Elektrikli Otobüs

Elektrikli Otobüs

Son dakika elektrikli otobüs haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan elektrikli otobüs ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını elektrikli otobüs haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elektrikli Otobüs

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elektrikli otobüs gelişmeleri de dahil olmak üzere 169 elektrikli otobüs haberi bulunmuştur. Tüm elektrikli otobüs haberleri aşağıda listelenmiştir.
Turgut Altınok'tan minibüs esnafına müjde: 30 bin liralık destek
Turgut Altınok'tan minibüs esnafına müjde: 30 bin liralık destek AK Parti ABB Başkan Adayı Turgut Altınok, minibüs esnafı için müjde verdi. Altınok, aylık 30 bin TL yakıt desteği verileceğini duyurdu.
28.03.2024 Gündem
AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok müjdeyi verdi! Emekli ve öğrenciye ulaşım ücretsiz
AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok müjdeyi verdi! Emekli ve öğrenciye ulaşım ücretsiz Emeklilere ve öğrencilere müjde veren AK Parti'nin Ankara adayı Altınok, "Öğrencilerimize 31 Mart'tan sonra ulaşımı ücretsiz yapıyoruz. Emeklilerimize de ulaşım yine ücretsiz olacak. Ankara'da ulaşım 24 saat devam edecek." şeklinde konuştu.
28.03.2024 Gündem
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri... Yerel seçimlere sayılı günler kala miting alanları ısındı. Adaylar hemen her gün meydanlara çıkıp sözler veriyor, seçilirlerse yapacakları hizmetleri anlatıyor. Hürriyet, 3 büyük kentin en iddialı adaylarının önemli vaatlerini derledi. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
21.03.2024 Gündem
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş projelerini açıkladı: 100 bin konutluk projeyi hayata geçiriyoruz
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş projelerini açıkladı: 100 bin konutluk projeyi hayata geçiriyoruz Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 'İşimiz Gücümüz Bursa' lansman organizasyonunda projelerini açıklıyor. "İki yeni koridor oluşturuyoruz. Trafik artık 3'e bölünecek" diyen Aktaş kentsel dönüşümde 100 bin konutluk projeyi hayata geçireceklerini açıkladı. Aktaş 500 yeni otobüsün alınacağını ve yeni bir metro hattının Bursa'ya kazandırılacağını da sözlerine ekledi.
2.03.2024 Gündem
Bakan Kacır açıkladı: Türkiye'ye yatırım yapan herkes kazandı
Bakan Kacır açıkladı: Türkiye'ye yatırım yapan herkes kazandı Sanayii ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Güney Kore'de düzenlenen 24'üncü Dünya Bilgi Forumu'nda yabancı yatırımcılara seslenerek, "Türkiye'ye yatırım yapan herkes kazandı ve kazanmaya devam edecek, bundan emin olabilirsiniz. İhtiyacınız olan desteği size sağlamak için durmaksızın çalışıyoruz. Gelin birlikte çalışalım ve kazanalım" dedi.
13.09.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye Rifkin tepkisi:  İthal danışmanlarla yürümedik biz bu yollarda
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye Rifkin tepkisi: İthal danışmanlarla yürümedik biz bu yollarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı'nda Vezirköprü Devlet Hastanesi, Asarcık-Kavak Yolu, 19 Mayıs Üniversitesi Ballıca Kampüsü ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Biz milletimize karşı daima hasbi olduk. İthal danışmanlarla yürümedik biz bu yollarda. Siz varsınız yeter. Nedir o ithal danışmanlar falan. Geç o işleri geç. Gözümüzde kalbimiz de hep millete baktı. Türkiye'yi bölgesinde ve dünyada dikkatle takip edilen sözüne kulak verilen ülke haline getirdik" dedi.
