Ek Ders Ücreti

Ek Ders Ücreti

Son dakika ek ders ücreti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ek ders ücreti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ek ders ücreti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ek Ders Ücreti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ek ders ücreti gelişmeleri de dahil olmak üzere 324 ek ders ücreti haberi bulunmuştur. Tüm ek ders ücreti haberleri aşağıda listelenmiştir.
23 Nisan'da ek ders ücreti ödenir mi? Ek ders 23 Nisan'da kesilir mi?
23 Nisan'da ek ders ücreti ödenir mi? Ek ders 23 Nisan'da kesilir mi? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda öğretmenler, resmi tatil olmasından dolayı ek ders ödemelerini araştırmaya devam ediyor. 23 Nisan Salı öğretmenlere ek ders ödenir mi? Ek ders ücreti ne kadar?
22.04.2024 Gündem
Seminerler ek ders mi, öğretmenlerin nisan ayı ek ders ücreti kesilecek mi? Ek ders ücreti hangi durumlarda kesilir?
Seminerler ek ders mi, öğretmenlerin nisan ayı ek ders ücreti kesilecek mi? Ek ders ücreti hangi durumlarda kesilir? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayram tatilinin 9 gün olacağını açıkladı. Bu dönem ayrıca öğretmenlerin seminer dönemine denk geliyor. Öğretmenler idari izinli sayıldığı için Nisan ayı seminerleri online olarak gerçekleştirilecek. Peki, öğretmenlerin nisan ayı ek ders ücreti kesilecek mi? Ek ders ücreti hangi durumlarda kesilir?
26.03.2024 Gündem
Ücretli öğretmen maaşı hesaplama 2024: Yeni ücretli öğretmen maaşı ne kadar oldu? Ek ders ücreti arttı mı? Ocak zammı netleşti!
Ücretli öğretmen maaşı hesaplama 2024: Yeni ücretli öğretmen maaşı ne kadar oldu? Ek ders ücreti arttı mı? Ocak zammı netleşti! Ocak ayı zammıyla birlikte ücretli öğretmen maaşı 2024 yılı için netleşecek. TÜİK tarafından açıklanacak Aralık ayı enflasyon rakamı ile birlikte ücretli öğretmenlerin maaşı hesaplanmaya başlanacak. Geçtiğimiz Temmuz ayında ücretli öğretmenlik ek ders ücretlerinde artış yaşanmıştı. Peki 2024 ücretli öğretmen maaşı ne kadar oldu? Yüzde kaç zam geldi? Ücretli öğretmen ek ders ücreti arttı mı? İşte merak edilen detay...
3.01.2024 Ekonomi
Öğretmenlere kötü haber! Ek ders ücretleriyle ilgili yeni karar
Öğretmenlere kötü haber! Ek ders ücretleriyle ilgili yeni karar Öğretmenlere kötü haber. Ek ders ücretleriyle ilgili flaş karar verildi. Yıllardır süre gelen öğretmenlerin ek ders ücretinin haczedilip edilemeyeceğine yönelik tartışmalara Yargıtay Hukuk Genel Kurulu son noktayı koydu. Ek ders ücretinin, ilgili yasada belirtilen 'her nevi ücret' kapsamına girdiğine dikkat çeken Yüksek Mahkeme, ek ders ücretinin haczedilebileceğine hükmetti. İşte detaylar...
19.11.2023 Memur
Ücretli öğretmenlere yüzde 25 kararı! Ek ders ücreti de artırıldı
Ücretli öğretmenlere yüzde 25 kararı! Ek ders ücreti de artırıldı Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı eğitim kurumlarında ek ders ücreti karşılığında görevlendirilen öğretmenlerin ek ders ücretlerinde yüzde 25 artış sağlandı.
11.11.2023 Ekonomi
Ek ders ücreti ne kadar? Ek ders ücretine zam gelecek mi, ek ders ücretlerine zam var mı? Öğretmen ek ders ücreti hesaplama
Ek ders ücreti ne kadar? Ek ders ücretine zam gelecek mi, ek ders ücretlerine zam var mı? Öğretmen ek ders ücreti hesaplama Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde Atatürk Kültür Merkezi'nde 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada ek ders ücretine zam yapıldığını açıklamış, 51.15 TL olan ek ders ücretinin yükseltildiğini duyurmuştu. Öğretmenler ek ders ücretine zam yapılmasını talep ederken, ek ders ücreti ne kadar 2023, 1 ek ders saati kaç TL, ek ders ücretlerine zam var mı? sorularına yanıt arıyor. İşte ek ders ücretine zam gelecek mi? sorusunun yanıtı ile ek ders ücreti hesaplama yöntemi…
4.10.2023 Memur
Ücretli öğretmenlik ek ders ücreti ne kadar oldu? Ücretli öğretmenlik ek ders hesaplama ve ücretli öğretmen ek ders saat ücreti 2023
Ücretli öğretmenlik ek ders ücreti ne kadar oldu? Ücretli öğretmenlik ek ders hesaplama ve ücretli öğretmen ek ders saat ücreti 2023 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi'nde 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni'nde konuşma yaptı. Erdoğan yaptığı açıklamada “ücretli öğretmenler ve usta öğreticiler saatlik ek ders ücretlerinde yaklaşık yüzde 25 oranında ilave bir artışa gidiyoruz." İfadeleri kullanıldı.
