Libya Tezkeresi

Libya Tezkeresi

Son dakika libya tezkeresi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan libya tezkeresi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını libya tezkeresi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Libya Tezkeresi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan libya tezkeresi gelişmeleri de dahil olmak üzere 51 libya tezkeresi haberi bulunmuştur. Tüm libya tezkeresi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kurtulmuş: Türkiye'nin güçlü bir ülke olarak ayakta durmaktan başka bir şansı yok
Kurtulmuş: Türkiye'nin güçlü bir ülke olarak ayakta durmaktan başka bir şansı yok AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Türkiye'nin bu coğrafyada güçlü ve büyük bir ülke olarak ayakta durmaktan başka bir şansı yok" dedi.
23.07.2022 Siyaset
Bakan Bozdağ: Adayımız Erdoğan'dır, adaylığı yasaldır
Bakan Bozdağ: Adayımız Erdoğan'dır, adaylığı yasaldır Adalet  Bakanı Bekir Bozdağ, 2023 seçimlerine ilişkin, "Adayımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Adaylığı Anayasaldır, yasaldır. Hiçbir içtihatla, yorumla bu gerçeği kimse değiştiremeyecektir. Aziz milletimiz de onu yeniden Cumhurbaşkanı seçecektir" dedi.
23.06.2022 Siyaset
Libya tezkeresi Meclis'ten geçti! İki parti "Hayır" oyu verdi
Libya tezkeresi Meclis'ten geçti! İki parti "Hayır" oyu verdi Son dakika haberleri. Libya'ya asker gönderilmesi için verilen iznin 2 Temmuz 2022 tarihinden itibaren 18 ay uzatılmasına ilişkin tezkere TBMM'de kabul edildi. AK Parti, MHP ve İYİ Parti "Evet", CHP ve HDP "Hayır" oyu verdi.
21.06.2022 Gündem
Libya'ya asker gönderilmesine ilişkin Cumhurbaşkanlığı Tezkeresi TBMM'de
Libya'ya asker gönderilmesine ilişkin Cumhurbaşkanlığı Tezkeresi TBMM'de Türkiye'nin Libya'ya asker göndermesine ilişkin Cumhurbaşkanlığı Tezkeresi TBMM Başkanlığı'na sunuldu. Libya Tezkeresi’nin süresinin 18 ay uzatılması öngörülüyor.
13.06.2022 Siyaset
Libya tezkeresi TBMM'de kabul edildi
Libya tezkeresi TBMM'de kabul edildi Türk askerinin, Libya'daki görev süresinin 18 ay uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresi TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi.
22.12.2020 Siyaset
MHP'den ihraç edilen Ordu Milletvekili Enginyurt, DP'ye katıldı
MHP'den ihraç edilen Ordu Milletvekili Enginyurt, DP'ye katıldı MHP'den ihraç edilen Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Demokrat Parti'ye (DP) katıldı.
18.12.2020 Siyaset
Libya tezkeresi Meclis'e sunuldu! 18 ay uzayacak...
Libya tezkeresi Meclis'e sunuldu! 18 ay uzayacak... Libya'ya asker gönderilmesi için verilen iznin süresinin 18 ay uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresi, TBMM Başkanlığına sunuldu.
12.12.2020 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar AK Parti Sözcüsü Ömer Çekik MKYK toplantısı sonrası açıklama yaptı.
6.01.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CNN TÜRK - Kanal D ortak yayınında önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CNN TÜRK - Kanal D ortak yayınında önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuk olduğu CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Devrim Muhafızları Ordusuna bağlı Kudüs Gücü Komutanı General Kasım Süleymani'nin öldürülmesinin bölgenin huzur ve istikrarı açısından yarattığı yakın riskleri kaygıyla takip ettiklerini belirterek, "Çünkü bu iş burada bitmeyecek, bunun muhakkak bir takip eden süreci de olacak." dedi.
6.01.2020 Siyaset
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'den, CNN Türk'te önemli açıklamalar
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'den, CNN Türk'te önemli açıklamalar Adalet Bakanı Abdulhamit Gül CNN Türk canlı yayınında 'Tarikatlar devlete sızıyor' iddiasına cevap vererek, "Burada bir zihniyet anlamında hiç bir grubun devletin içinde örgütlü bir şekilde sızması, hiyerarşi dışında bir yapı oluşturulmasına asla izin verilemez." dedi.
4.01.2020 Gündem
Kılıçdaroğlu'ndan yerli otomobil açıklaması
Kılıçdaroğlu'ndan yerli otomobil açıklaması CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu,"Yerli otomobile karşı çıkmak Türkiye’nin çıkarları açısından doğru değil. Güney Kore’den önce biz yapmalıydık. Türkiye, teknolojideki hızlı devinimi yakalar ve bunu sürdürürse yerli otomobil yapabilir. Yerli otomobil yapmak mesele değil. Yaptığınız ürünü dünyaya satabilecek misiniz? Bana getirirlerse deneme yapabilirim. Sipariş vermedim" dedi.
4.01.2020 Siyaset
Meclis'te 66 fire verildi!
Meclis'te 66 fire verildi! Meclis’te görüşülen Libya tezkeresi konusunda muhalefet milletvekilleri arasında fire olup olmayacağı merak konusuydu.
3.01.2020 Siyaset
Libya Tezkeresi Resmi Gazete'de!
Libya Tezkeresi Resmi Gazete'de! Libya'ya asker gönderilmesine onay veren Cumhurbaşkanlığı Tezkeresi, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilmesinin ardından Resmi Gazete'de yayımlandı.
