En Popüler

En Popüler

Son dakika en popüler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan en popüler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını en popüler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

En Popüler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan en popüler gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.634 en popüler haberi bulunmuştur. Tüm en popüler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dövme yaptıranlar bin pişman! Son 5 yılda 1 milyondan fazla kişiye uygulandı
Dövme yaptıranlar bin pişman! Son 5 yılda 1 milyondan fazla kişiye uygulandı Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Avustralya ve Kanada'da son 5 yılda 1 milyondan fazla dövme sildirme tedavisi yapıldığını açıklayan Recovery, her yıl 11 milyon yeni dövme yaptırıldığı ifade etti. Dövme sildirmenin en yaygın nedenleri arasında, ‘İş ve işyeri gereksinimlerini karşılama, yaşam değişiklikleri, dövmenin anlamını yitirmesi, dövme kalitesi ilgili hayal kırıklığı ve yeni bir dövme için yer açmak’ olarak açıklayanlarda var.
2.05.2024 Gündem
Türkiye'de en popüler bebek isimleri açıklandı!
Türkiye'de en popüler bebek isimleri açıklandı! 2023 yıl sonu itibarıyla Türkiye'deki çocuk nüfusun toplam nüfusa oranının yüzde 26, toplam çocuk sayısının 22 milyon 206 bin 34 olduğunu açıklayan Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), en popüler erkek bebek isimlerini yayımladı.
19.04.2024 Gündem
Uranyum blokzincirine taşındı! Değeri günden güne değişiyor
Uranyum blokzincirine taşındı! Değeri günden güne değişiyor Gayrimenkul, kıymetli madenler, kredi teminatı, emtia gibi gerçek dünya varlıklarının blokzincirine taşınarak erişilebilir hale gelmesini tanımlayan tokenizasyon kavramı, ekosistemin 2024 başlıkları arasında yerini aldı. Güncel bir rapor, emtia tabanlı kripto para birimlerinin piyasa değerinin 1,1 milyar doları aştığını gösterdi. Söz konusu raporda, emtia tabanlı kripto para projelerinde çoğunlukla altın, gümüş gibi kıymetli madenlerin tercih edildiğini söyleyen Gate.io Küresel Büyüme Direktörü Kafkas Sönmez,“Kıymetli madenlerin pazar hakimiyetine rağmen daha farklı emtialara yönelen projelere de rastlamak mümkün. Örneğin bir proje, 1 sterlin değerindeki uranyum bileşiğine endekslenen uranyum tabanlı bir kripto para birimi geliştirdi” dedi.
2.04.2024 Gündem
9 günlük bayram tatilinde yurt dışının gözdesi Yunan adaları
9 günlük bayram tatilinde yurt dışının gözdesi Yunan adaları Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, 9 günlük bayram tatilinde yurt dışında en popüler destinasyonun, kapıdan vize uygulamasına 1 Nisan itibarıyla başlanacak Yunan adaları olduğunu söyledi. Yavuz, bayramda kapıda vize alınabilecek 10 Yunan adasından 7'si için feribot seferleri ve adalardaki polis birimlerinin hazırlıklarını tamamladığını açıkladı.
28.03.2024 Gündem
Bayramın yeni gözdesi: Vizesiz Yunan adaları! 1 Nisan'da başlıyor
Bayramın yeni gözdesi: Vizesiz Yunan adaları! 1 Nisan'da başlıyor Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, 9 günlük bayram tatilinde yurt dışında en popüler destinasyonun, kapıdan vize uygulamasına 1 Nisan itibarıyla başlanacak Yunan adaları olduğunu söyledi. Yavuz, bayramda kapıda vize alınabilecek 10 Yunan adasından 7'si için feribot seferleri ve adalardaki polis birimlerinin hazırlıklarını tamamladığını açıkladı.
28.03.2024 Gündem
Zeynep Bastık'tan yeni şarkı açılaması: Delirmek üzereyim
Zeynep Bastık'tan yeni şarkı açılaması: Delirmek üzereyim Ünlüler dünyasında son yılların en popüler isimlerinden Zeynep Bastık, 8 Mart’ta çıkardığı Mabel Matiz imzalı 'Lan' şarkısı hakkında konuştu.
