Ekstre

Ekstre

Son dakika ekstre haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ekstre ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ekstre haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ekstre

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ekstre gelişmeleri de dahil olmak üzere 114 ekstre haberi bulunmuştur. Tüm ekstre haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kredi kartı faizleriyle ilgili kritik uyarı! O parayı ödemek zorunda değilsiniz
Kredi kartı faizleriyle ilgili kritik uyarı! O parayı ödemek zorunda değilsiniz Kredi kartı faizleriyle ilgili milyonlarca vatandaşa uyarılar peş peşe geldi. Bankaların asgari ödeme miktarı içinde haksız faiz uyguladığını vurgulayan TÜKONFED Bankacılık Komisyonu Başkanı Hüseyin Ölmez vatandaşa kritik uyarılarda bulundu.
12.09.2023 Ekonomi
Kredi ve kredi kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor! Sınır 1200, maaş yüksek olsa bile...
Kredi ve kredi kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor! Sınır 1200, maaş yüksek olsa bile... Kredi ve kredi kartı ile ilgili flaş açıklama! Kredi kullanmak isteyen milyonları ilgilendiriyor. Bankaların kredi ve kredi kartı verirken baktığı en önemli kriter, gelirle birlikte kredi notu Bazen yüksek gelir olsa da notun düşük olması, olası nakit ihtiyaçlarında olumsuz dönüşlere neden olabiliyor. Yüksek notta ise hem banka kredide öncelik tanıyor hem de olumlu dönüş sağlıyor. Kredi notunu yükseltmek isteyen vatandaşlar için formüller ise tek tek açıklandı Peki not nasıl yükselecek, yani paraya daha rahat nasıl ulaşılabilir? Kredi notunu yüksetmek için kredi ve kart borcunuzu son ödeme tarihinden bir iki gün önce ödemeye çalışın. Kredi kartında asgari tutar yerine ekstre borcunun tamamını ödeyin. Kredi kullanımından önce banka hesabınızda toplu para olması olumlu etki yapar. Düşük miktarlı krediler kullanıp düzenli ödeme yaparak notunuzu artırabilirsiniz. Bankanızın vadesiz mevduat hesabını aktif kullanın para giriş çıkış yapın. Nakit ihtiyacı için aynı anda ya da kısa aralıklarla birden çok bankaya başvurmayın. Takipteki kredi borcunu kapatın veya düzenli ödeme yapabileceğiniz şekilde yapılandırın. Düzenli birikim yapın. Çok sık kredi kullanmaktan kaçının. İşte, kredi ve kredi kartı ile ilgili bilinmesi gereken tüm detaylar...
25.02.2022 Ekonomi
Kredi kartı, kredi borcu olan milyonları ilgilendiriyor! Hemen...
Kredi kartı, kredi borcu olan milyonları ilgilendiriyor! Hemen... Günümüz şartlarında bankalara kredi kartı ya da kredi borcu olmayan pek az kişi bulunuyor. Hemen herkes de bu borçlardan kurtulmak istiyor. Ancak özellikle kredi kartı ödemelerinde genellikle sadece asgari ödeme tutarı ödeniyor ve kart kullanılmaya devam ediyor. Durum böyle olunca da borcun tamamen kapanması mümkün olmuyor. Kredi ödemeleri daha tutarlı bir şekilde yapılsa da ödeme güçlüğü başladığı zaman kredi borçları da aksayabiliyor. Banka borçlarının zamanında ödenmemesi faiz olarak vatandaşın cebine yansıyor. Özellikle kredi kartı kullanımında nakit ödeme yapılaması, daha kolay alışveriş yapılmasına neden oluyor. Kredi kartı kullanan herkesin öncelikle ekstresini detaylı bir şekilde incelemesi, hesap kesim ve son ödeme tarihlerini bilmesi, faiz oranları hakkında fikir sahibi olması ve nereye ne kadar ödeme yaptığını takip etmesi gerekiyor. Kredi kartı takibi ile borçların belirlenmesi ve sonrasında izlenecek adımlarla kart borçlarından kurtulmak mümkün. İşte yapmanız gerekenler...
28.10.2021 Ekonomi
Kredi kartı kullanan bankada parası olan herkesi ilgilendiriyor! Faiz ve ödeme...
