Emekli Memur Zammı

Emekli Memur Zammı

Son dakika emekli memur zammı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emekli memur zammı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emekli memur zammı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emekli Memur Zammı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emekli memur zammı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.170 emekli memur zammı haberi bulunmuştur. Tüm emekli memur zammı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zam geldi! Kuruşu kuruşuna hesaplandı, işte yeni 65 yaş aylığı, kıdem tazminatı ve engelli maaşı tutarları
Zam geldi! Kuruşu kuruşuna hesaplandı, işte yeni 65 yaş aylığı, kıdem tazminatı ve engelli maaşı tutarları Milyonlar merakla bekliyordu. Aralık ayı enflasyon rakamları açıklandı. Açıklanan verinin ardından memur ve emekli maaş zam oranı netlik kazandı. Memur maaşlarına gelen zamla birlikte birçok maaş ve ücrette değişiklik yaşandı. Engelli aylığı, 65 yaş aylığı, kıdem tazminatı tavanı, bedelli askerlik, evde bakım yardımı da bu değişikliklerden etkilendi.
3.01.2024 Ekonomi
Emekli, memur zammı 2024! Enflasyon açıklandı, zam oranı ve yeni maaşlar belli oldu
Emekli, memur zammı 2024! Enflasyon açıklandı, zam oranı ve yeni maaşlar belli oldu Emekli maaşı ve memur zammında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. TÜİK'in 2023 yılının son enflasyon verisini açıklamasıyla 6 aylık enflasyon farkı kesinleşti. Tüketici Fiyat Endeksi Aralık 2023'te aylık bazda yüzde 2,93, yıllık 64,77 olarak açıklandı. Bu veriler ışığında memur ve emeklilerin zam oranı belli oldu Öte yandan Ocak 2024 SSK, Bağ-Kur emekli kök maaş zammı, en düşük emekli maaşı ve memur maaş zammı olmak üzere 3 düzenleme yapılacak.
3.01.2024 Emekli
Asgari ücretli, memur, emekli, özel sektör çalışanı milyonları ilgilendiriyor! Zam oranları belli oluyor
Asgari ücretli, memur, emekli, özel sektör çalışanı milyonları ilgilendiriyor! Zam oranları belli oluyor Emekli - memur zammı ve asgari ücret artışı ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. İlk olarak asgari ücret zam oranı belli olacak. Ardından emekliye zam düzenlemesi ve memur zammı kesinleşecek. Bundan sonra en düşük emekli maaşı ve refah payı masaya gelecek. Öte yandan SSK, Bağ-Kur emeklilerinin 4 aylık artışı kesinleşirken memurlar ve memur emeklileri için de fark oluştu. Kim ne kadar alacak? Asgari ücret ne kadar kaç TL olacak? Maaş zammı takvimi ve masaya gelecek rakamlar belli oldu.
8.11.2023 Ekonomi
EMEKLİ MEMUR MAAŞI ve ZAMMI! Memur emekli maaşı ne kadar olacak, memur emeklileri ne kadar zam alacak? 2024 emekli memur zammı
EMEKLİ MEMUR MAAŞI ve ZAMMI! Memur emekli maaşı ne kadar olacak, memur emeklileri ne kadar zam alacak? 2024 emekli memur zammı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, memura yeni zam teklifini açıkladı. Işıkhan, "2024'ün ilk 6 ayı için yüzde 15, ikinci 6 ay için yüzde 10 zam, 2025'in ilk 6 ayı için yüzde 6, ikinci 6 ayı için yüzde 5 zam teklif ediyoruz" dedi. Öte yandan Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın açıkladığı enflasyon raporuna göre, yıl sonu TÜFE (Tüketici Fiyat Endeksi) beklentisi yüzde 59,46 olarak belirlendi. Peki, En düşük emekli memur maaşı ne kadar 2024? Emekli memur maaş zammı yüzde kaç, emekli memurlara 2024 Ocak zammı ne kadar olacak?
