Özge Ulusoy

Özge Ulusoy

Son dakika Özge Ulusoy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Özge Ulusoy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Özge Ulusoy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özge Ulusoy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özge ulusoy gelişmeleri de dahil olmak üzere 740 özge ulusoy haberi bulunmuştur. Tüm özge ulusoy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yasemin Şefkatli oğlu İbrahim Ayel'in sağlık durumu ile ilgili konuştu
Yasemin Şefkatli oğlu İbrahim Ayel'in sağlık durumu ile ilgili konuştu Sosyal medyada takipçilerinin sorularını yanıtlayan Yasemin Şefkatli, ocak ayında dünyaya gelen ikiz bebeklerinden İbrahim Ayel’in sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
9.04.2024 Magazin
Özge Ulusoy babasının mezarı başından paylaştı: Ömrüm yettiğince hakkını arayacağım
Özge Ulusoy babasının mezarı başından paylaştı: Ömrüm yettiğince hakkını arayacağım Manken Özge Ulusoy, Aralık 2022'de babası Haydar Ulusoy'un (73) ölüm haberiyle tarifsiz bir acı yaşadı. Babasının mezarı başında paylaşım yapan Ulusoy, "Bizim yüreğimiz biraz hafifleyecekse, bir gün o katil hapse döndüğü gün olacak" dedi.
9.04.2024 Magazin
Demet Şener ve Özge Ulusoy'da samimi açıklamalar: Sık sık dedikodu yapıyoruz
Demet Şener ve Özge Ulusoy'da samimi açıklamalar: Sık sık dedikodu yapıyoruz Yakın arkadaş olan Demet Şener ve Özge Ulusoy, önceki gün Kozyatağı'nda bir güzellik merkezinde objektiflere yansıdı. Birlikte bakım yaptırmaya gelen ünlü modeller, keyifli halleri ve şık kombinleri ile dikkat çekti.
29.11.2023 Magazin
Ünlü modacıdan Türkiye’de yeni işbirliği
Ünlü modacıdan Türkiye’de yeni işbirliği Dünyaca ünlü lüks moda markasının yaratıcısı Philipp Plein ve Saat&Saat’in yeni işbirliği kararı Soho House’ta gerçekleştirilen özel davetle kutlandı.
3.11.2023 Vitrin
Özge Ulusoy ‘Bana başın sağ olsun bile demediler, babamı suçladılar’
Özge Ulusoy ‘Bana başın sağ olsun bile demediler, babamı suçladılar’ Manken Özge Ulusoy'un babası emekli Albay Haydar Ulusoy'a (73) aracıyla çarparak hayatını kaybetmesine neden olan Elif N. tutuksuz yargılanıyordu. Elif N’ye 'taksirle ölüme neden olma' suçundan geçtiğimiz günlerde 3 yıl 9 ay hapis cezası verildi. Konuyla ilgili öfkesini dile getiren Ulusoy, "Hapis cezası bir nebze de olsa içimizi rahatlattı" ifadelerini kullandı.
28.10.2023 Magazin
Özge Ulusoy milyonluk yüzüğüyle dikkat çekti
Özge Ulusoy milyonluk yüzüğüyle dikkat çekti Manken Özge Ulusoy geçtiğimiz akşam magazincilere yakalandı. Ulusoy'un röportaj sırasında görüntülenen yüzüğü dikkat çekti. Yüzüğün fiyatının 1 milyon liradan fazla olduğu öğrenildi.
1.09.2023 Magazin
Özge Ulusoy'u tiye alan Yeliz Yeşilmen'e cevap: Sana benzeyip 2+1 ev gibi mi olsun?
Özge Ulusoy'u tiye alan Yeliz Yeşilmen'e cevap: Sana benzeyip 2+1 ev gibi mi olsun? Özge Ulusoy yaptırdığı estetiklerle magazin gündeminden düşmüyordu. Ünlü model ve sunucu son olarak yaptırdığı estetikleri kabuk etmedi ve "Ne estetiği bol su içiyorum" deyince eski halleri gündem oldu. Ulusoy'un bu açıklamasına Yeliz Yeşilmen'den yorum gecikmedi.
1.08.2023 Magazin
Özge Ulusoy'dan tepki çeken estetik yanıtı!
Özge Ulusoy'dan tepki çeken estetik yanıtı! Özge Ulusoy yaptırdığı estetiklerle magazin gündeminden düşmüyordu. Ünlü model ve sunucu son olarak yaptırdığı estetikleri kabuk etmedi ve "Ne estetiği bol su içiyorum" deyince eski halleri gündem oldu.
