Eğitim Merkezi

Eğitim Merkezi

Son dakika eğitim merkezi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eğitim merkezi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eğitim merkezi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eğitim Merkezi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eğitim merkezi gelişmeleri de dahil olmak üzere 13.306 eğitim merkezi haberi bulunmuştur. Tüm eğitim merkezi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çocuk Bayramı kapsamında model uçaklar havalandı!
Çocuk Bayramı kapsamında model uçaklar havalandı! Antalya'da İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Hava Kurumu (THK) Antalya Şubesi koordinesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında etkinlik düzenlendi. Model uçaklar çocuklar için havalandı. Çocuklar, birbirinden farklı model uçakların uçuşunu ilgiyle izledi.
22.04.2024 Gündem
YÖK Başkanı Özvar'dan dikkat çeken  uluslararası öğrenci açıklaması!
YÖK Başkanı Özvar'dan dikkat çeken uluslararası öğrenci açıklaması! Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, "Bugün, ülkemizdeki üniversitelerde 198 farklı ülkeden 350 bine yakın uluslararası öğrenci öğrenim görmektedir. Bu yönüyle ülkemiz dünyada en fazla öğrenciye sahip ilk 10 ülke arasına girmiş ve yükseköğretimde küresel bir eğitim merkezi haline gelmiştir. Hedefimiz uluslararası öğrenci sayısında, dünyada ilk 5’e girmektir" dedi.
19.04.2024 Gündem
Narkotik köpeği Hulk'un 7'nci yaş günü pasta kesilerek kutlandı
Narkotik köpeği Hulk'un 7'nci yaş günü pasta kesilerek kutlandı Adana'da narkotik dedektör köpeği Hulk'un 7'nci yaş günü pasta kesilerek kutlandı. 6 yıldır Hulk ile birlikte görev yapan polis memuru Ali Çetin (34), “Hulk ile aramızdaki bağ aynı oğul ve baba gibi. Birbirimizi sürekli görüyoruz ancak görmediğimizde onun beni özlediğini biliyorum. Çünkü ben onu çok özlüyorum. Birlikte güzel işler çıkartıyoruz” dedi.
11.04.2024 Adana
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Kızı şikayetçi oldu Halk Eğitim Merkezi müdürü taciz iddiasıyla açığa alındı
Kızı şikayetçi oldu Halk Eğitim Merkezi müdürü taciz iddiasıyla açığa alındı Mardin’de Halk Eğitim Merkezi Müdürü M.E.D. (62), usta öğretici olarak görev yapan bedensel engelli kadın E.S.’yi (33) taciz ettiği iddiasıyla açığa alınıp, soruşturma başlatıldı.
18.03.2024 Gündem
Deprem bölgesinde istihdama destek
Deprem bölgesinde istihdama destek 6 Şubat depremlerinin ardından Turkcell tarafından başlatılan ‘Gönül Bağı Projeleri’ kapsamında Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde Global Bilgi Çağrı ve Mesleki Eğitim Merkezi hizmete açıldı. Bugüne kadar depremden etkilenen 855 kişiyi istihdam eden şirket, proje kapsamında 7 bin kişiye de eğitim verdiğini açıkladı.
16.03.2024 Ekonomi
MEB ortaöğretim kurumları yönetmeliği yayımlandı mı? Ortaöğretim kurumları yönetmeliği değişiklik olacak mı?
MEB ortaöğretim kurumları yönetmeliği yayımlandı mı? Ortaöğretim kurumları yönetmeliği değişiklik olacak mı? Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki yaklaşık 20 milyon öğrenci ve 1,2 milyona yakın öğretmen için 2023-2024 eğitim öğretim yılı devam ederken Ortaöğretim Kurumları yönetmeliğinin yayınlanıp yayınlanmadığı merak ediliyor. MEB yönetici atama yönetmeliğinin yayımlanmasının ardından ortaöğretim kurumları yönetmeliği için araştırmalar hızlandı.
2.03.2024 Çalışma Hayatı
Adanalı sporcu Türkiye Şampiyonu oldu
Adanalı sporcu Türkiye Şampiyonu oldu 17-18 Şubat tarihlerinde Bursa'da düzenlenen Salon Atletizm Çoklu Branşlar Türkiye Kupasında Adanalı sporcu Asmin Bülgen Türkiye Şampiyonu oldu.
18.02.2024 Adana
AK Parti ABB Başkan Adayı Turgut Altınok'tan CNN TÜRK'te açıkladı! Ankaralılara metro projesi müjdesi
AK Parti ABB Başkan Adayı Turgut Altınok'tan CNN TÜRK'te açıkladı! Ankaralılara metro projesi müjdesi AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, CNN TÜRK'te seçim çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ankara'ya metro müjdesi veren Altınok, "Metro hattı projemiz 2024 yılı yatırım programına alındı. En kısa sürece gece gündüz demeden çalışılacak. Ankara'yı metro ağları ile öreceğiz" dedi.
17.02.2024 Gündem
İstanbul Valiliği megakentteki okulların deprem raporunu açıklandı! 1428'i riskli, 148'i boşaltıldı
İstanbul Valiliği megakentteki okulların deprem raporunu açıklandı! 1428'i riskli, 148'i boşaltıldı İstanbul Valiliği ve İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB) tarafından yürütülen çalışmaya göre İstanbul’daki okulların depreme karşı yapım ve güçlendirme çalışmalarına dair son durum raporu açıklandı. İstanbul'daki okulların 1428'i riskli bulunurken, 148 okul boşaltıldı. 481 okul yıkılıp yeniden yapılırken, 799'u ise güçlendirme yoluyla depreme dayanıklı hale getirildi.
15.02.2024 Gündem
Adana Büyükşehir'den kadınlara danışmanlık hizmeti
Adana Büyükşehir'den kadınlara danışmanlık hizmeti Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Başkanlığı ve Yeşilay Danışmanlık Merkezi iş birliği ile “Bağımlıkla Mücadelede Ailenin Rolü” ve “Rahim Ağzı Kanseri Farkındalık Ayı” seminerleri düzenlendi.
29.01.2024 Adana
Uzayda bir gün nasıl geçiyor? Bakan Kacır, Gezeravcı ile görüştü
Uzayda bir gün nasıl geçiyor? Bakan Kacır, Gezeravcı ile görüştü Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı ile Bursa'daki Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi'nde (GUHEM) video konferans aracılığıyla görüşme yaptı. Görüşme 20 dakika sürdü.
26.01.2024 Gündem
Bakan Kacır: Meclise Uzay Kanunu götürmek istiyoruz
Bakan Kacır: Meclise Uzay Kanunu götürmek istiyoruz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Meclise uzay kanunu götürmek istiyoruz” dedi.
24.01.2024 Ekonomi
EGM 10 bin polis alımı başvuru kılavuzu yayımlandı mı, polis alımı ne zaman? 10 bin polis alımı şartları neler, polis alımı başvuruları başladı mı?
EGM 10 bin polis alımı başvuru kılavuzu yayımlandı mı, polis alımı ne zaman? 10 bin polis alımı şartları neler, polis alımı başvuruları başladı mı? Emniyet Genel Müdürlüğü EGM kadrolarına 10.000 yeni polis alımı başvuruları önceki kadro ihdasları yayımlandı. 21 Kasım tarihli bugünkü resmi gazetede yayımlanan kararname ile yeni polis memuru, Moral Eğitim Merkezi Müdürü, Moral Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı, Başmüfettiş, Merkez Emniyet Müdürü kadroları açıklandı. Polis alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak, başvuru şartları nelerdir sorularına yanıt aranmaya başlandı.
21.11.2023 Personel Alımı
Pervin Chakar kimdir? Aslen nereli, kaç yaşında?
Pervin Chakar kimdir? Aslen nereli, kaç yaşında? Pervin Chakar kimdir? Sorusunun yanıtı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel tarafından ziyaret edilmesi sonrası arttı. Pervin Chakar aslen nereli, kaç yaşında?
20.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Özgür Özel yorumu: Al birini vur ötekine
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Özgür Özel yorumu: Al birini vur ötekine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ana muhalefetin dün kongresi vardı. Bay Bay Kemal, Edirne'deki terörist başı Demirtaş'a, Kavala’ya ‘bay bay’ dedi. Peki kongreyi kazanan zat, o kime selam verdi. O da aynen Demirtaş'a, Kavala'ya selam verdi. Al birini vur diğerine. Bunların birbirinden farkı var mı, yok. Bunlar terör örgütleriyle beraber omuza omuza yürüdüler. Zannettiler ki terör örgütlerini yanımıza alırsak biz bu ülkede seçim kazanırız. 12-13 seçim kaybettin. Hep onlarla beraberdin” dedi.
5.11.2023 Gündem
Emre Mert kimdir? SOLOTÜRK Pilotu Yarbay Emre Mert kaç yaşında, nereli?
Emre Mert kimdir? SOLOTÜRK Pilotu Yarbay Emre Mert kaç yaşında, nereli? SOLOTÜRK’ün efsane pilotu Yarbay Emre Mert, Cumhuriyet’in 100. Yılında son gösterisini yaparak SOLOTÜRK’teki görevini tamamladı. Emre Mert'in görüntülerine binlerce yorum ve beğeni gelirken kim olduğu da merak konusu oldu. Peki, Yarbay Emre Mert kimdir, nereli, kaç yaşında?
