E-Okul Sistemi

E-Okul Sistemi

Son dakika e-okul sistemi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan e-okul sistemi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını e-okul sistemi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

E-Okul Sistemi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan e-okul sistemi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.158 e-okul sistemi haberi bulunmuştur. Tüm e-okul sistemi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karneler değişti mi? Yeni karneler nasıl olacak?
Karneler değişti mi? Yeni karneler nasıl olacak? Ortaokul öğrencilerine, ders notlarının yanında sosyal etkinliklere katılım durumlarının da işleneceği yeni tasarımlı karneler dağıtılacak. Bu konuyla ilgili Milli Eğitim Bakanlığı açıklama yaparak detayları paylaştı. Peki, Yeni karneler nasıl olacak?
22.03.2024 Gündem
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı!
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı! Millî Eğitim Bakanlığı, 2 Haziran 2024'te yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.
13.03.2024 Gündem
Türkçe ortalaması 70 olmayan sınıf geçemeyecek mi, hangi sınıflarda Türkçe ortalaması 70 olmayan sınıfta kalacak? Türkçe ortalaması 70 olmayan geçemeyecek lise için mi?
Türkçe ortalaması 70 olmayan sınıf geçemeyecek mi, hangi sınıflarda Türkçe ortalaması 70 olmayan sınıfta kalacak? Türkçe ortalaması 70 olmayan geçemeyecek lise için mi? Milli Eğitim Bakanlığı resmi gazete yayınlanan değişiklikle öğrencilerin sınıf değiştirebileceğine dair madde ekledi. Peki, Türkçe ortalaması 70 olmayan geçemeyecek ortaokul mu lise için mi geçerli? Türkçe ortalaması 70 olmayan hangi sınıflar için geçerli, kaçıncı sınıf?
14.10.2023 Eğitim
MEB'den flaş karar! Teneffüs süresi değişti
MEB'den flaş karar! Teneffüs süresi değişti Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinde yapılan değişikliğe göre, öğrencilerin beslenmelerini rahat yapabilmeleri için okullarda teneffüslerden birinin en az 20 dakika olması sağlanacak. Öte yandan sınıf geçme ortalaması da değişti.
14.10.2023 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan 'hayalet sınıf' kuran özel okullara inceleme! İhbar yağdı
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan 'hayalet sınıf' kuran özel okullara inceleme! İhbar yağdı Milli Eğitim Bakanlığı(MEB) açık liseye geçiş şartlarını taşımayan ancak tam zamanlı kurslarla üniversite sınavına hazırlanmak isteyen 12'nci sınıf öğrencileri için 'hayalet sınıf' kuran özel okullara inceleme başlattı.
10.10.2023 Eğitim
MEB duyurdu! Ortak sınav ile ilgili detaylar belli oldu
MEB duyurdu! Ortak sınav ile ilgili detaylar belli oldu Milli Eğitim Bakanlığı, bu öğretim yılına mahsus olmak üzere, il ve ilçe geneli yapılacak ortak yazılı sınavlarda çoktan seçmeli sorular kullanılacağını duyurdu.
27.09.2023 Eğitim
LGS 3. tercih ne zaman 2023? LGS 2. nakil başvurusu nasıl yapılır? e okul nakil başvurusu yapma ekranı (meb.gov.tr LGS)
LGS 3. tercih ne zaman 2023? LGS 2. nakil başvurusu nasıl yapılır? e okul nakil başvurusu yapma ekranı (meb.gov.tr LGS) Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yerleştirmeye esas 1. nakil sonuçlarını açıkladı. Bakanlığın sosyal medya hesabındaki paylaşımda, LGS kapsamında yerleştirmeye esas 1. nakil sonuçlarının Milli Eğitim Bakanlığının internet sitesinden açıklandığı duyuruldu. Sonuçlara www.meb.gov.tr internet adresinden ulaşılabilecek. Peki, LGS 2. nakil başvurusu nasıl yapılır, LGS 3. tercih ne zaman 2023? LGS 2. nakil sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte e okul nakil başvurusu yapma
31.07.2023 Eğitim
LGS 1. nakil sonuçları (meb.gov.tr 2023) sorgulama ekranı | E okul nakil sonuçları nereden bakılır, nasıl öğrenilir? LGS 2. tercih sonuçları 2023
LGS 1. nakil sonuçları (meb.gov.tr 2023) sorgulama ekranı | E okul nakil sonuçları nereden bakılır, nasıl öğrenilir? LGS 2. tercih sonuçları 2023 LGS 2. tercih sonuçları açıklandı. Yerleştirmeye esas 1. nakil için tercihleri 24 - 28 Temmuz tarihleri arasında yapıldı ve 1. nakil sonuçları ilan edildi. E-Okul üzerinden de erişim sağlanabilecek. Peki, LGS 2. Tercih sonuçları nasıl sorgulanır, MEB LGS 2. Nakil tercih sonuçlarına nereden bakılır? İşte LGS 1. Nakil sonuçları sorgulama ekranı…
31.07.2023 Eğitim
E okul yetenek sınavı sonuçları sorgulama 2023 | Yetenek sınavı sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir, e okul spor lisesi yetenek sınavı sonuçları açıklandı mı?
