Engelli Raporu

Engelli Raporu

Son dakika engelli raporu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan engelli raporu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını engelli raporu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Engelli Raporu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan engelli raporu gelişmeleri de dahil olmak üzere 788 engelli raporu haberi bulunmuştur. Tüm engelli raporu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emeklilik hayalleri 'suya düştü'! Sahte rapor çetesi çökertildi, pes' dedirten detaylar ortaya çıktı
Emeklilik hayalleri 'suya düştü'! Sahte rapor çetesi çökertildi, pes' dedirten detaylar ortaya çıktı Kocaeli'de iddiaya göre, malulen emekli olmak, ÖTV muafiyetli araç almak veya engelli raporu almak isteyen onlarca şüpheli sahte rapora başvurdu. Polisin operasyonuyla çökertilen çeteden, aralarında doktorlarında bulunduğu 22 örgüt üyesi, 4 örgüt lideri olmak üzere toplam 182 şüphelinin yargılanması devam ediyor.
15.04.2024 Gündem
Bakan Göktaş müjdeyi duyurdu: Yaşlı aylığı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırdık
Bakan Göktaş müjdeyi duyurdu: Yaşlı aylığı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırdık Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Şubat ayına ilişkin toplam 6,3 milyar TL tutarındaki yaşlı aylığı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırdıklarını açıkladı.
12.02.2024 Gündem
Sarıyer Santa Maria Kilisesinde maskeli saldırı! Açılan ateşle hayatını kaybeden Tuncer Cihan son yolculuğuna uğurlandı
Sarıyer Santa Maria Kilisesinde maskeli saldırı! Açılan ateşle hayatını kaybeden Tuncer Cihan son yolculuğuna uğurlandı Sarıyer'de bulunan Santa Maria İtalyan Kilisesi’nde pazar ayini sırasında içeri giren kar maskeli 2 kişi silahlı saldırıda bulundu. Cemaatteki Tuncer Cihan açılan ateşle hayatını kaybetti. Cihan’ın zihinsel engelli bir Müslüman olduğu açıklandı. Saldırıyı DEAŞ üstlenirken 2 katil zanlısı ile birlikte 51 kişi gözaltına alındı.
29.01.2024 Gündem
Destek ödemeleri ile ilgili yeni karar! Yüzde 50 artış olacak
Destek ödemeleri ile ilgili yeni karar! Yüzde 50 artış olacak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sosyal hizmet modelleri kapsamındaki yaşlı ve engelli aylıklarıyla birlikte evde bakım yardımı ile sosyal ve ekonomik destek ödemelerinde yüzde 50’ye yakın artışa gidildiğini açıkladı.
15.01.2024 Ekonomi
Bakan Göktaş: Ulusal Vefa Programımız ile bu yıl 127 bin 720 yaşlı ve engelli vatandaşımızın temel ihtiyaçlarını karşıladık
Bakan Göktaş: Ulusal Vefa Programımız ile bu yıl 127 bin 720 yaşlı ve engelli vatandaşımızın temel ihtiyaçlarını karşıladık Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Ulusal Vefa Programı ile bu yıl 127 bin 720 yaşlı ve engelli vatandaşın temel ve zaruri ihtiyaçlarının karşılandığını açıkladı.
28.12.2023 Gündem
63 ilde Kafes-22 Operasyonu: 302 şüpheli gözaltına alındı
63 ilde Kafes-22 Operasyonu: 302 şüpheli gözaltına alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 63 ilde eş zamanlı düzenlenen 'Kafes-22' Operasyonu'nda 302 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
20.12.2023 Gündem
Evde bakım maaşı yatan iller (9 Kasım 2023) | Evde bakım maaşı ne kadar oldu, evde bakım parası yattı mı?