1.09.2023 Emekli
Emekli ve memura büyük zam! Ek ödeme müjdesi, işte zamlı maaşlar
Emekli ve memura büyük zam! Ek ödeme müjdesi, işte zamlı maaşlar Emekli ve memur maaşlarına dev zam geliyor. Emekli ve memur maaşlarına yüzde kaç oranında zam yapılacağı tek tek hesaplandı. Emekli ve memur zammı için ilk rakam geldi. Her yıl 2 kez zam alan emekli maaşı ve memur maaşları Ocak 2024'te tekrar artacak. SSK, Bağ-Kur emekli maaş zamları refah payı hariç 6 aylık enflasyon oranı ile memur maaşları ise enflasyon farkı ve toplu sözleşme zammı ile belirleniyor. TÜİK'in Temmuz ayı enflasyon rakamlarını açıklaması ile Ocak zammı için belirleyici olacak ilk veri gelmiş oldu. Öte yandan ekonomistlerin ve Merkez Bankası'nın yıl sonu tahminleri ile maaş zammı hesaplama tablosu oluştu. İşte emekli ve memur maaşlarıyla ilgili tüm detaylar...
4.08.2023 Emekli
Memur maaşı hesaplama! Emekli memur zammı maaş hesaplama nasıl yapılır? Memur enflasyon farkı…
Memur maaşı hesaplama! Emekli memur zammı maaş hesaplama nasıl yapılır? Memur enflasyon farkı… "Emekli - Memur maaş hesaplama nasıl ve nereden yapılır?” sorusunun yanıtı enflasyon oranlarının açıklanmasıyla gündeme geldi. TÜİK tarafından açıklanacak enflasyon rakamları sonrasında memur ve emeklinin maaş zammı belli oldu.  Memur ve memur emeklileri sözleşme zammı ve enflasyon farkıyla yüzde 17,77, SSK ve Bağ-Kur emeklileri yüzde 19,77 zamma hak kazandı. Peki, Emekli memur zammı maaş hesaplama nasıl yapılır? Memur enflasyon farkı…
5.07.2023 Ekonomi
2023 engelli maaşı ne kadar oldu? Zamlı engelli aylığı kaç TL, yeni engelli zammına göre yüzde 70 ve üstü, yüzde 40-69 arası engelli aylığı ne zaman yatacak?
2023 engelli maaşı ne kadar oldu? Zamlı engelli aylığı kaç TL, yeni engelli zammına göre yüzde 70 ve üstü, yüzde 40-69 arası engelli aylığı ne zaman yatacak? 3 Ocak Salı aralık ayı enflasyon rakamları açıklanınca, memur ve emeklilerin zam oranları belli oldu. Asgari ücret zammı, üstüne de emekli memur zammı engelli aylıklarını gündeme getirdi. % 40-69 ve %70 üstü olarak iki farklı kategoride ödenen engelli aylıkları merak ediliyor. Engelli aylıklarından hiçbir geliri olmayan vatandaşlar yararlanabiliyor. Peki, Zamlı engelli aylığı kaç TL, yeni engelli zammına göre yüzde 70 ve üstü, yüzde 40-69 arası engelli aylığı ne kadar oldu 2023?
4.01.2023 Ekonomi
Memur emekli maaş zammı 2023! Memur ve memur emeklilerine ne kadar zam yapıldı, ek zamla memurların maaşı ne kadar oldu, kaç TL maaş alacak?
Memur emekli maaş zammı 2023! Memur ve memur emeklilerine ne kadar zam yapıldı, ek zamla memurların maaşı ne kadar oldu, kaç TL maaş alacak? Memur emekli maaş zammı 2023 belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sözleşmeliye Kadro Şöleni programında konuştu. Erdoğan, "Tüm milletime memur ve memur emeklisi ile tüm emeklilerimizin maaş artış oranını yüzde 25 olacak uygulayacağımızın müjdesini vermek istiyorum" dedi. Peki, memur ve memur emeklilerine ne kadar zam yapıldı?
4.01.2023 Memur
Enflasyon ne zaman açıklanacak? 2023 memur zammı ne zaman belli olacak? Gözler TÜİK aralık ayı enflasyon rakamlarında!
Enflasyon ne zaman açıklanacak? 2023 memur zammı ne zaman belli olacak? Gözler TÜİK aralık ayı enflasyon rakamlarında! Enflasyon ne zaman açıklanacak, memur ve emekli maaş zammı ne zaman belli olacak? Enflasyon rakamlarının açıklanacağı tarih 2023 zam oranın belli olması nedeniyle yoğun bir şekilde araştırılıyor. Aralık ayı için Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıklayacağı veriler, 2022'nin son 6 ayının değerlendirilmesi ve emekli ile memur maaşlarının belirlenmesi nedeniyle sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, enflasyon ne zaman açıklanacak, enflasyon rakamları saat kaçta belli olacak? Emekli memur zammı ne zaman netleşecek?
