Akbank

Akbank

Son dakika Akbank haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Akbank ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Akbank haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akbank

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akbank gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.246 akbank haberi bulunmuştur. Tüm akbank haberleri aşağıda listelenmiştir.
0 faizli kredi fırsatı: Paralar anında hesaplarda! Bankalar tek tek duyurdu
0 faizli kredi fırsatı: Paralar anında hesaplarda! Bankalar tek tek duyurdu İhtiyaç kredisi kullanmayı planlayanlara bankalardan iyi haber geldi. Sıfır faiz imkanı ile kredi kullanımı mümkün. Bankalar limitleri ve ödeme koşullarını müşterilerine duyurdu. İsteyenler internet üzerinden mobil bankacılık hizmetlerini kullanarak da başvurularını tamamlayabilecek. İşte faizsiz kredi fırsatı sunan bankalar ve ödeme koşulları...
24.04.2024 Ekonomi
Faizsiz kredi fırsatı! Bankalar limitleri tek tek açıkladı: 25 bin TL anında hesaplarda
Faizsiz kredi fırsatı! Bankalar limitleri tek tek açıkladı: 25 bin TL anında hesaplarda İhtiyaç kredisi kullanmayı planlayanlara bankalardan iyi haber geldi. Sıfır faiz imkanı ile kredi kullanımı mümkün. Bankalar limitleri ve ödeme koşullarını müşterilerine duyurdu. İsteyenler internet üzerinden mobil bankacılık hizmetlerini kullanarak da başvurularını tamamlayabilecek. İşte faizsiz kredi fırsatı sunan bankalar ve ödeme koşulları...
17.04.2024 Ekonomi
Mehmet Günsür'den Türk dizilerini öven açıklamalar: Çok gelişti
Mehmet Günsür'den Türk dizilerini öven açıklamalar: Çok gelişti 'Beyaz Gelincik', 'Bıçak Sırtı', 'Fi', 'Unutursam Fısılda' ve Atiye' gibi projelerde yer alan Mehmet Günsür, 'Muhteşem Yüzyıl'ın Şehzate Mustafa'sı olarak hafızalara kazındı. 20. Akbank Kısa Film Festivali seçici jürisinde yer alan oyuncu, 'yakışıklılık' konusunda dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
6.04.2024 Magazin
Emeklilere promosyonda yeni gelişme! Özel bankalar da dahil oldu
Emeklilere promosyonda yeni gelişme! Özel bankalar da dahil oldu Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), emekli aylığı alan vatandaşlara yönelik promosyon ödemesi yapılması için protokol imzalanan bankaların listesini yayımladı. Listede özel bankalar da yer aldı.
28.03.2024 Ekonomi
Emekliye 10 bin lira ek ödeme! Bankalar yeni rakamları tek tek açıkladı
Emekliye 10 bin lira ek ödeme! Bankalar yeni rakamları tek tek açıkladı Emekli promosyon kampanyaları Mart 2024 dönemi için yenilendi. SSK, Bağ-Kur ve memur emeklisi Ocak-Haziran dönemi için yüzde 49,25 zam alırken, banka promosyonları da güncellendi. Özellikle özel bankalar müşteri kazanma iştahıyla emekli promosyonu kampanyaları düzenliyor. Banka promosyonu emeklilere ek gelir kapısı oldu. En yüksek emekli promosyonu hangi bankada? İşte Halkbank, Ziraat Bankası, VakıfBank, Akbank, Garanti, İş Bankası dahil emekli banka promosyonu tutarları...
4.03.2024 Çalışma Hayatı
LMDC halka arz kaç lot verir? LMDC katılım endeksine uygun mu, LMDC halka arz nedir?
LMDC halka arz kaç lot verir? LMDC katılım endeksine uygun mu, LMDC halka arz nedir? Limak Çimento (LMKDC) halka arz talep toplama başladı. Çimento sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan Limak Çimento’nun halka arzı, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı. Halka arz onayı alan Limak Çimento, talep toplamaya başladı. Peki, LMDC katılım endeksine uygun mu? LMDC halka arz kaç lot verir?
