Edinburgh

Edinburgh

Son dakika Edinburgh haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Edinburgh ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Edinburgh haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Edinburgh

haberleri sayfasında son dakika yaşanan edinburgh gelişmeleri de dahil olmak üzere 293 edinburgh haberi bulunmuştur. Tüm edinburgh haberleri aşağıda listelenmiştir.
İngiliz araştırmacılar, Neptün ve Uranüs’ün gerçek renkleri ortaya çıkardı
İngiliz araştırmacılar, Neptün ve Uranüs’ün gerçek renkleri ortaya çıkardı Oxford Üniversitesi araştırmacıları tarafından yürütülen bir çalışma Neptün ve Uranüs’ün renklerinin gerçekten farklı olduğunu ortaya koydu.
6.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Aynı semptomlara sahipler ama ikizlerden sadece biri hasta!
Aynı semptomlara sahipler ama ikizlerden sadece biri hasta! Tek yumurta ikizleri 16 yaşındaki Sophie ve Megan, kanser belirtileri gösteriyordu. Tarama sonuçlarında ise ilginç bir gerçekle karşılaştılar.
18.04.2023 Dünya
İskoçya’da gemi yan yattı! 25 kişi yaralandı
İskoçya’da gemi yan yattı! 25 kişi yaralandı İskoçya'nın başkenti Edinburgh'da tersane havuzunda bulunan bir geminin yan yatması sonucu 25 kişi yaralandı.
22.03.2023 Dünya
Gökten solucan yağdı, herkesin aklına aynı şey geldi: Kıyamet alameti
Gökten solucan yağdı, herkesin aklına aynı şey geldi: Kıyamet alameti Çin'de henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten ötürü gökten solucan yağdı. Olay kısa sürede hem sosyal medyada hem de dünya basınında ses getirdi.
9.03.2023 Gündem
İskoçya Başbakanı istifa ediyor! 'Her şeyinizi vermek bu mesleği yapmanızın tek yolu'
İskoçya Başbakanı istifa ediyor! 'Her şeyinizi vermek bu mesleği yapmanızın tek yolu' İskoçya Başbakanı Nicola Sturgeon istifa kararı aldığını duyurdu. Derin ve uzun değerlendirmeler sonucu bu kararı verdiğini dile getiren Sturgeon, “Her şeyinizi vermek bu mesleği yapmanızın tek yolu” dedi.
15.02.2023 Dünya
Uzman isim UFO'larla ilgili gerçekleri tek tek açıkladı: Cinsel organları belli olmuyor
Uzman isim UFO'larla ilgili gerçekleri tek tek açıkladı: Cinsel organları belli olmuyor UFO'lar ile ilgili haberler dünya gündemindeki sıcaklığını korumaya devam ediyor. Uzaylılar ve UFO'lar (Tanımlanamayan Uçan Cisim) hemen hemen herkesin ilgisini çekiyor, haberlere ve filmlere konu oluyor. 45 yıldır uzaylılar üzerine çalışmalar yapan Malcolm Robinson UFO'larla ilgili gerçekleri tek tek açıkladı. İşte haberin detayları...
31.01.2023 Dünya
Prens Harry'den bomba itiraf: 25 kişiyi öldürdüm, kokain kullandım
Prens Harry'den bomba itiraf: 25 kişiyi öldürdüm, kokain kullandım Kraliyet görevlerini terk ettiğinden beri Prens Harry'nin kraliyet ailesi üyeleri hakkında yaptığı açıklamalar gündemden düşmüyor. Sussex Dükü Prens Harry'nin otobiyografisinden bazı bölümler, kitap piyasaya sürülmeden önce sızdırıldı. İşte o bomba etkisi yaratan itiraflardan bazıları...
7.01.2023 Dünya
Harry Potter’ın Hagrid’i Robbie Coltrane hayatını kaybetti
Harry Potter’ın Hagrid’i Robbie Coltrane hayatını kaybetti Dünyaca ünlü Harry Potter filmlerinde canlandırdığı Hagrid rolüyle hafızalara kazınan İngiliz aktör Robbie Coltrane 72 yaşında hayatını kaybetti.
15.10.2022 Magazin
Kraliçenin son hava yolculuğu, tüm zamanların uçuş takip rekorunu kırdı!
Kraliçenin son hava yolculuğu, tüm zamanların uçuş takip rekorunu kırdı! Flightradar24, Kraliçe 2. Elizabeth’in naaşını taşıyan uçağın Edinburgh'tan Londra'ya yaptığı uçuşun tüm zamanların 'uçuş takip rekoru' kırdığını duyurdu. Uçuş, 5 milyon kişi tarafından takip edildi.
