatı…
Gülcan Arslan kimdir? Gülcan Arslan kaç yaşında, nereli, rol aldığı dizi ve filmler neler? İşte hayatı… Teoman ve yaz ayında oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile kısa süreli bir aşk yaşayan Gülcan Arslan’ın bir davette yakınlaştığı iddia edildi. Söz konusu gelişmenin ardından Gülcan Arslan’ın nereli, kaç yaşında olduğu, yer aldığı diziler ve hayatı merak konusu oldu. Peki, Gülcan Arslan kimdir?
20.12.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Engin Akyürek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki engin akyürek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.