Engelli Personel

Engelli Personel

Son dakika engelli personel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan engelli personel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını engelli personel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Engelli Personel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan engelli personel gelişmeleri de dahil olmak üzere 818 engelli personel haberi bulunmuştur. Tüm engelli personel haberleri aşağıda listelenmiştir.
PTT personel alımı olacak mı? 2024 PTT 10 bin personel alımı ne zaman, PTT KPSS’siz personel alımı mı yapacak?
PTT personel alımı olacak mı? 2024 PTT 10 bin personel alımı ne zaman, PTT KPSS’siz personel alımı mı yapacak? 2024'te PTT'nin personel alımı ne zaman olacak sorusu oldukça yoğun bir şekilde araştırılıyor. Özellikle başvuru tarihleri ve alım yapılacak branşlar konusundaki belirsizlikler merak ediliyor. PTT'nin personel alımı yapacak mı olduğu da merak konusu. İşte 2024 PTT personel alımına ilişkin tüm detaylar...
13.03.2024 Çalışma Hayatı
EKPSS tercih kılavuzu yayınlandı mı? EKPSS tercihler ne zaman 2023, Engelli Kamu Personel yerleştirme tercih işlemleri nasıl yapılır?
EKPSS tercih kılavuzu yayınlandı mı? EKPSS tercihler ne zaman 2023, Engelli Kamu Personel yerleştirme tercih işlemleri nasıl yapılır? EKPSS tercih kılavuzu yayınlandı mı? EKPSS tercihler ne zaman 2023? EKPSS tercih kılavuzu yayınlandı. ÖSYM, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) sonuçları ve kura usulü ile kamu kurum ve kuruluşlarının boş kadrolarına yerleştirmeler için tercih başvuruları alınmaya başladı. Peki, 2023 EKPSS tercihleri nasıl yapılır? 2023-EKPSS/Kura İle Engelli Kamu Personeli Yerleştirme sürecine dair merak edilenler…
5.01.2023 Eğitim
Sağlık Bakanlığı engelli personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? Sağlık Bakanlığı kura sonuçları 2022 sorgulama ekranı!
Sağlık Bakanlığı engelli personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? Sağlık Bakanlığı kura sonuçları 2022 sorgulama ekranı! Sağlık Bakanlığı engelli işçi alımı kuraları bugün gerçekleştirildi. Bin 300 işçi alımı için Sağlık Bakanlığı kura sonuçları 2022 listesi araştırılıyor. Noter huzurunda gerçekleştirilen kura sonuçlarının yayınlanıp yayınlanmadığı araştırılıyor. Peki, Sağlık Bakanlığı engelli personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? Sağlık Bakanlığı engelli işçi alımı kura sonuçları açıklandı mı? İşte detaylar…
6.09.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı bin 356 engelli işçi alımı yapacak! İŞKUR mülakatsız sürekli engelli personel alımı başvuruları ne zaman, şartlar neler?
Sağlık Bakanlığı bin 356 engelli işçi alımı yapacak! İŞKUR mülakatsız sürekli engelli personel alımı başvuruları ne zaman, şartlar neler? Sağlık Bakanlığına engelli statüsünde 1.356 sürekli işçi alımı için duyuruyu Bakan Koca sosyal medyadan yaptı. Peki, Sağlık Bakanlığı bin 356 engelli işçi alımı başvuruları ne zaman, şartları nelerdir?
18.08.2022 Personel Alımı
Emeklilikte yaş şartı yok! Erken emeklilik için prim yetiyor! On binlerce kişiyi kapsıyor...
Emeklilikte yaş şartı yok! Erken emeklilik için prim yetiyor! On binlerce kişiyi kapsıyor... Emekli olmak isteyen on binlerce kişiye güzel haber geldi. Emeklilik için yaş şartı aranmıyor. Engelli çalışanlar için emeklilikte yaş şartı yok. Belli bir süreyi ve primi doldurduklarında emekli olma imkanına kavuşuyorlar Sosyal güvenlik mevzuatımızda bazı rahatsızlıkları ya da engelleri bulunan vatandaşlar için erken emeklilik imkânları bulunuyor. Bunlar malulen emeklilik ve engelli emekliliği. Bu iki emeklilik arasında önemli farklar var. Ancak çoğu zaman karıştırılıyor. Malulen emeklilik sigortalı olduktan sonra ortaya çıkan rahatsızlıklarla gerçekleşiyor. Ya da iş kazası ile oluyor.
