Gazete Vatan Logo

SSK ve Bağ-Kur’a ait bilgilerinizi online sorgulayabilirsiniz!

SSK BAĞ-KUR Sorgulama işlemleri online olarak yapabilirsiniz. E-Devlet üzerinden yapılan SSK BAĞ-KUR Sorgulama işlemlerini vatandaşlar hızlı ve kolay bir şekilde yapabilirler. SSK BAĞ-KUR Sorgulama işlemlerini gerçekleştirmek için gereken tüm bilgileri sizler için derledik.

SSK ve Bağ-Kur’a ait bilgilerinizi online sorgulayabilirsiniz!

SSK BAĞ-KUR Sorgulama işlemlerini internet üzerinden tüm vatandaşlar kolaylıkla yapabiliyor. Sorgulamaların tamamı e-Devlet sistemi üzerinden gerçekleşiyor. Vatandaşlar hiçbir kuruma gitmeden sadece internet erişimi sağladıkları yerlerden SSK BAĞ-KUR Sorgulama işlemlerini yapabiliyorlar. Kurumlara giderek uzun kuyruklar beklemeye artık son! E-Devlet güvencesinde yapılan SSK BAĞ-KUR Sorgulama hizmetinden siz de hemen faydalanabilirsiniz.

SGK HİZMET DÖKÜMÜ detayları için TIKLAYINIZ!

SSK GÜN SORGULAMA detayları için TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

E-Devlet şifresi PTT şubelerince vatandaşlara verilmektedir. E-Devlet şifresi almak için kişinin bizzat kendisinin PTT şubesine gitmesi gerekir. Ayrıca beraberin T.C. kimlik kartının bulunması zorunluluğu bulunmaktadır. Yakın akrabanız olsa dahi e-Devlet şifrenizi alamaz. E-Devlet şifresi PTT tarafından 2 Türk Lirası karşılığında verilmektedir. Gereken koşulları yerine getirerek PTT şubesine e-Devlet şifresi başvurusunda bulunabilirsiniz. Başvuru yaptıktan kısa bir süre sonra size e-Devlet şifrenizi teslim edeceklerdir.

Haberin Devamı

SSK BAĞ-KUR Sorgulamaları bildiğiniz üzere artık e-Devlet üzerinden yapılıyor. E-Devlet üzerinden yapılırken de tabi ki e-Devlet şifresine lazım oluyor. E-Devlet şifresi olmayanlar için az önce e-Devlet şifresi nasıl alınır bahsettik. E-Devlet şifresi olan kişiler için ise hiçbir engel bulunmamaktadır. SSK BAĞ-KUR Sorgulaması yapmak için ilk başta e-Devlet resmi internet sayfasına giriş yapınız. Sayfaya giriş yaptıktan sonra da Sisteme Giriş yapmanız gerekmektedir. Sisteme Giriş butonu hemen e-Devlet internet sayfasının sağ üst kısmında bulunur. Sisteme Giriş ekranından T.C. kimlik numarası ve e-Devlet şifresi ile giriş yapınız. SSK BAĞ-KUR Sorgulamalarını e-Devlet üzerinde bulmanın farklı yöntemleri bulunmaktadır. Bunlardan birincisi arama butonu. E-Devlet resmi internet sayfası ana sayfasında bulunan arama bölümüne SSK BAĞ-KUR Sorgulama yazarak hizmete kolaylıkla ulaşabilirsiniz. İkinci yöntem ise e-Devlet resmi internet sayfası ana sayfasında bulunan e-Hizmetler bağlantısıdır. E-Hizmetler bağlantısına tıkladıktan sonra karşınıza bir sürü hizmet gelecektir. Bu hizmetler alfabetik olarak sıralanmıştır. Sağ tarafta sıralı olarak duran harflerden “S” harfine tıklayınız. Burada Sosyal Güvenlik Kurumu başlığını görebilirsiniz. Hemen bu başlığın altındaki başlıklar ile SSK BAĞ-KUR Sorgulamalarınızı yapabilirsiniz. Hangi kuruma dahilseniz o kuruma uygum sorgulama yapmanız gerekmektedir.

Haberin Devamı

4A Hizmetleri (SSK)

· 4A Sigortalılık Bildirimi

· 4A Almanya/Bulgaristan Emekli Ödemeleri

· 4A Banka ve Adres Değişikliği

· 4A Emekli Aylığı Kesintileri

· 4A Emekli Aylık Bilgisi

· 4A Emekli Aylık Bilgisi Belge Doğrulama

· 4A Emeklilik Kaydı

· 4A Emekli Ödeme Bilgileri

· 4A Hizmet Dökümü

· 4A Hizmet Dökümü Belge Doğrulama

· 4A Sigortalı Tescil Kaydı Tespiti

· 4A On Günden Az Süreli Ev Hizmetleri İşveren Başvuru ve Sorgulama

Haberin Devamı

· 4A On Günden Az Süreli Ev Hizmeti Çalışan Kişi Sorgulama

4B Hizmetleri (BAĞ-KUR)

· 4B 6736 Yapılandırma Borç Bilgileri

· 4B 6736 Yapılandırma Ön Bilgileri

· 4B Banka ve Adres Değişikliği

· 4B Basamak Bilgisi

· 4B Borç Durumu

· 4B Emekli Aylığı Kesintileri

· 4B Emekli Aylık Bilgisi

· 4B Hak Sahipliği

· 4B Hizmet Bilgisi

· 4B Ödeme Dökümü

· 4B Tescil Kaydı

· 4B(Bağkur)Günlük Kazanç Beyanı Girişi

· 4B Emekli Aylığı Hesaplama

· 4B İsteğe Bağlı İlk Tescil Kaydı