10.12.2022 Siyaset
Toplu ulaşımda yeni dönem! İlk kez devreye girdi, ücretsiz oldu
Toplu ulaşımda yeni dönem! İlk kez devreye girdi, ücretsiz oldu Türkiye'de bir ilk. Toplu ulaşımda ilk kez devreye alındı. Ücretsiz olarak başladı. Samsun Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de ilk olan ultra hızlı şarj özelliğine sahip elektrikli otobüsleri bugün itibarıyla hizmete aldı. Çevre dostu 10 elektrikli otobüs, vatandaşları TEKNOFEST KARADENİZ’in gerçekleştirildiği Çarşamba Havalimanı’na ücretsiz taşıdı. İşte son dakika haberinin detayları...
30.08.2022 Ekonomi
Karsan sonbaharda Megane üretimine geçiyor!
Karsan sonbaharda Megane üretimine geçiyor! Bu yıl istihdam sayısını 2 binin üzerine çıkarmayı hedefleyen karsan sonbaharda Bursa'da Renault Megane sedan üretimine geçmek için yatırımlara başladı.
21.02.2022 Otomobil
35 milyon dolarlık ihale Karsan'ın oldu!
35 milyon dolarlık ihale Karsan'ın oldu! Karsan, Romanya Bölgesel Kalkınma ve Kamu Yönetimi Bakanlığı tarafından açılan elektrikli toplu ulaşım ihalelerini kazanarak Türk otomotiv sanayinin bugüne kadar ki en büyük elektrikli otobüs ihracatı için anlaşma sağladı.
30.08.2021 Otomobil
Yerli çevre dostu elektrikli otobüs Samsun'a hizmet edecek
Yerli çevre dostu elektrikli otobüs Samsun'a hizmet edecek Bakan Varank, proje ile Samsunluların kaliteli, çevre dostu, gürültüsüz ve modern bir hizmete kavuşacağını belirterek, "Proje tamamlandığında Samsun Büyükşehir Belediyesinin tüm otobüs filosu elektrikli araçlardan oluşacak." dedi.
17.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Elektrikli otobüsler Samsun'da kullanılacak
Elektrikli otobüsler Samsun'da kullanılacak Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, elektrikli otobüslerin Türkiye'de ilk kez bu şehirde kullanılacağını bildirdi.
12.07.2021 Ekonomi
Elektrikli otobüsler Samsun'da kullanılmaya başlanacak
Elektrikli otobüsler Samsun'da kullanılmaya başlanacak Samsun'da, ASELSAN'ın pillerini yapacağı yerli üretim elektrikli otobüsler şehir içi toplu taşımada kullanılacak.
7.06.2021 Bilim ve Teknoloji
'Sürücüsüz otobüs' Avrupa ve ABD'de yollara çıkıyor
'Sürücüsüz otobüs' Avrupa ve ABD'de yollara çıkıyor Karsan’ın Bursa’da ürettiği sürücüsüz otonom otobüs ABD ve Romanya’ya ihraç edilecek. Karsan 2021 sonuna kadar 18 metreye kadar tüm otobüslerini de elektrikli yapmayı hedefliyor.
1.03.2021 Bilim ve Teknoloji
Prag’a elektrikli otobüs gönderecek!
Prag’a elektrikli otobüs gönderecek! Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’daki elektrikli otobüs ihalesini kazanan TEMSA ve kardeş şirketi Skoda, 14 otobüsten oluşan filoyu bu yılın sonunda teslim edecek.
4.02.2021 Otomobil
Yerli elektrikli otobüs kaç saatte şarj oluyor? Karsan Electrikli otobüsün özellikleri…
Yerli elektrikli otobüs kaç saatte şarj oluyor? Karsan Electrikli otobüsün özellikleri… Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve bakanlar, kabine toplantısına Türk mühendisleri tarafından geliştirilen dünyanın ilk seri üretim 4. seviye sürücüsüz elektrikli otobüsüyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gitti. Yerli elektrikli otobüs hakkında merak edilenler…
1.02.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk elektrikli sürücüsüz otobüsü test etti! Kabine Toplantısı'na Atak Electric ile gitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk elektrikli sürücüsüz otobüsü test etti! Kabine Toplantısı'na Atak Electric ile gitti Türkiye'nin ilk akıllı "sürücüsüz otobüs" çalışmalarında sona gelindi. Türk mühendisler tarafından üretilen otobüs, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin içerisinde test sürüşü gerçekleştirildi. Törene Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı.