15.09.2023 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmenlere müjde: Ek ders ücretlerinde yüzde 25 artış
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmenlere müjde: Ek ders ücretlerinde yüzde 25 artış Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi'nde 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Ücretli öğretmenlerin saatlik ek ders ücretlerinde yüzde 25'lik bir artışa gidilecek. öylece aylık ücretlerinde 2023 yılında yüzde 91 oranında artış yapmış olacağız" dedi.
15.09.2023 Gündem
1 Mayıs'ta ek ders ödenir mi 2023, resmi tatillerde ek ders ücreti ödenecek mi? Öğretmenlerin ek ders ücreti kesilecek mi? (1 Mayıs 2023 MEB ek ders açıklaması)
1 Mayıs'ta ek ders ödenir mi 2023, resmi tatillerde ek ders ücreti ödenecek mi? Öğretmenlerin ek ders ücreti kesilecek mi? (1 Mayıs 2023 MEB ek ders açıklaması) 1 Mayıs'ta Destekleme Yetiştirme Kursu (DYK) ek ders ödemesi olup olmayacağı sorgulanıyor. Resmi tatillerde hizmete devam eden ya da eğitime ara vermek zorunda kalan öğretmenler DYK ek ders araştırmasına 1 Mayıs’a az bir süre kala araştırılıyor. Peki, 1 Mayıs'ta DYK ek ders ödemesi yapılacak mı?
29.04.2023 Çalışan Hakları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hürjet açıklaması: Türkiye Yüzyılı'na armağan olsun
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hürjet açıklaması: Türkiye Yüzyılı'na armağan olsun Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) tarafından yerli ve milli imkanlarla geliştirilen Türkiye’nin ilk jet motorlu eğitim ve hafif taarruz uçağı Hürjet, ilk uçuşunu gerçekleştirdi. Konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya üzerinden paylaşımda bulundu.
25.04.2023 Gündem
Engelli öğretmen maaşı ne kadar 2023? Yeni atanan engelli öğretmen ne kadar maaş alınır?
Engelli öğretmen maaşı ne kadar 2023? Yeni atanan engelli öğretmen ne kadar maaş alınır? Milli Eğitim Bakanlığı, 25 Nisan'da 3 bin 500 engelli öğretmen ataması yapılacağını bildirdi.  Millî Eğitim Bakanlığınca, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) kapsamında 3 bin 500 engelli öğretmen ataması yapılacak. Milli Eğitim Bakanlığı, 25 Nisan'da 3 bin 500 engelli öğretmen ataması yapılacağını, 2020 ve 2022 EKPSS'den 50 ve üzeri puan alanların 3-7 Nisan'da başvurabileceğini bildirdi. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "2020 veya 2022 yıllarında yapılan EKPSS sınavından 50 ve üzeri puan alan adaylar başvuru yapabilecek. Her iki yıla ait EKPSS puanı olan adayların yüksek olan EKPSS puanı ile başvuruları alınacak." bilgisini paylaştı. Söz konusu duyurusunun ardından engelli öğretmen maaşları için yapılan aramalar arttı.
31.03.2023 Memur
Şubat ayı ek ders bordrosu! Şubat ayı ek ders ücreti ne zaman yatacak, Şubat ek dersi ne kadar?
Şubat ayı ek ders bordrosu! Şubat ayı ek ders ücreti ne zaman yatacak, Şubat ek dersi ne kadar?   Şubat ek ders ne zaman yatar 2023, şubat ayı ek dersi ne kadar? Öğretmenlerin şubat ayı ek ders bordrosu belli oldu. 
25.02.2023 Memur
Deprem bölgesi için 'ek ders' kararı
Deprem bölgesi için 'ek ders' kararı Depremler nedeniyle ek ders görevini yerine getiremeyenler, görevlerini yapmış sayılacak ve ek ders ücreti alabilecek.