Evde bakım maaşı yatan iller (9 Kasım 2023) | Evde bakım maaşı ne kadar oldu, evde bakım parası yattı mı? Evde bakım maaşı yatan iller 9 Kasım 2023 listesi belli oldu mu, evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım parası Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evinde bakıma muhtaç, ihtiyacı olan engelliler ile yaşlı bireylere bakan kişilere veriyor. Evde bakım maaşı alanlar kasım ayında yatırılacak evde bakım parası hakkındaki aramalarını yoğunlaştırdı. Peki, 9 Kasım evde bakım parası yattı mı? 9 Kasım 2023 evde bakım maaşı yatan iller belli oldu mu? İşte 9 Kasım 2023 evde bakım maaşı yatan iller…
9.11.2023 Ekonomi
65 yaş üstü ücretsiz toplu taşıma bitti mi? Önemli açıklama geldi
65 yaş üstü ücretsiz toplu taşıma bitti mi? Önemli açıklama geldi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ücretsiz yolcu taşımama tartışmaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
17.10.2023 Gündem
Şarkıcı Göksel'in konserine gitti hayatı karardı! Duyma yetisini yüzde 65 kaybetti: 'Göksel Hanım'ın menajeri tarafından tehdit edildim'
Şarkıcı Göksel'in konserine gitti hayatı karardı! Duyma yetisini yüzde 65 kaybetti: 'Göksel Hanım'ın menajeri tarafından tehdit edildim' 7 Temmuz 2023 tarihinde Şarkıcı Göksel'in konserine giden 33 yaşındaki spor eğitmeni Selin Gül'ün kafasına, konser sırasında ateşlenen havai fişekler sebebiyle demir parçası düştü. Kaza sonrası sol kulağında yüzde 65 engel oluştuğunu ifade eden Selin Gül, 400 bin liralık manevi tazminat davası açtı. Gül, "Bu süreçte hiçbir şekilde, İBB Kültür A.Ş.'den, organizasyonu yapan şirketin sahibinden, Göksel Hanım'ın ekibinden hiç kimseden hiçbir şekilde yardım görmedim. Üstüne ilk olarak götürüldüğümüz hastanede yapılan işlemlerden dolayı evime icra kağıdı geldi" diye konuştu. Organizasyon şirketi iddialarla ilgili açıklama yapmazken, İBB Kültüe A.Ş. konser alanındaki sorumluluğun, alanın kiralandığı organizasyon şirketlerinde bulunduğunu belirtti.
5.10.2023 Gündem
265 bin TL kredi kullandı! İş kurmak istedi, parası buhar oldu
265 bin TL kredi kullandı! İş kurmak istedi, parası buhar oldu Bursa'da, arkadaşı aracılığıyla tanıştığı H.İ.A. (42) tarafından birlikte iş yeri açma vaadiyle 265 bin lira dolandırılan yüzde 60 engelli Recep Altay (44), bankaya olan borcunu ödemek için babasından miras ev ve dükkanını sattı. İstanbul ve Balıkesir'de de aynı yöntemle çok sayıda kişiyi dolandırdığını iddia ettiği H.İ.A. hakkında Altay’ın şikayeti sonrası dava açıldı.
7.09.2023 Yaşam
Yavru kedileri ayağıyla ezerek öldürmüştü: Mahkemeden çıkar çıkmaz bakın ne yaptı!
Yavru kedileri ayağıyla ezerek öldürmüştü: Mahkemeden çıkar çıkmaz bakın ne yaptı! Trabzon'un Ortahisar ilçesinde yavru kedileri ayağıyla ezerek öldüren cani geçtiğimiz günlerde yakalanmıştı. Mahkemedeki ifadesinin ardından akıl sağlığı raporu alınması şartıyla ev hapsi cezası verilen Ö.Ü. çıkar çıkmaz yeniden yaşadığı mahalleye gelerek kedileri toplamaya başladı.
4.08.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Birliği ve vize serbestisi açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Birliği ve vize serbestisi açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya'nın başkenti Vilnius'ta düzenlenen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, zirvede birçok önemli görüşmede bulundu. Erdoğan zirve sonrası dönüşte gazetecilerin sorularını yanıtladı.
13.07.2023 Gündem
Yaşlı ve engelli maaşına zam! İşte yeni rakamlar...
Yaşlı ve engelli maaşına zam! İşte yeni rakamlar... Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, memur maaş katsayısında yapılan düzenleme sonrası sosyal yardım programlarının aylık ödemelerini artırdıklarını belirterek, bu kapsamda yaşlı aylığının 2.348 TL'ye, yüzde 40-69 arası engelli aylığının 1.874 TL'ye, yüzde 70 ve üzeri engelli aylığının 2.811 TL'ye yükseldiğini açıkladı.
8.07.2023 Ekonomi
Engelli vatandaşlara rapor tuzağı! Dolandırıcılar organ mafyası çıktı
Engelli vatandaşlara rapor tuzağı! Dolandırıcılar organ mafyası çıktı Adana’da 20 engelli vatandaşı “raporda engelli oranını artırırız” vaadiyle  750 bin lira dolandırdığı öne sürülen 3 şüpheliden biri tutuklandı.
17.06.2023 Yaşam
Adana’da piyasaya 4 milyon 500 bin TL sahte altın süren şebekeye operasyon
Adana’da piyasaya 4 milyon 500 bin TL sahte altın süren şebekeye operasyon Adana’da piyasaya 4 milyon 500 bin TL değerinde sahte altın süren, kendilerini engelli raporu çıkarma vaadiyle ve MİT mensubu olarak tanıtıp dolandırıcılık yapan 13 şüpheliye yönelik operasyon yapıldı. Operasyonda çok sayıda kişi yakalandı.
