Engerek Yılanı

Engerek Yılanı

Son dakika engerek yılanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan engerek yılanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını engerek yılanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Engerek Yılanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan engerek yılanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 31 engerek yılanı haberi bulunmuştur. Tüm engerek yılanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gece vakti ortaya çıktı, kırmızı alarm verildi! 6 ilde halk ayaklandı!
Gece vakti ortaya çıktı, kırmızı alarm verildi! 6 ilde halk ayaklandı! Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde gece vakti ortaya çıkan canavat lakaplı engerek yılanı korkuya neden oldu. Türkiye'nin güneydoğusunda kırmızı alarm verildi. Hakkari, Van, Mardin, Şanlıurfa, Elazığ ve Malatya'da halk ayaklandı.
14.08.2023 Gündem
Türkiye'nin en zehirli yılanı, kargayı yerken görüntülendi
Türkiye'nin en zehirli yılanı, kargayı yerken görüntülendi Tunceli’nin Nazimiye ilçesinde engerek yılanı yakaladığı bir kargayı yerken vatandaşlar tarafından görüntülendi.
26.07.2023 Yaşam
Türkiye'nin en zehirli yılanı yakaladığı kargayı böyle yedi!
Türkiye'nin en zehirli yılanı yakaladığı kargayı böyle yedi! Tunceli'nin Nazimiye ilçesinde kaydedilen görüntülerde Türkiye'nin en zehirli yılanı olarak bilinen engerek yılanının, kargayı yediği anlar kameralara yansıdı.
26.07.2023 Yaşam
Sıcaklar artınca yılanlar her yeri sardı
Sıcaklar artınca yılanlar her yeri sardı Mersin Veteriner Hekimler Odası Başkanı Bektaş Şenay, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu. Şenay, havaların ısınmasıyla yılanların görülmeye başladığını belirtti. Vatandaşları uyaran Şenay, "Evlerde açıkta bırakılan peynir ve süt gibi gıdaların kokusu, yılanların içeri girmesine neden olur” dedi.
4.07.2023 Gündem
Yüzünü yıkamak için banyoya girdi hayatının şokunu yaşadı
Yüzünü yıkamak için banyoya girdi hayatının şokunu yaşadı Aydın’ın Karacasu ilçesinde sabah yüzünü yıkamak için evinin banyosuna giren Gülaydın Tüfek, banyoda engerek yılanı ile karşılaştı.
9.07.2022 Yaşam
E harfi ile hayvan isimleri - E ile başlayan hayvanlar...
E harfi ile hayvan isimleri - E ile başlayan hayvanlar... E harfli hayvan adlarını tanımlamada karada yaşayanlar, denizde yaşayanlar ve kanatlılar olmak üzere gruplandırmak gerekmektedir.
18.02.2022 Gündem
Türkiye'deki en zehirli yılan 'koca engerek' Tunceli'de görüldü!
Türkiye'deki en zehirli yılan 'koca engerek' Tunceli'de görüldü! Tunceli merkeze bağlı Atlantı köyünde Türkiye'deki en zehirli türler arasında yer alan 'koca engerek' yılanı görüldü. Yaklaşık 2,5 metre uzunluğundaki engereği görenler korkuya kapılırken, Doğa Koruma ve Milli Parklar görevlisi Murat Özel, yılanların çiftleşme döneminde olduğu için saldırganlaştığını, vatandaşların bu konuda dikkat etmesi gerektiği uyarısında bulundu. Köy halkından Seher Tumar, yılanı görünce dehşete kapıldığınu belirterek, "Tam kapanma kararı nedeniyle köyümüze geldik. Sabah saatlerinde evimizin yan tarafında bulunan ormanda yürüyüş yapalım, dedik. Yürüyüş yaparken, çalıların arasında bir ses duyduk. Baktığımızda ardıç ağacının üzerinde büyük yılan gördük.'' dedi.
11.05.2021 Yaşam
Dünyanın en zehirli yılanı koca engerek Malatya'da görüldü!
Dünyanın en zehirli yılanı koca engerek Malatya'da görüldü! Dünyanın en zehirli yılanları arasında yer alan ‘Koca engerek’, Malatya’nın Kuluncak ilçesinde görüldü.
17.08.2020 Yaşam
7'şer metrelik yılanlar korku yarattı! Işkın otu toplarken 2 engerekle karşılaştı...
7'şer metrelik yılanlar korku yarattı! Işkın otu toplarken 2 engerekle karşılaştı... Muş'un Zovaser Dağı'na ışkın otu toplamaya giden İshak Adlı, kayalıklar arasında, Türkiye'de görülen en zehirli tür olan, her biri 7 metre uzunluğunda 2 engerek yılanını görüp, cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.
3.06.2020 Gündem
Hakkari’de görüldü! Türkiye'nin zehri en ölümcül yılanı...
Hakkari’de görüldü! Türkiye'nin zehri en ölümcül yılanı... Hakkari’nin Derecik ilçesinde Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Doğu Akdeniz bölgesinde tabiatına uygun olduğu alanlarda dağılım gösteren Türkiye'nin zehri en ölümcül yılanları olarak bilinen koca engerek yılanı bulundu.
