En Güzel

En Güzel

Son dakika en güzel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan en güzel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını en güzel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

En Güzel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan en güzel gelişmeleri de dahil olmak üzere 36.523 en güzel haberi bulunmuştur. Tüm en güzel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferine başladı
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferine başladı Ankara- Diyarbakır hattında işletilecek olan Turistik Diyarbakır Ekspresi, ilk seferi için Ankara'dan uğurlandı.
19.04.2024 Ekonomi
Adana'da açık saha tesislerinin toplu açılışı düzenlendi! “Tüm gençlere hizmet verecek”
Adana'da açık saha tesislerinin toplu açılışı düzenlendi! “Tüm gençlere hizmet verecek” Adana’da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB FRIT II Fonu bünyesinde Alman Kalkınma Bankası (KFW) yürütücülüğünde gerçekleştirilen proje çerçevesinde 12 ilde 22 tesisi içeren projelerin eş zamanlı açılışı yapıldı.
19.04.2024 Adana
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı!
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı! Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanlığına adaylığını açıkladı.
18.04.2024 Fenerbahçe
“Çukurova, Adana’nın Manhattın’ı olacak”
“Çukurova, Adana’nın Manhattın’ı olacak” Adana’nın Çukurova İlçesi’nde yapımı süren binaların tamamlanmasıyla bölge Adana’nın Manhattın’ı haline gelecek.
17.04.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz Yerel seçimlerin ardından yapılan ilk Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "KIZILELMA ve ANKA 3 ile artık farklı lige yükseliyoruz. Türkiye'nin gurur kaynağı olan savunma şirketlerinin ahlaksızca hedef alınmasının gerisinde işte bu eşsiz başarı hikayesi vardır. 5.kol elemanları yerli ve milli firmalarımıza saldırarak iplerini ellerinde tutanlara karşı diyet borçlarını ödemeye çalışıyor." dedi.
16.04.2024 Gündem
Bayramın son günü mesajları! Resimli, anlamlı, farklı, kısa, öz Ramazan Bayramı’nın son günü sözleri…
Bayramın son günü mesajları! Resimli, anlamlı, farklı, kısa, öz Ramazan Bayramı’nın son günü sözleri… Mübarek Ramazan Bayramı sona ererken bayramın son gününe özel mesaj paylaşmak isteyenler arama motorlarına yönelerek en güzel, farklı, anlamlı Ramazan Bayramının son günü mesajları araştırmaya başladı. İşte resimli dualı, kısa ve öz, yeni bayramın son günü mesajları...
12.04.2024 Yaşam
En güzel resimli Ramazan Bayramı mesajları 2024 sözleri! Dini, duygusal, hadisli, kısa ve öz, etkileyici, farklı, yazılı ve sözlü en yeni Bayram mesajları seçenekleri!
En güzel resimli Ramazan Bayramı mesajları 2024 sözleri! Dini, duygusal, hadisli, kısa ve öz, etkileyici, farklı, yazılı ve sözlü en yeni Bayram mesajları seçenekleri! Bayram mesajları için yapılan aramalar başladı. En güzel, özel, yeni, yazılı, hadisli, kısa, etkileyici Whatsapp, Facebook, Instagram için resimli Ramazan Bayramı mesajları 2024 seçenekleri arama motorları üzerinden sorgulanıyor. Oruç ibadetini yerine getiren vatandaşlar, Ramazan’ın ardından ailelerine, arkadaşlarına, akrabalarına bayram mesajı gönderecek. İyi niyetlerde bulunulacak, hayır duaları edilecek, neşe ve esenlik istenecek en güzel resimli Ramazan Bayramı mesajları 2024 sözleri sizler için derlendi. Kurumsal bayram mesajı göndermek isteyenler de doğru yerde. İşte Dini, duygusal, hadisli, kısa ve öz, etkileyici, farklı, yazılı ve sözlü en yeni Bayram mesajları seçenekleri…
10.04.2024 Gündem
Arefe Günü mesajları 2024! resimli Arefe Günü mesajları ve sözleri 🍀 | En yeni anlamlı dualı AREFE GÜNÜ mesajları
Arefe Günü mesajları 2024! resimli Arefe Günü mesajları ve sözleri 🍀 | En yeni anlamlı dualı AREFE GÜNÜ mesajları Ramazan ayından bir önceki gün olan Arefe Günü 9 Nisan Salı günü idrak ediliyor. Tüm İslam aleminin birlik ve beraberlik içinde olmasında dileklerini iletmek isteyen vatandaşlar Resimli Arefe Günü mesajları araştırması yapıyor. Bayramı müjdeleyen arefe günü vatandaşlar sevdiklerine günün anlam ve önemine uygun mesajlar gönderiyor. en güzel, uzun, kısa, ayetli, hadisli, dualı, yazılı Arefe günü mesajları ile Arefe Gününüz Kutlu Olsun mesajı seçenekleri haberimizde yer alıyor. İşte 2024 Arefe Günü mesajları ve sözleri
9.04.2024 Gündem
Adanalılardan başka kimse anlamıyor! İşte Ver-geç ve diğerleri...