17.02.2024 Ekonomi
Juzdan çekiliş sonuçları Takvim Gazetesi 2024! Akbank Juzdan çekiliş sonuçları nasıl sorgulanır? Juzdan iPhone çekilişi sonuçları sorgulama ekranı
Juzdan çekiliş sonuçları Takvim Gazetesi 2024! Akbank Juzdan çekiliş sonuçları nasıl sorgulanır? Juzdan iPhone çekilişi sonuçları sorgulama ekranı Akbank Juzdan yılbaşı çekilişi sonuçları açıklandı. Çekilişe katılan talihliler, iPhone 15 128 GB kazandı. 9 Şubat 2023 itibariyle asil ve yedek talihlilerin isim listesi de yayımlandı. Peki, Akbank Juzdan çekiliş sonuçları nasıl sorgulanır? İşte Juzdan çekiliş sonuçları Takvim Gazetesi 2024…
9.02.2024 Ekonomi
Ev arsa alma zamanı geçti, 1 milyon TL'ye 763 bin! Mevduat faizi uçuyor: İşte en yüksek faizi veren bankalar
Ev arsa alma zamanı geçti, 1 milyon TL'ye 763 bin! Mevduat faizi uçuyor: İşte en yüksek faizi veren bankalar Merkez Bankası'nın 6 aydır sürdürdüğü faiz artışı mevduat faizini uçurdu. 1-3 aylık vadede faiz yüzde 50'yi geçti. Artan rekabet ise bankaları TL mevduatta faiz yarışına soktu. Akbank, Garanti, Ziraat, ING Bank faiz oranları da merak konusu oldu. Ev fiyatlarının özellikle İstanbul'da fahiş rakamlara ulaşması vatandaşı garanti getiri olarak gördüğü mevduat faizine yönlendirdi. Önceden yatırım aracı olarak görülen ev ya da arsa alma hayalleri artık bitti. Parasını mevduata yatıranların hangi vadede ne kadar TL kazanacağı araştırma konusu oldu. Ekonomi yönetiminin aldığı kararlar sonrası hangi banka ne kadar faiz veriyor? İşte en yüksek faizi veren bankaların listesi...
15.12.2023 Ekonomi
Avrupakent GYO halka arz kaç lot verir, hangi bankalarda var? Avrupakent halka arz caiz mi, AVPGY katılım endeksine uygun mu? Avrupa GYO hisse fiyatı
Avrupakent GYO halka arz kaç lot verir, hangi bankalarda var? Avrupakent halka arz caiz mi, AVPGY katılım endeksine uygun mu? Avrupa GYO hisse fiyatı Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ’nin halka arzını onayladı. SPK haftalık bültenine göre, Kurul, Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ’nin 55,08 liradan halka arz başvurusuna, Emek Elektrik Endüstrisi AŞ’nin 75 milyon liralık, Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ’nin 2 milyar 600 milyon liralık bedelli sermaye artırımına onay verdi. Peki, Avrupakent halka arz kaç lot verir, hangi bankalarda var? Avrupakent GYO halka arz ne zaman, Midas’ta var mı? Avrupakent GYO kimin? AVP GYO Akbank’ta var mı?
14.12.2023 Ekonomi
MGMT kaç lot verir, Mega Metal Sanayi (MGMT) halka arz katılım endeksine uygun mu? Mega metal halka arz hangi bankalarda var, MEGMT halka arz ne zaman?
MGMT kaç lot verir, Mega Metal Sanayi (MGMT) halka arz katılım endeksine uygun mu? Mega metal halka arz hangi bankalarda var, MEGMT halka arz ne zaman? Mega Metal hakla arz başlıyor. Mega Metal için yayınlanan izahnamenin detayları sorgulanırken, katılım endeksine dair bir bilgi olup olmadığı, kaç lot verdiği ve hangi bankalarda olduğu araştırıyor. Mega Metal, 225.000.000 TL olan mevcut sermayesini halka arz yoluyla 40.000.000 TL artırarak 265.000.000 TL’ye çıkaracak. Peki, MGMT halka arz kaç lot verir, katılım endeksine uyun mu, hangi bankalarda var? Mega Metal halka arz Akbank var mı, MEGMT halka arz ne zaman? MEGM halka arz fiyatı…
8.12.2023 Ekonomi
Kuzey Boru halka arz kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu (haram mı)? Hangi bankalarda var, Kuzey Boru talep toplama tarihi ne zaman, Kuzey Boru A.Ş kimin?
Kuzey Boru halka arz kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu (haram mı)? Hangi bankalarda var, Kuzey Boru talep toplama tarihi ne zaman, Kuzey Boru A.Ş kimin? Kuzey Boru A.Ş. halka arzı Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı. Kuzey Boru A.Ş. halka arzının büyüklüğü 868,8 milyon TL olarak açıklandı. 'KBORU' hisse koduyla satışa sunulacak Kuzey Boru 24,000,000 lot dağıtacak. Yatırım yapacaklar izahnameye ulaşarak Kuzey Boru halka arz hangi bankalarda var, Akbank var mı? Kuzey Boru halka arz talep toplama ne zaman, kaç lot verir, Kuzey Boru katılım endeksine uygun mu? Gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Peki, Kuzey Boru kimin, Kuzey Boru halka arz hissi fiyatı nedir, Kuzey Boru halka arz eşit mi oransal mı?