24.02.2023 Eğitim
Eğitime ara verilen günler için ücret alacaklar: Bakan Özer duyurdu
Eğitime ara verilen günler için ücret alacaklar: Bakan Özer duyurdu Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, usta öğretici ve ek ders ücreti karşılığında çalışanların, depremler nedeniyle eğitim ve öğretime ara verilen günlerde görevlerini yapmış sayılarak ek ders ücretinden yararlandırılacağını açıkladı.
15.02.2023 Eğitim
Öğretmenlere ek ders ödenecek mi? Deprem nedeniyle ücretli öğretmenlere ek ders ücreti yatacak mı, ara tatilde ek ders kesilir mi, yatar mı?
Öğretmenlere ek ders ödenecek mi? Deprem nedeniyle ücretli öğretmenlere ek ders ücreti yatacak mı, ara tatilde ek ders kesilir mi, yatar mı? Maraş merkezli deprem başta Kahramanmaraş ve Hatay başta olmak üzere 10 ili etkiledi. Depremde arama kurtarma çalışmaları devam ederken eğitim hayatına da ara verildi. Ücretli öğretmenler ise kendilerine ek ders ücreti verilip verilmeyeceğini merak ediyor. MEB (Milli Eğitim Bakanlığı) konuya ilişkin açıklama yaptı. Peki ücretli öğretmenlere ek ders ücreti ödenecek mi? Ücretli öğretmenlere ek ders ücreti ne kadar ödenecek?
15.02.2023 Memur
Deprem bölgesinde ek ders ücreti ödenecek mi?
Deprem bölgesinde ek ders ücreti ödenecek mi? Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki deprem tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Binlerce insanın yaşamını yitirdiği bölgede arama kurtarma çalışmaları da hızla devam ediyor. MEB, aldığı son kararla okulları 20 şubat tarihine kadar erteledi. Peki depremde ek ders ücreti ödenecek mi? İşte detaylar...
10.02.2023 Gündem
2023 ek ders ücreti ne kadar oldu? Öğretmenlerin 2023 Ocak-Haziran dönemi brüt, net ve vergi dilimine göre ek ders ücreti!
2023 ek ders ücreti ne kadar oldu? Öğretmenlerin 2023 Ocak-Haziran dönemi brüt, net ve vergi dilimine göre ek ders ücreti! Cumhurbaşkanı Erdoğan memur ve emekli maaşlarına 2023 yılı için yüzde 25 oranında zam yapıldığını duyurdu. Peki, Ek ders ücreti 2023 ne kadar oldu? Öğretmenlerin ek ders ücreti ne oldu?
5.01.2023 Memur
29 Ekim DKY ödenir mi? 28-29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda DYK ek ders ödenir mi 2022?
29 Ekim DKY ödenir mi? 28-29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda DYK ek ders ödenir mi 2022? 29 Ekim'de Destekleme Yetiştirme Kursu (DYK) ek ders ödemesi olup olmayacağı araştırılmaya başlandı. Peki, 29 Ekim DKY ödenir mi? 28-29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda DYK ek ders ödenir mi 2022?
26.10.2022 Çalışma Hayatı
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ücretli ders görevi verilenlerin ek ders süresi değişti! Karar Resmi Gazete’de yayımlandı!
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ücretli ders görevi verilenlerin ek ders süresi değişti! Karar Resmi Gazete’de yayımlandı! Ek ders süresi ve ücreti ile ilgili karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Ek Ders Saatlerine İlişkin Esaslar Hakkında Karara göre, Eğitsel, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerde ücretli ders görevi verilenlerin ek ders süresi ve alacakları ücretler değişti.
20.10.2022 Eğitim
Usta öğretici maaşı ne kadar oldu? Kuran kursu öğreticilerinin ücreti ne kadar oldu? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!
Usta öğretici maaşı ne kadar oldu? Kuran kursu öğreticilerinin ücreti ne kadar oldu? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kameralar karşısına geçerek Kabine’den çıkan kararları açıkladı. Kabine toplantısının gündeminde dünya gündemi, dış politika, anlaşmalar ve ekonomik gelişmeler vardı. Toplantının ardından konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kurdaki dalgalanlamaların insanların hayat standartların etkilediğini yıl sonunda sabit gelirlilerle ilgili düzenlemeler yapacaklarını söyledi. Erdoğan, KYK borçluları öğretmenlerin ek ücretleri, usta öğreticiler ve Kuran kursu öğreticilerinin maaşları ile ilgili de önemli açıklamalarda bulundu. Peki, Usta öğreticilerin maaşı ne kadar oldu? Kuran kursu öğreticilerinin ücreti ne kadar oldu? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları…
18.07.2022 Çalışan Hakları
Ek ders ücretleri ne zaman yatacak, 2022 ocak ek ders ücreti yattı mı? Ek ders ücreti ne kadar 2022?