13.06.2023 Yaşam
Zihinsel engelli depremzede, evlendirilme vaadiyle 82 bin 500 lira dolandırıldı
Zihinsel engelli depremzede, evlendirilme vaadiyle 82 bin 500 lira dolandırıldı Kahramanmaraş'ta zihinsel engelli bir depremzedenin, internette tanışarak telefonla konuştuğu bir kadın üzerinden evlendirme vaadiyle bilgileri alındı, bankadan kredi çekilmek suretiyle 82 bin 500 TL'si dolandırıldı. Dolandırılan engelli gencin, bankaya bu parayı faiziyle 170 bin TL olarak ödeyeceği öğrenildi.
3.06.2023 Gündem
2 Şubat evde bakım maaşı yatan iller güncel liste belli mi? Evde bakım maaşı yatan iller hangileri, zamlı evde bakım maaşı yattı mı?
2 Şubat evde bakım maaşı yatan iller güncel liste belli mi? Evde bakım maaşı yatan iller hangileri, zamlı evde bakım maaşı yattı mı? 2 Şubat evde bakım maaşı yatan iller hangileri, zamlı evde bakım maaşı ne kadar oldu, yattı mı? Evde bakım maaşı yatan iller sorgulama ekranı için aramalar arttı. Evde bakım parası Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evinde bakıma muhtaç, ihtiyacı olan engelliler ile yaşlı bireylere bakan kişilere veriyor. Evde bakım maaşı alanlar ocak ayında yatırılacak evde bakım parası hakkındaki aramalarını yoğunlaştırdı. Peki, 2 Şubat güncel zamlı evde bakım maaşı yattı mı, ne kadar oldu, ne zaman kaç TL yatacak? İşte Evde bakım maaşı yatan iller 2 Şubat 2023 sorgulama ekranı…
2.02.2023 Ekonomi
Evde bakım maaşı yatan iller 1 Şubat 2023 güncel liste belli mi? 1 Şubat evde bakım maaşı yatan iller hangileri, zamlı evde bakım maaşı yattı mı?
Evde bakım maaşı yatan iller 1 Şubat 2023 güncel liste belli mi? 1 Şubat evde bakım maaşı yatan iller hangileri, zamlı evde bakım maaşı yattı mı? 1 Şubat evde bakım maaşı yatan iller hangileri, zamlı evde bakım maaşı ne kadar oldu, yattı mı? Evde bakım maaşı yatan iller sorgulama ekranı için aramalar arttı. Evde bakım parası Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evinde bakıma muhtaç, ihtiyacı olan engelliler ile yaşlı bireylere bakan kişilere veriyor. Evde bakım maaşı alanlar ocak ayında yatırılacak evde bakım parası hakkındaki aramalarını yoğunlaştırdı. Peki, 1 Şubat güncel zamlı evde bakım maaşı yattı mı, ne kadar oldu, ne zaman kaç TL yatacak? İşte Evde bakım maaşı yatan iller 1 Şubat 2023 sorgulama ekranı…
1.02.2023 Ekonomi
2 kız çocuğunu taciz eden şüpheli yakalandı; takip sırasında düşen polisin bacağı kırıldı
2 kız çocuğunu taciz eden şüpheli yakalandı; takip sırasında düşen polisin bacağı kırıldı Konya'da 2 kız çocuğunu taciz ettiği iddia edilen B.P.’yi, çevredekiler linç etmeye kalkıştı. Bu sırada kaçmaya çalışan B.P.’yi kovalayan bir polis memurunun düşünce bacağı kırıldı. B.P. ve bir polis memurunun kolunu ısırıp, birine de tekme atan kalabalık arasındaki Musa A. gözaltına alındı.
27.01.2023 Gündem
Pelin Kaya'nın son görüntüleri yürekleri dağladı! Annesi o anları anlattı: 'O benim meleğimdi'
Pelin Kaya'nın son görüntüleri yürekleri dağladı! Annesi o anları anlattı: 'O benim meleğimdi' Alkollü bir kişi önce aracıyla ezdi, sonra da vahşice kafasına taşla vurarak öldürdü. Dehşete düşüren olayın kurbanı da kendisine yeni bir hayat kurmak isteyen Mimar Pelin Kaya’ydı. Malta’daki korkunç olayın yankıları ise sürüyor. Genç kadının sosyal medyadan paylaştığı son mesaj ise okuyanları duygulandırırken, ailesi son yolculuğunda gözyaşları ile yavruları Kaya’ya veda etti. Malta Başbakanı flaş bir açıklamada bulunurken, genç kadının son görüntüleri yürekleri dağladı. O anlarında kendisiyle görüntülü konuşan anne Çiçek Kaya ise kızı ile yaptığı son konuşmayı anlattı.
