Ece Sükan

Ece Sükan

Son dakika Ece Sükan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ece Sükan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ece Sükan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ece Sükan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ece sükan gelişmeleri de dahil olmak üzere 197 ece sükan haberi bulunmuştur. Tüm ece sükan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ece Sükan “Taş Kağıt Makas” dizisine konuk oluyor
Ece Sükan “Taş Kağıt Makas” dizisine konuk oluyor Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nun kadrosuna sürpriz bir isim katılıyor. Hikayesi kadar kadrosuyla da dikkatleri üzerine çeken dizinin yeni bölümüne ünlü isim Ece Sükan konuk oluyor.
15.04.2024 Magazin
Ünlü modacıdan Türkiye’de yeni işbirliği
Ünlü modacıdan Türkiye’de yeni işbirliği Dünyaca ünlü lüks moda markasının yaratıcısı Philipp Plein ve Saat&Saat’in yeni işbirliği kararı Soho House’ta gerçekleştirilen özel davetle kutlandı.
3.11.2023 Vitrin
Ece Sükan'ın toplantı telaşı!
Ece Sükan'ın toplantı telaşı! Oyuncu ve modacı Ece Sükan, önceki gün Bebek'teki kameralara yansıdı. Yakındaki bir kafeden kahve alan ünlü isim, toplantıdan toplantıya koştuğunu söyledi.
1.11.2023 Magazin
Aleyna Tilki'den şaşırtan pozlar: Ece Sükan kayıtsız kalamadı
Aleyna Tilki'den şaşırtan pozlar: Ece Sükan kayıtsız kalamadı Sosyal medya hesabında yayınladığı pozlar nedeniyle magazin gündeminden düşmeyen isimlerden biri haline gelen şarkıcı Aleyna Tilki, iç çamaşırıyla verdiği pozla gündem oldu.
25.08.2023 Magazin
Özge Özpirinçci, Berrak Tüzüntaç'la boy farkını tiye aldı!
Özge Özpirinçci, Berrak Tüzüntaç'la boy farkını tiye aldı! İlk bebeğini Aralık 2021'de kucağına alan Özge Özpirinçci, yakın arkadaşı Berrak Tüzünataç'la buluştu. Ayna karşısında poz veren ikilinin boy farkı gündem oldu. Özpirinçi o anları tiye alan bir paylaşım yaparken, Tüzünataç'ın boy farkına rağmen topuklu giymesi dikkat çekti.
24.05.2023 Magazin
Çağatay Ulusoy, Ece Sükan’la aşk iddialarını yanıtladı!
Çağatay Ulusoy, Ece Sükan’la aşk iddialarını yanıtladı! Çağatay Ulusoy, geçenlerde birlikte görüntülendiği Ece Sükan’la aşk yaşadığı iddiasına yanıt verdi.
30.04.2023 Magazin
Oyuncu İlkin Tüfekçi’den imalı Çağatay Ulusoy yanıtı!
Oyuncu İlkin Tüfekçi’den imalı Çağatay Ulusoy yanıtı! Duygu Sarışın'dan sessiz sedasız ayrılan Çağatay Ulusoy'un adı kendisinden 14 yaş büyük Ece Sükan ile anılıyor. Yakışıklı oyuncu, çok konuşulan bu iddialara açıklık getirirken; Çağatay Ulusoy ile aşk yaşadığı yönündeki haberlerle magazin gündemine gelen bir diğer ünlü isim İlkin Tüfekçi'den açıklama geldi.
30.04.2023 Magazin
İstanbul trafiğinde ölüme davetiye anları!  Dakikalarca bu şekilde yolculuk yaptı
İstanbul trafiğinde ölüme davetiye anları! Dakikalarca bu şekilde yolculuk yaptı İstanbul trafiğinde yaşanan ilginç görüntüler amatör kameralara yansıdı. Kimi seyir halindeki aracın açık olan kapısından ayağını dışarı çıkararak, kimi ise kafasındaki kuş ile yolculuk yaptı. Trafiğin işlek olduğu yolda ilerleyen elektrikli skuter sürücüsü de tehlikeye aldırış etmedi.
29.04.2023 Yaşam
Ece Sükan ile Çağatay Ulusoy aşk mı yaşıyor? Açıklama geldi
Ece Sükan ile Çağatay Ulusoy aşk mı yaşıyor? Açıklama geldi Meslektaşı Duygu Sarışın ile yedi yıllık ilişkisini sessiz sedasız bitiren Çağatay Ulusoy, yeni dizisi 'Terzi'nin lansmanına katıldı. Yakışıklı oyuncu, kendisinden 14 yaş büyük Ece Sükan ile geçtiğimiz günlerde Arnavutköy'de görüntülenmesi sonrası ortaya atılan aşk iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu.
29.04.2023 Magazin
Duygu Sarışın'ı kaçıran Çağatay sorusu!
Duygu Sarışın'ı kaçıran Çağatay sorusu! Bir dargın bir barışık ilişkilerini 7 yıl sürdüren Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın'ın ayrılığı herkes şaşırtmıştı. Duygu Sarışın, geçtiğimiz gün 'Oregon' filminin galasına katıldı. Eski sevgilisinin Ece Sükan ile görüntülenmesinin sorulması karşısında bakın ne yaptı...
27.04.2023 Magazin
Çağatay Ulusoy ve Ece Sükan aşkı belgelendi!