Ek ders ücretleri ne zaman yatacak, 2022 ocak ek ders ücreti yattı mı? Ek ders ücreti ne kadar 2022? Ek ders ücretleri ne zaman yatacak? Öğretmenler zorunlu oldukları 15 saat dersin dışında, girdikleri her ders saati için ek ders ücreti alıyor. Ek ders ücreti için sabırsız bekleyiş devam ediyor. Peki, ek ders ücreti ne kadar?
MEB, 81 ile resmi yazıyla duyurdu! Arttı 64 saat...
MEB, 81 ile resmi yazıyla duyurdu! Arttı 64 saat... MEB'den son dakika açıklaması! 81 ile yazı gönderildi ve resmen duyuruldu. Değişiklik yapıldı, artık 64 saat olarak uygulanacak. Yeni yıldan itibaren yürürlüğe girdi ve 31 aralık 2023 tarihine kadar uygulanacak. 13 başlıkta resmi yazı 81 il milli eğitim müdürlüğüne gönderildi. 6. dönem toplu sözleşme ile ilgili detaylı açıklama geldi. Milli Eğitim Bakanlığı personelini ilgilendiren düzenlemelerle ilgili resmi yazı yayımlandı. Yazıda öğretmenlerin ek ders ücretleri, ek ders saatleri, fazla çalışma ücretleri, resmi tatiller, yöneticilere, müdür ve müdür yardımcılarına ödenen ek ders ücretleri ile ilgili açıklamalar yer alıyor. İşte Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan son dakika açıklaması...
28.01.2022 Eğitim
Asgari ücretle ile ilgili flaş gelişme! Vergi istisnası başladı, maaşlar değişti! AGİ, teşvik, indirim ve...
Asgari ücretle ile ilgili flaş gelişme! Vergi istisnası başladı, maaşlar değişti! AGİ, teşvik, indirim ve... Asgari ücret ile ilgili son dakika gelişmesi! Vergi istisnası başladı. Maaşlar değişti. Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiriyor. Asgari ücretin gelir ve damga vergisi dışında tutulması sonrası tüm detaylar belli oldu. Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığının Gelir Vergisi Genel Tebliği Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Asgari ücretin vergi dışı bırakılmasına ilişkin esaslar belirlenirken, yapılan düzenleme ile 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren yapılan ücret ödemelerinde asgari geçim indirimi uygulanmayacağı bildirildi. Öte yandan asgari ücretin üzerinde ücret alanların ise asgari ücrete isabet eden ücretlerinden gelir ve damga vergisi alınmayacak.İşte detaylar...
27.01.2022 Çalışan Hakları
Asgari ücretli, memur, işçi... Milyonları ilgilendiriyor! Resmen bugün açıklandı, AGİ, teşvik, indirim ve...
Asgari ücretli, memur, işçi... Milyonları ilgilendiriyor! Resmen bugün açıklandı, AGİ, teşvik, indirim ve... Asgari ücret ile ilgili son dakika gelişmesi! Resmi Gazete’de yayımlandı, istisnalar tek tek açıklandı. Asgari ücretin gelir ve damga vergisi dışında tutulması sonrası tüm detaylar belli oldu. Tebliğde 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren yapılan ücret ödemelerinde asgari geçim indirimi uygulanmayacağı bilgisi yer alırken, teşvik uygulamalarında öncelikle istisna uygulanacağı ile yönetim ve denetim kurulu üyelerine ödenen huzur hakkı, bilirkişilere, resmi arabuluculara, eksperlere, spor hakemlerine, sporculara yapılan ödemeler de istisnadan yararlanacağı ifade edildi.
27.01.2022 Ekonomi
Ek ders ücreti ne kadar 2022? Gündüz, gece ek ders ücreti, özel eğitim, takviye kursu ek ders ücreti ile sözleşmeli öğretmen ek ders ücreti belli oldu!
Ek ders ücreti ne kadar 2022? Gündüz, gece ek ders ücreti, özel eğitim, takviye kursu ek ders ücreti ile sözleşmeli öğretmen ek ders ücreti belli oldu! Ek ders ücreti ne kadar? 2022 Ocak ayı itibariyle öğretmenlerin alacağı ek ders ücretleri netleşti. Memur maaşlarına yapılan zamla birlikte, öğretmen maaşları da arttı. Enflasyon farkı ile birlikte memurlar bu yıl yüzde 30,5 oranında zam yapıldı. Ek ders ücretleri ise zammın ardından merak ediliyordu. Peki, 2022 ocak ayı öğretmen ek ders ücreti ne kadar? Öğretmen ek ders ücreti ne zaman yatar?
25.01.2022 Memur

Benzer Haber Etiketleri

Ek Ders Ücreti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ek ders ücreti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.