Elektrik Arıza

Elektrik Arıza

Son dakika elektrik arıza haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan elektrik arıza ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını elektrik arıza haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elektrik Arıza

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elektrik arıza gelişmeleri de dahil olmak üzere 544 elektrik arıza haberi bulunmuştur. Tüm elektrik arıza haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Dönmez: Hiçbir sorun yaşanmadan seçim sürecini tamamlayacağız
Bakan Dönmez: Hiçbir sorun yaşanmadan seçim sürecini tamamlayacağız Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Seçim günü görev alacak arıza ekip personeli sayılarını belirledik ve kriz merkezlerini oluşturduk. Meteoroloji verilerinin takibini düzenli olarak yapıyoruz. Öngörülen bütün risklere yönelik eylem planlarımızı hazırladık. Seçimin güven içerisinde tamamlanması için elektrik tarafında hem bakanlığımız hem de dağıtım şirketlerimiz hazırlıklarını tamamladı. İnşallah hiçbir sorun yaşanmadan seçim sürecini tamamlayacağız" dedi.
8.05.2023 Gündem
Elektrik direğine çarpan kamyonet hurdaya döndü: 1 ölü, 1 yaralı
Elektrik direğine çarpan kamyonet hurdaya döndü: 1 ölü, 1 yaralı Samsun’da beton elektrik direğine çarparak hurdaya dönen kamyonette bulunan 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
10.09.2022 Yaşam
Ehliyetine 2032 yılına kadar el konuldu! Mahalleyi ayağa kaldırdı...
Ehliyetine 2032 yılına kadar el konuldu! Mahalleyi ayağa kaldırdı... Antalya'nın Manavgat ilçesinde alkollü sürücü forkliftin bomunu kaldırarak elektrik tellerinin kopardı, kopan teller park halindeki araca zarar verdi. 322 promil alkollü olduğu tespit edilen sürücünün ehliyetine 2032 yılına kadar el konulurken daha önce alkollü araç kullanmaktan ehliyetinin muhafaza altına alındığı ortaya çıktı.
7.06.2022 Yaşam
Bayram tedbirleriyle ilgili son dakika gelişmesi!
Bayram tedbirleriyle ilgili son dakika gelişmesi! İstanbul Valiliği İstanbul'da Ramazan Bayramı'nda alınacak tedbirleri açıkladı.
29.04.2022 Gündem
Bu akşam (31 Aralık) sokağa çıkma yasağı var mı? 1 Ocak’ta sokağa çıkma yasağı olacak mı, 2022 yılbaşında yasak kararı alındı mı?
Bu akşam (31 Aralık) sokağa çıkma yasağı var mı? 1 Ocak’ta sokağa çıkma yasağı olacak mı, 2022 yılbaşında yasak kararı alındı mı? Yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı 2022, 1 Ocak’ta yasak kararı alındı mı? Kovid-19 salgınıyla mücadele devam ederken, artan omicron vakaları vatandaşın yılbaşında kısıtlama olup olmayacağını sorgulamasına neden oldu. Peki, bu akşam sokağa çıkma yasağı var mı? Yılbaşında kısıtlama olacak mı? 31 Aralık’ta yasak var mı?
31.12.2021 Yaşam
Yılbaşı tedbirleriyle ilgili son dakika açıklaması!
Yılbaşı tedbirleriyle ilgili son dakika açıklaması! Yılbaşı tedbirleriyle ilgili flaş açıklama! İstanbul Valiliği yılbaşında uygulanacak tedbirleri duyurdu. İstanbul'da yılbaşı gecesi 2 bin 231 jandarma, 44 bin 758 emniyet görevlisi ve 167 Sahil Güvenlik personelini görev yapacak.
31.12.2021 Gündem
Elektrik ile ilgili flaş gelişme! EPDK duyurdu, resmen arttı, faturalarda...
Elektrik ile ilgili flaş gelişme! EPDK duyurdu, resmen arttı, faturalarda... Elektrik kullanımı ve tüketimi ile ilgili flaş gelişme. EPDK duyurdu. Resmen belli oldu. Milyonlarca aboneyi yakından ilgilendiriyor. Yüzde 2 arttı. Türkiye'de faturalanan elektrik tüketim miktarı ise aynı dönemde yaklaşık yüzde 1,8 artarak 22 milyon 422 bin 292 megavatsaat oldu. Tüketimin yüzde 42,6'sı sanayi, yüzde 25,6'sı ticarethane ve yüzde 23,1'i mesken aboneleri tarafından gerçekleştirildi. Tarımsal sulamanın payı yüzde 6,7, aydınlatmanın payı ise yüzde 2 olarak kayıtlara geçti. Kaynak: Türkiye'nin lisanslı elektrik kurulu gücü Eylül’de yüzde 5,6 arttı.