6.12.2023 Ekonomi
Batı Ege halka arz kaç lot verir? Batı Ege GYO halka arz katılım endeksine uygun mu, Batı Ege GYO halka arz hangi bankalarda var, Akbank’ta var mı, Batı Ege Gayrimenkul halka arz helal mi?
Batı Ege halka arz kaç lot verir? Batı Ege GYO halka arz katılım endeksine uygun mu, Batı Ege GYO halka arz hangi bankalarda var, Akbank’ta var mı, Batı Ege Gayrimenkul halka arz helal mi? Batı Ege GYO, şirketin yüzde 35,53'ünü halka arz ederek 290 milyon lira sermaye artırımı gerçekleştirecek. Şirketin Denizli ve Ege bölgesinde gayrimenkul geliştirme faaliyetlerine devam edeceği belirtildi. Batı Ege GYO halka arzında toplam 290.000.000 TL nominal değerli paylar 3 TL sabit fiyattan satılacak. Payların %70’i bireysel yatırımcılarına tahsis edilirken bireysellere satılan paylar eşit dağıtılacak. Peki, Batı Ege halka arz kaç lot verir, Batı Ege Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu? Batı Ege halka arz ne zaman, hangi bankalarda var?
30.11.2023 Ekonomi
İş Bankası Troy Karta geçiş nasıl yapılır (Troy Kart başvurusu)? İş Bankası Troy Kart nedir?
İş Bankası Troy Karta geçiş nasıl yapılır (Troy Kart başvurusu)? İş Bankası Troy Kart nedir? İş Bankası müşterileri, nasıl TROY karta geçiş yapabileceklerini merak ediyor. Türkiye'deki vatandaşlar İsrail ve ABD ürünlerine yönelik boykotla karşılık veriyor. Boykota banka kart ödeme sistemi de dahil edildi. k Türkiye’deki müşterilerin ABD merkezli Visa ve Mastercard’ı terk ederek BKM (Bankalararası Kart Merkezi) tarafından 2017 yılında yerli ve milli olarak geliştirilen TROY kart sistemine geçmesi, TROY’un kullanım hacmini bir önceki aya göre yüzde 60’ya yaklaşan oranda artırdı.
16.11.2023 Ekonomi
Sabancı Holding'den 36,7 milyar lira kar
Sabancı Holding'den 36,7 milyar lira kar 2023 yılının ilk 9 ayına ilişkin finansal sonuçlarını açıklayan Sabancı Holding, söz konusu dönemde kombine satışlarını yüzde 65 artışla 457,3 milyar TL seviyesine yükseltirken, Holding’in konsolide net kârı ise 36,7 milyar TL oldu.
9.11.2023 Finans
Dofer kaç lot verir (kişi başı)? Dofer ne zaman işlem görecek, katılım endeksine uygun mu, Dofer Yapı Malzemeleri halka arz hangi bankalar, Akbank'ta var mı?
Dofer kaç lot verir (kişi başı)? Dofer ne zaman işlem görecek, katılım endeksine uygun mu, Dofer Yapı Malzemeleri halka arz hangi bankalar, Akbank'ta var mı? Dofer Yapı Malzemeleri (DOFER) halka arzının talep toplama süreci 10 Ekim Salı günü başladı. 10-11 Ekim tarihlerinde yatırımcılardan talep toplayacak olan şirketin halka arzına, iki gün boyunca devam edecek. Peki, Dofer halka arz kaç lot verir, hangi bankalarda var, nasıl alınır? İşte Dofer halka arz fiyatı, Dofer Yapı halka arz saatleri ve Dofer Yapı katılım endeksine uygun mu? Sorusunun yanıtı…
11.10.2023 Ekonomi
Hepsiburada alışveriş kredisi - Taksit avantajlarıyla bütçenizi zorlamadan alışveriş yapın
Hepsiburada alışveriş kredisi - Taksit avantajlarıyla bütçenizi zorlamadan alışveriş yapın Teknolojinin hızla ilerlemesiyle birlikte, online alışveriş alışkanlıklarımızı kökten değiştirdi! Bu dijital dönüşümün en önemli avantajlarından biri de, alışveriş yaparken bütçenizi zorlamadan istediğiniz ürünlere sahip olabilme fırsatı sunmasıdır. Hepsiburada Alışveriş Kredisi'nin taksit avantajlarıyla öne çıktığını söylemek mümkün. Hayallerinizdeki ürünlere ulaşmak artık çok daha kolay ve esnek bir hale geliyor. Hepsiburada'nın sunmuş olduğu alışveriş kredisi seçenekleri, ihtiyaçlarınızı karşılamak için ideal bir çözüm sunarken, ödemelerinizi taksitlere bölebilme imkanıyla da finansal konforunuzu gözetiyor. Ani bütçe darboğazları yaşamadan, istediğiniz ürünlere sahip olmanın keyfini sürmek artık elinizde. Hem geniş ürün yelpazesi hem de esnek ödeme seçenekleri ile Hepsiburada, online alışveriş deneyiminizi hem daha keyifli hem de daha ekonomik hale getiriyor.