30.10.2023 Gündem
TÖDEB ve Marmara Üniversitesi iş birliği ile bir ilk
TÖDEB ve Marmara Üniversitesi iş birliği ile bir ilk TÖDEB (Türkiye Ödeme ve Elektronik Para Kuruluşları Birliği) Fintek Çırağı Açılış Programı, Marmara Üniversitesi Göztepe Yerleşkesi Dr. İbrahim Üzümcü Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
24.10.2023 Gündem
Polis memuru silah kazası sonucu şehit oldu! Emniyet'ten açıklama geldi
Polis memuru silah kazası sonucu şehit oldu! Emniyet'ten açıklama geldi Bitlis'te görev yapan polis memuru Ertuğrul Kırık, görev sırasında silah kazası sonucu hayatını kaybetti.
3.10.2023 Gündem
20 bin zabıt katibi alınacak! Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Birkaç gün içerisinde açıklama yapılacak
20 bin zabıt katibi alınacak! Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Birkaç gün içerisinde açıklama yapılacak Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 20 bin zabıt katip alımıyla ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
28.09.2023 Gündem
Polis Akademisi başvuru şartları 2023 neler, Polis alımı ne zaman 2023? PAEM başvuru tarihi: PAEM 500 polis alımı başvurusu nasıl yapılır?
Polis Akademisi başvuru şartları 2023 neler, Polis alımı ne zaman 2023? PAEM başvuru tarihi: PAEM 500 polis alımı başvurusu nasıl yapılır? Polis Akademisi Başkanlığı Polis Amirleri Eğitim Merkezi'ne bu yıl 500 öğrenci alınacak. Karar Resmi Gazete'de yayımlanırken, adaylarda aranan şartlar ise belli oldu. Polis Akademisi Başkanlığı Polis Amirleri Eğitim Merkezi'ne (PAEM) 400'ü erkek, 100'ü kadın olmak üzere 500 öğrenci alımına yönelik şartlar ve diğer detaylar sorgulanmaya başlandı. Peki, Polis Akademisi başvuru şartları 2023 neler, Polis alımı ne zaman 2023? PAEM başvuru tarihi: PAEM 500 polis alımı başvurusu nasıl yapılır?
16.09.2023 Personel Alımı
Emine Erdoğan Malcolm X'in kızı İlyasa Şahbaz'la görüştü
Emine Erdoğan Malcolm X'in kızı İlyasa Şahbaz'la görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Malcolm X'in kızı İlyasa Şahbaz ile görüştü.
16.09.2023 Gündem
Açık liseye geçiş kaldırıldı mı? Açık lise geçiş şartları 2024 ve tarihleri: Açık liseye kimler geçebilir, açık liseye geçiş neden kaldırıldı?
Açık liseye geçiş kaldırıldı mı? Açık lise geçiş şartları 2024 ve tarihleri: Açık liseye kimler geçebilir, açık liseye geçiş neden kaldırıldı? Açık liseye geçişlerin zorlaşacağı geçtiğimiz haftalarda duyurulmuştu. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından alınan karar sonrası, açık lise değerlendirmesini de içinde barındıran yönetmelik Resmi Gazete'de yer aldı. Peki, Açık liseye geçiş kaldırıldı mı? Açık lise geçiş şartları 2024 ve tarihleri: Açık liseye kimler geçebilir, açık liseye geçiş neden kaldırıldı?
11.09.2023 Eğitim
Kuveyt Bayrağı Anlamı Nedir? Kuveyt Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Kuveyt Bayrağı Anlamı Nedir? Kuveyt Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Kuveyt, bağımsız Arap devletlerinden biridir. Kuveyt bayrağında yeşil, beyaz, kırmızı, siyah ve sarı renkler bulunur. 
10.09.2023 Eğitim
Musa Avsever kimdir, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever aslen nerelidir, kaç yaşında? Musa Avsever Genelkurmay Başkanı mı oldu? Orgeneral Avsever’in hayatı…
Musa Avsever kimdir, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever aslen nerelidir, kaç yaşında? Musa Avsever Genelkurmay Başkanı mı oldu? Orgeneral Avsever’in hayatı… Kara Kuvvetleri Komutanı Musa Avsever kimdir, nereli, kaç yaşında? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısı kararları için araştırmalar devam ediyor. Yaşar Güler'in Milli Savunma Bakan olmasıyla Kara Kuvvetleri Komutanı Org. Musa Avsever Genelkurmay Başkanı olarak da görevlendirilmişti. Genelkurmay başkanlığını asli olarak yapacak isim bu toplantıda belli olacak. Peki, Musa Avsever kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever hayatı…
3.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Eğitim Merkezi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eğitim merkezi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.