Emrullah İşler

Emrullah İşler

Son dakika Emrullah İşler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Emrullah İşler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Emrullah İşler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emrullah İşler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emrullah işler gelişmeleri de dahil olmak üzere 184 emrullah işler haberi bulunmuştur. Tüm emrullah işler haberleri aşağıda listelenmiştir.
5 ülkeye büyükelçi ataması yapıldı
5 ülkeye büyükelçi ataması yapıldı Bazı ülkelerin büyükelçilik atamaları Resmi Gazete’de yayımlandı. Eski Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler Suudi Arabistan Büyükelçiliğine atandı.
15.02.2024 Gündem
Bakan Özer: Tüm vatandaşlarımızın matematik öğrenmeye ihtiyacı var
Bakan Özer: Tüm vatandaşlarımızın matematik öğrenmeye ihtiyacı var Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, “Tüm vatandaşlarımızın matematik öğrenmeye ihtiyacı var. Çünkü matematik, hayatı anlamanın en önemli enstrümanı. Matematik hepimiz için vazgeçilmezdir” dedi.
22.08.2022 Siyaset
Bakan Kurum açıkladı! 100 milyon liralık proje tamamlandı
Bakan Kurum açıkladı! 100 milyon liralık proje tamamlandı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Bugüne kadar Çamlıdere’mizde yaklaşık 100 milyon liralık 5 projemizi tamamladık. Belediyeye yaklaşık 10 milyon liralık destek sağladık. 55 sosyal konutu hak sahiplerine teslim ediyoruz. Termal tesisi ise yaklaşık 100 milyon liralık yatırımla tamamladık" dedi.
27.07.2022 Ekonomi
Türkiye’nin ilk dijital ve engelsiz platformu Çevre ve Çocuk Akademisi açıldı
Türkiye’nin ilk dijital ve engelsiz platformu Çevre ve Çocuk Akademisi açıldı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Türkiye’nin ilk dijital ve engelsiz platformu Çevre ve Çocuk Akademisini bugün itibariyle yavrularımızın hizmetine sunuyoruz. İşaret dili betimlemesiyle 18 milyon çocuğumuzun hepsine engelsiz bir platform armağan ediyoruz.” dedi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik hayata geçirilen Çevre ve Çocuk Akademisi’ne www.cevrevecocukakademisi.gov.tr adresinden erişilebilecek.
6.06.2022 Eğitim
Hayvancılık ile ilgili son dakika gelişmesi! Yüzde yüz arttı
Hayvancılık ile ilgili son dakika gelişmesi! Yüzde yüz arttı Hayvancılık yapan yüz binlerce kişiye güzel haber. Destekler yüzde yüz arttı. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi yaptığı açıklamada, "Oğlak tiftik desteğimiz 35 lirayken 70 Türk Lirası, anaç tiftik ile ilgili 30 lira desteği de 60 lira olarak ilan ediyorum. Böylelikle yüzde yüz bir destek artışı sağlamış oluyoruz" ifadelerini kullandı.
7.05.2022 Ekonomi
'Spor Yasası' teklifi komisyonda
'Spor Yasası' teklifi komisyonda Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu, spor kulüpleri ve spor federasyonlarının yapısını değiştiren 'Spor Kulüpleri ve Spor Federasyonları Kanun Teklifi'nin görüşmelerine başladı.
30.03.2022 Siyaset
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Ayşe Hatun Camisi'nin açılışını yaptı
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Ayşe Hatun Camisi'nin açılışını yaptı Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Ankara'da yapımı tamamlanan Ayşe Hatun Camisi'nin açılışını yaptı.
25.03.2022 Gündem
Milli Eğitim Bakanı Özer resmen duyurdu! 14 Mart'ta başlıyor, 120 saat...