31.07.2023 Magazin
Ufuk Özkan'a ünlü isimlerden destek mesajları yağdı!
Ufuk Özkan'a ünlü isimlerden destek mesajları yağdı! 'Geniş Aile' dizisinde canlandırdığı 'Cevahir' karakteriyle yıldızı parlayan Ufuk Özkan'ın, üçüncü derece siroz olduğu ortaya çıktı. "Organ nakli gerekliliği ihtimaline karşı kontrollerim düzenli olarak yapılıyor" diyen 48 yaşındaki oyuncuya, ünlü isimlerden destek mesajları geldi.
13.07.2023 Magazin
Oyuncu Uğur Bilgin'in en mutlu günü!
Oyuncu Uğur Bilgin'in en mutlu günü! 'Güldür Güldür Show' adlı komedi programındaki 'Mesut' karakteriyle adından söz ettirmeyi başaran Uğur Bilgin, evlilik yolunda ilk adımı attı. Ünlü oyuncuya, mutlu gününde ünlü isimlerden tebrik mesajları geldi.
27.06.2023 Magazin
Özge Ulusoy plajda şov yaptı!
Özge Ulusoy plajda şov yaptı! Tatil sezonunu Çeşme'de annesi ve ablasıyla birlikte açan model Özge Ulusoy, geçtiğimiz gün ünlü bir plajda görüntülendi. Fit fiziğiyle tüm dikkatleri çeken Ulusoy, 20’lik kızları kıskandırdı. Özge Ulusoy, adeta plajda şov yaptı.
27.06.2023 Magazin
Özge Ulusoy: Ben lahmacuna 500 lira vermem
Özge Ulusoy: Ben lahmacuna 500 lira vermem Her yaz olduğu gibi 2023 yazında da tatil beldelerindeki lahmacun ve ayran fiyatları gündemde. Özellikle Bodrum'da uçuk olan lahmacun fiyatları Özge Ulusoy'a soruldu. Ünlü isim bakın ne yanıt verdi.
2.06.2023 Magazin
Demirören Medya'ya ödül yağmuru!
Demirören Medya'ya ödül yağmuru! 02 Mayıs Salı akşamı DoubleTree By Hilton’da gerçekleşen, sunuculuğunu Özge Ulusoy ve Erman Çekiç’in üstlendiği, ‘2023 Uluslararası Marka ve Prestij Ödülleri’nde Demirören Medya çok sayıda ödüle layık görüldü.
3.05.2023 Televizyon
Özge Ulusoy'un son hali gündem oldu! 'Hiç iyi görünmüyorsunuz'
Özge Ulusoy'un son hali gündem oldu! 'Hiç iyi görünmüyorsunuz' Yıllar içindeki değişimiyle sık sık magazin gündemine gelen ünlü manken ve sunucu Özge Ulusoy'un son hali sosyal medyada gündem oldu. Geçtiğimiz günlerde bir güzellik merkezine giden ve oradan paylaşım yapan Ulusoy'un yüzündeki değişiklik takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. Ulusoy'un takipçileri ünlü mankeni yorum yağmuruna tuttu.
2.04.2023 Magazin
Ünlü isimlerden sosyal medyada '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' mesajları!
Ünlü isimlerden sosyal medyada '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' mesajları! Ünlü isimler '8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla kutladı. Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıcı etkisini de unutmayan ünlülerimiz, "Bu büyük enkazın ortasından da haykıralım hep birlikte; yaşasın kadınlar, yaşasın çocuklar, yaşasın insanlar! 8 Mart Dünya Kadınlar Günü..." dedi.
8.03.2023 Magazin
Kerem Bürsin: Danla Bilic'i tanımıyorum
Kerem Bürsin: Danla Bilic'i tanımıyorum Sosyal medya fenomeni Danla Bilic, geçtiğimiz günlerde Kubilay Aka ile yaşadığı kısa süreli ilişkisini bitirmişti. Bilic'in adı daha sonra ünlü oyuncu Kerem Bürsin ile anılmıştı. Önceki gün gazetecilere konuyla alakalı açıklamada bulunan Kerem Bürsin, iddialara son noktayı koydu.
30.01.2023 Magazin
Nilgün Belgün’e 120 bin liralık tazminat davası!
Nilgün Belgün’e 120 bin liralık tazminat davası! Müzisyen Selmi Andak’ın kızı Gülen Andak, “Kalpten Kalbe” isimli tiyatro oyununda babasına ait “Hayat Sevince Güzel” isimli şarkıyı izinsiz şekilde kullandıkları iddiasıyla sanatçı Nilgün Belgün ile Epizot Görsel Sanat Yapımları şirketine 120 bin liralık tazminat davası açtı.
