Emekli Albay

Emekli Albay

Son dakika emekli albay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emekli albay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emekli albay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emekli Albay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emekli albay gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.317 emekli albay haberi bulunmuştur. Tüm emekli albay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Özge Ulusoy ‘Bana başın sağ olsun bile demediler, babamı suçladılar’
Özge Ulusoy ‘Bana başın sağ olsun bile demediler, babamı suçladılar’ Manken Özge Ulusoy'un babası emekli Albay Haydar Ulusoy'a (73) aracıyla çarparak hayatını kaybetmesine neden olan Elif N. tutuksuz yargılanıyordu. Elif N’ye 'taksirle ölüme neden olma' suçundan geçtiğimiz günlerde 3 yıl 9 ay hapis cezası verildi. Konuyla ilgili öfkesini dile getiren Ulusoy, "Hapis cezası bir nebze de olsa içimizi rahatlattı" ifadelerini kullandı.
28.10.2023 Magazin
Liseli kıza 'MİT'e alacağız' yalanıyla istismar davasında yeni gelişme! Tanık albay ve sanıklar ifadesi ortaya çıktı
Liseli kıza 'MİT'e alacağız' yalanıyla istismar davasında yeni gelişme! Tanık albay ve sanıklar ifadesi ortaya çıktı Konya'da 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na (MİT) memur olarak alacağız' yalanıyla kandırılan lise öğrencisi G.A.'ya (17) cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen Ahmet Mandal (35) ile okul müdürleri Harun Avcu (57) ve Asuman Sahar Koleri'nin (48) yargılandığı davada, emekli albay M.D. tanık olarak dinlendi. 16 Kasım 2022'de tutuklu sanıklar ile öğrencilerin bir arada olduğu yemek programını anlatan M.D., "Yemeğe gidince bir sıkıntı olduğunu fark ettim ancak gitmiş bulundum. Harun Avcu'ya, Ahmet Mandal'ın neden eşiyle gelmediğini sordum? O da 'Haberin yok mu? G.A. ile imam nikahı kıydılar' dedi" dedi.
12.10.2023 Gündem
Hablemitoğlu suikastında tutukluların hepsi serbest
Hablemitoğlu suikastında tutukluların hepsi serbest Hablemitoğlu suikastı davasında mahkeme, ‘tetikçi’ olduğu iddia edilen sanık Tarkan Mumcuoğlu’nun da aralarında bulunduğu tüm sanıkların tahliyesine karar verdi. Kararda, “cinayet olayında tetiği çeken failin sanık Tarkan Mumcuoğlu olmayabileceği” tespiti yapıldı.
20.05.2023 Gündem
Necip Hablemitoğlu kimdir, ölümü nasıl oldu? Hablemitoğlu'nu kim öldürdü, katili kim? Ara karar açıklandı! İşte Necip Hablemitoğlu davası...
Necip Hablemitoğlu kimdir, ölümü nasıl oldu? Hablemitoğlu'nu kim öldürdü, katili kim? Ara karar açıklandı! İşte Necip Hablemitoğlu davası... Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu suikastına ilişkin suç örgütünün lideri olduğu öne sürülen emekli Albay Levent Göktaş ve eski istihbaratçı Enver Altaylı'nın da aralarında bulunduğu 6 sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verildi. Peki, Necip Hablemitoğlu kimdir, ölümü nasıl oldu? Hablemitoğlu'nu kim öldürdü, katili kim?
24.02.2023 Gündem
Hablemitoğlu suikastı sanığı Levent Göktaş: Yasa dışı bir emir vermedim
Hablemitoğlu suikastı sanığı Levent Göktaş: Yasa dışı bir emir vermedim Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili, aralarında FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in de bulunduğu 10 sanığın yargılandığı davada, tutuklu sanık emekli Albay Levent Göktaş "Ben hiç kimseye yasa dışı bir emir vermedim" dedi.
16.02.2023 Gündem
Özge Ulusoy üzüntüsünü paylaştı: Babam için adalet peşindeyim
Özge Ulusoy üzüntüsünü paylaştı: Babam için adalet peşindeyim Ünlü manken Özge Ulusoy, geçtiğimiz haftalarda babasının ölüm haberiyle sarsılmıştı. Ünlü mankenin 73 yaşındaki babası, Emekli Albay Haydar Ulusoy, Ankara'da geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirmişti. Babasını düşkünlüğüyle bilinen Ulusoy önceki gün katıldığı lansmanda "Babam için adaletin peşindeyim" diyerek üzüntüsünü paylaştı.