6.05.2020 Yaşam
Türkiye'nin zehri en ölümcül yılanı Derecik’te görüldü
Türkiye'nin zehri en ölümcül yılanı Derecik’te görüldü Hakkari’nin Derecik ilçesinde Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Doğu Akdeniz bölgesinde habitatın uygun olduğu alanlarda dağılım gösteren Türkiye'nin zehri en ölümcül yılanları olarak bilinen koca engerek yılanı bulundu.
6.05.2020 Yaşam
Bir ısırıkla hayatı karardı
Bir ısırıkla hayatı karardı Manisa'da çapa yaparken engerek yılanı tarafından ısırılan kadının hayatı karardı. Vücudunun sağ tarafı felç olan kadın konuşma ve yürüme zorluğu çekiyor.
13.11.2019 Yaşam
Daha önce görülmemişti! Keşfe çıkan avukat görüntüledi
Daha önce görülmemişti! Keşfe çıkan avukat görüntüledi Kastamonu’da keşfe çıkan avukat, doğada nadir bulunan ve daha önce görüntülenmeyen baran engerek yılanını görüntüledi.
3.10.2019 Yaşam
Bir anda acı içinde kıvranmaya başladı! Pikniğe giden aileye şok
Bir anda acı içinde kıvranmaya başladı! Pikniğe giden aileye şok Denizli’de ailesi ile birlikte parkta pikniğe giden 9 yaşındaki çocuğun sol el parmağını zehirli engerek yılanı yavrusu soktu. Hastaneye kaldırılan küçük çocuk tedavi altına alındı.
26.07.2019 Yaşam
Çevreci çiftin  ‘vahşi’ isyanı
Çevreci çiftin ‘vahşi’ isyanı Alakır Vadisi’nde HES’lere karşı mücadele eden çift, HES şirketinin sularını kestiğini belirterek “Engerek, akrep, kurt ile yaşıyoruz. Sorsanız onlar vahşi ama biz hiçbir zararlarını görmedik” dedi
23.10.2017 Yaşam
İlk kez siyah yaban kedisi görüntülendi
İlk kez siyah yaban kedisi görüntülendi Bartın ile Kastamonu sınırlarında bulunan Küre Dağları Milli Parkı'nda ilk kez siyah yaban kedisi görüntülendi. Yaban kedisinin tür ve ırkının belirlenmesi için çalışma başlatıldı.
24.01.2017 Yaşam
Trakonya balığı Antalyalı kadını hastanelik etti
Trakonya balığı Antalyalı kadını hastanelik etti Geçen yıl üstüne basan ünlü bir sanatçının acile kaldırılmasına neden olan ve deniz canlılarının en tehlikelilerinden biri olarak bilinen 'trakonya' balığı, Serik ilçesinde eşiyle balıkçılık yapan kadını hastanelik etti.
23.03.2016 Yaşam
Penisini yılan soktu
Penisini yılan soktu Hindistan'da tarlada tuvalet ihtiyacını gidermek isteyen bir adamın cinsel organını yılan soktu.
11.09.2015 Dünya
Hepsi sıradan çiftçilerdi
Hepsi sıradan çiftçilerdi Yılanlar sayesinde bir zamanlar ancak hayallerini kurabilecekleri miktarlarda paralar kazanıyorlar
21.06.2011 Dünya
Tutankamon'un şaşırtan sırrı
Tutankamon'un şaşırtan sırrı Yapılan kazılarda bulunan 3 bin 400 yıllık bir firavun heykeli müthiş bir gerçeği ortaya çıkardı
5.10.2010 Dünya
İki başlı yılan !
İki başlı yılan ! Arjantin'deki 2 kafaya sahip engerek yılanı görenleri şaşkına çeviriyor ! VİDEO
26.01.2008 Arşiv
Engerek yılanı iki başlı doğdu
Engerek yılanı iki başlı doğdu Arjantin'de doğal hayatı korumak için kurulan Santiago del Estero Parkı’nda iki başlı bir engerek yılanı dünyaya geldi
25.01.2008 Yaşam
Otomobil logolarının anlamı ne?
Otomobil logolarının anlamı ne? Otomobilinizin mutlaka bir öykü barındıran logoların nasıl yaratıldığını hiç merak ettiniz mi? İşte Mercedes'ten Renault'ya Jaguar'dan Mitsubishi'ye logoların hikâyesi...
29.09.2021 Gündem
Yılanların kış uyku düzeni bozuldu: Ocak ve şubatta sıkça görülmeye başlandı
Yılanların kış uyku düzeni bozuldu: Ocak ve şubatta sıkça görülmeye başlandı Adıyaman Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Zülfü Yıldız, küresel ısınma nedeniyle yılanların uyku düzeninin bozulduğunu belirterek, "Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ne son 45 yılın en fazla kar yağışı düşmesine rağmen, yılanlar ocak ve şubat aylarında aktif olarak görüntülenmeye başlanmıştır" dedi.
9.02.2022 Yaşam
Aref'in yaptığı ders olsun! Sakın yapmayın
Aref'in yaptığı ders olsun! Sakın yapmayın Prof. Dr. Çete: "Yılan ısırığını emmeyin"
20.07.2018 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Engerek Yılanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki engerek yılanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.