1.01.2023 Ekonomi
Memur ve emekli zam farkı kaç oldu? Memur ve emekli maaş zam oranı ne oldu? Memura 6 aylık enflasyon farkı ne kadar verilecek? İşte memur ve emekli zammı!
Memur ve emekli zam farkı kaç oldu? Memur ve emekli maaş zam oranı ne oldu? Memura 6 aylık enflasyon farkı ne kadar verilecek? İşte memur ve emekli zammı! Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) haziran ayı enflasyon oranlarını açıkladı. 6 aylık enflasyon farkı da netleşti. Bu açıklama ile birlikte memur, memur emeklisi ile SSK ve BAĞKUR emeklililerine yapılacak zam oranı da belli oldu. Milyonların gözü kulağı maaşlara gelecek zam oranlarına kilitlendi. Peki, Emekli ve memur maaşlarına ne kadar zam geldi? 6 aylık enflasyon farkı ne kadar oldu? Memur zam farkı ne kadar oldu? İşte detaylar…
4.07.2022 Ekonomi
Emekli ve memur maaşlarına zam için harekete geçildi! EYT ve 3600 ek göstergede flaş gelişme...
Emekli ve memur maaşlarına zam için harekete geçildi! EYT ve 3600 ek göstergede flaş gelişme... EYT, Asgari ücret, 3600 ek gösterge, emekli ve memur zammı ile ilgili milyonların beklediği detaylar ortaya çıkmaya başladı. 3600 ek gösterge ve EYT’de çözüm için harekete geçilirken, emekli bayram ikramiyeleri ile asgari ücrette zam beklentisi oluştu. Hepsinin adım adım çözüme kavuşması için çalışma başlatılırken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdiği talimat sonrası tarihler netleşti. Emekliler için yapılması planlana yılın ikinci zammında oranlar da belli oldu. Memurların alacağı toplu sözleşme ve enflasyon farkı de netleşmeye başladı. İşte Emeklilikte Yaşa Takılanlar, asgari ücret, 3600 ek gösterge, emek ve memur zammı, bayram ikramiyeleri ile ilgili son dakika gelişmeleri...
3.04.2022 Emekli
1.100  TL ek ödeme! Milyonlarca emekli her ay alacak, ocaktan itibaren...
1.100 TL ek ödeme! Milyonlarca emekli her ay alacak, ocaktan itibaren... Milyonlarca emekliye müjde! 1.100 TL ek ödeme alacaklar. Her ay hesaplara yatırılacak ek ödeme maaş tutarına göre belli olacak. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Aralık 2021 dönemi ile yıllık enflasyon rakamlarını açıkladı. Enflasyon aralıkta yüzde 13,58 artarken yıllık bazda yüzde 36,08 oldu. Açıklanan enflasyon rakamı ile birlikte memur emeklilerinin yeni yıl zamları da belli oldu. Emekliler, kamu görevlilerine verilen yüzde 2.5’lik ek zamdan da yararlanacak. Buna göre, memur emeklileri, 2022 yılının ocak ayında maaşlarını yüzde 30.95 zamlı alacak. Zamla birlikte her ay alınan ek ödeme tutarı da yükselecek.
6.01.2022 Memur
Enflasyon ne zaman açıklanacak? Kasım ayı enflasyon tahmini ne, kasım ayı enflasyon rakamları merak ediliyor!
Enflasyon ne zaman açıklanacak? Kasım ayı enflasyon tahmini ne, kasım ayı enflasyon rakamları merak ediliyor! Kasım ayı enflasyon hakkındaki son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Aralık ayına 1 gün kala enflasyon rakamları araştırması hızlandı.  Kira artışı ve emekli memur zammı için önemli olan enflasyon rakamları TÜİK tarafından açıklanacak. Peki kasım ayı enflasyon oranı ne zaman açıklanacak 2021? Kasım ayı enflasyon tahmini ne?
30.11.2021 Ekonomi
Zam geliyor! Emekli, memur, asgari ücretli, işsiz... Hepsi alacak, 3.532 TL...
