E-Nabız

E-Nabız

Son dakika e-Nabız haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan e-Nabız ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını e-Nabız haber sayfamızda bulabilirsiniz.

E-Nabız

haberleri sayfasında son dakika yaşanan e-nabız gelişmeleri de dahil olmak üzere 333 e-nabız haberi bulunmuştur. Tüm e-nabız haberleri aşağıda listelenmiştir.
Estetik ameliyatı olan kadın hayatını kaybetti! Soruşturma başlatıldı
Estetik ameliyatı olan kadın hayatını kaybetti! Soruşturma başlatıldı Kayseri'de burun, elmacık kemiği ve kulaklarından estetik ameliyatı olmak için hastaneye giden Ahu Gültekin, 9 saat süren ameliyatın ardından 5 gün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Olayda ihmal olduğunu iddia eden merhumun kardeşi Mustafa Gültekin, "Olayda ihmal olduğunu düşünüyorum. Normalde ameliyata profesör girmesi gerekiyor ama asistanı girmiş. Asistanının da kim olduğunu ve nerede olduğunu şu anda bulamıyoruz" dedi.
20.03.2024 Gündem
Tan Kodu Nedir, Ne İşe Yarar? E Nabız Tan Kodu Nasıl Alınır?
Tan Kodu Nedir, Ne İşe Yarar? E Nabız Tan Kodu Nasıl Alınır? Tan kodu, işlem doğrulama numarası demektir. Tan kodu aynı zamanda sağlık pasaportu olarak da ifade edilebilmektedir. İşlem doğrulama sistemi olarak E-Devlet üzerinden yapılması gereken işlemlerde kullanılan bir güvenlik sistemidir. Elektronik araştırmalarda sıklıkla karşılaşılan tan kodu araştırmalarında işlem doğrulama sistemi olduğu görülmektedir.
4.02.2024 Gündem
Beylikdüzü'nde yağ aldırma ameliyatı sonrası ölüm iddiası! Doktorların yanıtı şok etti
Beylikdüzü'nde yağ aldırma ameliyatı sonrası ölüm iddiası! Doktorların yanıtı şok etti Beylikdüzü'nde özel bir hastanede yağ aldırma ameliyatı sonrası hayatını kaybeden Gönül Özkul'un (49) ailesi ihmal iddiasında bulundu.
22.11.2023 Gündem
Bakan Koca'dan SMA tarama açıklaması
Bakan Koca'dan SMA tarama açıklaması Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, evlilik öncesi SMA taraması uygulamasından 2 yılda 1 milyon 834 kişinin yararlandığını açıkladı. 
16.09.2023 Sağlık
Acillik eden gizli tehlike! Ağzına kadar dolu ilaç torbaları
Acillik eden gizli tehlike! Ağzına kadar dolu ilaç torbaları Tansiyon düşürücüler, kolesterol hapları, ağrı kesiciler, kan sulandırıcılar… Acil Tıp Uzmanı Doç. Dr. Vahide Aslıhan Durak, yaşlılarda çok sayıda ilaç kullanımı nedeniyle aşırı düşük tansiyon, kanama, hatta bilinç kaybı ile acil başvurularının sık yaşandığını söyledi. Doç. Dr. Durak, sarı kantaron ve gingko biloba gibi takviyelerin de tehlikeyi katladığını kaydederek bazen ölümcül bile olabilen bu tehlikeyi önlemenin yolunun ise literatüre de giren "İlaç torbanı bana göster" ilkesinden geçtiğini vurguladı. Doç. Dr. Durak, "Eczanelerin verdiği ilaç çantalarını çok sever bu hasta grubumuz. İçinde bir dolu ilaç ve şeker ölçüm çubuklarıyla günlere giderler hatta. Bu hastalarımızın 6 ayda bir, onları düzenli takip eden aile hekimlerine bu torbalarını açıp göstermeleri gerekiyor" dedi.
11.06.2023 Sağlık
Sürünerek girip enkazın altındaki ineğini besliyor
Sürünerek girip enkazın altındaki ineğini besliyor Adıyaman’da ineği enkaz altında sıkışan ve çıkamayan kadın, sürünerek girdiği enkazın altındaki ineğini besliyor.
16.02.2023 Gündem
e-Nabız'da yeni özellik: 'Fotoğrafla arama' ekranı açıldı
e-Nabız'da yeni özellik: 'Fotoğrafla arama' ekranı açıldı Depremde yaralanan yakınlarının hangi hastanede tedavi gördüğünü bulamayan vatandaşlar için e-Nabız'da 'fotoğrafla arama' ekranı açıldı.