2.12.2021 Ekonomi
Elektrik faturalarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Her aboneyi ilgilendiriyor, fiyatlar değişiyor
Elektrik faturalarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Her aboneyi ilgilendiriyor, fiyatlar değişiyor Elektrik faturalarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Yeni dönem başlıyor. Resmen kabul edildi. Milyonlarca aboneyi yakından ilgilendiriyor. TBMM Genel Kurulunda görüşmeleri süren Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin ihdas edilen maddeleriyle birlikte 16 maddesi kabul edildi. Değişiklikle elektrik enerjisi satışı üzerinden alınan TRT payı kaldırılıyor.
1.12.2021 Ekonomi
Elektrik faturalarıyla ilgili flaş gelişme! Yeni oyun ortaya çıktı, TRT payı kalktı ama...
Elektrik faturalarıyla ilgili flaş gelişme! Yeni oyun ortaya çıktı, TRT payı kalktı ama... Elektrik faturalarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Milyonlarca aboneyi yakından ilgilendiriyor. Yeni oyun ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde Meclis'ten geçen TRT payının faturalardan kaldırılmasına yönelik düzenleme sonrası harekete geçen dolandırıcılar vatandaşları arayıp alacaklı olduklarını belirterek tuzağa düşürmeye çalışıyor. Yetkililer ise böyle bir uygulamanın söz konusu olmadığını belirterek vatandaşları olası bir dolandırılma girişimine karşı uyarıyor.
26.11.2021 Ekonomi
Faturalar ertelendi mi? Doğalgaz elektrik su faturaları ertelendi mi, fatura ödemeleri nasıl olacak?
Faturalar ertelendi mi? Doğalgaz elektrik su faturaları ertelendi mi, fatura ödemeleri nasıl olacak? Tam kapanma süreci başlıyor. Milyonlarca vatandaş faturaların ertelenip ertelenmeyeceğini sorgularken yeni bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada tam kapanma boyunca borçtan dolayı kesinti yapılamayacağı belirtildi. Peki, Doğalgaz elektrik su faturaları ertelendi mi?
29.04.2021 Gündem
Elektrik ile ilgili flaş karar! Artırılacak, aboneler...
Elektrik ile ilgili flaş karar! Artırılacak, aboneler... Yüz binlerce aboneyi ilgilendiriyor. Açıklama geldi. Uzun süredir vatandaşlardan şikayetler geliyordu. Harekete geçildi. Artırılmasına karar verildi. Artık daha hızlı olacak. Başkent Elektrik Dağıtım AŞ (Başkent EDAŞ) elektrik arızalarının tespitinin hızlandırmak amacıyla daha fazla İnsansız Hava Aracı (İHA) kullanacak.
15.03.2021 Ekonomi
Elektrik ile ilgili flaş karar! 81 il için...
Elektrik ile ilgili flaş karar! 81 il için... Kar ve fırtına beklenirken elektrik ile ilgili flaş karar açıklandı. 81 ili kapsayan kararı Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER) açıkladı. Yapılan açıklamada meteoroloji tarafından yapılan yoğun kar yağışı uyarısına karşı elektrik dağıtım sektörü olarak hazırlıklı oldukları belirtildi. ELDER Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Çeçen, “Sektör olarak, zorlu kış şartlarına hazırlıklıyız. Olumsuz hava koşullarına karşı başta Marmara bölgesinde hizmet veren elektrik dağıtım şirketlerimiz olmak üzere sektör olarak 81 ilin tamamında teyakkuza geçtik. Ekiplerimiz 7/24 esasına göre zorlu şartlarda destek vermeye hazır bekliyor olacak.”
13.02.2021 Ekonomi
Sosyal medyadan paylaşınca kendini ele verdi! JASAT Timleri...
Sosyal medyadan paylaşınca kendini ele verdi! JASAT Timleri... Denizli’de uyuşturucu yetiştiriciliği suçundan aranan Galip Aksüt, sosyal medya hesabından kaldığı evin balkonundan bir fotoğraf paylaştı. JASAT Timleri, o fotoğrafın izini sürdü, uyuşturucu satıcısını elektrik arıza ekibi kılığında gözaltına aldı.