Milli Eğitim Bakanı Özer resmen duyurdu! 14 Mart'ta başlıyor, 120 saat... Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu! 14 Mart tarihinde başlayacak, 120 saat olacak. Öğretmen ve okul yöneticilerinin mesleki gelişimlerini desteklemek amacıyla mesleki gelişim topluluğu, öğretmen-yönetici hareketlilik programları ve okul temelli mesleki gelişim çalışmaları başlatıldı. Okul yöneticilerinin mesleki gelişimine yönelik 120 saatlik eğitim program hazırlandı. Eğitimler 14 Mart tarihinde başlayacak. MEB tarafından merkezi ve mahalli eğitimlerle okul yöneticilerinin tamamının 120 saatlik eğitimlerden geçirilmesi hedefleniyor. Aynı zamanda okul yöneticilerine yönelik çevrimiçi eğitimler hazırlanarak ÖBA üzerinden tüm okul yöneticilerine açılacak. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Kararlı bir şekilde okullarımızın yanında olacağız. Okul yöneticilerimizi hiç yalnız bırakmayacağız, sürekli eğitimler vereceğiz ve bugünkü program kapsamında da tüm okul yöneticilerimiz için yaklaşık 120 saatlik bir eğitim programını hazırladık, yarın itibarıyla yürürlüğe sokuyoruz." dedi.
9.03.2022 Eğitim
884 lira zam geliyor, bu yıl maaşlara yansıyacak, yüz binlerce emekli alacak
884 lira zam geliyor, bu yıl maaşlara yansıyacak, yüz binlerce emekli alacak Maaşlar artacak. 884 TL'ye varan fark olacak. Düzenleme bu yıl içerisinde tamamlanacak. Hem emekliler hem de çalışanlar yararalanacak. Milyonlarca vatandaş 3600 ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmelerini yakından takip ediyor. Ek göstere ile birçok kişinin maaşı değişecek. Maaşların dışında emekli ikramiyelerinde de artış olacak. Öğretmen, polis, hemşire ve din görevlilerini kapsaması beklenen düzenleme ile ilgili detaylar netleşiyor. 411 bin emekli öğretmene müjde geldi. 3600 ek gösterge düzenlemesi bu yıl yasalaştıktan sonra emekli öğretmenlerin maaşında da 884 liralık artış olacak. 3600 ek göstergenin kapsamının genişletilmesi de gündemde. Peki, 3600 ek göstergede son durum ne? 3600 ek gösterge ne zaman çıkacak? 3600 ek gösterge ne zaman Meclis'e gelecek? İşte ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmeleri...
12.01.2022 Çalışma Hayatı
MEB'den son dakika açıklaması! Öğretmenlerle ilgili flaş gelişme! Ve başladı, değişiyor
MEB'den son dakika açıklaması! Öğretmenlerle ilgili flaş gelişme! Ve başladı, değişiyor MEB'den son dakika açıklaması! Milyonlarca öğretmeni kapsıyor. Öğretmenlerin özlük haklarıyla ilgili flaş gelişme. TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu'nda 'Öğretmenlik Meslek Kanunu Teklifi'nin görüşmeleri başladı. Teklifte öğretmen haklarıyla ilgili birçok madde bulunuyor.
10.01.2022 Eğitim
Bakan Özer, TBMM Milli Eğitim Komisyonu üyeleriyle bir araya geldi
Bakan Özer, TBMM Milli Eğitim Komisyonu üyeleriyle bir araya geldi Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu üyeleriyle bir araya geldi.
14.10.2021 Eğitim
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Hain teröristlerin kökünü kazıyacağız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Hain teröristlerin kökünü kazıyacağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Kimlere ve hangi ülkeye güvenirse güvensin son FETÖ'cüye kadar bu hain teröristlerin kökünü kazıyacağız" dedi.
15.07.2021 Gündem
Bakan Karaismailoğlu, Yenikent-Temelli Yolu'nun açılışını yaptı
Bakan Karaismailoğlu, Yenikent-Temelli Yolu'nun açılışını yaptı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara'da Yenikent-Temelli Yolu'nun açılışını yaptı. Karaismailoğlu, ''İnşa edilen köprülü kavşaklar ile ana güzergâha katılım noktalarında daha güvenli ve daha hızlı ulaşım tesis edilmiştir. Aslında bu yol Eskişehir-Bursa-Afyonkarahisar ve İzmir'i Ankara'ya bağlayan yeni bir çevre yoludur" dedi.
14.01.2021 Ekonomi
Bakan Soylu: Aldıkları nefesi bile takip ediyoruz
Bakan Soylu: Aldıkları nefesi bile takip ediyoruz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine ilişkin, “15 Temmuz 2016 yılından bugüne kadar FETÖ terör örgütüne dönük tam 99 bin 66 operasyon, 282 bin 790 gözaltı gerçekleştirildi. Aldıkları nefesi bile takip ediyoruz." dedi.
