Gazete Vatan Logo
Magazin Ufuk Özkan'a ünlü isimlerden destek mesajları yağdı!

Ufuk Özkan'a ünlü isimlerden destek mesajları yağdı!

'Geniş Aile' dizisinde canlandırdığı 'Cevahir' karakteriyle yıldızı parlayan Ufuk Özkan'ın, üçüncü derece siroz olduğu ortaya çıktı. "Organ nakli gerekliliği ihtimaline karşı kontrollerim düzenli olarak yapılıyor" diyen 48 yaşındaki oyuncuya, ünlü isimlerden destek mesajları geldi.

Ufuk Özkan'a ünlü isimlerden destek mesajları yağdı!

'Geniş Aile' dizisinde canlandırdığı 'Cevahir' karakteriyle yıldızı parlayan Ufuk Özkan, geçen yıl karaciğer yağlanması yüzünden 17 kilo verdi. Ünlü oyuncu, hastanedeki normal kontrolleri sırasında ise üçüncü derece siroz olduğunu öğrendi.

Doktorlar, Ufuk Özkan’a eğer acilen organ nakli olmaması halinde dokuz ila 12 ay yaşayabileceği bilgisini verdi.

İLK AÇIKLAMA

Özkan, siroz olduğu ve ‘organ nakli olması gerektiği’ ile ilgili basına yansıyan haberler üzerine Instagram hesabından paylaşımda bulundu.

"KONTROLLERİM DÜZENLİ OLARAK YAPILIYOR"

Bugün sağlığım hakkında çıkan haberler ile ilgili sizlere bi açıklama yapmak istiyorum.Bir süredir karaciğerim ile ilgili problemler yaşıyorum. Organ nakli gerekliliği ihtimaline karşı da tabii ki uzman doktorlar tarafından durumum gözlem altında kontrollerim düzenli olarak yapılıyor. Gelişebilecek süreçler ile ilgili önceden görüşmeler yapılıyor. Sevenlerimden endişe dolu mesajlar aldım ve çok üzüldüm.

 



"İYİ Kİ VARSINIZ"

Hayat bizleri hastalıklarla beraber yaşamayı öğrenmek zorunda bırakıyor. Ama yaşadığım bu süreçlerin hiçbir zaman işimi etkilemesine izin vermedim. Bugünden sonrada Allah’ın izniyle böle bi niyetim yok en kısa zamanda yeni dizi ve filmlerle huzurunuza çıkacağım. Tüm sevgi dolu dua dolu mesajlarınız için çok teşekkür ederim Saygı ve Sevgilerimle Ufuk Özkan (abiniz, kardeşiniz) İyi ki varsınız.

ÜNLÜ İSİMLER DESTEK VERDİ

Ufuk Özkan'ın açıklamasının ardından ünlü oyuncuya meslektaşlarından destek mesajları geldi.

Haberin Devamı

ŞİNASİ YURTSEVER

"Sağlıklı güzel günler diliyorum kardeşim..."

HASİBE EREN

"Geçmiş olsun Ufuk'çum."

MUSTAFA MERT KOÇ

"Sana hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle ağabeyim. Bekliyoruz..."

ERAY DEMİRKOL

"Geçmiş olsun ağabey."

MEHTAP BAYRİ

"Canım..."

ASLI OMAG

"Paşam, çok geçmiş olsun."

ÖZGE ULUSOY

"Canım arkadaşım buradayız bir telefon uzakta ne gerekirse..."