Gazete Vatan Logo

Kaçış dizisi nerede çekiliyor? Kaçış dizisi konusu nedir, Kaçış oyuncuları kimler?

Kaçış dizisi konusu ve oyuncuları için aramalar arttı. DİSNEY + (DİSNEY PLUS)’nın yeni dizisi Kaçış dizisinde birbirinden önemli oyuncular yer almaktadır. Peki, Kaçış dizisi nerede çekiliyor? Kaçış dizisi konusu nedir, Kaçış oyuncuları kimler?

Kaçış dizisi nerede çekiliyor? Kaçış dizisi konusu nedir, Kaçış oyuncuları kimler?

Disney Plus bugün Türk izleyicisiyle buluştu. Yapımcılığını O3 Medya ve Same Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu, senaryosunu Ali Doğançay’ın yazdığı “Kaçış” dizisi DİSNEY + (DİSNEY PLUS) izleyicisiyle buluşuyor. İşte Kaçış dizisi konusu ve oyuncuları…

KAÇIŞ DİZİSİ KONUSU

Ezidi kadınların Ortadoğu’da yaşadığı zulüm aktarılıyor. Sınır ötesine gizlice geçen bir grup gazetecinin baskın sonucu radikal terör örgütünün eline düşmeleri, sonrasında yaşadıkları dramları, değişimleri ve kaçış hikayeleri ile izleyenleri derinden etkileyecek dizinin kadrosunda Engin Akyürek, İrem Helvacıoğlu, Aziz Çapkurt, Onur Bay, Leyla Tanlar, Aras Aydın, Levent Ülgen gibi birçok başarılı isim yer alıyor.

Disney Plus, rakibi Netflix’ten farklı olarak bir dizinin tüm bölümlerini aynı anda yayınlamayacak. Onun yerine her hafta yeni bir bölüm paylaşacak.

KAÇIŞ DİZİSİ OYUNCULARI

Kaçış dizisinin oyuncuları arasında; Engin Akyürek, İrem Helvacıoğlu, Aziz Çapkurt, Onur Bay, Leyla Tanlar, Aras Aydın, Levent Ülgen yer alıyor.

Haberin Devamı

KAÇIŞ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Dizinin çekimleri Gaziantep’in köylerinde geçekleştirilmiştir, Suriye sınırına yakın köylerde çekimler gerçekleşti.