Çağatay Ulusoy ve Ece Sükan aşkı belgelendi! Son olarak Duygu Sarışın ile birlikte olan Çağatay Ulusoy kalbini kendisinden 14 yaş büyük Ece Sükan'a kaptırdı. Kısa süre önce kalp operasyonu geçiren eşi Hakan Baş'ı evde bırakan Bensu Soral ve rol arkadaşı Rıza Kocaoğlu da gece kulübünde sabaha kadar eğlenen ikiliye eşlik etti. Aynı ekiple Ece Sükan'ın Arnavutköy'deki evine giden Bensu Soral'ın panik dolu anları dikkat çekti.
25.04.2023 Magazin
Ece Sükan'dan 'Kalbiniz boş mu?' sorusuna yanıt: Dolduracak birisini bulamadık
Ece Sükan'dan 'Kalbiniz boş mu?' sorusuna yanıt: Dolduracak birisini bulamadık Yaz döneminde tatilden sık sık mayolu ve bikinili karelerini paylaşan Ece Sükan, kasım ayında kendini Ege'nin serin sularına bırakmış, Instagram'da da yayınladığı Bodrum’da deniz keyfi ile adından söz ettirmeyi başarmıştı. Önceki gün Bebek’te objektiflere yansıyan Sükan, gündem olan görüntüsü hakkında konuşurken, özel hayat sorusunu da cevapladı.
5.11.2022 Magazin
Gonca Vuslateri yeni bir aşka yelken açtı!
Gonca Vuslateri yeni bir aşka yelken açtı! Oyuncu Gonca Vuslateri, yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü oyuncunun bir aydır spor hocası Onur Gurur Özbek’le aşk yaşadığı iddia ediliyor.
5.10.2022 Magazin
Ece Sükan ehliyetsiz şoför koltuğunda!
Ece Sükan ehliyetsiz şoför koltuğunda! Kasım 2021'de Bebek'te düzenlenen partiye katılan Ece Sükan ve Yasemin Allen’in gecesi olaylı bitmişti. Allen’in arkadaşları, “Bizi çekmeyin, istemiyoruz” diyerek, kameraları itmeye çalışmıştı. Aracıyla mekandan ayrılan Sükan ise Etiler’de polis kontrolüne takılmış, alkolmetreyi üflemek istemeyince ehliyetine iki yıl el konulmuş ve para cezası kesilmişti. Ünlü oyuncu ve stilist, önceki gün direksiyon koltuğuna geçerken, kendisini uyaran basın mensuplarına tepki gösterdi.
22.07.2022 Magazin
Tuba Ünsal'dan 'Adı Aylin' açıklaması! 'İptal mi oldu?' sorusuna yanıt
Tuba Ünsal'dan 'Adı Aylin' açıklaması! 'İptal mi oldu?' sorusuna yanıt Ayşe Kulin’in çok satan romanı 'Adı Aylin'i sahneye koyan Tuba Ünsal, gerek açıklamaları gerek sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz akşam yakın arkadaşı Ece Sükan ile Bebek'te görüntülenen oyuncu, aylar önce prömiyerini yaptığı ancak devamının gelmediği oyunu hakkında konuştu.
30.04.2022 Magazin
Tuba Ünsal, fit görüntüsü ile büyüledi
Tuba Ünsal, fit görüntüsü ile büyüledi Ayşe Kulin’in çok satan romanı 'Adı Aylin'i sahneye koyan Tuba Ünsal, bir dergiye verdiği röportajında dindar bir ailenin parçası olduğunu ve namaz kılmaya başladığını açıklamıştı. Bu sözleri günlerce konuşulan oyuncu, önceki gece arkadaşı Ece Sükan ile Bebek’te görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle laflayan ünlü ismin fit görüntüsüyle tüm bakışları üzerinde topladı.
15.04.2022 Magazin
Çağatay Ulusoy'un Terzi dizisindeki partneri belli oldu!
Çağatay Ulusoy'un Terzi dizisindeki partneri belli oldu! Çağatay Ulusoy’un eski adıyla Süslü Korkuluk yeni adıyla da Terzi olan projesinin çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Cem Karcı’nın yönettiği dizide Çağatay Ulusoy “Peyami” adlı bir terziye hayat verecek.
13.04.2022 Televizyon
Ece Sükan sarhoş yakalandı! Yaptıkları...
Ece Sükan sarhoş yakalandı! Yaptıkları... Oyuncu ve eski manken Ece Sükan, önceki gün Bebek'te yapılan bir partiye katıldı. Parti çıkışı alkollü bir şekilde polis kontrolüne takılan Sükan'ın ehliyetine el konuldu.
7.10.2021 Magazin
Derin Talu hakkında çarpıcı iddia!
Derin Talu hakkında çarpıcı iddia! Defne Samyeli’nin küçük kızı Derin Talu hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Geçtiğimiz günlerde ablası Deren Talu ile birlikte bir defileye katılan 18 yaşındaki genç kızın Emre Işık ile yakınlaştığı öne sürüldü.
23.09.2021 Magazin
Maskesiz sokakta
Maskesiz sokakta Ece Sükan, hafta sonu sokağa çıkma yasağında Kuruçeşme’de objektiflere takıldı.
23.02.2021 Magazin
Ece Sükan salgına rağmen maske takmıyor!
Ece Sükan salgına rağmen maske takmıyor! Oyuncu ve stil danışmanı Ece Sükan, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına rağmen maskesiz görüntülendi.
5.12.2020 Magazin
Ayrılık haberleri gelmişti! Şimdi de...
Ayrılık haberleri gelmişti! Şimdi de... Güzel manken Ece Sükan eski sevgilisi Uğur Güven ile barıştı mı?
6.10.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ece Sükan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ece sükan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.