E okul yetenek sınavı sonuçları sorgulama 2023 | Yetenek sınavı sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir, e okul spor lisesi yetenek sınavı sonuçları açıklandı mı? E-okul.meb.gov.tr yetenek sınavı sonuçları 2023 için sorgulamalar başladı. Güzel sanatlar liseleri ve spor liseleri ile mûsikî, geleneksel ve çağdaş görsel sanatlar ve spor projesi/programı uygulayan Anadolu imam hatip liselerinin 9'uncu sınıflarına öğrenci almak için yetenek sınavı başvuruları gerçekleştirildi. Şimdi ise gözler Yetenek sınavı sonuçları nasıl öğrenilir, e okul spor lisesi yetenek sınavı sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtına çevrildi. İşte E okul yetenek sınavı sonuçları 2023…
18.07.2023 Eğitim
Yetenek sınav sonuçları açıklandı mı 2023, ne zaman açıklanacak? MEB Lise E okul yetenek sınavı sorgulama
Yetenek sınav sonuçları açıklandı mı 2023, ne zaman açıklanacak? MEB Lise E okul yetenek sınavı sorgulama Yetenek sınavı başvuruları e-Okul Sistemi üzerinden bireysel olarak gerçekleştirildi. Yetenek Sınavına girdiği okulu kazanamayan adaylar boş kontenjanı bulunan diğer okullar için tekrar ek yerleştirme başvurusu yapabilecek. Peki, Yetenek sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
17.07.2023 Eğitim
Doğal afet nedeniyle okul nakli nasıl yapılır? Depremzede öğrenciler için okul nakil başvuru ekranı
Doğal afet nedeniyle okul nakli nasıl yapılır? Depremzede öğrenciler için okul nakil başvuru ekranı Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, depremzede öğrencilerin okul nakilleri hakkında açıklama yaptı. Depremden etkilenen 10 ildeki öğrenciler doğal afet nedeniyle istedikleri illerdeki okullara nakil yaptırabilecek. Peki deprem bölgesindeki ilkokul, ortaokul, lise öğrenci nakil başvuru nasıl yapılır?
9.02.2023 Eğitim
e karne neden gözükmüyor 2023? E karne açılmıyor, e karne giriş yapamıyorum, nasıl yapılır? Bu yıl e karne verilecek mi?
e karne neden gözükmüyor 2023? E karne açılmıyor, e karne giriş yapamıyorum, nasıl yapılır? Bu yıl e karne verilecek mi? Yaklaşık 19 milyon İlk ve ortaöğretim öğrencisi 20 Ocak bugün karne alacak. 2022-2023 eğitim-öğretim yılının ilk yarıyıl tatili başlarken karne heyecanı devam ediyor. İlk dönemin bitmesine saatler kaldı. Öğrenciler e karne sisteminin açılıp açılmayacağını araştırıyor. Peki, E karne açılmıyor, e karne giriş yapamıyorum, e karne neden gözükmüyor 2023? e karne girişi nasıl yapılır, e karne verilecek mi?
20.01.2023 Eğitim
Karne mesajları ile karne günü sözleri 2023! Öğrenciye, toruna, ilk karne alana resimli karne tebrik mesajları ve başarı kutlama mesajları
Karne mesajları ile karne günü sözleri 2023! Öğrenciye, toruna, ilk karne alana resimli karne tebrik mesajları ve başarı kutlama mesajları Karne tebrik mesajları, karne günü nedeniyle araştırılmaya başladı. 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılının 1. dönemi sona eriyor. Öğrenciler eğitime 15 günlük bir araya veriyor. Karne günü gelip çatınca, çocuğuna, yeğenine, torununa göndereceği karne mesajları aramaları da arttı. Karne başarısını kutlamak isteyenler için biz de karne kutlama mesajları derledik. İşte ilk karne mesajları ve uzun, kısa seçenekleriyle karne mesajları ile güzel karne sözleri…
20.01.2023 Eğitim
E okul karne görüntüleme ekranı 2023! E Okul girişiyle MEB karne notu nasıl görüntülenir, nereden sorgulanır? Dijital online karne verilecek mi?
E okul karne görüntüleme ekranı 2023! E Okul girişiyle MEB karne notu nasıl görüntülenir, nereden sorgulanır? Dijital online karne verilecek mi? E-karne görüntüleme ekranı e okul sistemi üzerinden sorgulanıyor. 20 Ocak tarihinde dağıtılacak karnelerini görüntülemek isteyenler e okul ile karnelerini görüntüleyip görüntülemeyeceklerini merak ediliyor. Pandemi döneminde e-Karne dijital olarak açılmıştı. e-Okul ile öğrencilerin sınav notları, devamsızlık bilgisi, yıl sonu ortalamaları ve aldığı başarı belgeleri görüntülenebiliyor. Karneler bugün dağıtılıyor. Peki e-Okul karne notu nasıl görüntülenir? e-Okul dijital karne ekranı açıldı mı? Karne notu nasıl görüntülenir, nereden sorgulanır? E okul karne görüntüleme ekranı…
20.01.2023 Eğitim
E okul not değiştirme nasıl yapılır? Öğretmenler e okula girilen not değiştirebilir mi? e okula yanlış girilen not nasıl düzeltilir?
E okul not değiştirme nasıl yapılır? Öğretmenler e okula girilen not değiştirebilir mi? e okula yanlış girilen not nasıl düzeltilir? E okula girilen notlar değiştirilebilir mi, e okula yanlış girilen not nasıl düzeltilir? E okul not değiştirme için yapılan aramalar, karnelerin alınmasına az bir süre kala arttı. Öğretmenler notları girerken hata yaptıklarında ne yapacaklarını merak ediliyor.
16.01.2023 Eğitim
Sözlü notları ortalamayı kaç puan etkiler 2023? Sözlü notları kaç puan etkiler, genel ortalamayı yükseltir mi?
Sözlü notları ortalamayı kaç puan etkiler 2023? Sözlü notları kaç puan etkiler, genel ortalamayı yükseltir mi? Sözlü notları ortalamayı yükseltir mi, sözlü notları genel ortalamayı kaç puan etkiler? Birinci dönem 23 Ocak’ta sona erecek. Birinci yarıyılın sona ermesine az bir süre kala öğrenciler ve veliler karne notlarını hesaplamaya başladı. Bu kapsamda da sözlü notlarının genel ortalamayı etkileyip etkilemediğini sorguluyor.
13.01.2023 Eğitim
ÖSYM 2022 KPSS-Ortaöğretim branş bazında sıralamaları açıkladı! KPSS branş bazında sıralama nasıl bakılır?
ÖSYM 2022 KPSS-Ortaöğretim branş bazında sıralamaları açıkladı! KPSS branş bazında sıralama nasıl bakılır? ÖSYM, 2022 Kamu Personel Seçme Sınavı'na (2022-KPSS Ortaöğretim) katılan adayların sınav sonuçlarına göre branş bazında sıralamalarını açıkladı. Adaylar, ÖSYM’nin internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile branş bazında sıralamalarını öğrenebilecekler. Peki, KPSS branş bazında sıralama nasıl bakılır? İşte ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi (AİS) giriş ekranı!
28.11.2022 Eğitim
KPSS ön lisans branş sıralaması! Ön lisans branş sıralaması nasıl öğrenilir, açıklandı mı?
KPSS ön lisans branş sıralaması! Ön lisans branş sıralaması nasıl öğrenilir, açıklandı mı? 2022 KPSS Ön Lisans Branş Bazında Sıralamalar belli oldu. 2022 Kamu Personel Seçme Sınavı'na (2022-KPSS Ön Lisans) katılan adayların sınav sonuçlarına göre branş bazında sıralamaları ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi’ne yansıtıldı. Adaylar, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile branş bazında sıralamalarını öğrenebileceklerdir.
12.11.2022 Eğitim
Önlisans branş sıralaması ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilir? KPSS önlisans branş sıralaması açıklandı mı?
Önlisans branş sıralaması ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilir? KPSS önlisans branş sıralaması açıklandı mı? Önlisans branş sıralaması nasıl öğrenilir, KPP önlisans branş sıralaması ne zaman açıklanacak? KPSS ön lisans sonuçları açıklandı. Sonuçların belli olmasıyla KPSS önlisans branş sıralamaları için yapılan aramalar arttı. Peki, KPSS önlisans branş sıralaması açıklandı mı?
3.11.2022 Eğitim
MEB son dakika duyurdu! Resmen değişti, binlerce öğrenci yararlanacak
MEB son dakika duyurdu! Resmen değişti, binlerce öğrenci yararlanacak Milli Eğitim Bakanlığı öğrenciler için harekete geçti. Yeni karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Özel Eğitim Hizmetleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile evde eğitim görmesi gereken öğrencilerin işlemleri kolaylaştırılacak
25.10.2022 Eğitim
İlkokul 1. sınıf kayıtları ne zaman bitiyor, 1. Sınıf kayıtları nasıl yapılıyor? 2022-2023 ilkokul kayıt tarihleri!
İlkokul 1. sınıf kayıtları ne zaman bitiyor, 1. Sınıf kayıtları nasıl yapılıyor? 2022-2023 ilkokul kayıt tarihleri! 2022-2023 eğitim öğretim yılına az kaldı. Yaz tatili devam ederken, velilerin ilkokul 1. Sınıf kayıt tarihlerine ilişkin aramaları da arttı. 2022-2023 eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala 1. sınıf kayıt tarihleri araştırılıyor. Peki, 1. sınıf kayıtları ne zaman bitiyor 2022, ilkokul 1.sınıf kayıtları nasıl yapılıyor?
28.07.2022 Eğitim
Okul kayıtları ne zaman başlıyor? 2023 ilkokul 1. sınıf MEB kayıt takvimi!
Okul kayıtları ne zaman başlıyor? 2023 ilkokul 1. sınıf MEB kayıt takvimi! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) takvimi belli oldu! 2022-2023 eğitim öğretim yılının eylül ayında başlayacak. Okullarda eğitim 12 Eylül 2022 tarihinde başlayacak. Yeni eğitim öğretim yılı takviminin belli olmasının ardından veliler de okul tüm düzeyler ve özellikle de 1. sınıf okul kayıtlarının ne zaman başlayacağını araştırıyor. Peki, Okul kayıtları ne zaman başlıyor? 1. sınıf kayıt tarihleri ne zaman? İşte 2023 ilkokul 1. sınıf MEB kayıt takvimi!
22.06.2022 Eğitim
YKS adaylarının eğitim bilgilerini güncelleme işlemleri başladı
YKS adaylarının eğitim bilgilerini güncelleme işlemleri başladı 2022-YKS değerlendirme işlemlerinde, adayların ortaöğretim seviyesindeki eğitim bilgileri kullanılmaktadır. 2022-YKS’ye başvuran adayların 21 - 28 Haziran 2022 tarihleri arasında Aday İşlemleri Sisteminde (AİS) bulunan https://ais.osym.gov.tr/ÖSS/2022/1/BasvuruEgitimGuncelle adresinden, değerlendirme ve yerleştirme işlemlerinde kullanılmasını istedikleri eğitim bilgilerini kontrol etmeleri ve bu eğitim bilgilerini seçerek 28 Haziran 2022 tarihi saat 16.00’ya kadar onaylamaları gerekmektedir.
21.06.2022 Eğitim
ÖSYM branş bazında KPSS sıralamalarını güncelledi
ÖSYM branş bazında KPSS sıralamalarını güncelledi ÖSYM’de 2020 KPSS lisans, önlisans ve ortaöğretim branş sıralamaları güncellendi. 2020 Kamu Personel Seçme Sınavına (2020-KPSS Lisans, Ön Lisans ve Ortaöğretim) katılan adayların sınav sonuçlarına göre branş bazında sıralamaları güncellenmiş olup ÖSYM Aday İşlemleri Sistemine yansıtılmıştır. Adaylar, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile güncellenmiş branş bazında sıralamalarını öğrenebilecek.
25.05.2022 Eğitim
2022 LGS ne zaman? LGS’ye kaç gün kaldı? LGS sınav giriş belgesi ne zaman yayınlanacak?
2022 LGS ne zaman? LGS’ye kaç gün kaldı? LGS sınav giriş belgesi ne zaman yayınlanacak? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından uygulanacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı için geri sayım sürüyor. Haziran ayında düzenlenen LGS için heyecanlı bekleyiş devam ederken milyonlarca öğrenci LGS sınava giriş belgesinin ne zaman yayınlanacağını merak ediyor. Peki, 2022 LGS ne zaman? LGS’ye kaç gün kaldı? LGS sınav giriş belgesi ne zaman yayınlanacak? LGS’de kaç soru var? LGS’ye kaç kişi giriyor? İşte detaylar…
15.05.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

E-Okul Sistemi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki e-okul sistemi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.