Elbistan

Elbistan

Son dakika elbistan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan elbistan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını elbistan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elbistan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elbistan gelişmeleri de dahil olmak üzere 806 elbistan haberi bulunmuştur. Tüm elbistan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Deprem Uzmanı Şükrü Ersoy İstanbul depremi için uyardı! Yeni fay hattı tespit edildi
Deprem Uzmanı Şükrü Ersoy İstanbul depremi için uyardı! Yeni fay hattı tespit edildi Büyük Marmara depremi için ne kadar süre kaldı? İstanbul’da beklenen 7 üzeri depremi tetikler mi? Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, Bursa'da tespit edilen yeni fay hattını CNN Türk’te değerlendirdi. Ersoy, "yerleşim alanlarındaki tüm yerlerin önemli bir deprem riski daha var” dedi.
18.03.2024 Gündem
Depremden sonra başvurular yüzde 400 civarında arttı!
Depremden sonra başvurular yüzde 400 civarında arttı! 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen şehirlerden olan Kayseri'de vatandaşlarda deprem anksiyetesi başladığını söyleyen Psikiyatri Uzmanı Dr. Muhammed Emin Dağüstü, "Depremden sonraki başvuran hastalardaki deprem temaları yüzde 400 civarında arttı" dedi.
7.03.2024 Gündem
Maraş deprem: 4 Mart Kahramanmaraş Elbistan depremi kaç büyüklüğünde, merkez üssü neresi?
Maraş deprem: 4 Mart Kahramanmaraş Elbistan depremi kaç büyüklüğünde, merkez üssü neresi? 4 Mart Kahramanmaraş Elbistan depremi: Kandili Rasathanesi ve AFAD verilerine göre Kahramanmaraş'ta 4.4 büyüklüğünde deprem oldu. Birçok yerden hissedilen deprem korku ve paniğe neden oldu. Peki Elbistan deprem kaç büyüklüğünde, 4 Mart 2024 Kahramanmaraş depremi merkez üssü neresi?
4.03.2024 Gündem
Kahramanmaraş'ta 4.4 büyüklüğünde deprem
Kahramanmaraş'ta 4.4 büyüklüğünde deprem Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 4.4 büyüklüğünde deprem oldu.
4.03.2024 Gündem
Naci Görür'den flaş açıklama: Türkiye'de herhangi bir yerde, sabah uyandığımızda 7 ve üzeri deprem olabilir
Naci Görür'den flaş açıklama: Türkiye'de herhangi bir yerde, sabah uyandığımızda 7 ve üzeri deprem olabilir Bilim Akademisi üyesi, Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, "Her depremde 80-90 bin insanı bir gecede toprağa veremeyiz. Bu bize yakışmıyor. Türkiye'de herhangi bir yerde, sabah uyandığımızda 7 ve üzeri deprem olabilir. Türkiye'de 5'in üzerinde depremler ölüme neden oluyor. Bizim bunu halletmemiz lazım" dedi.
29.02.2024 Gündem
Adana'nın Kozan ilçesi il mi oluyor? TÜİK açıkladı, işte il olmaya aday ilçeler
Adana'nın Kozan ilçesi il mi oluyor? TÜİK açıkladı, işte il olmaya aday ilçeler Türkiye İstatistik Kurumu, il olmaya aday görülen 24 ilçeyi açıkladı. Nüfusun en az 100 bin ve il merkezine en az 30 kilometre uzaklıkta olmak gibi 8 kriteri sağlayan 25 ilçe'den biri de Adana'da bulunuyor. İşte detaylar...
29.02.2024 Adana
Depremde ölenlerin mezar taşları görenleri duygulandırıyor
Depremde ölenlerin mezar taşları görenleri duygulandırıyor Kahramanmaraş’ın Elbistan merkezli meydana gelen depremlerde enkaz altında kalarak ölenlerin mezar taşları görenleri duygulandırıyor. Adıyaman Yeni Mezarlıkta ki mezar taşları, “Toprak, emanetime iyi bak benim sarıldığım gibi sarıl anneme, Öksüz kaldı kızım, tadı yoktu bayramların” yazıları dikkat çekti.
16.02.2024 Gündem
Deprem açıklaması: Kahramanmaraş'ta  son 1 yılda 50 bin deprem oldu
Deprem açıklaması: Kahramanmaraş'ta son 1 yılda 50 bin deprem oldu Erzurum, Atatürk Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Çağlar Özer, 120 yılda 4'ten büyük 400 sarsıntının kaydedildiği Kahramanmaraş ve çevresinde son bir yılda 50 binden fazla deprem meydana geldiğini söyledi.