23.03.2024 Magazin
Sevgililer gününde okullar tatil mi 2024? 14 Şubat sevgililer günü resmi tatil mi, 14 Şubat'ta okul var mı 2024?
Sevgililer gününde okullar tatil mi 2024? 14 Şubat sevgililer günü resmi tatil mi, 14 Şubat'ta okul var mı 2024? 14 Şubat sevgililer günü resmi tatil mi, sevgililer gününde okullar tatil mi? Sorularına yanıt aranıyor. Sevgililer Günü, çiftler arasındaki romantizmi ve sevgiyi kutlamak için özel bir gün olarak kutlanır. Öğrenciler 14 Şubat’ta okulların olup olmadığını sorguluyor.
13.02.2024 Gündem
Tembel Hayvan Nedir, Özellikleri Nelerdir? Tembel Hayvan Kaç Yıl Yaşar?
Tembel Hayvan Nedir, Özellikleri Nelerdir? Tembel Hayvan Kaç Yıl Yaşar? Oldukça yavaş hareketleri ve üşengeç tavırlarıyla dünyanın en popüler canlıları içerisinde tembel hayvan isimli canlılar gelir. Tembel hayvanlar orta ve Güney Amerika'da yaşayan, 6 farklı türe sahip olan memeli canlılardır. Genelde adeta ağır çekim yapılıyormuş gibi çok yavaş hareketlere sahip hayvanlar olarak öne çıkarlar.
4.02.2024 Gündem
Sonsuzluk İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Sonsuzluk İşareti Nasıl Yapılır?
Sonsuzluk İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Sonsuzluk İşareti Nasıl Yapılır? Sonsuzluk işareti günlük hayatta sıklıkla kullanılmakta olan bir işaret olma özelliğine sahiptir. Sonsuzluk işareti yana doğru sekiz sayısına benzeyen bir sembol olarak bilinmektedir. Sonu olmayan ve ebediyet manasına gelmekte olan sonsuzluk işareti "∞" şeklinde gösterilmektedir. En fazla matematik ve fizik alanında kullanılmakta olan bir işaret olduğunu söylemekte mümkündür. 
3.02.2024 Yaşam
Oniks Taşı Özellikleri Nelerdir? Oniks Taşının En Bilinen Faydaları...
Oniks Taşı Özellikleri Nelerdir? Oniks Taşının En Bilinen Faydaları... Oniks taşı yüzyıllar boyunca gizem kaynağı olmuştur. Eşsiz oniks taşı binlerce yıldır en popüler mücevher taşları arasında bulunmaktadır.
27.01.2024 Yaşam
Dragon Ball Filmleri İzleme Sırası...dragon Ball Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Dragon Ball Filmleri İzleme Sırası...dragon Ball Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Dragon Ball serisi, bütün zamanların en popüler ve en tanınmış animelerinden biri olmaktadır. 30 yılı aşkındır kalıcı bir popülariteye sahip olan bu film, Amerikan dublajlı olan versiyonuna kadar çok kapsamlı bir izlenme oranına sahip olmaktadır. Dragon Ball, insanların izlemekten hala hoşlandığı bir klasiktir. Dragon Ball, abartılı olan güç fantezisini de pek çok kez büyük ekrana getirmiştir. 
27.01.2024 Gündem
Dc Filmleri İzleme Sırası...dc Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Dc Filmleri İzleme Sırası...dc Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Genişletilmiş evren filmleri 2013 yılında çelik adam adlı yapım ile başlamıştır. En büyük çizgi romanları arasındadır. Süper kahraman filmleri, zaman geçtikçe genişleyen kurgusal evrenin kapılarını meraklı seyircilere açmıştır. 
24.01.2024 Kültür Sanat
Pembe Kuvars Taşı Özellikleri Nelerdir? Pembe Kuvars Taşının En Bilinen Faydaları...
