Emirgan

Emirgan

Son dakika emirgan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emirgan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emirgan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emirgan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emirgan gelişmeleri de dahil olmak üzere 586 emirgan haberi bulunmuştur. Tüm emirgan haberleri aşağıda listelenmiştir.
İmamoğlu kabul etti! Emirgan'daki villalar İmamoğlu İnşaat'a ait
İmamoğlu kabul etti! Emirgan'daki villalar İmamoğlu İnşaat'a ait İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan Sarıyer Emirgan’da yaklaşık 1,6 milyar TL değerinde 3 villasının olduğu ve bu villaları mal beyanında göstermediği iddialarına ilişkin açıklama geldi.
26.03.2024 Gündem
İmamoğlu kabul etti! Emirgan'daki villalar İmamoğlu İnşaat'a ait
İmamoğlu kabul etti! Emirgan'daki villalar İmamoğlu İnşaat'a ait İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan Sarıyer Emirgan’da yaklaşık 1,6 milyar TL değerinde 3 villasının olduğu ve bu villaları mal beyanında göstermediği iddialarına ilişkin açıklama geldi.
26.03.2024 Gündem
'Ekrem İmamoğlu, Emirgan'daki 3 villayı mal beyanında gizledi' iddiası... Değeri 1,5 milyar TL
'Ekrem İmamoğlu, Emirgan'daki 3 villayı mal beyanında gizledi' iddiası... Değeri 1,5 milyar TL İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Sarıyer Emirgan’da yaklaşık 1,5 milyar TL (50 milyon dolar) değerinde 3 villasının olduğu ve bu villaları mal beyanında göstermediği iddia edildi.
25.03.2024 Gündem
Kaan Yıldırım sevgilisi Pınar Deniz'i neden 'Cartcurt' diye kaydetti? Ünlü oyuncu açıkladı
Kaan Yıldırım sevgilisi Pınar Deniz'i neden 'Cartcurt' diye kaydetti? Ünlü oyuncu açıkladı Sevgilisi Pınar Deniz’i telefonuna “Cartcurt” diye kaydeden Kaan Yıldırım “Ben de 2 senedir onda o şekilde kayıtlıyım” dedi.
5.02.2024 Magazin
Alina Boz - Umut Evirgen evlendi! Serenay Sarıkaya'nın imalı paylaşımı olay oldu
Alina Boz - Umut Evirgen evlendi! Serenay Sarıkaya'nın imalı paylaşımı olay oldu İşletmeci Umut Evirgen ile oyuncu Alina Boz, Emirgan'da demirli olan Halas 71 adlı teknede hayatlarını birleştirdi. Umut Evirgen'in eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'dan sosyal medya hesabından imalı paylaşım geldi.
3.12.2023 Magazin
'Savaştan dolayı canımız sıkkın!'
'Savaştan dolayı canımız sıkkın!' Hatice Şendil, 2015 yılında o dönem oyunculuk yapan yapımcı Burak Sağyaşar ile dünyaevine girmişti. Can adında altı yaşında bir oğulları olan çift, önceki gün Emirgan'da görüntülendi.
23.10.2023 Magazin
Metin Akpınar'ın eşi kim? Göksel Özdoğdu kimdir, kaç yaşında, Metin Akpınar’la nasıl tanıştı? İşte evlilik hikayesi…
Metin Akpınar'ın eşi kim? Göksel Özdoğdu kimdir, kaç yaşında, Metin Akpınar’la nasıl tanıştı? İşte evlilik hikayesi… Metin Akpınar’ın Duygu Nebioğlu’nun kızı olduğu haberleri ardından Usta oyuncu Metin Akpınar'ın özel hayatı merak konusu oldu. Akpınar Göksel Özdoğdu ile 62 yıllık evli. Söz konusu haberler sonrası Metin Akpınar'ın eşi Göksel Özdoğdu da sorgulanmaya başlandı.
13.10.2023 Magazin
İmamoğlu'nun zoom toplantısına Kılıçdaroğlu'ndan ilk tepki geldi
İmamoğlu'nun zoom toplantısına Kılıçdaroğlu'ndan ilk tepki geldi İmamoğlu’nun zoom üzerinden CHP’nin önemli isimleriyle yaptığı toplantı kaydının kamuoyuna yansıması sonrası Kılıçdaroğlu MYK’yı topladı. Toplantının kim tarafından kayda alınıp sızdırıldığı gizemini korurken CHP Sözcüsü Öztrak, olayı etik dışı olarak niteledi. MYK’da bazı üyeler ise gizli toplantı katılımcılarının istifasını istedi...
20.07.2023 Gündem
CHP'de 'gizli toplantı' iddiası! Kaftancıoğlu davetine katılmayan ismi görevden aldı
CHP'de 'gizli toplantı' iddiası! Kaftancıoğlu davetine katılmayan ismi görevden aldı 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından CHP'de başlayan 'değişim' tartışmaları sürerken, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili çok konuşulacak bir 'gizli toplantı' iddiası gündeme geldi. İddiaya göre Genel Başkan olmak isteyen İmamoğlu, 18 ilçe başkanı ile gizli toplantı yaptı. CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ise o başkanları görüşmeye çağırdı, davetine katılmayan ismi görevden aldı.
