Emekli Ödeme

Emekli Ödeme

Son dakika emekli ödeme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emekli ödeme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emekli ödeme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emekli Ödeme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emekli ödeme gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.347 emekli ödeme haberi bulunmuştur. Tüm emekli ödeme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çalışan emeklilere müjde! 5 bin TL ikramiye hesaplara yatırılıyor, işte ödeme tarihi
Çalışan emeklilere müjde! 5 bin TL ikramiye hesaplara yatırılıyor, işte ödeme tarihi Çalışan emekliye 5000 TL ikramiye ödemesi takvimi belli oldu. Çalışan emeklilere ikramiye ödemesiyle SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığı ile dul yetimler dahil bütün hak sahipleri 5000 TL Cumhuriyet ikramiyesi ödemesi almış olacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan ek emekli ikramiyesi için tarih verdi. İşte detaylar...
28.12.2023 Emekli
İzin ücreti kararı! Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor: Ödemek zorunda
İzin ücreti kararı! Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor: Ödemek zorunda Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiriyor. Yıllık izinler ile ilgili flaş karar verildi. Yargıtay, işçinin kullanılmayan yıllık iznine ilişkin ücretinden indirim yapılmasının mümkün olmadığına hükmetti. İşte haberin detayları...
25.03.2023 Çalışan Hakları
Depremde tüm ailesini kaybetti! "Annem, kardeşim, ablam, üç kızım..."
Depremde tüm ailesini kaybetti! "Annem, kardeşim, ablam, üç kızım..." Deprem binlerce ailenin hayatını kararttı. 50 binden fazla kişinin yaşamını yitirmesinin ardından yüreklerde acı var. CNN TÜRK ekibinden Fulya Öztürk ve Doğukan Yıldırım, Hatay'da tüm ailesini kaybeden Leyla Kokusever'e mikrofon uzattı. Depremzedenin gözyaşları ve anlattıkları yürekleri dağladı.
25.03.2023 Gündem
Emekliye zam ve ikramiye müjdesi! Yeni zamlı emekli maaşları ne zaman yatacak? İşte emekli ödeme takvimi
Emekliye zam ve ikramiye müjdesi! Yeni zamlı emekli maaşları ne zaman yatacak? İşte emekli ödeme takvimi Emekli milyonlarca vatandaşa çifte müjde geldi. Emekli zammı açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi. En düşük emekli maaşı yüzde 36'nın üzerinde artışla 5500 TL'den 7500 TL'ye yükseldi. AK Parti düzenlemenin haftaya Meclis'te yasalaşacağını açıkladı. Böylece 2023 Ocak emekli zammı öncesi 3500 TL olarak uygulanan en düşük emekli maaşı yasal düzenleme sonrası kümülatif olarak yüzde 114'ün üzerinde zam almış olacak. Emekli maaşı zammı düzenlemesinden EYT'liler de faydalanacak. Öte yandan emekli bayram ikramiyeleri de açıklandı Buna göre emekliler 2 bin lira bayram ikramiyesi alacak. Peki zamlı maaşlar ne zaman hesaplara yatacak? İşte emekli SSK'lı ve Bağ-Kur'lu milyonları ilgilendiren ödeme takvimi...
25.03.2023 Emekli
Emekliye 8 bin 500 liralık ek gelir! Hesaba yatıyor! Bankalar tek tek açıkladı! Emekliler akın etti
Emekliye 8 bin 500 liralık ek gelir! Hesaba yatıyor! Bankalar tek tek açıkladı! Emekliler akın etti Emekli milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Emekliye 8 bin 500 liralık promosyon müjdesi. Promosyon ödemeleri milyonlarca emeklinin hesabına yatacak. Bankaların promosyon yarışı iyice kızıştı. 8 bin 500 liraya çıkan banka promosyonunda özel bir bankadan yeni bir hamle geldi. Bu hamle ile emeklilerin banka promosyonunda 10 bin liraya dayandı. Kampanyalar 31 Ağustos'ta sona erecek. Son günlerin yaklaşmasıyla emekliler bankalarda yoğunluk oluşturdu. İşte milyonlarca emekliyi ilgilendiren promosyonlarla ilgili merak edilen tüm detaylar...
28.08.2022 Emekli
Emekli bayram ikramiyesi ne kadar, ne zaman yatacak? Emekli bayram ikramiyesi kaç lira oldu?
Emekli bayram ikramiyesi ne kadar, ne zaman yatacak? Emekli bayram ikramiyesi kaç lira oldu? Emekli bayram ikramiyesi sabırsızlıkla bekleniyor. Kurban Bayramı'na sayılı günler kala emeklilere ödenen bayram ikramiyeleri araştırması da başladı. Peki, Emekli bayram ikramiyesi belli oldu mu, ne kadar olacak, kaç para, ne zaman yatacak? Bayram ikramiyesi ne zaman, kimlere verilecek?
