Enflasyon Oranı

Enflasyon Oranı

Son dakika enflasyon oranı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan enflasyon oranı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını enflasyon oranı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Enflasyon Oranı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan enflasyon oranı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.776 enflasyon oranı haberi bulunmuştur. Tüm enflasyon oranı haberleri aşağıda listelenmiştir.
TÜİK 2024 Mart ayı enflasyon oranı ne zaman açıklanacak?
TÜİK 2024 Mart ayı enflasyon oranı ne zaman açıklanacak? 2024 yılının üçüncü enflasyon verisi için TÜİK'ten gelecek açıklamalara kilitlendi. Ekonomide birçok kalemi doğrudan etkileyen rakamlar, ayrıca memur ve emekli maaşı Temmuz zammı için üçüncü veri olacak. Peki, Mart enflasyon oranı açıklandı mı, ne zaman an saat kaçta açıklanacak? TÜİK ile TÜFE ÜFE 2024 Mart ayı enflasyon oranı yüzde kaç olur?
3.04.2024 Ekonomi
Adana Büyükşehir Belediyesi'nde en düşük maaş 32 bin 306 lira oldu
Adana Büyükşehir Belediyesi'nde en düşük maaş 32 bin 306 lira oldu Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, personel toplantısı ile 2024-2025 yılı işçi maaşlarını açıkladı. Başkan Karalar belediyenin personeline yüzde 110 oranında zam yaptıklarını belirterek en düşük işçi maaşının, sosyal haklarla birlikte 32 bin 306 lira olduğunu duyurdu.
13.03.2024 Adana
Büyükşehir’de en düşük maaş sosyal haklarla birlikte 32 bin 306 lira oldu
Büyükşehir’de en düşük maaş sosyal haklarla birlikte 32 bin 306 lira oldu Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, personel toplantısı ile 2024-2025 yılı işçi maaşlarını açıkladı. Başkan Karalar, belediyenin personeline yüzde 110 oranında zam yaptıklarını belirterek, en düşük işçi maaşının, sosyal haklarla birlikte 32 bin 306 lira olduğunu duyurdu.
12.03.2024 Adana
Şubat 2024 enflasyon ne oldu? TÜİK Şubat Enflasyon ne zaman, saat kaçta açıklanacak?
Şubat 2024 enflasyon ne oldu? TÜİK Şubat Enflasyon ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Enflasyon Şubat 2024 rakamları bugün açıklanıyor. TÜİK tarafından açıklanacak olan Şubat ayı enflasyon için gündem yoğun olacak. Peki, Şubat enflasyon oranı ne olacak? 2024 TÜİK enflasyon rakamları.
4.03.2024 Ekonomi
Mart ayı TEFE TÜFE 2024! Tefe Tüfe oranı ne zaman açıklanacak, mart ayı kira artış oranı belli oldu mu?
Mart ayı TEFE TÜFE 2024! Tefe Tüfe oranı ne zaman açıklanacak, mart ayı kira artış oranı belli oldu mu? Mart ayı kira zammı merakla bekleniyor. Mart ayına girilmesiyle ev sahipleri ve kiracılar Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)’nun paylaştığı enflasyon verilesiyle TEFE TÜFE oranını araştırıyor. Kira artış sınırlaması Temmuz 2024’e kadar uzatıl. Dükkan sahipleri kira artış oranını sorguluyor. Peki, Mart ayı kira zammı ne zaman açıklanacak?
2.03.2024 Ekonomi
TÜİK enflasyon oranı ne zaman açıklanacak? 2024 Ocak enflasyon rakamları ne oldu?
TÜİK enflasyon oranı ne zaman açıklanacak? 2024 Ocak enflasyon rakamları ne oldu? Memur ve emekli zammı ile kira artış oranlarında da belirleyici olan ocak ayı enflasyon rakamları, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından şubat başında belli olacak. Piyasa katılımcıları anketine göre 12 ay sonrası TÜFE beklentisi bir önceki anket döneminde yüzde 41,23 iken, bu anket döneminde yüzde 39,09 oldu. Peki, 2024 Ocak enflasyon tahmini ne oldu? Enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak?