30.01.2023 Magazin
Prens Harry'den olay itiraf: Sünnet oldum
Prens Harry'den olay itiraf: Sünnet oldum Kraliyet görevlerini terk ettiğinden beri Prens Harry'nin kraliyet ailesi üyeleri hakkında yaptığı açıklamalar gündemden düşmüyor. Sussex Dükü Prens Harry yeni çıkan kitabında, kendisinin ve abisi Prens William’ın sünnet olduğunu yazdı. Harry’nin babası Kral Charles ile iki amcasının da sünnetli olduğu belirtiliyor.
8.01.2023 Dünya
Hablemitoğlu suikastı davasında yeni gelişme
Hablemitoğlu suikastı davasında yeni gelişme Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu suikast soruşturması kapsamında, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ile emekli Albay Levent Göktaş'ın da aralarında bulunduğu 10 sanığın yargılanmasına 14 Şubat'ta başlanacak.
3.01.2023 Gündem
Özge Ulusoy'un tarifsiz acısı: Sana tüm hakkım helal babacığım!
Özge Ulusoy'un tarifsiz acısı: Sana tüm hakkım helal babacığım! Özge Ulusoy, geçtiğimiz günlerde aldığı acı haberle sarsıldı. Ünlü mankenin 73 yaşındaki babası, Emekli Albay Haydar Ulusoy, Ankara'da geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi. Babasına düşkünlüğünü her fırsatta dile getiren Ulusoy, sosyal medyada çocukluk fotoğrafını paylaşıp, yılın son gününde kaleme aldığı duygusal bir mesajla babasına seslendi.
31.12.2022 Magazin
Özge Ulusoy'un babasının ölümüne sebep olan sürücü hakkında dava açıldı
Özge Ulusoy'un babasının ölümüne sebep olan sürücü hakkında dava açıldı Ankara'da manken ve oyuncu Özge Ulusoy'un babası emekli albay Haydar Ulusoy'a aracıyla çarparak ölümüne neden olduğu suçlamasıyla tutuklanan Elif Nasır hakkında, 'taksirle ölüme neden olma' suçundan 2 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi.
29.12.2022 Magazin
Necip Hablemitoğlu cinayeti ile ilgili flaş gelişme!
Necip Hablemitoğlu cinayeti ile ilgili flaş gelişme! Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili aralarında FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen ile emekli Albay Levent Göktaş'ın da bulunduğu 10 sanık hakkında açılan davayı kabul eden Ankara 36’ncı Ağır Ceza Mahkemesi’nin verdiği görevsizlik kararına savcılık tarafından yapılan itiraz reddedildi. Sanıklar, dosyanın gönderildiği terörle yetkili ağır ceza mahkemesinde yargılanacak.
21.12.2022 Gündem
Hablemitoğlu suikastı faillerinden Mustafa Levent Göktaş Türkiye'ye getirildi
Hablemitoğlu suikastı faillerinden Mustafa Levent Göktaş Türkiye'ye getirildi Necip Hablemitoğlu suikastı faillerinden Mustafa Levent Göktaş'ın Türkiye'ye iade talebi Bulgaristan makamlarınca kabul edilmişti. Göktaş'ı taşıyan uçak 23.57 de İstanbul Havalimanı'na indi.
16.12.2022 Gündem
Levent Göktaş kimdir, ne iş yapar, suçu ne, yakalandı mı? Hablemitoğlu suikastı zanlısı Levent Göktaş iade ediliyor!
Levent Göktaş kimdir, ne iş yapar, suçu ne, yakalandı mı? Hablemitoğlu suikastı zanlısı Levent Göktaş iade ediliyor! Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu suikastının faillerinden biri olan ve hakkında kırmızı bülten bulunan Mustafa Levent Göktaş'ın iade talebi kabul edildi. Peki, Levent Göktaş kimdir, ne iş yapar?
14.12.2022 Gündem
Hablemitoğlu suikastı faili Levent Göktaş'ın iadesi talebi kabul edildi
Hablemitoğlu suikastı faili Levent Göktaş'ın iadesi talebi kabul edildi Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu suikastı soruşturması kapsamında hakkında kırmızı bülten çıkarılan Mustafa Levent Göktaş'ın, Türkiye'ye iade talebi Bulgaristan tarafından kabul edildi. 
14.12.2022 Gündem
Özge Ulusoy kazayla ilgili korkunç gerçeği açıkladı!
Özge Ulusoy kazayla ilgili korkunç gerçeği açıkladı! Geçtiğimiz hafta babası Haydar Ulusoy'u trafik kazasın sonucu kaybeden Özge Ulusoy, sosyal medya hesabından kazayla ilgili dikkat çeken bir paylaşım yaptı.
12.12.2022 Magazin
Önce araba çarptı sonrası korkunç! Ankara'da kan donduran olay
Önce araba çarptı sonrası korkunç! Ankara'da kan donduran olay Kan donduran olay Ankara'nın Çankaya ilçesinde yaşandı. Yolun karşısına geçmeye çalışırken bir otomobilin çarpmasıyla savrulup yola düşen 15 yaşındaki gencin sonu korkunç oldu.
9.12.2022 Yaşam
Ankara'da korkunç kaza! Otomobilin çarptığı genç kız hayatını kaybetti
Ankara'da korkunç kaza! Otomobilin çarptığı genç kız hayatını kaybetti Ankara'nın Çankaya ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışırken bir otomobilin çarpmasıyla savrulup yola düşen, başka bir otomobilin de üzerinden geçtiği T.C. (15), yaşamını yitirdi. Aynı bulvarda bir haftada 2'nci kez ölümlü kaza meydana geldi.
8.12.2022 Yaşam
Özge Ulusoy'un emekli albay babası için Ankara'da cenaze töreni
Özge Ulusoy'un emekli albay babası için Ankara'da cenaze töreni Ankara'da, yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı, manken ve sunucu Özge Ulusoy'un babası, emekli albay ve avukat Haydar Ulusoy (73) için cenaze töreni düzenlendi. Ulusoy'un cenazesi, yarın İstanbul'da toprağa verilecek.
6.12.2022 Magazin
Özge Ulusoy'un babası Haydar Ulusoy son yolculuğuna uğurlandı!
Özge Ulusoy'un babası Haydar Ulusoy son yolculuğuna uğurlandı! Manken Özge Ulusoy'un babası emekli Albay Haydar Ulusoy (73) için Büyük Selimiye Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Haydar Ulusoy'un Türk bayrağına sarılı naaşı askeri tören sonrasında, defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı'na götürüldü.
6.12.2022 Magazin
Özge Ulusoy'dan duygulandıran paylaşım: Canım babamdan geriye kalan!
Özge Ulusoy'dan duygulandıran paylaşım: Canım babamdan geriye kalan! Özge Ulusoy’un 73 yaşındaki babası emekli albay Haydar Ulusoy Ankara'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti. Ulusoy, kazada kırılan babasının saatini paylaşıp duygusal bir not düştü.
6.12.2022 Magazin
Özge Ulusoy’un babası Haydar Ulusoy kimdir? Haydar Ulusoy trafik kazası mı geçirdi?
Özge Ulusoy’un babası Haydar Ulusoy kimdir? Haydar Ulusoy trafik kazası mı geçirdi? Oyuncu ve manken Özge Ulusoy’un babası hayatını kaybetti. Ankara'da geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren, Özge Ulusoy'un babası Haydar Ulusoy hakkındaki bilgiler merak ediliyor. Peki, Özge Ulusoy’un babası Haydar Ulusoy kimdir? Haydar Ulusoy neden öldü, kaç yaşındaydı? İşte Haydar Ulusoy hakkındaki bilgiler…
5.12.2022 Magazin
Özge Ulusoy'un en acı günü! Babasını son yolculuğuna uğurladı
Özge Ulusoy'un en acı günü! Babasını son yolculuğuna uğurladı Oyuncu ve manken Özge Ulusoy'un babası emekli albay Haydar Ulusoy (73), Ankara'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Ulusoy’un babası Emekli Albay Haydar Ulusoy için Ankara’da cenaze töreni düzenlendi.
5.12.2022 Magazin
Haydar Ulusoy kimdir? Özge Ulusoy’un babası Albay Haydar Ulusoy öldü mü, kaç yaşında, neden öldü, hastalığı neydi, cenazesi ne zaman?
Haydar Ulusoy kimdir? Özge Ulusoy’un babası Albay Haydar Ulusoy öldü mü, kaç yaşında, neden öldü, hastalığı neydi, cenazesi ne zaman? Oyuncu ve manken Özge Ulusoy’un babası Haydar Ulusoy, Ankara’da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Peki, Haydar Ulusoy kimdir, kaç yaşındaydı, cenazesi ne zaman?
5.12.2022 Gündem
Hablemitoğlu suikastı zanlısı Levent Göktaş’ın Türkiye’ye iadesi reddedildi
Hablemitoğlu suikastı zanlısı Levent Göktaş’ın Türkiye’ye iadesi reddedildi Bulgaristan’da Hasköy Mahkemesi, Necip Hablemitoğlu suikastı zanlısı Levent Göktaş’ın Türkiye’ye iadesini reddetti.
28.11.2022 Gündem
Hablemitoğlu cinayetinde iddianame kabul edildi
Hablemitoğlu cinayetinde iddianame kabul edildi Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili aralarında FETÖ elebaşı Gülen ile firari emekli Albay Levent Göktaş'ın da bulunduğu 10 kişi hakkında hazırlanan iddianame kabul edildi.
22.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Emekli Albay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emekli albay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.