17.06.2022 Emekli
4.000 TL karşılıksız olarak olarak ödeniyor! Başvuran tüm emekliler alıyor
4.000 TL karşılıksız olarak olarak ödeniyor! Başvuran tüm emekliler alıyor Zam müjdesi bekleyen emeklilere güzel haber! 4.000 TL karşılıksız olarak veriliyor. Tüm emekliler karşılıksız ödeme imkanından yararlanabiliyor. Ancak emekli aylığı alanların başvuruda bulunması gerekiyor. Sadece emekliler değil aynı zamanda dul ve yetim aylığı alanlar da hisseleri oranında ödeme alıyor. Bayram ikramiyesi ödemelerine günler kala bankalar art arda duyurdu. Emekli vatandaşlara ödenen promosyon miktarı artırıldı. Ayrıca bankaların çoğunluğu promosyon dışında ek ödeme imkanı da sağlıyor. Bu ek ödemelerden en çok öne çıkan ise yakınını maaş müşterisi yapanlara ödenen ek promosyon. Son olarak ING tarafından duyurulan kampanya ile emeklilere 2.750 TL promosyon ödemesinin dışında yakınını bankaya yönlendiren müşterilere 1.250 TL'ye varan ek ödeme yapılıyor. Böylece ING'nin toplam ödediği promosyon ise 4.000 liraya çıkmış oluyor.
14.04.2022 Emekli
Emekli ikramiyeleri ile ilgili flaş hamle! Yüzde 100 zam geliyor, en az...
Emekli ikramiyeleri ile ilgili flaş hamle! Yüzde 100 zam geliyor, en az... Emeklilere müjde! Zam geliyor. SSK'lı, Bağ-Kur'lu, Emekli Sandığı mensubu tüm emekliler ile dul ve yetim maaşı alan vatandaşları kapsıyor. Yüzde 100 zam geliyor. Emekli ikramiyeleri ile ilgili flaş gelişme! 1.000 TL olarak ödenmeye başlayan bayram ikramiyeleri geçen yıl yapılan değişiklik ile 1.100 TL'ye yükseltilmişti. Senede iki kez Ramazan ve Kurban Bayram'larında ödenen ikramiyeler emekliler için büyük önem taşıyor. Enflasyonun yüksek olması, emekli maaşlarına ciddi oranda zam yapılsa da emekli vatandaşların alım gücünü etkiliyor. Yılda iki kez devlet tarafından ödenen ikramiyeler birçok emekli için kurtarıcı oluyor. Bu nedenle milyonlarca emeklinin gözü bayram ikramiyelerine yapılacak zamma çevrildi. İkramiye zammı ile ilgili açıklalar peş peşe geldi. Emeklileri sevindirecek zam kararının detayları ise netleşmeye başladı. Bayram ikramiyelerine yüzde yüze varan zam yapılması bekleniyor. Emekli ikramiyelerinin en az 2.000 TL'ye çıkarılması gündemde.
23.02.2022 Emekli
Emeklilere karşılıksız 3.000 TL ek ödeme! Başvuran alıyor, paralar maaş hesabına yatırılıyor
Emeklilere karşılıksız 3.000 TL ek ödeme! Başvuran alıyor, paralar maaş hesabına yatırılıyor Emekli vatandaşlar karşılıksız ödeme imkanından yararlanıyor. Ödeme miktarı 3 bin liraya kadar yükseltildi. Başvuru yapılması gerekiyor. Talepte bulunanlar paralarını hemen alabiliyor. Ödemeler maaş hesaplarına yapılıyor. Ancak isteyenler paralarını nakit olarak da alabiliyor. Bankalar emekli vatandaşlar için adeta yarış halinde. Ödemeler her geçen gün artıyor. Emekliler ise 'En yüksek promosyon ödemesini hangi banka yapıyor?" diye araştırma yapıyor. SGK ile bankalar arasında 2017'de imzalanan protokol çerçevesinde bankalar, aylıklarını kendi şubelerine transfer eden emeklilere promosyon ödemesi gerçekleştiriliyor. SGK (Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur) emekli maaş ödemelerini belirlenen bankadan alan emeklilere çeşitli avantajlar sağlanıyor. Kamu ve özel bankalar tarafından 500 ile 3 bin lira arasında promosyon ödemesi yapıyor. İşte en güncel promosyon teklifleri ve gerekli şartlar...
31.01.2022 Emekli
Emekliye çifte zam! Yeni maaşlar ödenmeye başladı, SSK ve Bağ-Kur'lu...
Emekliye çifte zam! Yeni maaşlar ödenmeye başladı, SSK ve Bağ-Kur'lu... SSK ve Bağ-Kur emeklisi milyonlarca kişi bekliyordu. Zamlı maaşlar ödenmeye başladı. Emekli aylıklarına enflasyon zammı dışında seyyanen zam da eklendi. En düşük emekli maaşı 2.500 TL'ye yükseldi. Peki çifte zamdan kimler yararlanabilecek? Emekli aylıklarına yüzde 25,47 oranında zam yapıldı. Ancak bu zam oranı ile maaşı 2.500 liranın altında kalan emekliler için bir zam daha yapılarak tüm maaşlar 2.500 TL seviyesine çekildi. Dul ve yetim maaşı alanlar ise kendi maaşlarının ne kadar artacağını merak ediyor. Eşinden dolayı maaş alan SSK ve Bağ-Kur'lular yüzde 25.47, Emekli Sandığı'ndakiler yüzde 30.95 zam alacak. Alt sınır aylığındaki 2 bin 500 lira sınırı ise dosya bazında uygulanacak. Ölen sigortalıdan dolayı dul veya yetim aylığı alanlar, bu uygulamadan hisseleri oranında yararlanacak.
18.01.2022 Emekli
Paralar banka hesaplarına yatırılmaya başladı! 4 gün içinde...
Paralar banka hesaplarına yatırılmaya başladı! 4 gün içinde... Milyonlar bekliyordu. Ödemeler başladı. Paralar bugünden itibaren banka hesaplarına yatırılmaya başlıyor. Emekli, dul, yetim... Hepsi alacak. Bayram ikramiyesine bu yıl zam yapılmıştı. Emekli vatandaşlar 1.100 lira, dul ve yetim aylığı alanlara ise aldıkları hisse oranına göre ödeme yapılacak.
13.07.2021 Ekonomi
Paralar yarın hesaplara yatırılıyor! 1.100 TL ödenecek
Paralar yarın hesaplara yatırılıyor! 1.100 TL ödenecek Milyonlar bekliyordu. Yarından itibaren banka hesaplarına yatırılmaya başlıyor. Ödeme tarihleri netleşti. kimin parası ne zaman banka hesabında olacak belli oldu. 1.100 lira ödeme alacak olan emekliler ile dul ve yetim aylığı alanlar yarından itibaren paralarını çekebilecekler.
12.07.2021 Ekonomi
Son dakika... Emekliye yeni zam: 80 alana 180 TL
Son dakika... Emekliye yeni zam: 80 alana 180 TL Ocak'ta 12.3 milyon emeklinin maaşıyla birlikte ek ödeme tutarı da artacak. Ayrıca ek ödeme oranının yüzde 4-5'ten yüzde 8-9'a çıkarılması gündemde.
26.10.2018 Ekonomi
Emekliye şok! Hacize dikkat
Emekliye şok! Hacize dikkat Yasalara göre; emekli maaşlarına kredi ve kredi kartı borcu nedeniyle haciz konulamıyor. Ancak Yargıtay’ın son verdiği karar emeklileri üzecek cinsten. Sözleşmeyi okurken haciz maddesine dikkat edilmeli!
18.10.2017 Ekonomi
E Devlet giriş nasıl yapılır?
E Devlet giriş nasıl yapılır? Günümüz teknolojisinin geldiği son durum, devlet işlerinin dahi internet üzerinden tek tıkla, hızlı, güvenli ve kolay yoldan hallolabileceği fırsatlarını yarattı. Vatandaşlara verilen devlet hizmetlerinin eskisi gibi kurum ve kuruluşlara giderek, uzun zaman sonraya kalmasına izin vermemek için oluşturulan e-devlet hizmetleri de bu kolaylıkların en başında geliyor.
29.09.2021 Gündem
E-Devlet nedir ve nasıl kullanılır?
E-Devlet nedir ve nasıl kullanılır? Tek bir şifre ile tüm kamu işlemlerimizi yapabildiğimiz E-Devleti sistemine online olarak kolayca giriş yapabiliriz. Peki, E-Devlet sistemine giriş nasıl yapılır? İşte detaylar!
29.09.2021 Gündem
SSK ve Bağ-Kur’a ait bilgilerinizi online sorgulayabilirsiniz!
SSK ve Bağ-Kur’a ait bilgilerinizi online sorgulayabilirsiniz! SSK BAĞ-KUR Sorgulama işlemleri online olarak yapabilirsiniz. E-Devlet üzerinden yapılan SSK BAĞ-KUR Sorgulama işlemlerini vatandaşlar hızlı ve kolay bir şekilde yapabilirler. SSK BAĞ-KUR Sorgulama işlemlerini gerçekleştirmek için gereken tüm bilgileri sizler için derledik.