Kredi kartı kullanan bankada parası olan herkesi ilgilendiriyor! Faiz ve ödeme... Bankada parası olan, kredi kartı kullanan ve internetten alışveriş yapan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Para konularını evinizde mutlaka konuşun. Eşinle ayda bir kez alın çaylarınızı ve para durumunuzu konuşun. Aile bütçesi yapın. Nereye, ne kadar harcadınız, hedefleriniz neler, borcunuz varsa ne durumda? Kredi kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor. Kredi kartı limitleri ve ödemesiyle ilgili çok önemli detay! Kredi kartı borcu ekstre kesim tarihinden önce ödenirse ne olur? Kredi kartı ile internetten alışveriş yapmanın riskleri neler? Nasıl önlemler alınmalı?
23.09.2021 Ekonomi
Kredi müjdesi! Resmen açıklandı, 3 ay ertelemeli, 250 bin TL'ye kadar...
Kredi müjdesi! Resmen açıklandı, 3 ay ertelemeli, 250 bin TL'ye kadar... Kredi kullanmayı planlayanlar için dev banka harekete geçti. 3 ay ötelemeli kredi imkanı sağlanıyor. Kredi limiti 250 bin lira olarak belirlendi. Şekerbank tarafından yapılan açıklamada kredi paketinin detayları paylaşıldı. Şekerbank, 13-17 Eylül tarihlerinde Ahilik Haftası kapsamında esnafa özel fırsatlar sunduğu kampanya ile esnafın 250 bin TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçlarını uygun koşullarla karşılıyor.
14.09.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Ödemeler 2 ay erteleniyor, kredi kartı...
VakıfBank resmen duyurdu! Ödemeler 2 ay erteleniyor, kredi kartı... VakıfBank harekete geçti ve resmen duyurdu. Faizsiz ve ücretsiz, 2 ay erteleme kararı. Eylül ayı boyunca geçerli olacak. VakıfBank hesabı olan tüm müşterilerine açıklamada bulundu. Yeni bir kampanya başlatıldı. Dev banka, kredi kartıyla alışveriş yapan müşterilerin harcamalarına ait ödemelerini 2 ay sonrasına erteleyebileceklerini duyurdu.
4.09.2021 Ekonomi
Akbank resmen duyurdu! Flaş karar, değişiklik yapıldı...
Akbank resmen duyurdu! Flaş karar, değişiklik yapıldı... Akbank resmen duyurdu. Hesabı olan yüz binlerce kişiyi yakından ilgilendiriyor. Değişikliğe gidildiği belirtildi. Mesai saatleri ile ilgili bankadan açıklama geldi. Bugün ve yarın için, bankanın ana bilgisayarındaki teknik sorundan kaynaklanan kesintilerin ardından yapılan duyuruda yeni mesai saatleri paylaşıldı. İşte Akbank güncel mesai saatleri...
8.07.2021 Ekonomi
Akbank mobil düzeldi mi, çalışıyor mu? Akbank mobil ve internet sorunu çözüldü mü?
Akbank mobil düzeldi mi, çalışıyor mu? Akbank mobil ve internet sorunu çözüldü mü? Akbank çöken sistemi sonrası gece saatlerinde resmi Akbank Twitter hesabından bir açıklama daha yaptı ve kanalların titizlikle yakından izlendiği belirtilerek mağduriyet yaşayan müşterilerinden ve paydaşlarından özür diledi. Geç saatlerde yapılan açıklamanın ardından vatandaşlar arama motorlarına yöneldi ev Akbank mobil düzeldi mi, çalışıyor mu? Akbank mobil ve internet sorunu çözüldü mü, sorularına yanıt aradı.
8.07.2021 Gündem
Akbank'tan son dakika kesinti açıklaması! Para çekme, yatırma, kredi kartı borç ödeme...
Akbank'tan son dakika kesinti açıklaması! Para çekme, yatırma, kredi kartı borç ödeme... Akbank'tan son dakika açıklaması geldi. Tüm Akbank müşterilerini ilgilendiriyor. Para çekme, yatırma, kredi kartı borç ödeme ile ilgili yeni gelişmeyi duyurdular. Akbank, dün sabah saatlerinden bu yana yaşanan erişim sorunuyla ilgili yeni bir açıklamada yaptı. Açıklamada, "ATM'lerimiz hizmet vermeye başladı" denildi.