14.09.2022 Dünya
Kraliçe II. Elizabeth için Aziz Giles Katedrali'nde tören! Yeni Kral dakikalarca bekledi
Kraliçe II. Elizabeth için Aziz Giles Katedrali'nde tören! Yeni Kral dakikalarca bekledi İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in cenazesi, dün akşam kaldığı İskoçya'nın başkenti Edinburgh'taki Holyroodhouse Sarayı'ndan Aziz Giles Katedrali'ne taşındı. Katedralde üst düzey siyasetçilerin ve kraliyet ailesi üyelerinin de katılımıyla görkemli bir tören gerçekleşti. II. Elizabeth'in çocukları, kraliçenin cenazesinin başında nöbet tuttu.
12.09.2022 Dünya
Elizabeth’in naaşı, St. Giles Katedrali’ne getirildi
Elizabeth’in naaşı, St. Giles Katedrali’ne getirildi İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in naaşı, Holyrood Sarayı’ndan St. Giles Katedrali’ne resmi törenle getirildi. Burada, Kral III. Charles ve Konsort Kraliçe Camilla'nın katılımıyla Kraliçe Elizabeth için ayin düzenlenecek.
12.09.2022 Dünya
Kraliçe II. Elizabeth'in cenazesi Holyroodhouse Sarayı'na getirildi
Kraliçe II. Elizabeth'in cenazesi Holyroodhouse Sarayı'na getirildi İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in cenazesi İskoçya'nın başkenti Edinburgh'taki Holyroodhouse Sarayı'na taşındı.
11.09.2022 Dünya
Kraliçe II. Elizabeth'in cenazesi Holyroodhouse Sarayı'nda!
Kraliçe II. Elizabeth'in cenazesi Holyroodhouse Sarayı'nda! İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in cenazesi İskoçya'nın başkenti Edinburgh'taki Holyroodhouse Sarayı'na taşındı.
11.09.2022 Dünya
Kraliçe Elizabeth’in naaşı, yola çıktı
Kraliçe Elizabeth’in naaşı, yola çıktı İskoçya’daki Balmoral Sarayı’nda hayatını kaybeden Kraliçe 2. Elizabeth’in naaşı, Edinburgh’a doğru yola çıktı.
11.09.2022 Dünya
Kraliçe II. Elizabeth'in cenaze töreninin yapılacağı tarih belli oldu
Kraliçe II. Elizabeth'in cenaze töreninin yapılacağı tarih belli oldu İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in cenaze töreninin 19 Eylül'de yapılacağı bildirildi.
10.09.2022 Dünya
Londra Köprüsü çöktü ne demek, Londra Köprüsü operasyonu nedir? Londra Köprüsü çöktü operasyonu ne anlama gelir?
Londra Köprüsü çöktü ne demek, Londra Köprüsü operasyonu nedir? Londra Köprüsü çöktü operasyonu ne anlama gelir? Londra Köprüsü çöktü nedir, Londra Köprüsü operasyonu ne demek? İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in hayatını kaybetmesi sonrasında “Londra köprüsü çöktü” tabiri merak edilmeye başlandı. İşte Londra Köprüsü çöktü operasyonu ile ilgili detaylar…
9.09.2022 Gündem
Kraliçe Elizabeth yerine kim geçecek, yeni kraliçe kim olacak, tahta kim geçecek?
Kraliçe Elizabeth yerine kim geçecek, yeni kraliçe kim olacak, tahta kim geçecek? İngiliz Milletler Topluluğu Kraliçesi II. Elizabeth'in hayatını kaybetmesi üzerine tahta geçecek isim merak konusu oldu. Peki, Kraliçe Elizabeth yerine kim geçecek, yeni kraliçe kim olacak? İngiltere'de tahta kim geçecek?
9.09.2022 Dünya
Kraliçe 2. Elizabeth kimdir? Kraliçe Elizabeth’in çocukları kim? Kraliçe Elizabeth’in biyografisi!
Kraliçe 2. Elizabeth kimdir? Kraliçe Elizabeth’in çocukları kim? Kraliçe Elizabeth’in biyografisi! Kraliçe Elizabeth hayatını kaybetti. İngiltere’de yas ilan edildi. Yapılan açıklamada, Kraliçe 2. Elizabeth’in İskoçya'daki Balmoral Kalesi'nde hayatını kaybettiği duyuruldu. Peki, Kraliçe 2. Elizabeth kimdir? Kraliçe Elizabeth’in çocukları kim? Kraliçe 2. Elizabeth’in eşi ve babası kim? Kraliçe Elizabeth’in biyografisi!