15.07.2020 Gündem
Dünyanın gözü Berlin'de! Libya zirvesi başladı
Dünyanın gözü Berlin'de! Libya zirvesi başladı Libya'da kalıcı ateşkesi ve barışı tesis etmeyi amaçlayan zirve Almanya'nın başkenti Berlin'de başladı. Zirve Libya krizinde söz sahibi olan aktörleri Berlin'de bir araya getirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yaptığı görüşmenin ardından zirvenin yapılacağı Şansölyelik Makamı’na geldi. Erdoğan burada Almanya Başbakanı Angela Merkel ve Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres tarafından karşılandı.
19.01.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Berlin'deki Libya zirvesi öncesi açıklamalarda bulundu. Erdoğan," Yunanistan, Almanya'ya davet edilmediği için ciddi rahatsızlık içinde. Libya ve Türkiye arasındaki anlaşma zaten Yunanistan'ı çıldırtmıştı." diye konuştu.
19.01.2020 Siyaset
Meclis'te 66 fire verildi!
Meclis'te 66 fire verildi! Meclis’te görüşülen Libya tezkeresi konusunda muhalefet milletvekilleri arasında fire olup olmayacağı merak konusuydu.
3.01.2020 Siyaset
Libya Tezkeresi nedir? Liİbya'da neler oluyor?
Libya Tezkeresi nedir? Liİbya'da neler oluyor? Hükümet Libya’ya asker gönderme tezkeresini Meclis’e sundu ve tezkere 325 oyla Meclis'ten geçti. Oylamaya 509 milletvekili katıldı.Türk askerinin Libya'ya gitmesi, Meclis'te yapılan oylama ile netleşti. Peki, Libya Tezkeresi nedir?
2.01.2020 Gündem
Libya Tezkeresi nedir? | Libya Tezkeresi için kaç oy gerekli?
Libya Tezkeresi nedir? | Libya Tezkeresi için kaç oy gerekli? Hükümet Libya’ya asker gönderme tezkeresini Meclis’e sundu. Genel Kuruldaki görüşmelerin ise perşembe günü yapılması bekleniyor. Türk askerinin Libya'ya gitmesi, Meclis'te yapılacak oylama ile netleşecek. Peki, Libya Tezkeresi nedir?
30.12.2019 Gündem
Ankaragücü olağanüstü genel kurulunda kavga
Ankaragücü olağanüstü genel kurulunda kavga Ankaragücü'nde gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda kavga çıktı. Delegelerden Ali İhsan Mutlu'nun mali raporlar hakkında söz almasının ardından eski başkan Mehmet Yiğiner tepki gösterdi ve olaylar çıktı.
31.10.2019 Ankaragücü
Şehit Uzman Onbaşı Umut Coşkun son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Uzman Onbaşı Umut Coşkun son yolculuğuna uğurlandı Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde yaralanmasının ardından kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Umut Coşkun, son yolculuğuna uğurlandı.
22.10.2019 Gündem
Ziya Selçuk'tan yabancı dil açıklaması
Ziya Selçuk'tan yabancı dil açıklaması Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk "Eylülde çok yönlü olarak öğretmen eğitimi, okullarımızın şartlarının düzenlenmesi, ders araç ve gereçlerinin tanzimi gibi birçok parametrede,Türkiye'deki okullarda yabancı dil öğretiminin nasıl dönüştürülebileceği konusunda büyük ölçekli pilotlamalarımız başlayacak" dedi.
2.05.2019 Eğitim
Beştepe dakika dakika takip ediyor
Beştepe dakika dakika takip ediyor CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırıyı Cumhurbaşkanlığı yakından takip ediyor.
21.04.2019 Gündem
Özhaseki: Ankara'da bundan sonra memba suyu içilecek
Özhaseki: Ankara'da bundan sonra memba suyu içilecek AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, "Dünden itibaren Gerede'den gelen memba suyu basılmaya başlandı Ankara'ya, inşallah bundan sonra memba suyu içilecek" dedi.
9.03.2019 Siyaset
Türkiye'de bir ilk! Ankara'da açıldı
Türkiye'de bir ilk! Ankara'da açıldı Ankara Kızılcahamam Belediyesinin ilçeye kazandırdığı Jeopark Müzesi’nin açılışı gerçekleştirildi.
9.03.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Emrullah İşler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emrullah işler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.