7.07.2021 Ekonomi
Kredi kartı kullanan herkesi kapsıyor! Faiz ödenmiyor, flaş detay
Kredi kartı kullanan herkesi kapsıyor! Faiz ödenmiyor, flaş detay Kredi kartı kullanımı ile ilgili flaş detay! 40 gün geçerli. Faiz ödenmiyor. Kredi kartı kullanımı her geçen gün artıyor. Özellikle pandemi sürecinde online alışverişin daha fazla yapılmaya başlanması kredi kartına olan talebi de arttırdı. Kredi kartı kullanan pek çok kişi ise ne kadar faiz ödediğini, hangi durumlarda faiz ödemesi yapılmayacağını bilmiyor. İşte kredi kartı kullanan herkesin mutlaka bilmesi gereken detaylar...
6.05.2021 Ekonomi
Kredi çeken herkesi ilgilendiriyor! Yüzde 40...
Kredi çeken herkesi ilgilendiriyor! Yüzde 40... Kredi çeken, kredi kartı kullanan, emeklilik hayali kuran milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Detaylarıyla tek tek açıklandı. Yüzde 40'ı geçmesin... Herkes güzel bir yaşamın hayalini kurar. Ancak bunun için erken yaşta atılması gereken bazı adımlar var. Finansal olarak sıkıntı yaşamamak için bu ayrıntılara önem gösterilmeli. Kredi çekerken, ev alırken, borç öderken, kredi kartı kullanırken herkesin dikkat etmesi gereken noktalar bulunuyor. 20'li yaşlardan 80'li yaşlara kadar sağlıklı finansal alışkanlıklar kazanmak için neler yapmalısınız? İşte çok önemli parasal öneriler...
4.02.2021 Ekonomi
Kovid-19'a karşı 'bitki özütlü pastil' önerisi
Kovid-19'a karşı 'bitki özütlü pastil' önerisi Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmakognozi ve Fitoterapi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Erdem Yeşilada, vücudun bağışıklık sisteminin geliştirilmesi için bitki özütlü pastillerin kullanılması tavsiyesinde bulundu.
14.10.2020 Sağlık
Kredi kartı olan herkesi ilgilendiriyor! Temassız kartlar...
Kredi kartı olan herkesi ilgilendiriyor! Temassız kartlar... Kredi ve banka kartı kullanana milyonlarca kişiye uyarı geldi. Kartlardaki temassız özelliği dolandırıcıların iştahını kabarttı. İşte dolandırılmamak için yapılması gerekenler...
30.08.2020 Ekonomi
Bankacılıkta yeni dönem! Tarih oluyor
Bankacılıkta yeni dönem! Tarih oluyor Bankacılıkta yarından itibaren başlayacak yeni dönemde kimlik bilgileri üzerinden doğrulama yapılamayacak. Elektronik kimlik kartları ve pin numaraları işlemlerde kullanılacak. ATM’lerden de bu kartlarla işlem yapılabilecek.
30.06.2020 Gündem
Bankada hesabı olan, kredi kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor! Artık yasak...
Bankada hesabı olan, kredi kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor! Artık yasak... Bankacılıkta yeni bir dönem başlıyor. 1 Temmuz'dan itibaren banka ekstresi ve hesap özeti gibi hassas bilgiler, çoğu yabancı olan şirketlerin mail hizmeti ile gönderilmeyecek. Bankalar bu bilgileri mobil bankacılık ve internet bankacılığı ile müşterilerine gönderecek.
26.06.2020 Ekonomi
Kredi notu nasıl hesaplanır? Kredi notu nasıl yükseltilir?
Kredi notu nasıl hesaplanır? Kredi notu nasıl yükseltilir? Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs salgını nedeniyle birçok ülke ekonomik anlamda da zor günler geçiriyor. Ülkemizde salgının önüne geçilebilmesi için çok sayıda sektör geçici süre ile işlerine ara verdi. Normalleşme sürecine girilmesi ve yeniden başlayan çalışma hayatıyla birlikte vatandaşların nakit ihtiyaçları arttı. Bu zor süreçlerde bankalar da birbiri ardına uygun koşullarda kredi paketlerini açıkladı. Konuttan taşıta, tatilden beyaz eşyaya kadar farklı ihtiyaçlar için farklı koşullardaki kredi fırsatları vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Fakat başvuru yapan herkesin kredi talebi olumlu sonuçlanmıyor. Kredi çekerken en önemli husus kredi sicili oluyor. Kredi notu düşük olanların kredi sonuçları da olumsuz sonuçlanıyor.