14.05.2022 Emekli
Hesaba yatıyor 2345 lira! İndirim, ücretsiz ulaşım, erken emeklilik ve...
Hesaba yatıyor 2345 lira! İndirim, ücretsiz ulaşım, erken emeklilik ve... Yüz binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Erken emeklilik, ücretsiz ulaşım otomobil alırken indirim yapılıyor. Engelli yaşlılara 1.084 lira ödenirken, evde bakım parası da 2 bin 345 lira. Ayrıca evde sağlık hizmeti de sunuluyor. İşkur, Engelli Hibe Desteği kapsamında, kendi işini kurmak isteyen engelli vatandaşların yararlanabilmesi için 65 bin liraya kadar hibe sağlıyor. Bunun 5 bin lirası işletme kuruluşu, 15 bin lirası işletme gideri, 45 bin lirası da demirbaş desteği oluyor. Elektrik şirketleri de engelli bireylere belli konularda destek oluyor.Yüzde 40’ın üzerinde engeli olanların elektriği, borcu nedeniyle 3 ay boyunca kesilemiyor.
13.05.2022 Ekonomi
O illerimizde kar nedeniyle okullar tatil edildi!
O illerimizde kar nedeniyle okullar tatil edildi! Kar yağışının etkisini göstermeye devam ettiği illerimizde okullar tatil edildi. İşte kar yağışı nedeniyle okulların tatil edildiği illerimiz...
14.03.2022 Gündem
14 Mart pazartesi okullar tatil mi, yarın İstanbul'da okullar tatil olacak mı? Gözler İstanbul Valiliğinde!
14 Mart pazartesi okullar tatil mi, yarın İstanbul'da okullar tatil olacak mı? Gözler İstanbul Valiliğinde! Pazartesi okullar tatil mi? Ülke genelini etkisi altına kar yağışı bugün de devam ediliyor. Öğrenciler ve veliler pazartesi günü okulların olup olmadığını sorguluyor. Birçok il gibi İstanbul'da etkili olan kar yağışının ardından Valilik okulları 2 gün tatil etti. Peki, 14 Mart tatil mi, pazartesi okul var mı? Yarın okullar tatil olur mu?
13.03.2022 Eğitim
Birçok ilde okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika izin kararı
Birçok ilde okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika izin kararı Meteoroloji günler öncesinden uyarılarda bulunmasının ardından kar yağışı kentleri altına almaya başladı. Kar yağışının şiddetini artırmasıyla birlikte birçok il valiliğinden yapılan açıklamalarla kamu kurum ve kuruluşlarda çalışanlara idari izin verildi. Okullarda eğitime ara verildi İşte son dakika haberinin detayları...
11.03.2022 Gündem
Birçok ilde okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı
Birçok ilde okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı Yüz yüze eğitimle ilgili son dakika kararı. Resmen duyuruldu. Birçok ilde okullar tatil edildi. Kar yağışı yurdun bir bölümünde etkisini göstermeye devam ediyor. Yağışların yoğun olduğu bazı şehirlerde yüz yüze eğitime ara verildi. İşte son dakika haberinin detayları...
9.03.2022 Gündem
PTT personel alımı ne zaman, 2022 başvuru tarihi açıklandı mı? PTT 55 bin personel alımı başvuru şartları nelerdir?
PTT personel alımı ne zaman, 2022 başvuru tarihi açıklandı mı? PTT 55 bin personel alımı başvuru şartları nelerdir? PTT 55 bin personel alımı yapacağını duyurunca, PTT personel alımına yönelik yapılan araştırmalar da arttı. Kamuda memur olarak görev yapmak isteyenler arama motorlarına yöneldi ve “PTT personel alımı ne zaman, 2022 başvuru tarihi açıklandı mı? PTT 55 bin personel alımı başvuru şartları nelerdir?” sorularına yanıt aramaya başladı.
