Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk’te konuştu: Enflasyonda 2026'da tek haneye ulaşacağız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk’te konuştu: Enflasyonda 2026'da tek haneye ulaşacağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, CNN Türk canlı yayınında soruları yanıtladı. Sosyal medyada ve çeşitli yerlerde spekülatif hava oluşturulmaya çalışıldığına dikkat çeken Yılmaz "Bu tür tartışmaların temeli yok. Yerel seçimde ulusal politikaların değişmesini beklemek hiçbir temeli yok" dedi. Öte yandan Yılmaz, temel hedeflerinin enflasyonla mücadele olduklarını vurgulayarak "2026'da tek haneye ulaşacağız. Bunun planını yaptık. Ne yaptığımızı biliyoruz. Hesabımızı kitabımızı biliyoruz" diye konuştu.
23.03.2024 Gündem
Kira ve ev fiyatlarını düşürmek için çarpıcı öneri geldi! "Yüksek vergi alınmalı"
Kira ve ev fiyatlarını düşürmek için çarpıcı öneri geldi! "Yüksek vergi alınmalı" Türkiye genelinde kira ve ev fiyatları yükselişe geçti. Geçen yıllara göre fiyatlarda yüzde 152 artış gerçekleşti. Bunun yanında yeni ortaya çıkan 'hayalet evler' sebebiyle fiyatlar bir miktar daha yükseldi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan emlakçı Mustafa Başaran, "Birden fazla evi olan ve evini kiraya vermeyen boş tutan ev sahiplerinden yüksek vergi alınmalı." dedi.
15.09.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremzedeye hakaret dibin dibidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremzedeye hakaret dibin dibidir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sivas Hükümet Meydanı'nda halka sesleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Oğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. tur desteği için "Türk dünyasına gayretlerimizi yakından bilen Sinan Bey'in kararının hayırlı olmasının diliyorum" ifadelerini kullandı. Öte yandan muhalefeti depremzedelere hakaret konusunda eleştiren Erdoğan, "Depremzedelerimize hakareti, dibin dibi olarak görüyoruz" dedi.
23.05.2023 Gündem
Türkevi'ne yapılan saldırıda büyük skandal ortaya çıktı! ABD'liler inkar etmedi...
Türkevi'ne yapılan saldırıda büyük skandal ortaya çıktı! ABD'liler inkar etmedi... New York Türkevi'ne yapılan saldırının ardından büyük bir skandal ortaya çıktı. Elindeki demir levyeyle başkonsolosluğa da ev sahipliği yapan binaya saldıran şahıs, güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Saldırganın kimliği merak edilirken, New York polisinin karıştığı skandal pes dedirtti. New York Polis Departmanı (NYPD), Türkevi'ne levyeyle saldıran şahsın görüntülerini paylaşarak olayla ilgisi bilgisi bulunanların ihbar hattını araması çağrısında bulundu.
23.05.2023 Dünya
Mavi Vatan’da Türk donanmasının gücüne güç katacak! Sırada Gür sınıfı denizaltılar var...
Mavi Vatan’da Türk donanmasının gücüne güç katacak! Sırada Gür sınıfı denizaltılar var... Mavi Vatan’ın koruyucusu Türk donanması gücüne güç katıyor. Donanmanın sessiz ve derin gücü denizaltıların etkisini arttırmak için süren çabalara milli ve modern sistemlerin uygulanmasıyla devam ediyor.
23.05.2023 Gündem
Bakan Soylu'dan polislere müjde: İki şark görevini bir şark görevine düşüreceğiz
Bakan Soylu'dan polislere müjde: İki şark görevini bir şark görevine düşüreceğiz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polislere müjde vererek, "2025 yılı sonu itibarıyla iki şark görevini bir şark görevine düşüreceğiz" dedi.
21.05.2023 Gündem
Bakan Kurum Beykoz'da vatandaşlara seslendi: 23 mahallenin yeni imar planları onaylandı
Bakan Kurum Beykoz'da vatandaşlara seslendi: 23 mahallenin yeni imar planları onaylandı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Giresunlular Buluşması için Beykoz’da vatandaşlarla bir araya geldi.
9.05.2023 Gündem
Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs mesajı: Gereken cevabı siz vereceksiniz
Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs mesajı: Gereken cevabı siz vereceksiniz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, yaptığı konuşmada mitinge 1 milyon 700 bin kişinin katıldığını duyurdu. 14 Mayıs seçimlerine yönelik dünyaya mesajlar veren Erdoğan, "Avrupa'nın dergileri şimdi burayı izliyor, 'acaba Atatürk havalimanında ne oluyor?' diye soruyor. Buradan cevabı siz vereceksiniz" ifadelerini kullandı. Asgari ücret ve kamu işçilerinin zammı ile ilgili konuşan Erdoğan, "Asgari ücreti gözden geçireceğiz. Kamu işçileri için zammını da salı günü açıklayacağız" dedi.