25.06.2020 Ekonomi
Yeni dönem başlıyor! Hassas banka bilgileri yabancıya gitmeyecek
Yeni dönem başlıyor! Hassas banka bilgileri yabancıya gitmeyecek 1 Temmuz’da bankacılıkta yeni bir dönem başlıyor. Banka ekstresi ve hesap özeti gibi hassas bilgiler, çoğu yabancı olan şirketlerin mail hizmeti yerine mobil bankacılık ve internet bankacılığı ile yollanacak.
22.06.2020 Ekonomi
İş Bankası harekete geçti! Bir yıl ücretsiz olacak
İş Bankası harekete geçti! Bir yıl ücretsiz olacak İşletmelerin yasayla belirlenen e-dönüşümü sağlayabilmeleri için sayılı günler kaldı. İş Bankası e-fatura ve e-SMM hizmetleri için kampanya başlattı
1.06.2020 Ekonomi
Kredi kartı kullananlar dikkat! Bu tuzaklara düşmeyin...
Kredi kartı kullananlar dikkat! Bu tuzaklara düşmeyin... Günümüzde neredeyse kredi kartı kullanmayan kimse kalmadı. Özellikle fiyatı yüksek ürünlere taksit seçeneğinin sunulması kredi kullanımının en önemli nedenlerinden. Nakit sıkıntısı çekilen zamanlarda ilk başvurulan kredi kartının bilinçsiz kullanılması ise daha sonraki süreçte vatandaşların mağdur olmasına neden oluyor.
28.05.2020 Ekonomi
İŞKUR üzerinden İstanbul için en az ilköğretim mezunu 12 bin personel alımı yapılacak!
İŞKUR üzerinden İstanbul için en az ilköğretim mezunu 12 bin personel alımı yapılacak! İŞKUR üzerinden İstanbul için 12 bin personel alımı yapılacak. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden 541’i engelleri için toplam 4 bin 257 yeni iş alanı yayınlandı. İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlara göre, en az okuryazar, ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeylerinden 12 bin personel alımı yapılacak. İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlara İŞKUR’a kayıtlı işsiz olan adaylar başvuru yapabilecek.
22.01.2020 Personel Alımı
"Paça çorbası cilde, adaçayı hafızaya iyi geliyor"
"Paça çorbası cilde, adaçayı hafızaya iyi geliyor" Bitkilerle tedavinin uzun yıllardır kullanıldığını belirten İç Hastalıkları Uzmanı ve Fitoterapist Doç. Dr. Hakan Terekeci, adaçayı bitkisinin hafızaya, kolajenin yüksek oranda var olduğu hayvansal besin paçanın da cilde faydalı olduğunu söyledi.
21.01.2020 Sağlık
Sahte propolise dikkat!
Sahte propolise dikkat! Uzmanlar, özellikle kış aylarında bağışıklık sistemini güçlendirmesi ve hastalıklara karşı koruması nedeni ile tercih edilen propolis hakkında uyararak, analiz edilmemiş propolislerin kanserojen etkisinin olduğunu dile getirdi.
8.11.2019 Sağlık
Adeta para basıyor! Yıllık 500 bin lira...
Adeta para basıyor! Yıllık 500 bin lira... Bankaların ATM kiraları lüks dükkân kiralarını geçti. Belediye ve şahısların bankalara kiraladığı ATM yerlerinin yıllık kira bedelleri, 250 bin TL’den başlayıp 500 bin TL’ye kadar çıkıyor.
8.04.2019 Ekonomi
Bankada daha az masraf
Bankada daha az masraf Yıllarca bankaların aldığı ücretlerden dert yandık. Son olarak 2014’te yapılan değişikle alınabilecek ücretler 20 kalemde toplandı. Buna rağmen vatandaşlar masraflardan dertli. Belki de alternatiflerin farkında olunmamasından kaynaklanıyor. işte tasarruf ettiren ayrıntılar...
10.03.2019 Ekonomi
Kart borçlularına iki müjde daha
Kart borçlularına iki müjde daha Ziraat Bankası, 31 Aralık itibariyle ekstrede yer almayan geleceğe dönük kredi kartı taksitlerini de yapılandıracak. Başvuruda sadece gelir belgesi yeterli olacak.
17.01.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ekstre ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ekstre haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.