3.07.2023 Gündem
Erkan Kolçak Köstendil'den 'Zekeriyaköy'e taşındığı' iddiasına yanıt!
Erkan Kolçak Köstendil'den 'Zekeriyaköy'e taşındığı' iddiasına yanıt! 'Ulan İstanbul', 'Çukur', ve 'Muhteşem Yüzyıl: Kösem' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen Erkan Kolçak Köstendil, eşi Cansu Tosun ile Cihangir'de otururken, şehrin kalabalığından sıkıldıkları ve oğullarının rahatını düşündükleri için Zekeriyaköy'de bahçeli bir eve taşındıkları iddiasına açıklık getirdi.
21.05.2023 Magazin
Demet Özdemir'den 'aldatma' ve şiddet' iddialarına yanıt!
Demet Özdemir'den 'aldatma' ve şiddet' iddialarına yanıt! Oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç, geçtiğimiz ağustos ayında nikâh masasına oturdu. Ünlü çiftten geçtiğimiz hafta üzücü haber geldi. Son dönemde haklarında ayrılık iddiaları çıkan ikili, sosyal medya hesaplarından yaptıkları ortak açıklama ile boşanma kararı aldıklarını duyurdu. Emirgan'da görüntülenen Demet Özdemir'den yeni bir açıklama geldi.
21.04.2023 Magazin
Ebru Şallı: Dişimi sürekli sıktım kırıldı
Ebru Şallı: Dişimi sürekli sıktım kırıldı Ebru Şallı eşi Uğur Akkuş tarafından Emirgan'da araç içinde şiddet gördüğü iddialarıyla uzun süre magazin gündeminde kalmıştı. Oğlu Pars'ı kaybetmenin acısıyla yaşayan Ebru Şallı, dişinin birini sıka sıka kırdığını söyledi.
16.03.2023 Magazin
Çağla Şıkel ve Nail Gönenli böyle görüntülendi
Çağla Şıkel ve Nail Gönenli böyle görüntülendi Çağla Şıkel ve avukat sevgilisi Nail Gönenli, önceki gün Emirgan La Boom’da arkadaşlarıyla buluştu.
15.03.2023 Magazin
Gonca Vuslateri'den gönderme!
Gonca Vuslateri'den gönderme! Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, “2023’te, askıntı eski tiyatroculardan, genç oyuncularımızı korusun Allah’ım” paylaşımıyla gündem oldu. İşte detaylar...
4.01.2023 Magazin
Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül ölümden döndü
Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül ölümden döndü İstanbul'un Emirgan Mahallesi'nde yılbaşı gecesi silahlı kavga çıktı. Yılbaşı gecesi ünlülerin de akın ettiği bir mekanda silahlar çekildi. Olay sırasında Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül'ün omzunu kurşunlar sıyırdı.
2.01.2023 Magazin
Mezar yeri fiyatları! İstanbul mezarlık fiyatları ne kadar, 2023 mezarlık yeri ücreti kaç TL olacak? İstanbul'da en pahalı mezar yeri ücreti…
Mezar yeri fiyatları! İstanbul mezarlık fiyatları ne kadar, 2023 mezarlık yeri ücreti kaç TL olacak? İstanbul'da en pahalı mezar yeri ücreti… İBB Meclisi aralık ayı toplantısının dördüncü oturumu, Meclis 1. Başkanvekili Zeynel Abidin Okul başkanlığında Saraçhane'deki belediye binasında yapıldı. Yapılan toplantıda 2023 Ücret Tarife Teklifleri kapsamında mezarlık ücret ve hizmet bedelleri gündeme alındı. Bu toplantıda Meclis tarafından 1 Ocak 2023'den itibaren geçerli olacak cenaze hizmetleri ve mezarlık fiyatları belirlendi. Peki, İstanbul mezarlık fiyatları ne kadar, 2023 mezarlık yeri ücreti kaç TL olacak? İstanbul'da en pahalı mezar yeri ücreti…
16.12.2022 Ekonomi
Burçin Terzioğlu'nun parmağı kırıldı!
Burçin Terzioğlu'nun parmağı kırıldı! Spor eğitmeni sevgilisi Umut Duygu’dan evlilik teklifi alan Burçin Terzioğlu, geçtiğimiz hafta evinde merdivenden düştü. Sol ayak parmağı kırılan güzel oyuncu, ayağındaki atelle objektiflere yansıdı.