7.02.2024 Yaşam
Kahramanmaraş ve çevresinde son 1 yılda 50 bin deprem! 120 yılda 4'ten büyük sadece 400 sarsıntı yaşanmıştı
Kahramanmaraş ve çevresinde son 1 yılda 50 bin deprem! 120 yılda 4'ten büyük sadece 400 sarsıntı yaşanmıştı Erzurum, Atatürk Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Çağlar Özer, 120 yılda 4'ten büyük 400 sarsıntının kaydedildiği Kahramanmaraş ve çevresinde son bir yılda 50 binden fazla deprem meydana geldiğini söyledi.
7.02.2024 Gündem
AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü açıkladı: Marmara'da olacak bir depremde tsunami öngörülüyor
AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü açıkladı: Marmara'da olacak bir depremde tsunami öngörülüyor Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Prof. Dr. Orhan Tatar, "Tarihsel depremlere baktığımızda, bu depremlerin tsunami oluşturduğunu biliyoruz. Bu anlamda Marmara içerisinde olacak bir depremde de tsunami olacağı öngörülerek çalışmalar yapılıyor" dedi.
6.02.2024 Gündem
Marmara için tsunami uyarısı! Prof. Dr. Tatar: Olacak bir deprem için çalışmalar yapılıyor
Marmara için tsunami uyarısı! Prof. Dr. Tatar: Olacak bir deprem için çalışmalar yapılıyor Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Prof. Dr. Orhan Tatar, "Tarihsel depremlere baktığımızda, bu depremlerin tsunami oluşturduğunu biliyoruz. Bu anlamda Marmara içerisinde olacak bir depremde de tsunami olacağı öngörülerek çalışmalar yapılıyor" dedi.
6.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar 200 bin konutu teslim edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar 200 bin konutu teslim edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Yunus Emre Kongre Merkezi'nde Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'ne katıldı.. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Asrın felaketinin altından asrın dayanışması ile kalkmayı başardık. Deprem bölgesine 107 milyar lira kaynak aktardık" dedi. Yıl sonuna kadar 200 bin konutun teslim edileceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, ardından bu sayının 390 bine tamamlanacağını söyledi.
6.02.2024 Gündem
Eller semaya depremde hayatını kaybedenler için açıldı
Eller semaya depremde hayatını kaybedenler için açıldı Adana'da depremin yıl dönümünde hayatını kaybedenler için camilerde Mevlid-i Şerif okundu.
6.02.2024 Adana
Adana’da depremin yıl dönümde gözyaşları sel oldu
Adana’da depremin yıl dönümde gözyaşları sel oldu Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerde Adana’da 13 apartman yıkılmıştı. Depremin yıl dönümünde yıkılan apartmanların arsasında ölenlerin yakınları depremin yaşandığı saatte bir araya gelerek yakınlarını andı.
6.02.2024 Adana
6 Şubat 2023 deprem saat kaçta oldu? Kahramanmaraş depremi ne kadar sürdü, 6 Şubat birinci ve ikinci deprem arasında ne kadar süre var?
6 Şubat 2023 deprem saat kaçta oldu? Kahramanmaraş depremi ne kadar sürdü, 6 Şubat birinci ve ikinci deprem arasında ne kadar süre var? 6 Şubat depremi saat kaçta oldu, kaç saniye sürdü? 6 Şubat depremi saati ve şiddeti depremin 1. Yıldönümünde yeniden gündem oldu. 1 yıl önce gerçekleşen asrın felaketi 11 ili etkiledi. Türkiye’de iki deprem art arda yaşandı. Milyonlarca insanı etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıl dönümünde acılar bir kez daha yaşanırken, depremde hayatını kaybedenler hatırlanıyor. Peki, Hatay depremi saat kaçta oldu, 6 Şubat ikinci deprem ne zaman oldu? 6 Şubat depremi kaç saniye sürdü?
6.02.2024 Gündem
6 Şubat depremlerinin üzerinden 1 yıl geçti! Spor dünyasından anma mesajları
6 Şubat depremlerinin üzerinden 1 yıl geçti! Spor dünyasından anma mesajları Türkiye, geçen yıl 6 Şubat günü Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin acısıyla sarsıldı. 53 bin 537 vatandaşımızı kaybettiğimiz büyük felaketin yıl dönümünde spor dünyası anma mesajları yayımladı.