4.10.2023 Advertorial
Simit Sarayı halka arz nasıl alınır? Simit Sarayı hisse kodu ve fiyatı: Simit Sarayı kaç lot verir, Simit Sarayı halka arz hangi bankalarda var, AKBANK var mı, katılım endeksine uygun mu?
Simit Sarayı halka arz nasıl alınır? Simit Sarayı hisse kodu ve fiyatı: Simit Sarayı kaç lot verir, Simit Sarayı halka arz hangi bankalarda var, AKBANK var mı, katılım endeksine uygun mu? DMR Unlu Mamulleri (Simit Sarayı) halka arzı Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı. Simit Sarayı, SPK onayı alarak halka arz talep toplama işlemlerine bugün başladı. DMR Unlu Mamuller, Sermaye Piyasası Kurulu'na yaptığı başvurunun sonucunda halka arz ediliyor. Simit Sarayı'nın halka arz katılım endeksiyle uygunluğunu merak eden birçok kişi arama motorlarına yönelerek Simit Sarayı halka arzın kaç lot vereceğini, ne zaman işlem göreceğini, hisse kodunu ve fiyatını sorguluyor. Peki, Simit Sarayı halka arz ne zaman, kaç lot verir? Simit Sarayı katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var? Simit Sarayı halka arz fiyatı ve kişi başı kaç lot verir?
22.09.2023 Ekonomi
Ebebek halka arz kaç lot verir (kişi başı), hangi bankalarda var, Akbank, Yapıkredi var mı? Ebebek halka arz ne zaman işlem görecek?
Ebebek halka arz kaç lot verir (kişi başı), hangi bankalarda var, Akbank, Yapıkredi var mı? Ebebek halka arz ne zaman işlem görecek? Ebebek halka arz oluyor. SPK tarafından Ebebek Mağazacılık A.Ş.'nin halka arz başvurusunun onaylanmasıyla halka arza ait detaylar sorgulanmaya başlandı. İşletme sermayesi yüzde 35 oranında olan Ebebek'in halka arz büyüklüğünün yaklaşık 1,8 milyar TL olması bekleniyor. Ebebek halka arzda toplam 40.000.000 TL nominal değerli payları satışa sunacak. Peki, Ebebek halka arz ne zaman olacak? Ebebek hisse kaç lot verir, Ebebek halka katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var Akbank’ta var mı? Ebebek sermayesi ne kadar?
29.08.2023 Ekonomi
Akbank çöktü mü? 22 Ağustos 2023 Akbank mobil neden açılmıyor, ne zaman düzelecek?
Akbank çöktü mü? 22 Ağustos 2023 Akbank mobil neden açılmıyor, ne zaman düzelecek? Akbank uygulaması çöktü mü, sorusunun yanıtı 22 Ağustos 2023 Salı günü yaşanan problem nedeniyle vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Akbank mobil neden açılmıyor, sorusunun yanıtı Akbank müşterileri tarafından merak konusu oldu. Peki, 22 Ağustos 2023 Salı Akbank mobil çöktü mü, neden girilmiyor?
22.08.2023 Ekonomi
Moody's'ten flaş karar! Türk bankalarının görünümünü yükseltti
Moody's'ten flaş karar! Türk bankalarının görünümünü yükseltti Moody's'ten Türkiye ile ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi. Moody's Investors Service, Türk bankacılık sistemi için görünümü negatiften durağana yükseltti.
15.08.2023 Ekonomi
Baydöner halka arz ne zaman, Baydöner kaç lot verir? BDYNR halka arz hangi bankalar Yapıkredi ve Akbank var mı? Baydöner (BDYNR) halka arz kaç lot düşer, Baydöner halka arz tarihi ne zaman?