31.01.2024 Ekonomi
Bakan Işıkhan açıkladı: SSK ve Bağ-Kur emeklisine yüzde 49,25'lik zam
Bakan Işıkhan açıkladı: SSK ve Bağ-Kur emeklisine yüzde 49,25'lik zam Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, canlı yayında açıklamalarda bulundu. Bakan Işıkhan, "SSK ve Bağ-Kur emeklilerimizin emekli aylıklarındaki artışı %49,25’e yükseltiyoruz" dedi. Bakan Işıkhan, SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yapılacak ek zamdan kaynaklı farkların, Resmi Gazete'de yayımlandıktan sonra 1 hafta içerisinde ödeneceğini açıkladı.
23.01.2024 Ekonomi
Emekliye zam üstüne zam geliyor! Hesaba yatıyor, işte oran oran yeni maaşlar ve ödeme takvimi
Emekliye zam üstüne zam geliyor! Hesaba yatıyor, işte oran oran yeni maaşlar ve ödeme takvimi Emekli maaşına çifte zam geliyor. SSK, Bağ-Kur emekli kök maaş zammı belli oldu. 6 aylık enflasyon oranı yüzde 37,57 olarak kesinleşti. Bu rakam refah payı hariç emekliye zam oranı oldu. Emekli kök maaş zammı ve SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı düzenlemesi ile milyonlar alım gücü artacak. Recep Tayyip Erdoğan yapacak. SSK, Bağ-Kur emeklilerine enflasyonla birlikte refah payı verilmesine ilişkin çalışmayı birlikte yürüten Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek bu hafta Kabine'de sunum yapacak. Öte yandan emekli maaşına yapılacak olan zam ile ilgili oran ortaya çıktı. İşte ödeme takvimi ve oran oran yeni maaşlar...
15.01.2024 Emekli
Emekliye çifte zam müjdesi! Ek artış ve kök ücret detayı belli oldu, işte ödeme takvimi
Emekliye çifte zam müjdesi! Ek artış ve kök ücret detayı belli oldu, işte ödeme takvimi Emekli maaşına çifte zam geliyor. SSK, Bağ-Kur emekli kök maaş zammı belli oldu. 6 aylık enflasyon oranı yüzde 37,57 olarak kesinleşti. Bu rakam refah payı hariç emekliye zam oranı oldu. Emekli kök maaş zammı ve SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı düzenlemesi ile milyonlar alım gücü artacak. SSK ve Bağkur emeklilerine ek zam düzenlemesi için çalışmalar tamamlandı. Öte yandan 2024 yılı bütçe maratonundan sonra çalışmalarına ara veren TBMM'yi yoğun bir mesai bekliyor. Meclis'in en önemli gündem maddesini çalışanlar ile emekliler oluşturacak. Ek zammın bu ay içinde hızla yasalaştırılması ve emekli aylıklarına yansıtılması hedefleniyor.
14.01.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye ek zam müjdesi! SSK, Bağkur maaş hesabı değişti, ödeme tarihi belli oldu
Emekliye ek zam müjdesi! SSK, Bağkur maaş hesabı değişti, ödeme tarihi belli oldu Emekli maaşına çifte zam geliyor. SSK, Bağ-Kur emekli kök maaş zammı belli oldu. 6 aylık enflasyon oranı yüzde 37,57 olarak kesinleşti. Bu rakam refah payı hariç emekliye zam oranı oldu. Emekli kök maaş zammı ve SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı düzenlemesi ile milyonlar alım gücü artacak. SSK ve Bağkur emeklilerine ek zam düzenlemesi için çalışmalar tamamlandı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın koordinasyonunda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından hazırlanan SSK ve Bağ-Kur emeklisinin maaşlarında iyileştirmeye yönelik çalışma önümüzdeki hafta Kabine toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunulacak. İlave zam ocak maaşlarına yetişecek mi? İşte cevabı...
13.01.2024 Emekli
Emekliye kademeli ve oransal maaş zammı müjdesi! Zamlı emekli maaşı bu ay ödenecek mi? Tarih verildi
Emekliye kademeli ve oransal maaş zammı müjdesi! Zamlı emekli maaşı bu ay ödenecek mi? Tarih verildi Emekli maaşına çifte zam geliyor. SSK, Bağ-Kur emekli kök maaş zammı belli oldu. 6 aylık enflasyon oranı yüzde 37,57 olarak kesinleşti. Bu rakam refah payı hariç emekliye zam oranı oldu. Emekli kök maaş zammı ve SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı düzenlemesi ile milyonlar alım gücü artacak. Emekli zammı Ocak-Haziran dönemi için yüzde 37,57 olurken gözler 2024 yılının ilk Kabine Toplantısı'nda olacak. 2024 emekli maaşı düzenlemesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e bütçe sınırlarının sonuna kadar zorlanması talimatını verdi. 7500 TL olarak uygulanan en düşük emekli maaşı 10 bin TL'yi aşacak. Öte yandan AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler emeklilere ek zam düzenlemesi ile ilgili bir görüşme yapıldığını belirterek “Önümüzdeki haftaya kadar neticelenirse Kabinede değerlendirilir, sonra bizim kanun teklifimize de koyarız. Belki üçüncü haftamızda bunu da netleştirmiş oluruz" dedi. Son dakika gelişmesine göre SSK ve Bağkur emeklilerine ek zam çalışması tamamlandı. Ek zam gelecek hafta Kabine Toplantısı'na sunulacak. İşte 4A, 4B, 4C olmak üzere hesaplanan rakamlara göre ek ödemeli kuruşu kuruşuna maaş tabloları...
12.01.2024 Emekli
Emekliye zam üstüne zam geliyor! Oransal miktarda artış müjdesi, işte en düşük emekli aylığı
Emekliye zam üstüne zam geliyor! Oransal miktarda artış müjdesi, işte en düşük emekli aylığı Emekli maaşına oransal zam geliyor. SSK, Bağ-Kur emekli kök maaş zammı belli oldu. 6 aylık enflasyon oranı yüzde 37,57 olarak kesinleşti. Bu rakam refah payı hariç emekliye zam oranı oldu. Emekli kök maaş zammı ve SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı düzenlemesi ile milyonlar alım gücü artacak. Emekli zammı Ocak-Haziran dönemi için yüzde 37,57 olurken gözler 2024 yılının ilk Kabine Toplantısı'nda olacak. 2024 emekli maaşı düzenlemesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e bütçe sınırlarının sonuna kadar zorlanması talimatını verdi. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler yaptı. Güler "Etki analizleri, bütçe imkanları, oransal manada artış değerlendirmesi Kabine'de önümüzdeki hafta değerlendirilir" dedi. 7500 TL olarak uygulanan en düşük emekli maaşı 10 bin TL'yi aşacak İşte 4A, 4B, 4C olmak üzere hesaplanan rakamlara göre ek ödemeli kuruşu kuruşuna maaş tabloları...
11.01.2024 Emekli
Emekliye çifte zam müjdesi verildi! Kök ücret ve refah paylı zamlı maaş hesaba yatıyor
Emekliye çifte zam müjdesi verildi! Kök ücret ve refah paylı zamlı maaş hesaba yatıyor Emekli maaşına çifte zam geliyor. SSK, Bağ-Kur emekli kök maaş zammı belli oldu. 6 aylık enflasyon oranı yüzde 37,57 olarak kesinleşti. Bu rakam refah payı hariç emekliye zam oranı oldu. Emekli kök maaş zammı ve SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı düzenlemesi ile milyonlar alım gücü artacak. Emekli zammı Ocak-Haziran dönemi için yüzde 37,57 olurken gözler 2024 yılının ilk Kabine Toplantısı'nda olacak. 2024 emekli maaşı düzenlemesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e bütçe sınırlarının sonuna kadar zorlanması talimatını verdi. 7500 TL olarak uygulanan en düşük emekli maaşı 10 bin TL'yi aşacak İşte 4A, 4B, 4C olmak üzere hesaplanan rakamlara göre ek ödemeli kuruşu kuruşuna maaş tabloları...
10.01.2024 Emekli
Emekliye zam üstüne zam! Kök ücret ve ek ödemeli hesaba yatıyor
Emekliye zam üstüne zam! Kök ücret ve ek ödemeli hesaba yatıyor SSK, Bağ-Kur emekli kök maaş zammı belli oldu. 6 aylık enflasyon oranı yüzde 37,57 olarak kesinleşti. Bu rakam refah payı hariç emekliye zam oranı oldu. Emekli kök maaş zammı ve SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı düzenlemesi ile milyonlar alım gücü artacak. Emekli zammı Ocak-Haziran dönemi için yüzde 37,57 olurken gözler 2024 yılının ilk Kabine Toplantısı'nda olacak. 2024 emekli maaşı düzenlemesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e bütçe sınırlarının sonuna kadar zorlanması talimatını verdi. 7500 TL olarak uygulanan en düşük emekli maaşı 10 bin TL'yi aşacak İşte 4A, 4B, 4C olmak üzere hesaplanan rakamlara göre ek ödemeli kuruşu kuruşuna maaş tabloları...
5.01.2024 Emekli
Bekçi maaşı ne kadar 2024? Bekçi maaşlarına zam geldi mi, kadrolu, lise mezunu bekçi maaşlarına ne kadar zam geldi 2024? Yeni bekçi maaşları kaç TL?
Bekçi maaşı ne kadar 2024? Bekçi maaşlarına zam geldi mi, kadrolu, lise mezunu bekçi maaşlarına ne kadar zam geldi 2024? Yeni bekçi maaşları kaç TL? Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, aralık ayında enflasyon aylık yüzde 2,93, yıllık enflasyon yüzde 64,77 oldu. 6 aylık enflasyona göre belli olan SSK ve Bağ-Kur emekli aylıklarına yüzde 37,57, memur maaşlarına ve emekli memur aylıklarına ise yüzde 49,25 oranında zam yapılacak. Peki, bekçi maaşı ne kadar oldu? Bekçi maaşlarına zam geldi mi, kadrolu, lise mezunu bekçi maaşları 2024 ne kadar, kaç TL oldu?
3.01.2024 Çalışma Hayatı
Ebe maaşı 2024: Ocak zammıyla Ebe maaşı ne kadar oldu? Ebe maaşı hesaplama
Ebe maaşı 2024: Ocak zammıyla Ebe maaşı ne kadar oldu? Ebe maaşı hesaplama Ebe maaşı 2024 yılında ne kadar oldu sorusunun yanıtı merak ediliyor. TÜİK enflasyon oranlarını açıkladı. Memur ve emekli maaşlarında artış oranı belli oldu. Yeniden hesaplanan maaşlar arasında ebe maaşları da yer aldı. Yeni yılda zamlı ebe maaşları meslekten olan herkes tarafından merak edildi. İşte ebe maaşı hesaplama
3.01.2024 Ekonomi
Toplu sözleşme, enflasyon farkı, seyyanen zam: Memur zammına seyyanen zam dahil mi? Seyyanen zama zam gelecek mi?
Toplu sözleşme, enflasyon farkı, seyyanen zam: Memur zammına seyyanen zam dahil mi? Seyyanen zama zam gelecek mi? Beklenen açıklama geldi ve TÜİK Aralık enflasyonu açıkladı. Aralık ayı enflasyon oranı yüzde 2,93 oldu. Yıllık enflasyon oranı 64,77 olarak gerçekleşti. En düşük memur ve emekli maaşına gelen yüzde 49,25 oldu. Bununla birlikte akıllarda şu sorular kaldı: Memur zammına seyyanen zam dahil mi? Seyyanen zama zam geldi mi? İşte detaylar....
3.01.2024 Ekonomi
Yıllık enflasyon 2023 ne kadar oldu? 2023 enflasyon oranı 12 aylık yüzde kaç oldu?
Yıllık enflasyon 2023 ne kadar oldu? 2023 enflasyon oranı 12 aylık yüzde kaç oldu? Türkiye'de 2023 yılı enflasyonu 12 aylık ne kadar oldu? TÜİK tarafından açıklanan verilere göre yıllık enflasyon oranları belli oldu. Peki Yıllık enflasyon 2023 ne kadar oldu?
3.01.2024 Gündem
7500 emekli maaşı ne kadar oldu? 2024 en düşük emekli maaşı ne kadar, SGK Bağkur emekli maaşına ne kadar zam yapıldı?
7500 emekli maaşı ne kadar oldu? 2024 en düşük emekli maaşı ne kadar, SGK Bağkur emekli maaşına ne kadar zam yapıldı? SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin de 6 aylık zam oranı belli oluyor. Memurlara yapılacak artış, memur maaş katsayılarında bir artışa neden olduğu için, yaşlılık aylığı, engellilik aylığı, evde bakım aylığı ve desteği alanların ödemelerinde de artış olacak. Memur maaş zammıyla birlikte kıdem tazminatı tavanı da değişecek. En düşük memur maaşının 33 bin liraya çıkması bekleniyor. Peki, 7500 emekli maaşı ne kadar oldu? 2024 en düşük emekli maaşı ne kadar, emekli maaşına ne kadar zam yapıldı?
3.01.2024 Emekli
Emekli, memura zam müjdesi! Kök maaş zammı, hesap değişti, işte masadaki 3 formül
Emekli, memura zam müjdesi! Kök maaş zammı, hesap değişti, işte masadaki 3 formül Emekliye zam düzenlemeleri için geri sayım başladı. Yarın TÜİK'in açıklamasıyla 6 aylık enflasyon oranı yani refah payı hariç 2024 SSK, Bağ-Kur emekli zammı belli olacak. Bununla beraber Ocak 2024'ten itibaren geçerli olmak üzere emekli kök maaş zammı ve en düşük emekli maaşı olmak üzere 2 düzenleme yapılacak. Özellikle düşük gelir grubu gözetilerek atılacak adımlarla alım gücü artacak. Bakan Mehmet Şimşek bütçeyi sonuna kadar zorlayacak. Emekli maaşı artışları için masaya 3 formül geldi. 6 aylık enflasyon beklentisi ne oldu? İşte rakamlarla maaş zammı tablosu...
2.01.2024 Emekli
2024 memur maaş katsayısı ne kadar oldu? Memur maaş katsayısı 2024 Ocak
2024 memur maaş katsayısı ne kadar oldu? Memur maaş katsayısı 2024 Ocak Memur aylıklarına yapılacak zam miktarı 4688 sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanunu kapsamında gerçekleştirilen toplu sözleşme hükümleri çerçevesinde belirleniyor. Kamu görevlilerinin (memurların) aylıklarının güncellenmesi (zam) için kullanılan ve yıllar itibariyle belirlenen katsayının 2024 yılı için ne kadar olacağı merak ediliyor. Peki, 2024 memur maaş katsayısı ne kadar oldu? İşte Memur maaş katsayısı 2024 Ocak
2.01.2024 Ekonomi
Seyyanen zam artacak mı? 2024'te seyyanen zamma zam gelir mi, seyyanen zam 2024'te devam edecek mi, seyyanen zam enflasyon oranında artacak mı?
