Tüm bakışlar üzerinde! Ortakent güzeli Ece...
.

Keyfinin yerinde olduğu gözlenen ve görüntülendiğini fark edince basın mensuplarına gülümseyen Ece Sükan, fit görüntüsüyle genç kızlara taş çıkarttı.

SEZONU ÇEŞME'DE AÇTI
Ece Sükan, yaz sezonunu geçtiğimiz ay Çeşme'de açmıştı. Bir beach'te yanındaki erkek arkadaşı ile denize giren modacı, oldukça keyifliydi. Sükan, denizden çıkmadan arkadaşından fotoğraflarını çekmesini istemişti.

Sükan'ın fotoğraflarını çeken erkek arkadaşı, ünlü modacıya denizin içinde nasıl poz verileceğini gösterirken, ortaya ilginç görüntüler çıkmıştı.

YARIM SAAT POZ VERDİ
Denizin içinde çekilen fotoğraflardan sonra kayaların üstüne çıkan Sükan, sonra da plajın kumlarına yatmıştı. Kum üzerinde yarım saate yakın hiç kıpırdamadan duran Sükan'a, kendisine yardımcı olan arkadaşı yine nasıl poz vermesi gerektiğini göstermişti.

Arkadaşı, Sükan'ın etrafını kumlarla doldurarak, fotoğraf için hazırlamıştı. Yerdeki işlem bittikten sonra bir kayanın üzerine çıkan modacının arkadaşı, bol bol fotoğraf çekmişti.

Sonrasında fotoğraflara bakarak gülen ikili, denize girmişti. Ece Sükan üzerindeki kumlardan kurtulmaya çalışırken, arkadaşı da ona yardımcı olmuştu. Ünlü modacı, daha sonra şezlonguna geçerek gözlerden kaybolmuştu.