El Sani

El Sani

Son dakika el sani haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan el sani ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını el sani haber sayfamızda bulabilirsiniz.

El Sani

haberleri sayfasında son dakika yaşanan el sani gelişmeleri de dahil olmak üzere 289 el sani haberi bulunmuştur. Tüm el sani haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katar'daki görüşmelerimiz gayet iyi geçti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katar'daki görüşmelerimiz gayet iyi geçti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Körfez turunun ikinci ayağı olan Katar'daki temaslarını tamamlayarak Birleşik Arap Emirlikleri'ne gitti. Abu Dabi seyahati öncesi CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'e konuşan Erdoğan, "Görüşmelerimiz çok iyi geçti" dedi.
19.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Körfez Turu’nun ikinci durağı olan Katar’da
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Körfez Turu’nun ikinci durağı olan Katar’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Körfez Turu’nun ikinci durağı olan Katar’a gitti. Erdoğan, Katar Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman bin Casim El Sani tarafından karşılandı.
18.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yemin törenine büyük ilgi! 20 dünya lideri katılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yemin törenine büyük ilgi! 20 dünya lideri katılacak Ankara, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın yemin töreni için dünyanın dört bir yanından lider ve dişişleri bakanlarını ağırlamaya hazırlanıyor.
2.06.2023 Gündem
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği Uluslararası temaslarını 2022 yılı boyunca yoğun şekilde sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 ülkeye 27 ziyaret gerçekleştirdi. Dünya liderleriyle yaklaşık 200 telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, çok sayıda devlet ve hükümet başkanını ağırladı.
30.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dünya Kupası finalini izledi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dünya Kupası finalini izledi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arjantin-Fransa arasındaki 2022 FIFA Dünya Kupası final maçını izledi
18.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Katar'a gidiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Katar'a gidiyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2022 FIFA Dünya Kupası kapanış törenine katılmak üzere bugün Katar'a gidecek.
18.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Pençe Kılıç Harekatı açıklaması: Karadan ve havadan gerekeni yaptık
Cumhurbaşkanı Erdoğan Pençe Kılıç Harekatı açıklaması: Karadan ve havadan gerekeni yaptık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nın açılışı kapsamındaki resepsiyonda liderlerle bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtladı. Pençe Kılıç Harekatı'yla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan 'Kobani’de yuvalanan teröristlere karşı 12 hedefi vurmak suretiyle orada etkisiz hale getirdik. Burada herhangi bir tahdit yok. Bu harekâtın sürekliliği söz konusu. Karadan ve havadan gereken neyse yaptık. Bundan sonra da yapacağız' ifadelerini kullandı.
21.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2022 FIFA Dünya Kupası açılış törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2022 FIFA Dünya Kupası açılış törenine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar’da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası açılış törenine katıldı.
20.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar’da liderlerle bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar’da liderlerle bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2022 Dünya Kupası’nın açılış törenine katılmak üzere geldiği Doha’da liderler ve devlet temsilcileriyle bir araya geldi.
20.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2022 FIFA Dünya Kupası Açılış Töreni’ne katılmak için Katar’a gidiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2022 FIFA Dünya Kupası Açılış Töreni’ne katılmak için Katar’a gidiyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2022 FIFA Dünya Kupası Açılış Töreni’ne katılmak için Katar’a gidiyor.
19.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar Emiri ile bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar Emiri ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad El Sani ile Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde bir araya geldi.
14.10.2022 Gündem
Katar Devleti Emiri Şeyh Temim bin Hamad El Sani, Türkiye'yi ziyaret edecek
Katar Devleti Emiri Şeyh Temim bin Hamad El Sani, Türkiye'yi ziyaret edecek Katar Devleti Emiri Şeyh Temim bin Hamad El Sani, 13-14 Ekim tarihlerinde Türkiye'yi ziyaret edecek.
13.10.2022 Siyaset
Faiz, dolar ve stokçularla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması
Faiz, dolar ve stokçularla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Katar ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Meclis kürsüsündeki skandal hareketiyle ilgili sert tepki gösterdi. "Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihinde böyle bir olay yaşandı mı? Bundan sonra da yaşanmaz herhalde. Bu, tam bir ibret vesikası.' ifadelerini kullanan Erdoğan stokçularla mücadele ile ilgili olarak, 'Hem ellerindekine el koyacağız hem de cezai müeyyideleri yüksek tutacağız. Stokçuluk bizim dinimizde de haramdır.' dedi.
8.12.2021 Siyaset
İletişim Başkanı Altun: Anlaşmalar Türkiye'nin uluslararası arenada kazandığı güveni yansıtıyor
İletişim Başkanı Altun: Anlaşmalar Türkiye'nin uluslararası arenada kazandığı güveni yansıtıyor İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Türkiye'nin İspanya, Birleşik Arap Emirlikleri ve son olarak Katar ile imzaladığı anlaşmalar, iş birliği anlaşmaları ve protokoller, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemizin uluslararası arenada kazandığı güveni yansıtmaktadır" dedi.
8.12.2021 Siyaset
Merkez Bankası'ndan flaş hamle! Uzatıldı
Merkez Bankası'ndan flaş hamle! Uzatıldı Son dakika haberi... Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası ile Katar Merkez Bankası arasında yapılan swap anlaşması yapılan düzenleme ile uzatılmasına karar verildi.
8.12.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan:  Körfez halklarının tamamı bizim öz be öz kardeşimizdir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Körfez halklarının tamamı bizim öz be öz kardeşimizdir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar-Türk Birleşik Müşterek Kuvvet Komutanlığını ziyaret etti.  Erdoğan, "Bu güzel coğrafyanın kardeşlikle gündeme gelmesini her alanda güçlenmesini arzu ediyoruz. Körfez halklarının tamamı bizim öz be öz kardeşimizdir" dedi.
7.12.2021 Siyaset
Türkiye ile Katar arasında tarihi anlaşma! Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar Emiri El Sani ile görüştü...
Türkiye ile Katar arasında tarihi anlaşma! Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar Emiri El Sani ile görüştü... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar'ın Başkenti Doha'da resmi törenle karşılandı. Türkiye ile Katar arasındaki anlaşmalar imzalandı.
7.12.2021 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu, Katar'a gidiyor
Bakan Çavuşoğlu, Katar'a gidiyor Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Katar'ın başkenti Doha'da Katar Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed Abdulrahman El Sani ile bir araya gelecek.
5.12.2021 Siyaset
Türkiye'den Katar açıklaması: 5 Kasım'da yapılacak
Türkiye'den Katar açıklaması: 5 Kasım'da yapılacak Dışişleri Bakanlığı, 'Türkiye- Katar Yüksek Stratejik Komite Altıncı Toplantısı' kapsamında gerçekleştirilecek hazırlık toplantısının, 5 Kasım'da Antalya'da yapılacağını duyurdu.
4.11.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Katar Başbakanı Al Sani ile  görüştü
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Katar Başbakanı Al Sani ile görüştü Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Katar Başbakanı ve İçişleri Bakanı Şeyh Abdullah bin Nasır bin Halife Al Sani ile bir araya geldi.
31.10.2019 Siyaset
Trump ve Katar Emiri bir araya gelecek
Trump ve Katar Emiri bir araya gelecek Katar Emiri Şeyh Tamim el-Sani, 9 Temmuz’da ABD’nin başkenti Washington’da Başkan Donald Trump ile bir araya gelecek.
6.07.2019 Dünya
Petrol hariç her şey ithal ediliyordu şimdi komşularını da doyuruyor!
Petrol hariç her şey ithal ediliyordu şimdi komşularını da doyuruyor! 2017 yılında Suudi Arabistan’ın liderliğinde Mısır, Birleşik Arap Emirlikleri ve Bahreyn'in, terörist örgütleri desteklediği iddiasıyla her türlü ilişkisini kestiği, dünyanın en büyük sıvı doğalgaz ihracatçısı olan ancak geri kalan her şeyi ithal eden Katar, tarıma yaptığı yatırımlarla şimdi komşu ülkelere süt ihraç eder duruma geldi.
18.06.2019 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan S-400 mesajı: Tükürdüğümüzü yalamayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan S-400 mesajı: Tükürdüğümüzü yalamayız Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Her zaman söylüyorum. Burası kasaba devleti değil, burası Türkiye Cumhuriyeti. Burada tükürdüğümüzü yalarsak devlet terbiyemize uymaz” ifadelerini kullanarak, Türkiye’nin S-400 konusunda taviz vermeyeceğini bir kez daha vurguladı.
15.06.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tacikistan ziyaretini değerlendirdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tacikistan ziyaretini değerlendirdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından Tacikistan ziyaretine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
15.06.2019 Gündem
Türkiye-Katar arasında imzalar atıldı
Türkiye-Katar arasında imzalar atıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile birlikte, Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 4. Toplantısı'na katıldı.
26.11.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

El Sani ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki el sani haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.