3.01.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan Libya Tezkeresi açıklaması
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan Libya Tezkeresi açıklaması Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Libya Tezkeresi ile bölgede oynanan oyunları bozmaya, Türkiye'nin hak ve menfaatlerini korumaya devam edeceklerini bildirdi.
2.01.2020 Siyaset
Libya Tezkeresi nedir? Liİbya'da neler oluyor?
Libya Tezkeresi nedir? Liİbya'da neler oluyor? Hükümet Libya’ya asker gönderme tezkeresini Meclis’e sundu ve tezkere 325 oyla Meclis'ten geçti. Oylamaya 509 milletvekili katıldı.Türk askerinin Libya'ya gitmesi, Meclis'te yapılan oylama ile netleşti. Peki, Libya Tezkeresi nedir?
2.01.2020 Gündem
Son dakika: Libya tezkeresi TBMM'de kabul edildi
Son dakika: Libya tezkeresi TBMM'de kabul edildi TBMM, Libya'ya asker gönderilmesine ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresinin görüşmeleri için olağanüstü toplandı. Görüşmelerin ardından yapılan oylamada tezkere kabul edildi. Libya Tezkeresi TBMM'den 325 oyla geçti. Tezkereye 184 milletvekili ret oyu verdi. Meclis'te elektronik oylama sonuçlandı.
2.01.2020 Gündem
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ndan ‘Libya’ paylaşımı
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ndan ‘Libya’ paylaşımı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya platformu Twitter üzerinden ‘Hükümete açık ve net çağrımızdır’ başlıklı bir paylaşımda bulundu.
2.01.2020 Siyaset
Son dakika: Libya Tezkeresi Meclis'te!
Son dakika: Libya Tezkeresi Meclis'te! Libya'ya asker göndermenin önünü açacak olan tezkere, bugün TBMM Genel Kurulu’nda görüşülüyor. Görüşmenin ardından oylama yapılacak. Son dakika habere göre, AK Parti, MHP ve Saadet Partisi tezkereye “Evet”, CHP, İYİ Parti ve HDP ise “hayır” oyu verecek.
2.01.2020 Siyaset
Türkiye'nin Akdeniz'deki muhteşem hamlesi!
Türkiye'nin Akdeniz'deki muhteşem hamlesi! ODTÜ Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, CNN Türk ekranlarında "Türkiye, Akdeniz'de hangi rolü üslenecek? sorusuna cevap verdi.
2.01.2020 Gündem
İYİ Parti Libya tezkeresiyle ilgili kararını açıkladı!
İYİ Parti Libya tezkeresiyle ilgili kararını açıkladı! İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tezkereye olumlu bakmadıklarını ve asker göndermeyi doğru bulmadıklarını açıkladı.
2.01.2020 Siyaset
Meclis olağanüstü toplanıyor!
Meclis olağanüstü toplanıyor! Libya'ya asker göndermenin önünü açacak olan tezkere, bugün TBMM Genel Kurulu’nda görüşülecek ve oylanacak. AK Parti ve MHP tezkereye “Evet”, CHP, İYİ Parti ve HDP ise “hayır” oyu vereceklerini açıklamışlardı. Son dakika habere göre, Saadet Partisi'nin tezkereye "Evet" oyu vereceği belirtildi.
2.01.2020 Siyaset
TBMM'de kritik oylama! Tezkere bugün görüşülecek
TBMM'de kritik oylama! Tezkere bugün görüşülecek Libya'ya asker göndermenin önünü açacak olan tezkerenin bugün TBMM Genel Kurulu’nda ele alınması ve oylanması bekleniyor. AK Parti ve MHP tezkereye “evet”, CHP ve HDP ise “hayır” oyu vereceklerini açıklamışlardı. CHP kaynakları, yapılan temaslar sonrası İYİ Parti’nin de tezkereye “hayır” diyeceği görüşünde. Tezkerenin kabulü için TBMM Genel Kurulu’nda yapılacak oylamaya katılanların salt çoğunluğu yeterli olacak.
2.01.2020 Siyaset
Bakan Akar'dan Libya tezkeresi açıklaması: Hazırlıklar neyse yapıyoruz
Bakan Akar'dan Libya tezkeresi açıklaması: Hazırlıklar neyse yapıyoruz Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Libya tezkeresi ile ilgili olarak, "Bu tezkerenin çıkması hukuki zarurettir. Tezkere hazırlandı ve TBMM’ye sevk edildi. Oylamayı müteakip, oylamayı beklemeden yapmamamız gereken hazırlıklar neyse zaten yapıyoruz. Asıl mesele tezkereyle beraber bu görev TSK’ya verilecek. Buna göre gereğini yapacağız." dedi.
31.12.2019 Gündem
Libya tezkeresi Meclis'te
Libya tezkeresi Meclis'te Libya'ya asker gönderilmesine ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresi TBMM Başkanlığı'na sunuldu. TBMM Başkanı Mustafa Şentop, TBMM Genel Kurulu'nu 2 Ocak Perşembe olağanüstü toplantıya çağırdı.
30.12.2019 Gündem
Libya Tezkeresi nedir? | Libya Tezkeresi için kaç oy gerekli?
Libya Tezkeresi nedir? | Libya Tezkeresi için kaç oy gerekli? Hükümet Libya’ya asker gönderme tezkeresini Meclis’e sundu. Genel Kuruldaki görüşmelerin ise perşembe günü yapılması bekleniyor. Türk askerinin Libya'ya gitmesi, Meclis'te yapılacak oylama ile netleşecek. Peki, Libya Tezkeresi nedir?
30.12.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Libya Tezkeresi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki libya tezkeresi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.