21.02.2022 Personel Alımı
Memur alımı 2022 listesi! Binlerce memur alımı yapılacak!
Memur alımı 2022 listesi! Binlerce memur alımı yapılacak! Memur adayları tarafından beklenen personel alımı duyuruları yayımlanmaya başlandı. 2022 açıktan ve nakil suretiyle yapılabilecek ilave atama sayılarına dair Cumhurbaşkanlığı Kararı belli oldu.
3.02.2022 Personel Alımı
Tunceli'de kamuda çalışan hamile ve engelli personele idari izin!
Tunceli'de kamuda çalışan hamile ve engelli personele idari izin! Tunceli’de olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde kamuda çalışan hamile ve engelli personel yarın idari izinli sayılacak.
31.01.2022 Gündem
Yasak ve izinlerle ilgili son dakika kararı! Resmen harekete geçildi, Valilikler tek tek açıkladı
Yasak ve izinlerle ilgili son dakika kararı! Resmen harekete geçildi, Valilikler tek tek açıkladı Günlerdir süren yoğun kar yağışı sonrası harekete geçildi. Son dakika yasak ve izin kararı. Valilikler tek tek açıkladı. Birçok ilde idari izin kararı geldi. Zonguldak, Van ve Muş'ta yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle engelli ve hamile kamu çalışanlarına idari izin verildiği bildirildi.
27.01.2022 Gündem
ÖSYM duyurdu! 2022-EKPSS başvuru kılavuzu yayımlandı!
ÖSYM duyurdu! 2022-EKPSS başvuru kılavuzu yayımlandı! 2022 Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı başvuruları başladı! ÖSYM, 2022-EKPSS başvuru kılavuzunun yayımlandığını duyurdu. Adaylar, EKPSS başvurularını https://ais.osym.gov.tr adresinden 27 Ocak - 15 Şubat 2022 tarihleri arasında yapabilecek. Peki, 2022-EKPSS başvurusu nasıl yapılır? İşte ÖSYM 2022-EKPSS başvuru kılavuzu ve başvuru ekranı!
27.01.2022 Eğitim
Kamu çalışanları ile ilgili flaş karar! Tek tek açıklandı
Kamu çalışanları ile ilgili flaş karar! Tek tek açıklandı Yüz binlerce kamu çalışanını ilgilendiriyor. Açıklamalar peş peşe geldi. Birçok ilde kamu çalışanlarına idari izin verildi. Valilikler duyurdu. İstanbul, Muğla, Denizli başta olmak üzere çok sayıda kentte yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personele idari izin verildi.
25.01.2022 Gündem
Denizli'de hamile ve engelli personellere 2 gün idari izin
Denizli'de hamile ve engelli personellere 2 gün idari izin Denizli’de olumsuz hava şartları nedeniyle hamile ve engelli personellerin, 25 ile 26 Ocak 2022 tarihinde idari izinli sayılacağı açıklandı.
24.01.2022 Gündem
Yüz yüze eğitimde son dakika kararı! Resmen açıklandı, tatil edildi
Yüz yüze eğitimde son dakika kararı! Resmen açıklandı, tatil edildi Yüz yüze eğitimde son dakika kararı. Resmen açıklandı. Tatil edildi. Olumsuz hava koşulları nedeniyle birçok ilde bazı eğitim ve öğretim kurumlarında "yüz yüze eğitim" faaliyetlerine ara verildi.
23.01.2022 Eğitim
Hangi illerde okullar tatil? 19 Ocak 2022 kar tatili olan iller!
Hangi illerde okullar tatil? 19 Ocak 2022 kar tatili olan iller! Türkiye’de etkili olan kar, bazı illerde eğitimin aksamasına neden oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılar sonrası yurdun bazı illerinde yoğun kar yağışı etkili oldu. Adıyaman, Bilecik, Kütahya, Kırşehir, Uşak, Adana gibi kentler başta olmak üzere Türkiye’de birçok kentte okullar tatil edildi. İşte okulları tatil olan iller...