30.01.2023 Magazin
Özge Ulusoy üzüntüsünü paylaştı: Babam için adalet peşindeyim
Özge Ulusoy üzüntüsünü paylaştı: Babam için adalet peşindeyim Ünlü manken Özge Ulusoy, geçtiğimiz haftalarda babasının ölüm haberiyle sarsılmıştı. Ünlü mankenin 73 yaşındaki babası, Emekli Albay Haydar Ulusoy, Ankara'da geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirmişti. Babasını düşkünlüğüyle bilinen Ulusoy önceki gün katıldığı lansmanda "Babam için adaletin peşindeyim" diyerek üzüntüsünü paylaştı.
30.01.2023 Magazin
Özge Ulusoy'un tarifsiz acısı: Sana tüm hakkım helal babacığım!
Özge Ulusoy'un tarifsiz acısı: Sana tüm hakkım helal babacığım! Özge Ulusoy, geçtiğimiz günlerde aldığı acı haberle sarsıldı. Ünlü mankenin 73 yaşındaki babası, Emekli Albay Haydar Ulusoy, Ankara'da geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi. Babasına düşkünlüğünü her fırsatta dile getiren Ulusoy, sosyal medyada çocukluk fotoğrafını paylaşıp, yılın son gününde kaleme aldığı duygusal bir mesajla babasına seslendi.
31.12.2022 Magazin
Özge Ulusoy'un babasının ölümüne sebep olan sürücü hakkında dava açıldı
Özge Ulusoy'un babasının ölümüne sebep olan sürücü hakkında dava açıldı Ankara'da manken ve oyuncu Özge Ulusoy'un babası emekli albay Haydar Ulusoy'a aracıyla çarparak ölümüne neden olduğu suçlamasıyla tutuklanan Elif Nasır hakkında, 'taksirle ölüme neden olma' suçundan 2 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi.
29.12.2022 Magazin
Özge Ulusoy kazayla ilgili korkunç gerçeği açıkladı!
Özge Ulusoy kazayla ilgili korkunç gerçeği açıkladı! Geçtiğimiz hafta babası Haydar Ulusoy'u trafik kazasın sonucu kaybeden Özge Ulusoy, sosyal medya hesabından kazayla ilgili dikkat çeken bir paylaşım yaptı.
12.12.2022 Magazin
Önce araba çarptı sonrası korkunç! Ankara'da kan donduran olay
Önce araba çarptı sonrası korkunç! Ankara'da kan donduran olay Kan donduran olay Ankara'nın Çankaya ilçesinde yaşandı. Yolun karşısına geçmeye çalışırken bir otomobilin çarpmasıyla savrulup yola düşen 15 yaşındaki gencin sonu korkunç oldu.
9.12.2022 Yaşam
Ankara'da korkunç kaza! Otomobilin çarptığı genç kız hayatını kaybetti
Ankara'da korkunç kaza! Otomobilin çarptığı genç kız hayatını kaybetti Ankara'nın Çankaya ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışırken bir otomobilin çarpmasıyla savrulup yola düşen, başka bir otomobilin de üzerinden geçtiği T.C. (15), yaşamını yitirdi. Aynı bulvarda bir haftada 2'nci kez ölümlü kaza meydana geldi.
8.12.2022 Yaşam
Ev sahibi ve kiracı milyonları ilgilendiriyor! Bunu yapan ihtarsız tahliye ediliyor
Ev sahibi ve kiracı milyonları ilgilendiriyor! Bunu yapan ihtarsız tahliye ediliyor Yargıtay, mülk sahibi ve kiracıyı yakından ilgilendiren emsal bir karara imza attı. Hukuk Genel Kurulu, "Kiracı ve mülk sahibi arasında çeşitli sebeplerle açılmış ceza davaları varsa kira ilişkisi çekilmez hale geleceğinden tahliye kararı verilmelidir" dedi. Avukat Cansen Erdoğan, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak, tahliye kararı gerektirecek davranışlardan bahsetti.
7.12.2022 Ekonomi
Özge Ulusoy'un emekli albay babası için Ankara'da cenaze töreni
Özge Ulusoy'un emekli albay babası için Ankara'da cenaze töreni Ankara'da, yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı, manken ve sunucu Özge Ulusoy'un babası, emekli albay ve avukat Haydar Ulusoy (73) için cenaze töreni düzenlendi. Ulusoy'un cenazesi, yarın İstanbul'da toprağa verilecek.
6.12.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Özge Ulusoy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özge ulusoy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.