7.05.2023 Gündem
Bakan Nebati'den emekli zammıyla ilgili açıklama!
Bakan Nebati'den emekli zammıyla ilgili açıklama! Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Nebati asgari ücretten emekli maaşına, Türkiye Ekonomi Modeli'nden döviz kuruna kadar çok sayıda başlıkta önemli mesajlar verdi.
5.05.2023 Ekonomi
İstanbul depreme ne kadar hazır?  'Sefer görev emri' çağrısı
İstanbul depreme ne kadar hazır? 'Sefer görev emri' çağrısı KİPTAŞ eski Genel Müdürü, Ümraniye Belediye Başkanı Yıldırım, 1999 öncesi yapılan yapıların yüzde 65’nin yenilendiğini belirtti. Sefer görev emri için çağrıda bulunan Yıldırım, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından kentsel dönüşüm başvurularının beş kat arttığını dile getirdi.
5.04.2023 Gündem
Aydın TOKİ kura sonuçları 2023 isim listesi! Aydın TOKİ kura çekilişi sonuçları toki.gov.tv (Merkez, Söke, Buharkent, Karacasu, Nazilli, Kuyucak, Çine, Bozdoğan) sorgulama
Aydın TOKİ kura sonuçları 2023 isim listesi! Aydın TOKİ kura çekilişi sonuçları toki.gov.tv (Merkez, Söke, Buharkent, Karacasu, Nazilli, Kuyucak, Çine, Bozdoğan) sorgulama Aydın TOKİ sonuçları ne zaman açıklanacak, Aydın TOKİ sonuçları isim listesi belli oldu mu? TOKİ Aydın kura sonuçları listesi için aramalar hızlandı. TOKİ sosyal konut projeleri kapsamında Aydın’da Merkez, Söke, Buharkent, Karacasu, Nazilli, Kuyucak, Çine, Bozdoğan ilçelerinde inşa edilecek binalar için kura çekimleri canlı olarak gerçekleştirilecek. Aydın TOKİ kura sonuçları isim listesi çekilişin ardından e-Devlet toki.gov.tr duyurular üzerinden sorgulanabilecek. TOKİ sonuçları, YouTube canlı yayın ekranı üzerinden de takip edilebiliyor. İlk olarak şehit ailesi, gazi, engelli, emekli, genç kategorisi, asil ve yedek TOKİ başvurusu kabul edilenler listesi açıklanıyor. İşte Aydın TOKİ kura sonuçları 2023 ve isim listesi sorgulama…
31.01.2023 Ekonomi
TOKİ Denizli kura sonuçları 2023 isim listesi! Denizli TOKİ kura çekilişi canlı izle ile Denizli TOKİ kura sonuçları nasıl sorgulanır, Denizli TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?
TOKİ Denizli kura sonuçları 2023 isim listesi! Denizli TOKİ kura çekilişi canlı izle ile Denizli TOKİ kura sonuçları nasıl sorgulanır, Denizli TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? Denizli TOKİ kura sonuçları günün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 26 Ocak 2023 Acıpayam, Çivril, Honaz, Merkez, Sarayköy ilçelerinde yapılacak TOKİ kuralarıyla hak sahipleri belli olacak. 1646 Sosyal Konut TOKİ Denizli kura çekimi canlı izle ekranı üzerinden takip edilecek kura çekilişi saat 10.00’da EGS Kongre ve Kültür Merkezi'nde çekilen kuralar noter huzurunda başladı. Peki, TOKİ Denizli kura sonuçları isim listesi belli oldu mu, Denizli TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?
26.01.2023 Ekonomi
İkinci el konutlar için yeni çalışma! Bakan Nebati duyurdu
İkinci el konutlar için yeni çalışma! Bakan Nebati duyurdu Orta gelirliye yönelik düzenlenen Yeni Evim kampanyasına ilişkin açıklamada bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, konut fiyatlarına ilişkin tüm verilerin ellerinde bulunduğunu ve fırsatçıların radarlarında olduğunu dile getirdi. İkinci el konutların ise bu kampanyaya dahil olmayacağını belirten Nebati, bankalarla görüşerek yeni bir çalışma başlattıklarını söyledi. Nebati, "son noktaya geldiğimizde belirlenen faiz oranlarıyla ikinci el konut konusuna girilebilir" dedi.
11.01.2023 Ekonomi
TOKİ Sosyal Konut Projesi bir ilde talihlilerini buldu! 'Bir evim olsun çok istiyordum'
TOKİ Sosyal Konut Projesi bir ilde talihlilerini buldu! 'Bir evim olsun çok istiyordum' TOKİ Sosyal Konut Projesi ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Sivas’ta yapılan kurada yıllarca ev hayali kuran talihliler de belli oldu. Kurada engelli kategorisinden ismi çıkan Gülfidan Altun ise gözyaşlarına boğuldu.