Seyyanen zam artacak mı? 2024'te seyyanen zamma zam gelir mi, seyyanen zam 2024'te devam edecek mi, seyyanen zam enflasyon oranında artacak mı? Asgari ücret zammından sonra gözler memur ve memur emeklisi maaşlarına çevrildi. 3 Ocak tarihinde enflasyon verilerinin açıklanması ile birlikte zamlı maaşlar netlik kazanacak. Memurlar 15 Ocak'ta, işçiler 31 Ocak'ta, SSK emeklileri 17-26 Ocak'ta, Bağ-Kur emeklileri de 25-28 Ocak'ta zamlı aylıklarını alacak. Memurlara temmuz ayında yüzde 17.55+8 bin 77 lira seyyanen zam yapıldı. Böylece en düşük memur maaşı 22 bin 17 liraya, ortalama maaş da 25 bin liraya çıkmıştı. Peki, seyyanen zam ocakta artacak mı, seyyanen zamda enflasyon farkı gelecek mi, seyyanen zamma zam gelir mi? Seyyanen zam 2024’te devam edecek mi?
2.01.2024 Çalışma Hayatı
Emekli maaşlarına büyük zam! Yeni oran verildi, en düşük emekli aylığı belli oldu
Emekli maaşlarına büyük zam! Yeni oran verildi, en düşük emekli aylığı belli oldu Emekli maaş zammı 2024 son dakika haberleri milyonların gündemindeki yerini koruyor. Zamlı aylıklar için geri sayım sürüyor. Aralık sonu yaklaşırken Emekli Sandığı, SSK ve Bağkur emekli maaşı hesaplama işlemleri hız kazandı. Son enflasyona göre emekli zam oranı yüzde 33,66 oldu. Net rakamlar Aralık ayı enflasyon oranı ile ortaya çıkacak. Peki en düşük emekli maaşı kaç lira olacak?
25.12.2023 Çalışma Hayatı
Fitch ve S&P'nin dünyaca ünlü ekonomistlerinden flaş 'TL' ve 'Enflasyon' yorumu
Fitch ve S&P'nin dünyaca ünlü ekonomistlerinden flaş 'TL' ve 'Enflasyon' yorumu Fitch ve S&P'nin dünyaca ünlü ekonomistlerinden çarpıcı Türkiye ekonomisi yorumları geldi. Fitch Ratings Kıdemli Direktörü ve Türkiye Analisti Erich Arispe Morales, "Politika değişikliğinin, yakın vadeli makrofinansal istikrar risklerini ve ödemeler dengesi baskılarını azalttığını düşünüyoruz" derken, S&P Global Market Intelligence Küresel Ekonomi Başkan Yardımcısı Ken Wattret, "Para politikasındaki bu yön değişikliği bizi daha istikrarlı bir ortama götürüyor gibi görünüyor. Para birimini desteklemek ve enflasyonu istikrara kavuşturmak için gerekli mekanizmalar şu anda mevcut görünüyor, ancak bu biraz zaman alacak" dedi.
22.12.2023 Ekonomi
Gram, çeyrek altında hesap değişti! ABD'de kritik veri açıklandı, İslam Memiş 'bu fırsat gelmeyebilir' dedi ve rakam verdi
Gram, çeyrek altında hesap değişti! ABD'de kritik veri açıklandı, İslam Memiş 'bu fırsat gelmeyebilir' dedi ve rakam verdi Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Altın fiyatları haftaya kar satışı yiyerek başladı. Ons altın 2000 dolar psikolojik direncinin altına yerleşirken gram altın fiyatı buradan ters rüzgarı alarak geriledi. ABD enflasyon oranı ile ilgili beklenen açıklama yapıldı. ABD'de TÜFE, kasımda aylık bazda yüzde 0.1, yıllık bazda yüzde 3.1 artışla piyasa beklentilerine paralel gerçekleşti. Peki ABD enflasyon oranı sonrası altın fiyatları ne kadar oldu? Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, piyasalardaki düşüşlere ilişkin 'Bu fırsatlar her zaman gelmez' diyerek dikkat çeken altın yorumlarında bulundu. İşte detaylar...
12.12.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Enflasyon Oranı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki enflasyon oranı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.