6.02.2024 Süper Lig
Mehmetçik'ten depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için saygı duruşu
Mehmetçik'ten depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için saygı duruşu Mehmetçik, deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlar için Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.7'lik ilk depremin meyana geldiği saat 04.17'de saygı duruşunda bulundu.
6.02.2024 Gündem
Depremi önceden tahmin edebilmek mümkün mü?
Depremi önceden tahmin edebilmek mümkün mü? Bir sene önce bugün, 6 Şubat 2023 Pazartesi günü büyük bir facia yaşadık ve sadece 9 saat arayla iki büyük depremle sarsıldık. Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan depremler çok geniş bir alanda yıkım yarattı. Ülkemizi yasa boğan bu facia binlerce canımızı aldı ve geride kalanlara unutulması imkânsız bir acı bıraktı.
6.02.2024 Gündem
Depremde kurtardığı canları gözyaşları ile anlattı: Herkesin umudunu kestiği enkazdan Serpil teyzeyi tık sesi ile kurtardı
Depremde kurtardığı canları gözyaşları ile anlattı: Herkesin umudunu kestiği enkazdan Serpil teyzeyi tık sesi ile kurtardı Asrın felaketi Kahramanmaraş depremlerinde Aksaray'dan AFAD gönüllüsü olarak giderek bölgede görev yapan Doktor Nihan Başaran, depremde 2 saat arayla kurtardığı Serpil teyze ve Muhammed’in kurtarılış hikayelerini gözyaşıyla anlattı.
6.02.2024 Gündem
Siyasilerden '6 Şubat' paylaşımları
Siyasilerden '6 Şubat' paylaşımları Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’taki depremlerin yıl dönümünde bakanlar ve siyasi parti liderleri, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla yaşamını yitirenleri andı.
6.02.2024 Gündem
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı. Dünya üzerinde görülmemiş şekilde 7 üzerinde iki deprem peş peşe geldi. Güneydoğu’da 11 kent yerle bir oldu, 14 milyon kişi doğrudan etkilendi. 53 binden fazla kişi hayatını kaybetti. Rakamların anlatmaya kifayetsiz kaldığı felaketten geriye, milyonlarca enkaz, yüz binlerce yaralı, gözü yaşlı insanlar ve hiç dinmeyecek acılar kaldı. Öte yandan depremin etkilerinden kurtulmaya çalışanlar yaşadıklarını anlattı.
6.02.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya'dan deprem çalışmalarıyla ilgili açıklama: Asrın felaketi, asrın dayanışması oldu
Bakan Yerlikaya'dan deprem çalışmalarıyla ilgili açıklama: Asrın felaketi, asrın dayanışması oldu AFAD’da 6 Şubat depremlerinden bu yana yapılan çalışmalara ilişkin bilgi veren Bakan Yerlikaya, "Asrın felaketi asrın dayanışması oldu." ifadelerini kullandı.
2.02.2024 Gündem
Linyit Kullanım Alanları Nelerdir? Linyitin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Linyit Kullanım Alanları Nelerdir? Linyitin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Bu yazının ana konusu olan linyit hakkında ne kadar bilgi sahibisiniz? Linyit ülkemizde çıkarılan bir madendir ve genellikle evleri ısıtmak amacıyla kullanıldığı bilinmektedir. Fakat birçok sektörde linyit kullanımı devam etmektedir. Bir kömür türü olarak bilinen linyit kahverengi rengindedir. Kömür çeşitleri içerisinde en düşük sırada yerini almaktadır. En alt sırada yer almasının sebebi ise ısıtma potansiyelinin diğer kömür türlerine göre oldukça düşük olmasından kaynaklanmaktadır. 
1.02.2024 Yaşam
Kahramanmaraş’ta zincirleme kaza! Çok sayıda yaralı var
Kahramanmaraş’ta zincirleme kaza! Çok sayıda yaralı var Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde meydana gelen 22 aracın karıştığı 2 ayrı zincirleme trafik kazasında 15 kişi yaralandı.
28.12.2023 Gündem
Depremin vurduğu Malatya’da kayısı yüz güldürdü
Depremin vurduğu Malatya’da kayısı yüz güldürdü Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin vurduğu Malatya’da depreme rağmen toplamda 68 bin 346 ton kuru kayısı ile çekirdek ihracatı gerçekleştirildi.
27.12.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Elbistan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elbistan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.