Pembe Kuvars Taşı Özellikleri Nelerdir? Pembe Kuvars Taşının En Bilinen Faydaları... Doğal taşlar, özellikle son yıllarda oldukça popüler hale geldi. Kendi kendine oluşan ve çeşitli özellikleri ile dikkat çeken doğal taşlar, birçok yerde kullanılmakta ve faydalarından yararlanılmaktadır. Çeşitli doğa olayları ile oluşan ve bir araya gelen bu taşlar, son derece faydalıdır.
12.01.2024 Yaşam
5N1K Tekniği Nedir, Neden Önemlidir? 5N1K Örnekleri...
5N1K Tekniği Nedir, Neden Önemlidir? 5N1K Örnekleri... 5N1K tekniği en fazla kullanılmakta olan teknikler arasında yer almaktadır. Özellikle bir konu hakkında bilgi toplamak için yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. En popüler gazetecilik tekniklerinden birisi olan 5n1k, bilgi toplamak için kullanılmakta olan bir soru tekniğini ifade etmektedir. 5n1k sorularından oluşan bir inceleme yöntemi olarak da ifade edilebilir. 5n1k yöntemleri dünyanın her yerinde geçerliliği olan ve kullanılmakta olan evrensel bir yöntemdir.
3.01.2024 Gündem
Limon Maydanoz Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...limon Maydanoz Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?
Limon Maydanoz Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...limon Maydanoz Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır? Limon ve maydanoz kürü en etkili kilo verdiren tariflerden biridir. Özellikle göbek yağlarından hızlı bir şekilde kurtulmak isteyen kişiler bu tarifi denemektedir. Yapımı kolay olan bu tarif vücuttaki ödemi atmaya yardımcıdır. Karaciğer yenilenmesini sağlayan maydanoz kürü yağların vücuttan atılmasına da yardımcı olur.
18.12.2023 Sağlık
Karanfil Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...karanfil Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?
Karanfil Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...karanfil Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır? Karanfil kürü son dönemin en popüler kürlerinden biridir. Çok fazla kişinin hazırladığı ve içtiği bu kür ödemin hızla atılmasına yardımcı olur. Ağız kokusu ve bademcik iltihabı gibi durumları tamamen gideren bu kür aynı zamanda sindirimi çalıştırma üzerinde etki sağlar.
17.12.2023 Sağlık
Zeynep Bastık - Tolga Akış  ve Alican Ayyıldız parti yapmıştı! Seda Üren'den jet tepki
Zeynep Bastık - Tolga Akış ve Alican Ayyıldız parti yapmıştı! Seda Üren'den jet tepki Son dönemin en popüler isimlerinden Zeynep Bastık, önceki günlerde eski eşi Tolga Akış ve şu anki sevgilisi Alican Ayyıldız ile birlikte aynı mekanda eğlenmişti. Geçtiğimiz gece bir ödül törenine katılan şarkıcı Seda Üren, meslektaşının bu hamlesini değerlendirerek çok konuşulacak bir açıklamada bulundu.
17.12.2023 Magazin
Dut Kurusu Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...dut Kurusu Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?
Dut Kurusu Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...dut Kurusu Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır? Dut kurusu hem sağlıklı hem de hızlı kilo verdiren kürlerin başında yer almaktadır. Sindirimi en hızlı çalıştıran besinlerden biri duttur. Dut içerisinde barındırdığı vitaminleri ile kalsiyum alımını desteklemektedir. Kilo vermek isteyen kişiler bir yandan da vitamin kazanma hedefi içerisindedir.
16.12.2023 Sağlık
En güzel Yunan adaları sıralaması! 10 Yunan Adasına vize muafiyeti heyecan yarattı, gözler en güzel Yunan Adasına çevrildi!