16.12.2022 Ekonomi
Düzce TOKİ kura sonuçları nihai isim listesi 2022! Düzce TOKİ kura sonuçları sorgulama (2+1 ve 3+1 ilçe 3 Aralık Düzce TOKİ kura çekimi)
Düzce TOKİ kura sonuçları nihai isim listesi 2022! Düzce TOKİ kura sonuçları sorgulama (2+1 ve 3+1 ilçe 3 Aralık Düzce TOKİ kura çekimi) Düzce TOKİ kura sonuçları isim listesi için yapılan aramalar arttı. TOKİ 250 bin sosyal konut projesinde Düzce ili kurasının devamı bugün yapılacak. Saat 10.00'da başlayan TOKİ Düzce kura çekiminin ardından hak sahipleri kendi isimlerinin çıkıp çıkmadığını araştırıyor. Peki, Düzce TOKİ kura sonuçları nihai isim listesi açıklandı mı, Düzce TOKİ kura sonuçları nasıl sorgulanır?
3.12.2022 Ekonomi
TOKİ Tuzla Aydınlı kura sonuçları ve canlı yayın ekranı | İstanbul Tuzla Aydınlı TOKİ kura çekilişi ne zaman, saat kaçta? Tuzla Aydınlı Mahallesi Konaşlı Mevkii kura sonuçları sorgulama ekranı…
TOKİ Tuzla Aydınlı kura sonuçları ve canlı yayın ekranı | İstanbul Tuzla Aydınlı TOKİ kura çekilişi ne zaman, saat kaçta? Tuzla Aydınlı Mahallesi Konaşlı Mevkii kura sonuçları sorgulama ekranı… Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) tarafından İstanbul Tuzla Aydınlı Mah. Konaşlı Mevki 508 Adet Konut Projesi'nde inşa ettirilen; 2+1 nitelikli 218 adet ve 3+1 nitelikli 290 adet olmak üzere toplamda 508 adet konutun hak sahipleri arasından Konut Belirleme Kurası bugün çekilecek. Peki, İstanbul Tuzla Aydınlı TOKİ kura çekilişi ne zaman, saat kaçta? Tuzla Aydınlı Mahallesi Konaşlı Mevkii kura sonuçları sorgulama ekranı ve TOKİ Tuzla Aydınlı canlı yayın ekranı...
30.11.2022 Ekonomi
Malatya TOKİ kura sonuçları! Malatya TOKİ kura çekimi sonuçları isim listesi açıklandı mı, Malatya TOKİ kura çekimi sonuçları nereden öğrenilir?
Malatya TOKİ kura sonuçları! Malatya TOKİ kura çekimi sonuçları isim listesi açıklandı mı, Malatya TOKİ kura çekimi sonuçları nereden öğrenilir? Malatya TOKİ kura çekimi sonuçları araştırması yoğunlaştı. 2 bin 791 konutun sahiplerini bulacağı Malatya TOKİ kura çekilişi 26 ile 28 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 26 Kasım'da Merkez, Darende, Doğanşehir, Akçadağ, Arapgir, Hekimhan, Yazıhan, Balaban, Kuluncak, Pütürge, Kale ilçelerinin Malatya TOKİ kura sonuçları isim listesi yayınlanacak. İşte, 2+1 ve 3+1 Malatya TOKİ kura sonuçları isim listesi açıklandı mı, Malatya TOKİ kura çekimi sonuçları nereden öğrenilir?
26.11.2022 Ekonomi
TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman? Şırnak yeni yapılan TOKİ evleri hangi ilçelerde yapılacak?
TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman? Şırnak yeni yapılan TOKİ evleri hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum İstanbul’un Beyoğlu İlçesi Okmeydanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, sosyal konut projesi kura çekilişinin noter huzurunda gerçekleşeceğini belirterek, tarih verdi. Peki, Şırnak TOKİ kura çekimi ne zaman yapılacak?
5.11.2022 Ekonomi
TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? TOKİ kura çekilişi ne zaman, hangi tarihte başlıyor?
TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? TOKİ kura çekilişi ne zaman, hangi tarihte başlıyor? TOKİ’nin Sosyal Konut Projesi başvuruları tamamlanıyor. e-Devlet üzerinden başvurular sona ererken 31 Ekim’e kadar bankalar üzerinden başvurular alınmaya devam edecek. Başvuru işlemlerini tamamlayan vatandaşlar da TOKİ’nin kura çekilişinin ne zaman yapılacağını merak ediyor. Peki, TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? TOKİ kura çekilişi ne zaman, hangi tarihte başlıyor? İşte TOKİ ev çekilişi ile ilgili detaylar…
30.10.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 250 bin konutu 2 yıl içinde hak sahiplerine teslim edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 250 bin konutu 2 yıl içinde hak sahiplerine teslim edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Sincan'da 17 ilde eşzamanlı düzenlenen İlk Evim, İlk İşyerim Projesi İlk Temel Atma Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Söz verdiğimiz şekilde, 250 bin konutluk ilk etabı 2 yıl içinde tamamlayarak hak sahiplerine teslim edeceğiz" dedi. Erdoğan, "Kampanyaya başvuru sayısının 8 milyona yaklaşması ne kadar doğru iş yaptığımızın göstergesidir" ifadelerini kullandı.
25.10.2022 Siyaset
TOKİ inşaatı hangi illerde başlayacak, TOKİ sosyal konut projesi kura çekimi ne zaman 2022?
TOKİ inşaatı hangi illerde başlayacak, TOKİ sosyal konut projesi kura çekimi ne zaman 2022? Cumhuriyet tarihinin en büyük konut, iş yeri ve arsanın temel atma töreni Cumhurbaşkanı Erdoğan katılımıyla bugün gerçekleşecek. Türkiye'nin 81 ilinde inşa edilecek 2+1, 3+1 konutlar için en uygun fiyatlar ve ödeme seçenekleri sunan TOKİ, yüzde 10 peşinat ve 240 ay vade ile dar gelirlileri ev sahibi yapacak. Peki, TOKİ inşaatı hangi illerde başlayacak, TOKİ sosyal konut projesi kura çekimi ne zaman 2022?
25.10.2022 Ekonomi
Bakan Kurum: Toplumun tüm kesimlerini projemize dahil ediyoruz
Bakan Kurum: Toplumun tüm kesimlerini projemize dahil ediyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Habitat Günü kapsamında açıklamalarda bulundu.
3.10.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Tüm ücretlilerin kayıplarını telafi edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Tüm ücretlilerin kayıplarını telafi edeceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM 27. Dönem 6. Yasama Yılı açılışında yaptığı konuşmada, “Önündeki tüm engelleri birer birer kaldırarak Türkiye’nin küresel siyasi, ekonomik, askerî güç mücadelelerinin ortasında bir istikrar adası olarak hedeflerine doğru ilerlemesini sağlamakta kararlıyız” dedi. Erdoğan, yılbaşında asgari ücretlilere, memurlara ve emeklilere yapılacak maaş zammıyla ilgili, "Kayıplarını telafi edeceğiz" dedi.
1.10.2022 Siyaset
TOKİ sosyal konut projesinde son dakika gelişmesi! Faiz ve indirim ile ilgili flaş açıklama
TOKİ sosyal konut projesinde son dakika gelişmesi! Faiz ve indirim ile ilgili flaş açıklama Emekli, dar gelirli ve gençlere ev fırsatında son dakika gelişmesi! TOKİ sosyal konut projesini duyurdu, indirim ve yeni kampanya açıklamaları art arda geldi. Tarih ve şartlar belli oldu, müjde sonrası fiyatlarda büyük gerileme yaşandı. TOKİ'nin sosyal konut kampanyasının ardından bu kez orta gelir grubu için yeni bir kampanya duyuruldu. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Hazine Bakanlığı ile faiz konusunda çalışmamız var, indirimi ve taksiti de çalışıyoruz. Kampanyayı ekim ayı içinde açıklayacağız" dedi. İşte ev fiyatları ile ilgili son gelişmeler...
28.09.2022 Ekonomi
Ev müjdesinde TOKİ örnek daireler ortaya çıktı! Büyük indirim yapılacak, kritik tarih
Ev müjdesinde TOKİ örnek daireler ortaya çıktı! Büyük indirim yapılacak, kritik tarih Emekliye, asgari ücretliye, dar gelirliye ev fırsatında son dakika gelişmesi geldi. TOKİ'nin emekli, asgari ücretli ve dar gelirli ailelere yönelik başlattığı ev kampanyasında örnek daireler ortaya çıktı. TOKİ 2+1 ve 3+1 daire örneklerinden görseller yayımladı. Öte yandan TOKİ, borcunu erken ödeyerek tapusunu hemen almak isteyenler için indirim kampanyası başlattı. Geçmişte yüzde 20-22 indirim yapılırken, yeni kampanyada oran yüzde 25’e çıktı. Kampanyadan dilerse, 200 bini aşkın konut ve işyeri alıcı yararlanabilecek. Başvurular 19 Ekim’e kadar devam edecek. İşte TOKİ ev kampanyası ile ilgili son dakika tüm detaylar...
24.09.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri