Ejderha

Ejderha

Son dakika ejderha haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ejderha ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ejderha haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ejderha

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ejderha gelişmeleri de dahil olmak üzere 202 ejderha haberi bulunmuştur. Tüm ejderha haberleri aşağıda listelenmiştir.
ASELSAN'dan elektronik harp sistemi! Elektromanyetik sinyallerle uzaktan durdurabilecek
ASELSAN'dan elektronik harp sistemi! Elektromanyetik sinyallerle uzaktan durdurabilecek Askerî Elektronik Sanayi (ASELSAN), tarafından üretilen, Kara Kuvvetleri Komutanlığı ve güvenlik güçleri için geliştirilen EJDERHA, elektronik devre içeren her türlü sivil ve askeri aracı elektromanyetik sinyallerle uzaktan durdurabileceği açıklandı.
23.04.2024 Gündem
Adana'nın mitolojik hikayeleri birçok yaşatılmaya devam ediyor
Adana'nın mitolojik hikayeleri birçok yaşatılmaya devam ediyor Adana, sahip olduğu coğrafi konum ve kültürel yapısıyla birçok halka ev sahipliği yapan bir şehir olarak karşımıza çıkıyor. Oldukça zengin bir kültürel altyapıya sahip olan Adana'da birçok efsane ve mitolojik hikaye geçmişten günümüze aktarılmaya devam ediliyor.
24.03.2024 Adana
İngiltere’nin son teknoloji lazer silahı: Ejderha Ateşi
İngiltere’nin son teknoloji lazer silahı: Ejderha Ateşi İngiltere Savunma Bakanlığı, ilk yüksek enerjili lazer silahının yapılan denemelerde hava hedefini vurduğunu duyurdu. Lazer yönlendirmeli enerji silahı (LDEW) sisteminin adının Ejderha Ateşi olduğunu ifade edildi.
19.01.2024 Dünya
İngiltere’nin son teknoloji lazer silahı
İngiltere’nin son teknoloji lazer silahı İngiltere Savunma Bakanlığı, ilk yüksek enerjili lazer silahının yapılan denemelerde hava hedefini vurduğunu duyurdu. Lazer yönlendirmeli enerji silahı (LDEW) sisteminin adının Ejderha Ateşi olduğunu ifade edildi.
19.01.2024 Gündem
Karı kocanın parçalanmış cesetleri çöp poşetinde toprağa gömülmüştü! Kesik baş cinayetinde karar çıktı
Karı kocanın parçalanmış cesetleri çöp poşetinde toprağa gömülmüştü! Kesik baş cinayetinde karar çıktı İranlı karı kocanın parçalanmış cesetlerinin çöp poşetine konularak toprağa gömülmesine ilişkin açılan davanın duruşmasında, İran uyruklu tutuklu sanık hakkında mahkeme heyeti kararını verdi. Heyet, sanığın her bir maktul için "kasten öldürme" suçundan 25 yıl hapisle cezalandırılmasına hükmetti.
30.11.2023 Gündem
Tarihe yön veren tutulmalar: Savaşlar, kehanetler ve entrikalar...
Tarihe yön veren tutulmalar: Savaşlar, kehanetler ve entrikalar... Bugünlerde hem Güneş hem de Ay tutulmaları gündemde! Tarihe yön veren tutulmalara yakından bakalım
17.10.2023 Bilim ve Teknoloji
Ruslar 'tuş'a bastı, Sarmat'a gizli görev verildi! '10 şehri birden yok edebilir'
Ruslar 'tuş'a bastı, Sarmat'a gizli görev verildi! '10 şehri birden yok edebilir' İlk kez geçtiğimiz Şubat Biden'ın Kiev ziyareti sırasında ateşlenen ancak başarısız olan, sesten 12 kat hızlı giden 'Sarmat' füzesine gizli bir görev verildiği ortaya çıktı.
3.09.2023 Dünya
Melek Mosso sevgilisiyle tatilde! Dövmelerine yorum yağdı
Melek Mosso sevgilisiyle tatilde! Dövmelerine yorum yağdı Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Melek Mosso, ekim ayında evleneceği sevgilisi Serkan Sağdıç ile tatil pozlarını paylaştı. Melek Mosso'nun kendisi gibi dövmeli sevgilisiyle tatil pozları çok konuşuldu. Mosso bir açıklamasında ”Annesi kapalı, kızı çıplak dediler ama annem benimle gurur duyuyor” demişti.
20.07.2023 Magazin
Gigi Hadid bikinili pozlarını paylaştı, yorum yağdı!  "Aklını mı kaçırdın?"
Gigi Hadid bikinili pozlarını paylaştı, yorum yağdı! "Aklını mı kaçırdın?" Ünlü model Gigi Hadid, Instagram'da paylaştığı bikinili fotoğraflarıyla beğeni topladı. Ancak fotoğraflardaki bir detay modelin hayranlarını şoke etti. Fotoğraflarda Hadid'in ejderha dövmesi dikkat çekince pozlara yorum yağdı.
16.07.2023 Magazin
Falda Ejderha Görmek Ne Demek? Kahve Falında Ejderha Nasıl Yorumlanır?
Falda Ejderha Görmek Ne Demek? Kahve Falında Ejderha Nasıl Yorumlanır? Fallar hayatımızın en önemli unsurları arasına gelmiştir. Bu nedenle fallarda çıkan sembollerin anlamları da çok sık araştırılmaktadır. Fallarda çıkan sembollerden birisi de ejderhadır. Ejderha simgesi falda düşmana işaret etmektedir. Fal sahibinin bir düşmanı olduğuna işaret etmektedir.
6.06.2023 Gündem
Bakan Akar: Hudutlardan kaçak geçişe müsaade etmeyiz
Bakan Akar: Hudutlardan kaçak geçişe müsaade etmeyiz Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Şu anda hudut birliğinde yani kışla içindeyiz. Burada Mehmetçik ile beraberiz. Buralar siyasi değerlendirmelerin yapılacağı yerler değil. Siyasi konular, başka yerlerde yeri ve zamanı geldiğinde konuşulur” dedi. Deprem sonrası 60 bin Suriyeli 'nin gönüllü olarak ülkesine döndüğünü açıklayan Akar "Hudutlardan herhangi bir kaçak geçişe asla müsaade etmeyiz, böyle bir şey söz konusu olamaz" ifadesini kullandı.
27.03.2023 Gündem
Kükrüyor, alev çıkarıyor! Herkes telefona sarıldı: Daha önce böyle bir şey görmemiştim
Kükrüyor, alev çıkarıyor! Herkes telefona sarıldı: Daha önce böyle bir şey görmemiştim Sivas’ta demir doğrama ustası İbrahim Doğan yaptığı ejderhayla ağızları açık bırakıyor. Hareket eden, kükreyen, ağzından alev püskürtüp burnundan duman çıkartan ejderhayla karşılaşanlar onu görüntüleyebilmek için cep telefonlarına sarılıyor. Yapımı yaklaşık 4 ay süren ve gerçekmiş gibi duran ejderha yoğun ilgi de görüyor. Dijital olarak kontrol edilebildiği için maddi imkansızlıklar içerisinde yaptığı ejderhanın ismini ‘Cyber Dragon’ koyan Doğan şimdi atölyesini geliştirmek için destek bekliyor.
16.01.2023 Yaşam
Köydeki herkes delirdi! Akıl hastanesi bile fayda etmedi, sebebi dünyayı şaşkına çevirdi
Köydeki herkes delirdi! Akıl hastanesi bile fayda etmedi, sebebi dünyayı şaşkına çevirdi Fransa'daki bir köy, sabah olduğunda adeta tımarhaneye döndü. Herkes garip davranıyordu. 11 yaşındaki çocuk büyükannesini boğmaya çalışırken, biri kendisinin öldüğünü, diğeri de ejderhalar gördüğünü söylüyordu. Çığlıklarla kendini camdan atan bile vardı. Yüzlerce kişinin aklının kaybetmesine, 7 kişinin de ölümüne sebep olan şey ise herkesi şaşkına çevirdi...
1.12.2022 Dünya
Asya Hun Devleti Özellikleri Nelerdir? Asya Hun Devleti Ne Zaman Kurulmuş, Nasıl Yıkılmıştır?
Asya Hun Devleti Özellikleri Nelerdir? Asya Hun Devleti Ne Zaman Kurulmuş, Nasıl Yıkılmıştır? Tarihte varlık göstermiş olan devletler içerisinde Asya Hun Devleti'nin ismi de sıkça geçmektedir. Özellikle hakim olduğu topraklarda büyük bir devlet olarak hüküm sürmüştür. Aslında ömrü çok uzun olmamıştır. Ancak tarihe büyük oranda damga vurmayı başardığı görülmüştür.
7.11.2022 Eğitim
Hadise'nin tartışmalı yüzüğü fenomen kayınvalide Beyhan Öksüz’ün rüyasına girdi!
Hadise'nin tartışmalı yüzüğü fenomen kayınvalide Beyhan Öksüz’ün rüyasına girdi!   Kanal D ekranlarında hafta içi her gün izleyicisiyle buluşan efsane yarışma programı Gelinim Mutfakta’ya fenomen kaynana Beyhan Öksüz’ün “Hadiseli rüyası” damga vurdu.  
12.10.2022 Televizyon
Haluk Bilginer ve Yasemin Allen Hollywood'a açılıyor!
Haluk Bilginer ve Yasemin Allen Hollywood'a açılıyor! Dijital platform Paramount+, Haluk Bilginer ve Yasemin Allen'in başrollerini paylaşacağı 'The Turkish Detective' projesini duyurdu. Günümüz İstanbul'unda geçecek dizinin çekimleri bu ay başlıyor.