22.11.2022 Magazin
Ebru Şallı şiddet gördüğü haberleriyle gündemde! "Eşime iftira atamam"
Ebru Şallı şiddet gördüğü haberleriyle gündemde! "Eşime iftira atamam" Ebru Şallı, eşi Uğur Akkuş tarafından Emirgan'da araç içinde şiddet gördüğü haberleri ile magazin gündemine damga vurmuştu. Sağlık kontrolü yapılırken çağrılan polis memurlarına ‘Şikayetçi değilim, o benim kocam’ dediği iddia edilen Ebru Şallı, şiddet gördüğünü inkar etmişti. Son olarak eşi Uğur Akkuş’un kendisine barışma hediyesi olarak 11 milyon TL’lik araba aldığı yönünde haberler çıkan Ebru Şallı, hakkındaki iddialara yanıt verdi.
18.11.2022 Magazin
Ebru Şallı'ya Uğur Akkuş'tan barışma hediyesi! Fiyatı şoke etti
Ebru Şallı'ya Uğur Akkuş'tan barışma hediyesi! Fiyatı şoke etti Geçtiğimiz haftalarda Ebru Şallı ve eşi Uğur Akkuş arasında olay yaşanmıştı. Şallı eşi Akkuş tarafından Emirgan’da araç içinde darp edilmişti. Sağlık kontrolü yapılırken çağırılan polis memurlarına “Şikayetçi değilim, o benim kocam” demişti. Daha sona çıkan 'Ebru Şallı şiddet gördü' haberlerini de önce yalanlamış sonra da "Karı koca arasında tartışma olur" diyerek konuyu kapatmıştı. Önceki gün Bebek'te görüntülenen Ebru Şallı ve Uğur Akkuş'un yüzünde güller açıyordu. Ünlü çift mekandan çıkarken Uğur Akkuş'un barışma hediyesi olarak Ebru Şallı'ya 11 milyon liralık araç aldığı öğrenildi.
14.11.2022 Magazin
Demet Şener'den açıklama: Şiddeti affetmem
Demet Şener'den açıklama: Şiddeti affetmem Demet Şener, önceki gün sevgilisi Tolga Arman ile Etiler’de görüntülendi. Eski manken, yakın arkadaşı Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş tarafından darp edildiği iddiaları hatırlatılınca, meslektaşının Türkiye'ye dönmesini beklediğini söyledi. "Ben onun hep iyi olmasını isterim" diyen Demet Şener, "Şiddete maruz kalsanız geri dönüşü olur mu?" sorusuna net bir yanıt verdi.
8.11.2022 Magazin
Ebru Şallı eşini affetti!
Ebru Şallı eşini affetti! Ebru Şallı, eşi Uğur Akkuş tarafından iki hafta önce Emirgan’da araç içinde darp edilmişti. Sağlık kontrolü yapılırken çağırılan polis memurlarına “Şikayetçi değilim, o benim kocam” demişti. Daha sonra basında çıkan haberlerin ardından da şiddet gördüğünü inkar etmişti. Ünlü manken eşini affetti ve katıldıkları bir partide mutluluk pozları verdi.
6.11.2022 Magazin
Ebru Şallı'nın şiddet gördüğü iddia edilmişti! Açıklama geldi...
Ebru Şallı'nın şiddet gördüğü iddia edilmişti! Açıklama geldi... Ebru Şallı, eşi Uğur Akkuş’tan araç içinde şiddet gördüğü iddiasını yalanladı. Ancak olayın görgü tanığı konuştu: “Şok halindeydi. Kendi aracımıza aldık.” Şallı’nın olay sonrası kliniğe gidip röntgen çektirdiği öğrenildi.
25.10.2022 Magazin
Uğur Akkuş'tan Ebru Şallı'ya şiddet!
Uğur Akkuş'tan Ebru Şallı'ya şiddet! Manken Ebru Şallı ve iş insanı Uğur Akkuş, ile 2019 yılında Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen sade bir törenle nikâh masasına oturmuştu. Bir dönem evliliklerinde kara bulutlar dolaştığı iddia edilen Şallı ile Akkuş’un, Emirgan’da seyir halindeki araçta tartıştıkları ve ünlü modelin fiziksel şiddet gördüğü iddia edildi.
20.10.2022 Magazin
Farah Zeynep Abdullah ile Umut Evirgen birlikte mi?
Farah Zeynep Abdullah ile Umut Evirgen birlikte mi? Serenay Sarıkaya ile ilişkisi geçtiğimiz aylarda biten Umut Evirgen'in adı şimdilerde oyuncu Farah Zeynep Abdullah ile aşk dedikodularına karışıyor.
10.10.2022 Magazin
Rabia Soytürk'ten 'Sefo' açıklaması!
Rabia Soytürk'ten 'Sefo' açıklaması! Oyuncu Rabia Soytürk, geçtiğimiz günlerde rapçi Sefo ile Emirgan'da objektiflere takılmıştı. Bir mekanda yemek yedikten sonra araçlarıyla çıkmaz sokağa giren ikili, görüntü alınmasına engel olamamış ve haklarında aşk iddiaları ortaya atılmıştı. Önceki gece Galataport'ta düzenlenen bir partiye katılan Rabia Soytürk, çıkışta 'Sefo' ile ilgili yöneltilen soruyu yanıtladı.
7.10.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Emirgan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emirgan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.