Adanalılardan başka kimse anlamıyor! İşte Ver-geç ve diğerleri... Adana Türkiye’nin sevilen ve en güzel şehirlerinden biri arasında yerini alıyor. Pek çok tarihi alanları ve gezilebilecek alanları ile birlikte Turistlerin de sıklıkla ziyaret ettiği şehirlerden biri olan Adana'da günlük hayatta kendine özgü konuşma dili ile de dikkat çekiyor. İşte yalnızca Adana'da duyabileceğiniz o kelimeler...
7.04.2024 Adana
Dursun Özbek'ten Süper Kupa açıklaması: Keşke Fenerbahçe de burada olsa
Dursun Özbek'ten Süper Kupa açıklaması: Keşke Fenerbahçe de burada olsa Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe ile oynayacakları Süper Kupa maçı için gittiği Urfa'da açıklamalarda bulundu.
6.04.2024 Galatasaray
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 29 işçinin ölümüne göz yumdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 29 işçinin ölümüne göz yumdular Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İbn Haldun Üniversitesi ‘Geleneksel TÜRGEV İftarı’nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sürekli ahlak tüccarlığı yapan sürekli işçinin, emekçinin hakkından bahseden bu çevreler önceki gün Beşiktaş'taki yangında hayatını kaybeden 29 emekçi kardeşimizle ilgili çıkıp tek cümle kurmadılar. Ekranları başında izleyenlere ve buradaki kardeşlerime sesleniyorum. Bu binaya inşaat ruhsatını veren, imar ruhsatını veren ve binanın en alt bodrum katlarını gazino haline getirmeye müsaade edenler kim? Şimdi tabii ki biz de savcılarımızla bunu takip ediyoruz. Bunu kovalıyoruz. Kovalamaya devam edeceğiz. Kimler bunlar? 29 tane orada vatandaşımızın ölümüne göz yumanlar kimler? Biz de kovalayacağız. Zerre kadar vicdanı olan herkesin tepkisini çekmesi gereken skandallar zinciri karşısında başlarını kuma gömmeyi tercih ettiler" dedi.
5.04.2024 Gündem
Kadir Suresi kaçıncı sayfada? Arapça Kadir Suresi yazılışı ile Türkçe Kadir Suresi okunuşu! Kadir gecesi duası Kadir Suresi anlamı ile Peygamberimizin kadir gecesi duası
Kadir Suresi kaçıncı sayfada? Arapça Kadir Suresi yazılışı ile Türkçe Kadir Suresi okunuşu! Kadir gecesi duası Kadir Suresi anlamı ile Peygamberimizin kadir gecesi duası Kadir suresi okunuşu ve anlamı, 5 Nisan’ın Kadir Gecesi olması nedeniyle sorgulanan konu başlıklarından biri oldu. Ramazan ayının en anlamlı gecesi olan, bin aydan daha hayırlı olarak kabul edilen Kadir Gecesi, Kur'an'ın indirildiği gece olarak bilinir. Bu mübarek geceyi ibadetlerle geçirmek isteyen vatandaşlar, Kadir suresi ve Kadir Gecesi duası gibi ibadetleri yapmak için arama motorlarına yöneldi.
5.04.2024 Yaşam
Ramazan Bayramı neden 3 gün? Ramazan Bayramı’nın 3 gün olmasının hikmeti nedir?