7.08.2020 Gündem
Türkiye'nin en çok aradığı numara belli oldu!
Türkiye'nin en çok aradığı numara belli oldu! Türkiye'nin 3 büyük mobil hat firmasının verileri açısından değerlendirildiğinde de Türk Telekom (TT Mobil), Vodafone ve Turkcell abonelerinin en çok aradığı kısa numara 182 olarak kayıtlara geçti.
1.05.2020 Ekonomi
İstanbul Valisi Yerlikaya'dan yılbaşı açıklaması
İstanbul Valisi Yerlikaya'dan yılbaşı açıklaması Vali Ali Yerlikaya başkanlığında yılbaşı öncesi genel asayiş toplantısı, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde yapıldı.
31.12.2019 Gündem
Sultangazi'de paniğe neden olan durum!
Sultangazi'de paniğe neden olan durum! İstanbul Sultangazi'de yoldaki çatlaklardan çıkan duman çevrede paniğe neden oldu. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışmalarının ardından dumanın kaynağının yeraltı kablolarındaki yanma olduğu belirlendi.
17.07.2019 Gündem
Adıyaman'da 10 kişilik aile ölümden döndü
Adıyaman'da 10 kişilik aile ölümden döndü Adıyaman’da, 3’ü çocuk toplam 10 kişinin bulunduğu evin duvarı ve tavan kısmı yağışlara dayanamayarak çöktü. Paniğe kapılan aile kendisini can havli ile sokağa attı.
6.01.2019 Yaşam
Elektrik kesintileri artık tarihe karışıyor
Elektrik kesintileri artık tarihe karışıyor TEİAŞ Genel Müdürü Kaldırım, "2017’de elektrik arıza endeksimiz 3.48’ken, bu yıl 1.37’ye düştü" dedi.
30.10.2018 Ekonomi
İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak mı? (17 Ocak)
İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak mı? (17 Ocak) İstanbul'da elektrik kesintisi yaşanmaya devam ediyor. Elektrik kesintileri gündelik hayatı zorlaştırdığı için halkın tepkisini çekiyor. Peki 17 Ocak Salı günü İstanbul'un hangi bölgelerinde elektrik kesintisi yaşanacak?
29.09.2021 Gündem
Üst üste acil iniş yaptı
Üst üste acil iniş yaptı İRANAİR'e ait Airbus A300-600 tipi yolcu uçağı İstanbul Atatürk Havalimanı'na dün saat 22.37'de acil iniş yaptı. Sabah saatlerinde Viyana Havalimanı'na da acil iniş yapan uçak bir günde iki kez acil iniş yapmış oldu.
29.09.2021 Gündem
PKK, elektrik arıza aracını yaktı
PKK, elektrik arıza aracını yaktı TUNCELİ’nin Hozat İlçesi’nde yol kesen PKK’lı teröristler elektrik arızası onarmaya giden Fırat Edaş’a ait bir aracı ateşe vererek yaktı.
29.09.2021 Gündem
Bugün bu ilçelerde elektrik yok!
Bugün bu ilçelerde elektrik yok! İstanbul'da Bağcılar, Esenler, Kağıthane, Fatih, Sarıyer, Şişli, Güngören, Küçükçekmece ve Esenyurt'ta 30 Mayıs Pazartesi günü elektrik kesintisi yaşanacak.
30.05.2016 Yaşam
İstanbul'un 11 ilçesinde elektrik kesintisi
İstanbul'un 11 ilçesinde elektrik kesintisi Avrupa yakasındaki bazı ilçelerde, 19 Mart'ta elektrik kesintisi uygulanacak.
17.03.2016 Yaşam
Bugün bu ilçelere elektrik yok!
Bugün bu ilçelere elektrik yok! stanbulda bazı ilçelere, bugün elektrik verilemeyecek...
30.01.2016 Yaşam
Nusaybin’de PKK’nın polise bombalı saldırısında 1 sivil hayatını kaybetti
Nusaybin’de PKK’nın polise bombalı saldırısında 1 sivil hayatını kaybetti MARDİN’in Nusaybin İlçesi’nden geçen İpek Yolu’na PKK’lı teröristler tarafından bırakılan patlayıcı, dün gece zırhlı polis aracının geçişi sırasında infilak ettirildi...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Elektrik Arıza ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elektrik arıza haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.