16.02.2023 Gündem
Deprem bölgesinde tüm icra takipleri durduruldu
Deprem bölgesinde tüm icra takipleri durduruldu Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremler sonrası alına bölgesel OHAL kararıyla ekonominin işlemesiyle amacıyla şirketler koruma altında alındı. OHAL kapsamında tüm icra takipleri durdurulurken 6 Şubat-6 Nisan 2023 tarihleri arasında icradan yapılacak satışlar da gerçekleşmeyecek.
15.02.2023 Gündem
İstanbul'a getirilen yaralılar ile ilgili açıklama
İstanbul'a getirilen yaralılar ile ilgili açıklama İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen iki yıkıcı depremin ardından, İstanbul'a getirilen yüzlerce yaralı ve yakınları için yapılan planlamaları anlattı. Valilikle koordineli şekilde, yaralıların sadece tıbbi tedavilerinin değil, giyimden sosyal desteğe ve barınma ihtiyaçlarına kadar tüm ihtiyaçlarının karşılanacağını söyledi. İstanbul'a getirilen yaralıların tedavi sonrası otellerde ve uygun tesislerde ağırlanacaklarını da duyurdu.
9.02.2023 Gündem
Grip aşısı sorgulama ekranı ve Sağlık Bakanlığı randevu alma! E-nabız TC kimlik NO ile grip aşısı sorulama nasıl yapılır, randevusu nasıl alınır, grip aşısı kimlere yapılacak?
Grip aşısı sorgulama ekranı ve Sağlık Bakanlığı randevu alma! E-nabız TC kimlik NO ile grip aşısı sorulama nasıl yapılır, randevusu nasıl alınır, grip aşısı kimlere yapılacak? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca grip aşısı için randevu sisteminin açıldığını duyurdu. Riskli gruplara ücretsiz olarak mevsimsel grip için uygulanan grip aşısı hakkında Bakan Koca, daha önce yaptığı açıklamada da "Mevsimsel grip sebebiyle yapılacak olan grip aşıları ülkemize ulaştı ve aşı dağıtımına başlandı. Bu konuda da hazırlığımız tam. Yeterli miktarda grip aşımız mevcut." sözlerini kullanmıştı. Peki, E-nabız TC kimlik NO ile girip aşısı sorgulama nasıl yapılır, randevu nasıl ve nereden alınır? İşte Grip aşısı sorgulama ve randevu alma…
28.09.2022 Sağlık
Bakan Koca duyurdu: 65 yaş üstü için grip aşıları tanımlandı
Bakan Koca duyurdu: 65 yaş üstü için grip aşıları tanımlandı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 65 yaş üstü ve yüksek riskli kronik hastalığı olan için grip aşısının tanımlandığını duyurdu.
27.09.2022 Gündem
SGK duyurdu: 263 TL banka hesaplarına yatırılıyor! Online başvuru yapılıyor
SGK duyurdu: 263 TL banka hesaplarına yatırılıyor! Online başvuru yapılıyor SGK son dakika açıkladı. Paralar banka hesaplarına yatırılıyor. İnternet üzerinden başvuru yapılıyor. Adana Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Bilal Canbolat, 1 Temmuzda yapılan değişikle yetişkin ve çocuk hasta alt bezi ücretlerinin bizzat hasta ya da hasta yakınının hesabına yatırıldığını belirterek, Eski sistem hakkında bazı yakınmalar vardı. Bazı reçetelerin eksik karşılandığı ya da sahte rapor kullanıldığı iddia ediliyordu. Kurumun yaptığı değişiklikle bu iddialar ortadan kalktı dedi.
30.08.2022 Ekonomi
DJ Gezgin kimdir, Müge Anlı DJ Gezgin hangi radyoda? DJ Gezgin cinayeti! Mehmet Karahan nasıl öldü?
DJ Gezgin kimdir, Müge Anlı DJ Gezgin hangi radyoda? DJ Gezgin cinayeti! Mehmet Karahan nasıl öldü? DJ Gezgin kimdir, hangi radyoda, nasıl öldü? Müge Anlı DJ Gezgin cinayeti işleniyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Dj Gezgin olarak tanınan Radyocu Mehmet Karahan'ın ölümü yeniden gündeme alınınca ekran başında programı izleyenler DJ gezgin nasıl ve neden öldü? Müge Anlı DJ Gezgin cinayeti…
29.08.2022 Gündem
Aile Diş Hekimliği uygulaması ne zaman başlıyor? Aile Diş Hekimliği hangi illerde başlıyor?