29.09.2021 Gündem
SSK ve BAĞ-KUR sorgulamaları online nasıl yapılıyor?
SSK ve BAĞ-KUR sorgulamaları online nasıl yapılıyor? SSK ve BAĞ-KUR sorgulamaları artık internet üzerinden yapılabiliyor. SSK BAĞ-KUR sorgulaması yapmak isteyen vatandaşların kurumlara gitmesine gerek kalmadı. SSK BAĞ-KUR sorgulama işlemleriyle ilgili tüm detaylar haberimizde.
29.09.2021 Gündem
SSK Gün Sorgulama Hizmetleriyle Sigortanızı Takip Edin!
SSK Gün Sorgulama Hizmetleriyle Sigortanızı Takip Edin! SSK gün sorgulama uygulamasıyla SGK sigorta bilgilerinizi görebilirsiniz. E devlet şifresiyle giriş yaparak gerçekleştirebileceğiniz SSK gün sorgulama sonrasında ödenen primlerinizi görebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Emekli Maaşı Sorgulama Ve 4c İkramiye Hesaplama İşlemleri
Emekli Maaşı Sorgulama Ve 4c İkramiye Hesaplama İşlemleri Emekli maaşı sorgulama işlemlerinin yanı sıra kamu çalışanları için ikramiye hesaplama işlemleri de internet üzerinden yapılabilir. SGK kamu çalışanları ikramiye ve maaş hesaplama bağlantısından emekli maaş sorgulama detaylarına ulaşabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Vatandaşa şifre yetmedi!
Vatandaşa şifre yetmedi! 1 Kasım'dan itibaren zorunlu olan e-devlet şifresi yoğun talep nedeniyle postanelerde kalmadı
29.09.2021 Gündem
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! Yeni tablo belli oldu: 44 bin TL'yi aştı
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! Yeni tablo belli oldu: 44 bin TL'yi aştı Memur maaşlarına ve emekli ayılıklarına yapılacak zam oranları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Temmuz zammı için tablo değişti. Her yıl 6 ayda bir, memur maaşları enflasyon farkı ve toplu sözleşme zammı ile güncelleniyor. Ocak 2024'te, %29,78 enflasyon farkına ek olarak %15 toplu sözleşme zammıyla memur maaşları %49,25 artırıldı. Bu güncellemeyle en düşük memur maaşı 32.860 TL'ye yükseldi. Temmuz ayında ise tüm maaşlar yeniden artacak.
18.04.2024 Çalışma Hayatı
e-devlet'ten kontrol edin, paralar iade ediliyor - Emeklilik için SGK'ya yatırılan paralar faiziyle geri alınabiliyor, şartları da belli oldu
e-devlet'ten kontrol edin, paralar iade ediliyor - Emeklilik için SGK'ya yatırılan paralar faiziyle geri alınabiliyor, şartları da belli oldu Herkes çalışma hayatında bir süre var olduktan sonra emeklilik için bir süre sonra araştırmalara başlıyor. Ancak birçok sebeple emekli olacak kadar çalışamayanlar bu ödemeyi geri alabiliyor. SGK'ya emekli olmak için yatırılan primlerin iadesi için başvurular da yapılmaya başlandı. Kimler SGK'dan prim iadesi alabilir peki? Ödeme almak için şartlar neler? İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi
Promosyon yarışı hızlandı, ödeme miktarı 15 bin TL'yi aştı! Başvuru için son gün açıklandı
Promosyon yarışı hızlandı, ödeme miktarı 15 bin TL'yi aştı! Başvuru için son gün açıklandı Bankalar emekli vatandaşlar için harekete geçti, promosyon miktarları değişti. Tüm emekliler bankaların promosyon ödemelerinden yararlanabiliyor. Ancak üç yıllık taahhüt şartı bulunuyor. Emeklilerin promosyon aldıkları bankada 3 yıl kaması gerekiyor. Emeklilere 15 bin TL üzerinde emekli promosyonu fırsatı sunuluyor. Ödeme miktarının artması ile banka değiştirmek isteyenlerin sayısı da arttı. Peki emekliler hangi şartlarda banka değiştirerek yüksek promosyon alabilir? Öte yandan emekli promosyon kampanyaları Nisan ayı ile birlikte güncellendi. Bankalar müşteri kazanmak adına promosyon rakamlarını tek tek yeniledi. Emekliler, ek gelir sağlayacak olan banka promosyonlarını yakın takibe aldı. Bankaların emekli promosyonu kampanyaları 20 bin TL'ye dayandı. İşte en yüksek promosyon veren bankalar listesi...
15.04.2024 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Emekli Ödeme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emekli ödeme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.