25.01.2023 Gündem
Malta’da katledilen Pelin Kaya’nın son görüntüleri ortaya çıktı! Malta Başbakanı'ndan flaş talimat
Malta’da katledilen Pelin Kaya’nın son görüntüleri ortaya çıktı! Malta Başbakanı'ndan flaş talimat Alkollü bir kişi önce aracıyla ezdi, sonra da vahşice kafasına taşla vurarak öldürdü. Dehşete düşüren olayın kurbanı da kendisine yeni bir hayat kurmak isteyen Mimar Pelin Kaya’ydı. Malta’daki korkunç olayın yankıları ise sürüyor. Genç kadının sosyal medyadan paylaştığı son mesaj ise okuyanları duygulandırırken, ailesi son yolculuğunda gözyaşları ile yavruları Kaya’ya veda etti. Genç kadının son görüntüleri yürek burkarken, Malta Başbakanı flaş bir açıklamada bulundu.
25.01.2023 Gündem
Sosyal yardımlarda memur maaş katsayısı oranında artış
Sosyal yardımlarda memur maaş katsayısı oranında artış Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ocak ayı memur maaş katsayısında yapılan düzenleme sonrası; yaşlı aylığının 1997 TL'ye, yüzde 40-69 arası engelli aylığının 1594 TL'ye, yüzde 70 ve üzeri engelli aylığının 2 bin 392 TL'ye, Evde Bakım Yardımı'nın 4 bin 336 TL'ye ve Sosyal Ekonomik Destek (SED) ödemesinin 3 bin 38 TL'ye yükseldiğini açıkladı.
24.01.2023 Ekonomi
Malta’da katledilen Pelin Kaya son yolculuğuna uğurlandı: ‘Güllerim soldu’
Malta’da katledilen Pelin Kaya son yolculuğuna uğurlandı: ‘Güllerim soldu’ Korkunç olay Malta’da yaşandı. Alkollü bir kişi önce aracıyla ezdi, sonra da vahşice kafasına taşla vurarak öldürdü. Dehşete düşüren olayın kurbanı da kendisine yeni bir hayat kurmak isteyen Mimar Pelin Kaya’ydı. Genç kadının sosyal medyadan paylaştığı son mesaj ise okuyanları duygulandırırken, babası kızıyla yaptığı son konuşmasını anlattı. Arkadaşları, Pelin’in son doğum gününe ilişkin detayları anlatırken, Samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz ile Pelin Kaya olayındaki 5 benzerlik dikkat çekti. Öte yandan son yolculuğuna uğurlanan Pelin Kaya’nın anne ve babasının konuşmaları yürekleri dağladı.
22.01.2023 Gündem
Pelin Kaya ve Başak Cengiz cinayetinde 5 benzerlik! Arkadaşları o anları anlattı
Pelin Kaya ve Başak Cengiz cinayetinde 5 benzerlik! Arkadaşları o anları anlattı Korkunç olay Malta’da yaşandı. Alkollü bir kişi önce aracıyla ezdi, sonra da vahşice kafasına taşla vurarak öldürdü. Dehşete düşüren olayın kurbanı da kendisine yeni bir hayat kurmak isteyen Mimar Pelin Kaya’ydı. Genç kadının sosyal medyadan paylaştığı son mesaj ise okuyanları duygulandırırken, babası kızıyla yaptığı son konuşmasını anlattı. Arkadaşları, Pelin’in son doğum gününe ilişkin detayları anlatırken, Samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz ile Pelin Kaya olayındaki 5 benzerlik dikkat çekti. İşte detaylar...
22.01.2023 Gündem
Dolandırıcılara büyük şok! Kuruşunu harcayamadan enselendiler: Hakim, savcı, polis...
Dolandırıcılara büyük şok! Kuruşunu harcayamadan enselendiler: Hakim, savcı, polis... Dolandırıcıların yeni yöntemi ortaya çıktı. Kendilerini hakim, savcı ya da polis olarak tanıtan kişiler, milyonlarca liralık vurguna imza attı. Şanlıurfa polisi tarafından 4 ay süren çalışmada dolandırıcılara büyük darbe vuruldu. Polisin operasyonu ile fırsatçılar büyük bir şok yaşarken başka bir haber de İstanbul Pendik’ten geldi. Kendisini polis olarak tanıtan bir kişi ağına düşürdüğü kişinin parasını elden aldı. O anlar ise saniye saniye kaydedildi.
21.01.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Engelli Raporu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki engelli raporu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.