19.01.2022 Eğitim
Okullara kar tatili! Valilikler peş peşe duyurdu: Çok sayıda şehirde eğitime kar engeli...
Okullara kar tatili! Valilikler peş peşe duyurdu: Çok sayıda şehirde eğitime kar engeli... Eğitime bir çok şehirde yoğun kar yağışı nedeniyle bir gün ara verildi. Yoğun kar yağışı nedeniyle Adıyaman, Bilecik, Elazığ, Bingöl, Kütahya, Konya, Kastamonu, Malatya, Bolu, Muş, Hatay, Adana, Düzce, Bitlis, Uşak, Zonguldak, Erzurum ve Burdur'da yarın okulların tatil edildiği duyuruldu.
18.01.2022 Gündem
Okullar tatil edildi! O illerde kar yağışı sonrası flaş karar
Okullar tatil edildi! O illerde kar yağışı sonrası flaş karar Tatil haberleri peş peşe geliyor. Yoğun kar yağışı sonrası okullar tatil edildi. Ordu, Van, Kars ve Konya'da son dakika gelişmesini duyurdular. Konya'da, kar yağışı nedeniyle 10 ilçe ile Meram'ın bazı mahallelerinde yüz yüze eğitime yarın için ara verileceği, hamile ve engelli kamu çalışanlarının izinli sayılacağı açıklandı.
13.01.2022 Gündem
ÖSYM duyurdu! Engelli kamu personeli alımı tercihleri başladı! İşte 2022-EKPSS Engelli Kamu Personeli Yerleştirme Tercih Kılavuzu!
ÖSYM duyurdu! Engelli kamu personeli alımı tercihleri başladı! İşte 2022-EKPSS Engelli Kamu Personeli Yerleştirme Tercih Kılavuzu! ÖSYM duyurdu! Engelli kamu personeli alımı için tercihler başladı. ÖSYM, engelli personel alımı tercihleri için 2022-EKPSS Engelli Kamu Personeli Yerleştirme Tercih Kılavuzu’nu yayınladı. Peki, Engelli personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Engelli memur alımı tercihleri ne zaman başlayıp ne zaman bitiyor? İşte 2022-EKPSS Engelli Kamu Personeli Yerleştirme Tercih Kılavuzu!
5.01.2022 Personel Alımı
Eğitime ara verildi! Tatil haberleri peş peşe geliyor! İşte kar tatili ilan edilen iller...
Eğitime ara verildi! Tatil haberleri peş peşe geliyor! İşte kar tatili ilan edilen iller... Okullarda eğitime ara verildi. Son dakika kar tatili haberleri peş peşe geliyor. Hangi ilde okullar tatil edildi? İşte eğitime ara verilerek kar tatili ilan edilen illerle ilgili tüm detaylar...
20.12.2021 Eğitim
Tatil haberleri peş peşe geliyor! Okullarda eğitime ara verildi...
Tatil haberleri peş peşe geliyor! Okullarda eğitime ara verildi... Kar yağışı başladı. Tatil haberlerini peş peşe açıkladılar Birçok ilde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi. Konya'nın 24 ilçesinde eğitime 20 Aralık Pazartesi günü itibariyle 1 gün süreyle ara verildi. Tunceli, Karaman, Aksaray, Adana, Kars ve Bingöl'de de okullara bir gün ara verildi.
19.12.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu! Öğretmenlere güzel haber...
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu! Öğretmenlere güzel haber... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Engelli Öğretmen Ataması ve Engelsiz Vizyon 2030 Tanıtım Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu... Erdoğan, "Hazırlıklarını tamamladığımız öğretmenlik meslek kanununu çok kısa sürede Meclis'e sunacağız. Düzenleme öğretmenlerimizin tüm kazanımlarını korurken onlara yeni sosyal özlük hakları da getiriyor." dedi.
3.12.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Engelli Personel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki engelli personel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.