Ramazan Bayramı neden 3 gün? Ramazan Bayramı’nın 3 gün olmasının hikmeti nedir? Müslümanların bir ay boyunca oruç tutarak manevi olarak arınma ve dayanışma içinde olma süreci sona ererken, bayram hazırlıkları da tüm hızıyla sürüyor. Ramazan Bayramı, Türkiye'nin her köşesinde sevgi, saygı ve dayanışma duygularının yoğun olarak yaşandığı, aynı zamanda birlik ve beraberlik ruhunun en güzel örneklerinin sergilendiği özel bir zaman dilimi olarak kabul ediliyor. Peki, Ramazan Bayramı neden 3 gün? Ramazan Bayramı’nın 3 gün olmasının hikmeti nedir?
4.04.2024 Yaşam
8 Nisan Güneş tutulmasının efsanesi 3 burç olacak! Astrolog Aygül Aydın: 5 burcun asıl hikayesi başlıyor!
8 Nisan Güneş tutulmasının efsanesi 3 burç olacak! Astrolog Aygül Aydın: 5 burcun asıl hikayesi başlıyor! Koç burcunun en güzel derecelerinden birisi olan 19. derecedir ve savaşı, mücadeleyi anlatır, diyen astrolog Aygül Aydın, 8 Nisan Güneş Tutulmasının 12 burç için etkisini anlattı. Efsane gelişmelerin yaşanacağı bu tutulma sonrası asıl hikayesi başlayacak burçları da sıraladı. İşte Güneş Tutulmasında Aygül Aydın'dan Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
4.04.2024 Astroloji
Emine Erdoğan'dan 'Dünya Sıfır Atık Günü' mesajı: Sürdürülebilirliğin üstün geldiği refah dolu bir dünya diliyorum
Emine Erdoğan'dan 'Dünya Sıfır Atık Günü' mesajı: Sürdürülebilirliğin üstün geldiği refah dolu bir dünya diliyorum Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından 'Dünya Sıfır Atık Günü' mesajı yayımladı. Emine Erdoğan, "Kaynakların en üst düzeyde kullanıldığı, atıkların en aza indirildiği ve sürdürülebilirliğin üstün geldiği refah dolu bir dünya diliyorum" ifadelerini kullandı.
30.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Roman kardeşlerim sandıkta en güzel cevabı verecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Roman kardeşlerim sandıkta en güzel cevabı verecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Roman kardeşlerim kendilerini vatandaş yerine koymayanlara sandıklarda en güzel cevabı verecek. Gerek Edirne gerek Tekirdağ gerekse Kırklareli’nde böyle bir patlamanın olması o kibirli tiplere en güzel cevap olacaktır." dedi.
30.03.2024 Gündem
Emeklilere trenlerde indirim! Bakan Uraloğlu açıkladı
Emeklilere trenlerde indirim! Bakan Uraloğlu açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 Emekliler Yılı kapsamında bakanlığa ait trenlerde emeklilerin yüzde 10 indirimli seyahat edeceğini açıkladı.
29.03.2024 Ekonomi
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, 'İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik. Yoğun bir mesai içinde olduk. Bilim insanları ile bu projeleri çalıştık.' dedi. İstanbul'da trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirten Kurum, metrobüs kapasitesinin de artacağını söyledi. Kurum ayrıca sosyal destek kapsamında İstanbul'da 100 kreşin açılacağını duyurdu.
28.03.2024 Gündem
Murat Kurum son seçim anketini açıkladı
Murat Kurum son seçim anketini açıkladı Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum canlı yayında son seçim anketini açıkladı. Aradaki farkı da açıklayan Kurum "Biz de anket yaptırıyoruz. Bizim ölçümlerimize göre öndeyiz. Vatandaşımız değerlendirip sandığa gittiğimizde iradesini yansıtacak" dedi.