Zam geliyor! Emekli, memur, asgari ücretli, işsiz... Hepsi alacak, 3.532 TL... Zam geliyor. Rakamlar netleşiyor. Emekli, memur, asgari ücretli, işsiz milyonlarca vatandaş alacak. 3.532 lira olacak. Hükümet harekete geçti. Sevindiren haberler art arda geldi. Ve belli oldu. Yeni yıl yaklaşırken emekli, memur zammı ve asgari ücret 2022 için ipuçları gelmeye başladı. Milyonlarca vatandaş bu ücretleri bekliyordu, açıklanması beklenen enflasyon hedefi doğrultusunda birçok çalışanın yüzü gülecek.
31.10.2021 Çalışma Hayatı
Emekli memur zammı ne kadar oldu, yüzde kaç? Ocak 2022 emekli memur maaş zammı!
Emekli memur zammı ne kadar oldu, yüzde kaç? Ocak 2022 emekli memur maaş zammı! Memur ve memur emeklisinin maaşına 2022'nin ilk altı ayı %5, ikinci altı ayı %7, 2023'ün ilk altı ayı %8, ikinci altı ayı %6 ve enflasyon farklarından oluşan zam yapıldı. Peki, emekli memur zammı ne kadar oldu? 2022 emekli memur maaş zammı…
23.08.2021 Emekli
Emekli memura yüzde enflasyon farkıyla yüzde 5.49 zam! Dereceye göre emekli memur maaşları ne kadar oldu?
Emekli memura yüzde enflasyon farkıyla yüzde 5.49 zam! Dereceye göre emekli memur maaşları ne kadar oldu? Aralık ayı enflasyon farkının açıklanmasından sonra, memur ve memur emeklisinin alacağı 2020 zammı da belli oldu. Memur ve memur emeklisi 2020 yılında ne kadar maaş alacağını diye merak ediyor. İşte hizmet yılı, derece, kademe ve kıdemine göre emekli memur maaşları….
6.01.2020 Emekli
Araştırma görevlisi maaşları 2020 | Araştırma görevlisi maaşı ne kadar oldu?
Araştırma görevlisi maaşları 2020 | Araştırma görevlisi maaşı ne kadar oldu? Aralık ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla memur, SSK, BAĞ-KUR ve Emekli Sandığı emekli aylıklarına ocak ayında yapılacak zam da belli oldu. Memur ve Memur emeklisi maaşları yılın ilk 6 ayında yüzde 5.49 oranında, SSK ve BAĞ-KUR emekli aylıkları da yüzde 6.49 oranında artacak. Ocak zammıyla en düşük emekli maaşı aylık 2 bin 660 lira olacak. Peki, 2020 yılında araştırma görevlisi maaşı ne kadar olacak? İşte Araştırma görevlisi maaşları 2020 miktarı…
3.01.2020 Gündem
2020 emekli maaşları ne kadar oldu, belli mi? | 2020 memur, SSK emekli zammı açıklandı mı?
2020 emekli maaşları ne kadar oldu, belli mi? | 2020 memur, SSK emekli zammı açıklandı mı? 2020 emekli maaş zammı ne kadar oldu? 2020 memur emekli maaş zammı açıklandı mı? SSK emekli maaşı ne kadar? soruları, 2020 asgari ücret zammının belli olmasından sonra yoğun bir şekilde arama motorlarında araştırılıyor. Emekli vatandaşlar maaşlarına yapılacak zammı merakla bekliyor. Bizde sizler için emekli maaş zammı ile ilgili merak edilenleri derledik…
30.12.2019 Emekli
2017 Emekli ve memur zammı ne kadar?
2017 Emekli ve memur zammı ne kadar? Her yeni senenin Ocak ve Temmuz aylarında iki dönem olarak memur ve emekli maaşlarına zam gelmektedir. Peki 2017 emekli memur zammı ne kadar olarak belirlenmiştir? Detayları haberimizde.