Aile Diş Hekimliği uygulaması ne zaman başlıyor? Aile Diş Hekimliği hangi illerde başlıyor? Sağlık Bakanlığı duyurdu! Aile Diş Hekimliği uygulaması başlıyor. Koruyucu ağız ve diş sağlığı hizmetleri genişletiliyor. Aile diş hekimliği uygulaması pilot illerde başlatılıyor. Peki, Aile Diş Hekimliği uygulaması ne zaman başlıyor? Aile Diş Hekimliği hangi illerde başlıyor? İşte Aile Diş Hekimliği uygulaması ile ilgili detaylar…
17.08.2022 Sağlık
Hatırlatma dozu dönemi başladı! Kimler aşı olmalı? Tek tek açıklandı: BioNTech, SinoVac...
Hatırlatma dozu dönemi başladı! Kimler aşı olmalı? Tek tek açıklandı: BioNTech, SinoVac... Son haftalarda dünyada olduğu gibi Türkiye’de de Kovid-19 vaka sayısı artışa geçti. Salgında 2.5 yıl geride kaldı ancak virüs tehdidi halen devam ediyor. Türkiye'de pazar gününden itibaren BioNTech aşısı yaptırmış ve üzerinden 6 ay geçmiş kişilere hatırlatma dozu tanımlandı. Mevcut aşıların yeni varyantlara karşı etkili olup olmadığı da merak edilen konular arasında. Peki hatırlatma dozunu kimler olmalı? İşte detaylar...
13.07.2022 Gündem
Ankara Şehir Hastanesi’nde hatırlatma dozu yoğunluğu
Ankara Şehir Hastanesi’nde hatırlatma dozu yoğunluğu Sağlık bakanlığı tarafından koronavirüs aşılarına yeni hatırlatma dozu randevularının tanımlanmasının ardından Ankara Şehir Hastanesi’nde hatırlatma dozu aşıları için bir yoğunluk oluştu.
12.07.2022 Sağlık
Hatırlatma dozu randevusu nasıl alınır? Hatırlatma dozu kaç ay sonra yapılmalı, ne zaman vurulur, antikor üretip ne kadar sürede korumaya başlar?
Hatırlatma dozu randevusu nasıl alınır? Hatırlatma dozu kaç ay sonra yapılmalı, ne zaman vurulur, antikor üretip ne kadar sürede korumaya başlar? Hatırlatma dozu ne zaman yapılır, hatırlatma dozu aşı randevusu nasıl alınır? Yeni hatırlatma dozu randevuları e-Nabız sistemi üzerinden tanımlandı. Sağlık Bakanlığı yaptığı açıklamada Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden 10 Temmuz’dan itibaren randevuların alınarak Kovid-19'a karşı hatırlatma dozlarının yaptırabileceğini duyurdu. Peki, hatırlatma dozu ne zaman vurulur, doz ne zaman antikor üretir, dozun koruyuculuğu ne zaman başlar, hatırlatma dozu ne zaman korur?
11.07.2022 Sağlık
Sağlık Bakanlığı duyurdu! Hatırlatma dozu randevusu açıldı! e- Nabız ve MHRS aşı randevusu nasıl alınır?
Sağlık Bakanlığı duyurdu! Hatırlatma dozu randevusu açıldı! e- Nabız ve MHRS aşı randevusu nasıl alınır? Sağlık Bakanlığı duyurdu! Hatırlatma dozu randevusu açıldı! Son yaptırdığı aşının üzerinden 6 ay geçenler için aşı randevusu randevu e-nabız sistemine tanımlandı. Peki, Covid aşı randevusu nasıl alınır? e-Nabız ve MHRS aşı randevusu nasıl alınır? İşte Aşı randevusu alma ekranı!
10.07.2022 Sağlık
YKS ile ilgili son dakika gelişmesi! Öğrenci milyonları kapsıyor! İlk kez olacak
YKS ile ilgili son dakika gelişmesi! Öğrenci milyonları kapsıyor! İlk kez olacak YKS ile ilgili son dakika gelişmesi. Öğrenci milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Milyonlarca gencin kaderini belirleyen YKS, yarın ve pazar günü yapılacak. 2 yıl aradan sonra ilk kez maskesiz girilecek olan YKS’deki bir diğer ilk de baraj puanının kaldırılması. İşte YKS ile ilgili milyonların merak ettiği detaylar...
17.06.2022 Eğitim
Kan grubu kartı nasıl alınır? Kan grubu kartı nereden alınabilir?
Kan grubu kartı nasıl alınır? Kan grubu kartı nereden alınabilir? Kişinin kan grubunun ne olduğunu bilmesi konusunda bir kurum tarafından kişiye verilen resmi ve aynı zamanda bilgi içerikli karta kan grubu kartı denilmektedir. Bu kart üzerinde kişinin adres bilgileri ve kimlik bilgileri ile birlikte kan grubu bilgileri de yer almaktadır. Ehliyet, pasaport, iş başvuruları gibi yerlerde kan grubu kartı istenilmektedir. Peki, Kan grubu kartı nasıl alınır? Kan grubu nasıl öğrenilir? Kan grubu kartı nereden alınabilir? İşte kan grubu belgesi almak için yapmanız gerekenler…
22.05.2022 Sağlık
Askerlik yeri öğrenme! Mayıs celbi askerlik yerleri ne zaman belli olacak 2022, mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak?