1.02.2021 Gündem
Temsa elektrikli otobüs ihracatına başladı
Temsa elektrikli otobüs ihracatına başladı Geçtiğimiz günlerde tekrar üretime başlayan Temsa ilk elektrikli şehir içi otobüsü ihracatını İsveç’e yaptı.
27.11.2020 Otomobil
Milli elektronik kelepçe 2021’de devreye girecek
Milli elektronik kelepçe 2021’de devreye girecek Bugüne kadar şüpheli, sanık veya hükümlülerin izlenmesi amacıyla yurt dışından ithal edilen elektronik izleme sistemleri 2021 yılından itibaren milli olacak. Tasarımı, yazılımı ve üretimi milli imkanlarla gerçekleştirilecek olan elektronik izleme sisteminin kullanılmasına 1 Ocak 2021’de başlanacak.
23.02.2020 Gündem
Bakan Varank, yerli üretim elektrikli faytonun direksiyonunda
Bakan Varank, yerli üretim elektrikli faytonun direksiyonunda Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, motor sporları yarışlarının yapıldığı İstanbul Park’ta yerli olarak üretilen elektrikli faytonun direksiyonuna geçti. Son zamanlarda faytonlarla alakalı bir konunun gündemde olduğunu belirten Bakan Varank, “Sanayicimiz, inovatif bir ürün olan elektrikli fayton geliştirdi. Gayet güzel ve kullanışlı bir araç." dedi.
23.01.2020 Bilim ve Teknoloji
TEMSA'dan geçici konkordato kararı
TEMSA'dan geçici konkordato kararı Finansal açıdan sıkıntı içinde olan otobüs üreticisi TEMSA geçici konkordato kararı aldı.
25.12.2019 Ekonomi
İlk kez üretildi! Türkiye’yi hibrit üssü haline getirdi
İlk kez üretildi! Türkiye’yi hibrit üssü haline getirdi Türkiye’de üretimine başlanan ilk yerli hibrit model olan C-HR, makyajlanarak satışa sunuldu. Adapazarı tesisinin hibrit üssü haline gelmesini sağlayan C-HR, 500 binlik üretime ulaştı.
11.11.2019 Otomobil
Bakan Varank, yerli elektrikli otobüsün direksiyonuna geçti
Bakan Varank, yerli elektrikli otobüsün direksiyonuna geçti Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yeni nesil toplu ulaşım araçlarıyla Türkiye`de ve dünyada adını duyuran Bozankaya AŞ tarafından üretilen elektrikli otobüsle test sürüşü yaptı.
7.12.2018 Ekonomi
Moskova'da otobüs yayaları ezdi!
Moskova'da otobüs yayaları ezdi! Rusya’nın başkenti Moskova’da bir otobüs yolcuları ezdi. Biri çocuk 3 kişi otobüsün altında kalarak hayatını kaybederken, 2 kişi de ağır yaralandı.
9.10.2018 Dünya
Elektrikli otobüse ‘esrarlı’ iptal kararı
Elektrikli otobüse ‘esrarlı’ iptal kararı Tesla Motors ve SpaceX şirketlerinin kurucusu Elon Musk’ın, Kaliforniya’da konuk olduğu canlı radyo yayınında ikram edilmesi üzerine esrar içmesi şirketin hisselerini tepe taklak ederken, Türkiye’den de tepki gecikmedi.
9.09.2018 Otomobil
Türkiye'ye 500 milyon dolar yatırım geliyor
Türkiye'ye 500 milyon dolar yatırım geliyor Yabancı yatırımcı Türkiye'ye bir hafta içinde 3 devden 500 milyon dolarlık doğrudan yatırım yaptı.
6.06.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Elektrikli Otobüs ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elektrikli otobüs haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.