14.04.2022 Magazin
Kiev teyakkuza geçti! Füzelerle bekliyorlar
Kiev teyakkuza geçti! Füzelerle bekliyorlar Rusya, Ukrayna’nın başkenti Kiev’i adeta kıskaca almaya başladı. Rus askerleri çevredeki kasabalara saldırırken, şehir merkezinde de direniş için tam anlamıyla teyakkuz var. Ankara’ya ulaşan istihbarat bilgilerine göre, Kiev merkezi açılan siperlerle köstebek yuvasına dönmüş durumda. Neredeyse her askerin ve gönüllünün omzunda bir taşınabilir füze sistemi görülüyor...
13.03.2022 Dünya
E harfi ile hayvan isimleri - E ile başlayan hayvanlar...
E harfi ile hayvan isimleri - E ile başlayan hayvanlar... E harfli hayvan adlarını tanımlamada karada yaşayanlar, denizde yaşayanlar ve kanatlılar olmak üzere gruplandırmak gerekmektedir.
18.02.2022 Gündem
D harfi ile hayvan isimleri - D ile başlayan hayvanlar...
D harfi ile hayvan isimleri - D ile başlayan hayvanlar... Hayvan adları özellikle oyunlarda ve bulmacalarda insanların karşılarına sık sık çıkmaktadır.
18.02.2022 Gündem
Kumsalda görüp eline aldı! TikTok'ta paylaştı, yorum yağdı! 'Bittin sen onlar zehirli'
Kumsalda görüp eline aldı! TikTok'ta paylaştı, yorum yağdı! 'Bittin sen onlar zehirli' Zehirli "mavi ejderha" TikTok'ta viral oldu, sosyal medya kullanıcıları şaşkınlık ve endişeyle izledi. TikTok'ta dokunduğu canlıyı paylayan kişiye yorum yağdı, çünkü elinde tuttuğu canlı zehirliydi. Yorum yazan kişilerden biri, "Kardeşim, bu bir mavi ejderha deniz salyangozu. Gerçekten zehirliler ve mavi şişe denizanası yiyorlar" ifadesini kullandı.
11.12.2021 Dünya
Yoga dersinde ‘ejderha pozu’ faciası! Aniden bastırınca...
Yoga dersinde ‘ejderha pozu’ faciası! Aniden bastırınca... Son yıllarda gerek beden gerekse ruh sağlığı üzerindeki olumlu etkileri nedeniyle ilgi gören yogayla ilgili ilginç bir olay yaşandı. Çin'de bir Yoga dersinde yaşananlar önce ülke sonra da dünya basınına taşındı.
2.10.2021 Dünya
Stefan Pohlit: Bu kitap tüm adalıların romanı
Stefan Pohlit: Bu kitap tüm adalıların romanı Türk kültürüne olan ilgisiyle bilinen Stefan Pohlit müzisyenliğinin verdiği ilhamı bu kez edebiyata taşıdı. Alman batı müziği bestecisi, kültürlerarası müzik uzmanı ve şimdi de kitap yazarı olan Stefan Pohlit yeni kitabı Münzevi Adası ile ilgili merak edilenleri yanıtladı.
8.09.2021 Kültür Sanat
'Antik kafatası yeni bir insan soyuna ait olabilir'
'Antik kafatası yeni bir insan soyuna ait olabilir' Çinli bilim insanları, 146 bin yıl önce yaşamış büyük bir kafatası fosili üzerinde analiz çalışması yaptı. ‘Ejderha Adam’ ismi verilen kafatasının, yeni bir insan soyuna ait olabileceği ileri sürüldü.
26.06.2021 Bilim ve Teknoloji
Hacı Bektaş-ı Veli'nin portesi Hollanda'da satıldı: Alıcı Türkiye'den çıktı
Hacı Bektaş-ı Veli'nin portesi Hollanda'da satıldı: Alıcı Türkiye'den çıktı Türk ve Arap Dünyası Araştırma Merkezi (SOTA) Başkanı Mehmet Tütüncü’ye ait Hacı Bektaş-ı Veli ve Sarı Saltuk’un resmedildiği 371 yıllık portre, Hollanda’da satıldı. Tütüncü, Demirören Haber Ajansı’na (DHA) yaptığı açıklamada, portrenin Türkiye’den satın alındığını belirtti.
8.06.2021 Dünya
TCL hangi ülkenin markası? TCL telefon fiyatları ne kadar?
TCL hangi ülkenin markası? TCL telefon fiyatları ne kadar? Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Arçelik ile güçlerini birleştiren teknoloji devi TCL'nin Tekirdağ'da akıllı telefon üretimine başladığını açıkladı. Pek çok kişi de bu haberin ardından TCL hangi ülkenin? TCL telefon fiyatları ne kadar? TCL akıllı telefon özellikleri neler? sorularını araştırıyor. İşte TCL ile ilgili merak edilenler...
30.05.2021 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Ejderha ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ejderha haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.