Askerlik yeri öğrenme! Mayıs celbi askerlik yerleri ne zaman belli olacak 2022, mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? Mayıs celp dönemi askerlik yerleri ne zaman açıklanır, mayıs askerlik yerleri belli oldu mu? Askerlik görevini yerine getirmek isteyen gençler, Mayıs 2022 celp dönemi sevk tarihlerini sorgulamaya başladı. Adaylar, askerlik durum belgesi sorgulama ile hangi tarihte askere gidileceğini öğrenebilecek. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yayınlanan takvime göre yedek subay, yedek astsubay ve erlerin ne zaman silahaltına alınacağı belli oldu. Peki, Mayıs 2022 askerlik yerleri açıklandı mı? Mayıs celbi askerlik yerleri ne zaman belli olacak?
18.04.2022 Gündem
ÖSYM duyurdu! Sınavlarda HES kodu istenecek mi? Covid 19 pozitif olan adaylar ne yapacak?
ÖSYM duyurdu! Sınavlarda HES kodu istenecek mi? Covid 19 pozitif olan adaylar ne yapacak? ÖSYM duyurdu! Sağlık Bakanlığı tarafından geçtiğimiz hafta HES kodu uygulaması son verilmişti. İçişleri Bakanlığı'nın Genelgesi ile de HES kodu zorunluluğunun kaldırıldığı belirtilmişti. ÖSYM tarafından sınav başvurularında HES kodu zorunluğu ile ilgili süreç tamamlandı. ÖSYM, bundan sonra uygulanacak sınavlarda Covid 19 pozitif olan adaylarla ilgili önemli bir karar aldı. Peki, Sınavlarda HES kodu istenecek mi? Covid 19 pozitif olan adaylar ne yapacak? Kovid olanlar sınava nasıl girecek? İşte ÖSYM'nin açıklaması...
9.03.2022 Eğitim
Sağlık Bakanlığı duyurmuştu! Uygulama ilk kez Tunceli'de başladı
Sağlık Bakanlığı duyurmuştu! Uygulama ilk kez Tunceli'de başladı Sağlık Bakanlığı'nın eve ya da yatağa bağımlı hastalara yerinde sağlık raporu düzenlenmesi projesi ilk kez Tunceli’de hayata geçti. Sağlık Grup Başkanı Uzm. Dr. Hakkı Aktaş, “Projeyle evde sağlık hizmetlerine kayıtlı yatağa ya da eve bağımlı hastalarımız evde sağlık ekiplerimizle doktor e-nabız uygulamasıyla görüntülü muayene randevusu oluşturularak sağlık kuruluşlarımıza başvurmadan muayene işlemleri gerçekleştiriliyor, sağlık kurulunda raporları hazırlanıyor” dedi.
24.02.2022 Gündem
Turkovac aşısı randevu alma! Turkovac randevu açıldı mı, Turkovac aşısı hangi hastanelerde yapılıyor?
Turkovac aşısı randevu alma! Turkovac randevu açıldı mı, Turkovac aşısı hangi hastanelerde yapılıyor? Turkovac randevu açıldı mı, Turkovac aşı randevusu nasıl alınır? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yerli Kovid-19 aşısı TURKOVAC'ın artık şehir hastaneleri ile eğitim ve araştırma hastaneleri başta olmak üzere 81 ilde uygulanmaya başlandığını bildirdi. Alo 182 sisteminden randevu oluşturulabildiği gibi MHRS ve e nabız üzerinden de randevu alınabilecek. İşte Turkovac aşısı randevu alma…
8.02.2022 Sağlık
Aşılamada sıcak gelişme! Pazartesi gününden itibaren başlıyor, liste değişti: İstanbul, Ankara...
Aşılamada sıcak gelişme! Pazartesi gününden itibaren başlıyor, liste değişti: İstanbul, Ankara... Aşılamada son dakika gelişmesi. Türkiye'de aşılama süreci tüm hızıyla sürerken yerli aşı olan Turkovac için yeni bir haber geldi. TURKOVAC, 7 Şubat tarihinden itibaren Başkent'te Ankara Şehir Hastanesine ek olarak 4 hastanede daha uygulanmaya başlıyor. İşte haberin detayları...
6.02.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

E-Nabız ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki e-nabız haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.