29.09.2021 Gündem
Emekli ve memur maaşları zamlanıyor! 3 kritik düzenleme masada
Emekli ve memur maaşları zamlanıyor! 3 kritik düzenleme masada Milyonlarca emekli ve memur için zam sürecine girildi. Emekli ve memur maaşlarına yapılacak 3 düzenleme masada yer alıyor. Enflasyon karşısında eriyen maaşlar nedeniyle toplumun büyük kesiminde temmuz beklentisi oluştu. Hükümet öncelikli olarak 3 düzenleme üzerinde çalışıyor. Emekli kök maaş zammı, memur maaş zammı ve en düşük emekli maaşı artışını masaya yatıracak. İşte son dakika gelişmesinin tüm detayları...
23.04.2024 Çalışma Hayatı
Emekli ve memura zam geliyor! Oran verildi 3 düzenleme yapılacak
Emekli ve memura zam geliyor! Oran verildi 3 düzenleme yapılacak Emekli ve memur maaşlarında yeni zam oranı netleşiyor. Emekli ve memura yapılacak olan yeni zam oranı meslek meslek açıklandı. Emekli kök maaş zammı, memur maaş zammı ve en düşük emekli maaşı artışı olmak üzere Temmuz ayında 3 düzenleme yapılacak. Merkez Bankası ekonomistlerle gerçekleştirdiği son anketin sonuçlarını yayımladı. 6 aylık enflasyon beklentisi netleşti. Temmuz zammı sonrası en düşük memur maaşı 39 bin TL'yi, en düşük memur emeklisi maaşı ise 17 bin 500 TL'yi aşacak. Mevcut durumda 37 bin 220 TL olan ortalama memur maaşı da yaklaşık 45 bin TL olacak.
22.04.2024 Çalışma Hayatı
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! Tablo değişti, işte yeni hesaplama
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! Tablo değişti, işte yeni hesaplama Emekli kök maaş zammı, memur maaş zammı ve en düşük emekli maaş zammı olmak üzere Temmuz döneminde 3 düzenleme yapılacak. Merkez Bankası ekonomistlerle gerçekleştirdiği son anketin sonuçlarını yayımladı. 6 aylık enflasyon beklentisi netleşti. Emekliye zam oranı ve memur enflasyon farkı ne kadar olacak? SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı kaç TL olacak? İşte tek tabloda tüm hesaplar...
22.04.2024 Çalışma Hayatı
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! Yeni tablo belli oldu: 44 bin TL'yi aştı
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! Yeni tablo belli oldu: 44 bin TL'yi aştı Memur maaşlarına ve emekli ayılıklarına yapılacak zam oranları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Temmuz zammı için tablo değişti. Her yıl 6 ayda bir, memur maaşları enflasyon farkı ve toplu sözleşme zammı ile güncelleniyor. Ocak 2024'te, %29,78 enflasyon farkına ek olarak %15 toplu sözleşme zammıyla memur maaşları %49,25 artırıldı. Bu güncellemeyle en düşük memur maaşı 32.860 TL'ye yükseldi. Temmuz ayında ise tüm maaşlar yeniden artacak.
18.04.2024 Çalışma Hayatı
Emekli zammında 'asgari ücret' detayı! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensupları bekliyordu, 3 formül belli oldu
Emekli zammında 'asgari ücret' detayı! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensupları bekliyordu, 3 formül belli oldu  Emekli maaşına yapılacak zam miktarı vatandaşların büyük çoğunluğu tarafından yakından takip ediliyor. Temmuz zammı için geri sayım başladı. SSK, Bağ-Kur ve memur emeklisi olmak üzere 16 milyon vatandaşın geliri emekli zammı düzenlemesi ile artacak. Ocak ayında 10 bin TL olarak belirlenen en düşük emekli maaşı için 3 formül gündeme geldi.
17.04.2024 Çalışma Hayatı
Memurların ve emeklilerin zam oranı netleşiyor! Geriye sadece üç veri kaldı, oran oran hesaplandı
Memurların ve emeklilerin zam oranı netleşiyor! Geriye sadece üç veri kaldı, oran oran hesaplandı Emekli ve memur zam oranıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Yeni emekli ve memur zammı belli oluyor. Milyonlarca emekli ve memurun gözü kulağı enflasyon rakamlarına çevrilmişti. Mart ayı enflasyon rakamları açıklandı. Emeklilerin zammı için geriye 3 veri kaldı. Peki açıklanan enflasyon rakamı ile birlikte emekliler ne kadarlık zammı garantilemiş oldu? İşte detaylar...
3.04.2024 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Emekli Memur Zammı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emekli memur zammı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.