En güzel Yunan adaları sıralaması! 10 Yunan Adasına vize muafiyeti heyecan yarattı, gözler en güzel Yunan Adasına çevrildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ortak basın açıklaması düzenleyen Yunanistan Başbakanı Miçotakis, "Ege'deki bütün yıl boyunca 7 günlük süreyle vizeden muaf tutarak Türk vatandaşlarının Ege'deki Yunan adalarını ziyaret etme serbestisini ele aldık" ifadelerini kullandı. Söz konusu açıklama seyahat severlerde heyecan yaratırken en güzel Yunan Adasının hangisi olduğu sorgulanmaya başlandı. Peki, en güzel Yunan Adası hangisi? İşte en güzel Yunan adaları sıralaması…
7.12.2023 Gündem
Tilya Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...tilya Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?
Tilya Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...tilya Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır? Tilya kürü dönemin en popüler zayıflama kürleri arasında yer almaktadır. Üstelik bu kür sayesinde hedeflenen kiloya çok daha rahat ulaşmak mümkündür. Kür içeriği tamamen doğal malzemelerden oluşmaktadır. 3 ay gibi kısa bir sürede 8 kiloya kadar vermek mümkün hale gelmektedir. Özellikle emziren annelerin denediği ve onlar için faydalı olan kürlerden biridir.
4.12.2023 Sağlık
Spotify en çok dinlediklerim 2023 nasıl ve nereden bakılır? Spotify Wrapped 2023 en çok dinlediğim sanatçı sorgulama…
Spotify en çok dinlediklerim 2023 nasıl ve nereden bakılır? Spotify Wrapped 2023 en çok dinlediğim sanatçı sorgulama… Spotify Wrapped, 2023'ün en çok dinlenen sanatçılarını, şarkılarını ve albümlerini yayınladı. Yılın en çok dinlenen sanatçısı "Masal Gibi", "Sevecek Sandım", "Hangi Yüzüne Konuşacağım" gibi şarkılarla tanınan Semicenk oldu. Peki, Spotify en çok dinlediklerim 2023 nasıl ve nereden bakılır? Spotify Wrapped 2023 en çok dinlediğim sanatçı sorgulama…
30.11.2023 Gündem
Doğu Demirkol'un partneri Yağmur Tanrısevsin oldu
Doğu Demirkol'un partneri Yağmur Tanrısevsin oldu Yönetmen koltuğunda Burak Kuka'nın oturduğu, Doğu Demirkol’un yeni filmi 'Yaşam Koçu’nun kadın başrolü belli oldu. Ocak ayında sinemalarda olacak filmde, ünlü komedyene 'Helin' karakteriyle Yağmur Tanrısevsin eşlik edecek.
6.11.2023 Magazin
İndirim furyası başlıyor! Alışveriş için Kasım ayını bekleyenlere '30 gün' uyarısı
İndirim furyası başlıyor! Alışveriş için Kasım ayını bekleyenlere '30 gün' uyarısı Tüketicilerin beklediği 'indirim ayı' geldi. Son birkaç yıldır her kasım ayında yapılan indirimler, tüketicileri hem heyecanlandırıyor hem de kafalarını karıştırıyor. Ürün fiyatlarının önce yükseltilip, daha sonra bu fiyat üzerinden indirim yapılması ise; eleştirilere neden oluyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan uzmanlar, “çoğu yalancı indirim” diyerek vatandaşların alışveriş yaparken nelere dikkat etmeleri gerektiğini anlattı.
2.11.2023 Ekonomi
Türkiye şartlarında bu fiyata SUV almak çok zor! Kia Sportage fiyatları yüz güldürdü
Türkiye şartlarında bu fiyata SUV almak çok zor! Kia Sportage fiyatları yüz güldürdü SUV modeller arasında ülkemizde en popüler durumda olan Kia Sportage fiyatlarıyla da yüz güldürdü. İşte Kia Sportage güncel fiyat listesi...
17.10.2023 Otomobil
Ay'da çılgın proje: Hiperteleskop! Gücünü kraterlerden alacak
Ay'da çılgın proje: Hiperteleskop! Gücünü kraterlerden alacak Arka bahçelerimize teleskoplar kurduk, yetmedi ıssızlıkların ortasındaki dağların tepesine teleskoplar kurduk, yetmedi teleskoplarımızı uzaya yolladık.
14.09.2023 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

En Popüler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki en popüler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.