Baydöner halka arz ne zaman, Baydöner kaç lot verir? BDYNR halka arz hangi bankalar Yapıkredi ve Akbank var mı? Baydöner (BDYNR) halka arz kaç lot düşer, Baydöner halka arz tarihi ne zaman? Sermaye Piyasası Kurulu, (SPK) Baydöner Restoranları AŞ'nin halka arzını onayladı. Yatırım yapmak isteyenler "Baydöner Restoranları halka arz ile talep toplama ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, borsada ne zaman işlem görecek?" soruları yanıt aramaya başladı. SPK, genellikle halka arz onaylarını haftanın son iş günü ilan ederken bu sefer bir sürprize imza atarak duyurusunu hafta ortasında yaptı ve Baydöner Restoranları için halka arz duyurusunu yayınladı. Peki, Baydöner kaç lot verir, Baydöner halka arz hangi bankalar, eşit mi oransal mı? Baydöner halka arz ne zaman? Baydöner halka arz katılım endeksine uygun mu? Baydöner hisse kodu ve işlem tarihi…
16.08.2023 Ekonomi
Akbank UniChallenge+ dijital öğrenci işleri eğitim kampı Boğaziçi Üniversitesi’nde tamamlandı
Akbank UniChallenge+ dijital öğrenci işleri eğitim kampı Boğaziçi Üniversitesi’nde tamamlandı İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından ilk kez 2015 yılında düzenlenen ve son 6 yıldır Akbank’ın ana sponsorluğunda gerçekleşen Akbank UniChallenge+ Dijital Öğrenci İşleri Eğitim Kampı, bu yıl 12-23 Haziran tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi’nde katılımcılarıyla tekrar fiziksel olarak buluştu.
4.07.2023 Eğitim
Akbank karne hediyesi gerçek mi, Akbank 600 TL karne hediyesi mi verecek? Akbank karne hediyesi başvurusu nasıl yapılır? Akbank 600 TL karne hediyesi başvurusu
Akbank karne hediyesi gerçek mi, Akbank 600 TL karne hediyesi mi verecek? Akbank karne hediyesi başvurusu nasıl yapılır? Akbank 600 TL karne hediyesi başvurusu Öğrenciler bugün karnelerini alıyor ve 3 aylık yaz tatiline giriyor. 16 Haziran dağıtılacak karneler için veliler karne hediyesi araştırmasına başlarken “Akbank karne hediyesi” sürecine yönelik detayları sorgulamaya başladı. Çocuğuna karne hediyesi olarak Bireysel Emeklilik Sözleşmesi ve Tamamlayıcı Sağlık Sigortası başlatan anne babalar CarrefourSA’dan 600 TL’ye varan hediye çeki kazanıyor. Peki, Akbank karne hediyesi gerçek mi, Akbank 600 TL karne hediyesi doğru mu? Akbank karne hediyesi başvurusu nasıl yapılır? Akbank 600 TL karne hediyesi başvurusu sürecine dair merak edilenler…
16.06.2023 Eğitim
Nakit avans açıldı mı, kredi kartı nakit avans ne zaman açılacak? Taksitli nakit avans limiti ne kadar, nakit avans kaldırıldı mı?
Nakit avans açıldı mı, kredi kartı nakit avans ne zaman açılacak? Taksitli nakit avans limiti ne kadar, nakit avans kaldırıldı mı? TCMB'nin kuyum kararı sonrasında Vakıfbank, Garanti, Ziraat ve Akbank gibi bankalar kredi kartı nakit avans işlemlerini durdurmuştu. Nakit avans kararına yönelik tartışmalar artınca Merkez Bankası kararı iptal etti. Kredi kartına nakit avansı kaldıran bankalar TCMB kararının ardından yeniden maaş ve vadesiz hesap üzerinden nakit avans vermeye başladı. Peki, Banka kredi kartı nakit avans kararı iptal mi edildi, nakit avans iptal mi? Nakit avans kararı kalktı mı? Kredi kartı nakit avans açıldı mı?
23.05.2023 Ekonomi
UniChallenge+ 9'uncu kez gençlerle buluşuyor
UniChallenge+ 9'uncu kez gençlerle buluşuyor İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) ve Akbank, bu yıl 9'uncu kez gerçekleşen UniChallenge+ ile üniversitelileri dijital reklam endüstrisine dair yetkinlikler kazanmaya ve kariyer fırsatları ile buluşmaya davet ediyor. Son başvuru tarihi 15 Mayıs.
17.04.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Akbank ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akbank haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.