8.09.2022 Dünya
Yeni virüs yayılıyor! Gizemli zatürre vakaları arttı! Yeni ölümcül virüsün adı ne?
Yeni virüs yayılıyor! Gizemli zatürre vakaları arttı! Yeni ölümcül virüsün adı ne? Dünya art arda gelen yeni virüs vakaları ile panikte! Endişeler artıyor. Henüz Coivd 19 ve mutasyonları ile maymun çiçeği virüsünün etkileri atlatılamamışken Arjantin’den gelen yeni virüs haberi paniğe neden oldu. Arjantin’de gizemli bir zatürre hastalığı nedeniyle 3 kişinin öldüğü ve 6 kişinin enfekte olduğu açıklandı. Hastalığın kaynağının bilinmediği belirtildi. Bilim insanları yeni virüsü “kökeni bilinmeyen pnömoni” olarak tanımlıyor. Peki, Yeni virüs mü çıktı? Yeni ölümcül virüsün adı ne? Yeni virüs belirtileri ne, bulaşıcı mı? Yeni virüs ölümcül mü? İşte detaylar…
2.09.2022 Sağlık
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne?
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? 2023 Pirelli Takvimi çekimleri tamamlandı. 2023 yılı takvimi Fotoğrafçı Emma Summerton tarafından New York ve Londra’da dünyanın en tanınmış modelleriyle çekildi. Pirelli Takvimi 1964'ten beri yayınlanıyor ve çekici fotoğraflarıyla tanınıyor. Peki, 2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? İşte detaylar…
21.08.2022 Magazin
Van Gogh'un tablosunun arkasındaki gizli otoportresi, X-ray ile keşfedildi
Van Gogh'un tablosunun arkasındaki gizli otoportresi, X-ray ile keşfedildi Hollandalı ünlü ressam Vincent Van Gogh'un bir otoportresi, ressamın başka bir eserinin arkasında X-ray taraması sonucu tesadüfen bulundu.
14.07.2022 Kültür Sanat
Dünyanın etkili üniversiteleri açıklandı: Türkiye’den birçok üniversite listede yer aldı
Dünyanın etkili üniversiteleri açıklandı: Türkiye’den birçok üniversite listede yer aldı İngiltere merkezli uluslararası yükseköğretim derecelendirme kuruluşu Times Higher Education (THE) tarafından hazırlanan “THE 2022 Etki Sıralaması” verileri açıklandı. Listeye devlet ve vakıf olmak üzere, birçok Türk Üniversitesi ismini yazdırdı.
29.04.2022 Eğitim
Zelenski'nin çağrısına yanıt veren 20 bin yabancı gönüllüye Ukrayna'da büyük şok! Hepsi isyanda: Bunun için gelmedik...
Zelenski'nin çağrısına yanıt veren 20 bin yabancı gönüllüye Ukrayna'da büyük şok! Hepsi isyanda: Bunun için gelmedik... Rusya işgalinde Ukrayna için savaşmak için gönüllü olan binlerce kişi ülkede hiç beklemedikleri bir tablo ile karşılaştı. Savaşın sonuna kadar kalmak için sözleşme imzalayan gönüllüler yeterince hızlı silah veya eğitim almamaktan ve savaş alanı birimlerine atanmadan önce günlerce beklemekten şikayetçi.
21.03.2022 Dünya
Kraliçe Elizabeth veliahtını tüm dünyaya duyurdu!
Kraliçe Elizabeth veliahtını tüm dünyaya duyurdu! İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, bugün itibarıyla tahta oturuşunun 70’inci yılını doldurdu. Kraliyet Ailesi’nden yayınlanan açıklamada Elizabeth’in Prens Charles’ın eşi Camilla’nın 'kraliçe' unvanını almasını dilediği ifade edildi.
6.02.2022 Dünya
Bilim insanları uzun yaşamın sırrını duyurdu! 'Seviyesi düşürüldüğünde ömür uzuyor'
Bilim insanları uzun yaşamın sırrını duyurdu! 'Seviyesi düşürüldüğünde ömür uzuyor' İskoçya’da yapılan yeni bir araştırmada, kanda bulunan iki protein türünün kişinin yaşamı boyunca daha kötü sağlığa sahip olmasına ve daha kısa yaşamasına neden olabileceği ortaya çıktı.
29.01.2022 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Edinburgh ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki edinburgh haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.