27.03.2024 Gündem
Bakan Işıkhan açıkladı: İşsizlik oranı son 10 yılın en düşük seviyesine geldi
Bakan Işıkhan açıkladı: İşsizlik oranı son 10 yılın en düşük seviyesine geldi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Bu hafta 2023 yılı işgücü verileri açıklandı. 2023 yılında işsizlik oranı bir önceki yıla göre 1 puanlık azalışla yüzde 9,4 seviyesine geriledi. İşsiz sayısı 2023 yılında, bir önceki yıla göre 318 bin kişi azalarak 3 milyon 264 bin kişiye geriledi. Toplam işsizlik oranı ve genç işsizlik oranı son 10 yılın en düşük seviyesine geldi. Hem kadın, hem genç, hem de toplam istihdam oranı ve iş gücüne katılım oranı son 21 yılın en yüksek düzeyine yükseldi" dedi.
27.03.2024 Ekonomi
Emine Erdoğan'dan 'Uluslararası Sıfır Atık Günü' kutlama mesajı
Emine Erdoğan'dan 'Uluslararası Sıfır Atık Günü' kutlama mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, '30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü' mesajında, "İklim değişikliğinin ve çevre kirliliğinin sonuçlarını acı tecrübelerle öğrenen bizler, bir yandan bu sınamalarla mücadele etmeli, diğer yandan gelecek nesillere olan sorumluluğumuz bağlamında sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız" dedi.
27.03.2024 Gündem
Emine Erdoğan'dan sıfır atık mesajı: Sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız
Emine Erdoğan'dan sıfır atık mesajı: Sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, '30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü' mesajında, "İklim değişikliğinin ve çevre kirliliğinin sonuçlarını acı tecrübelerle öğrenen bizler, bir yandan bu sınamalarla mücadele etmeli, diğer yandan gelecek nesillere olan sorumluluğumuz bağlamında sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız" dedi.
27.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele Erdoğan ve AK Parti değil Türkiye'dir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele Erdoğan ve AK Parti değil Türkiye'dir Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Tokat mitinginde açıklamalarda bulundu. 'Türkiye'nin gücünü hazmedemeyenler pusuda bekliyor' diyen Erdoğan, " Daha büyük hedeflere gözümüzü dikmişken birileri tökezlememizi bekliyor. Akıl izan sahibi herkes biliyor ki mesele Erdoğan değil, AK Parti değil, Cumhur ittifakı değil doğrudan Türkiye'dir." ifadelerini kullandı. Erdoğan, Tokat'ın ardından Çorum’da düzenlenen mitingde konuşma yaptı.
25.03.2024 Gündem
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na 14 Mayıs göndermesi
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na 14 Mayıs göndermesi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır, İBB Başkanı ve adayı Ekrem İmamoğlu'nun bakanlarla ilgili iddiasına yanıt verdi. Bakan Kacır, "Biz sadece İstanbul'da değiliz. Daha önce Kayseri'de, Bolu'da, Eskişehir'deydim. Türkiye'nin 4 bir yanında çalışmaları sürdürüyoruz. Kendisi 14 Mayıs seçimlerinden önce İstanbul dışında kendisini hayali cumhurbaşkanı ilan ederek mitingler yapıyordu." dedi. Ayrıca Kacır, "Murat Bey hızlı çalışan ve tecrübeli bir insan. İstanbul'a da böyle bir başkan lazım" ifadelerini kullandı.
24.03.2024 Gündem
Hiç görülmemiş, farklı Cuma mesajları 22 Mart 2024! İşte en yeni resimli yazılı anlamlı güzel sözlü Cuma mesajları seçenekleri
Hiç görülmemiş, farklı Cuma mesajları 22 Mart 2024! İşte en yeni resimli yazılı anlamlı güzel sözlü Cuma mesajları seçenekleri 2024 Cuma mesajları ve sözleri yine bir Cuma gününde sorgulanan konu başlıklarından biri oldu. Ramazan ayının ikinci cuması idrak edilirken en güzel, anlamlı cuma mesajları gönderilmeye, 'Hayırlı Cumalar' ya da 'Cumanız Mübarek Olsun' dilekleri paylaşılmaya başlandı. Cuma günü ile mübarek 11 ayın sultanı Ramazan ayı için dualı, ayetli ve hadisli cuma mesajları bir araya geldi. Annenize, babanıza, arkadaşlarınıza ve akrabalarınıza gönderebileceğiniz birbirinden farklı, yeni, anlamlı cuma mesajları derledik... İşte, 22 Mart'a özel resimli, yazılı, değişik, dualı, cuma mesajları ve sözleri…
22.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

En Güzel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki en güzel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.