Duyurdu

Duyurdu

Son dakika duyurdu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan duyurdu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını duyurdu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Duyurdu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan duyurdu gelişmeleri de dahil olmak üzere 41.249 duyurdu haberi bulunmuştur. Tüm duyurdu haberleri aşağıda listelenmiştir.
8 ilde dev operasyon! Odacılar suç örgütü çökertildi
8 ilde dev operasyon! Odacılar suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Batman merkezli 8 ilde düzenlenen Mahzen-30 Operasyonu'nda elebaşılığını Doğan Güney’in yaptığı 'Odacılar' Organize Suç Örgütü'nün çökertildiğini duyurdu.
20.04.2024 Gündem
Bakan Yumaklı duyurdu: 694 milyon 461 bin TL'yi hesaplara aktarıyoruz
Bakan Yumaklı duyurdu: 694 milyon 461 bin TL'yi hesaplara aktarıyoruz Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "694 milyon 461 bin TL tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz" dedi.
19.04.2024 Ekonomi
Fransa'yı ayağa kaldıran olay! İran'ın Paris Konsolosluğu'na patlayıcı ile girdi
Fransa'yı ayağa kaldıran olay! İran'ın Paris Konsolosluğu'na patlayıcı ile girdi İran'ın Paris Konsolosluğuna patlayıcı madde ile giren ve kendini havaya uçuracağını söyleyen bir şahıs polis tarafından yakalandı.
19.04.2024 Dünya
Türkiye'den İsrail-İran gerilimiyle ilgili açıklama
Türkiye'den İsrail-İran gerilimiyle ilgili açıklama Dışişleri Bakanlığı İsrail’in Şam’daki İran Büyükelçiliği’ne yaptığı uluslararası hukuka aykırı saldırıyla başlayan gerilimin, son gelişmelerin ardından kalıcı bir çatışmaya dönüşme riskinin bulunduğunu duyurdu.
19.04.2024 Gündem
İzmir'de 4.5 büyüklüğünde deprem
İzmir'de 4.5 büyüklüğünde deprem AFAD, Ege Denizi'nde, İzmir açıklarında 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.
19.04.2024 Vatan TV
İzmir'de 4.5 büyüklüğünde deprem
İzmir'de 4.5 büyüklüğünde deprem AFAD, Ege Denizi'nde, İzmir açıklarında 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.
19.04.2024 Gündem
SGK duyurdu: Şubat dönemi prim borcu ödeme tarihi uzatıldı
SGK duyurdu: Şubat dönemi prim borcu ödeme tarihi uzatıldı Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), 2024 yılı şubat dönemi SGK prim borçlarının KDV iadeleri ile 26 Nisan 2024 tarihine kadar ödenebileceğini açıkladı.
18.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu ziyaret dönüm noktası olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu ziyaret dönüm noktası olacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tanzanya Birleşik Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan ile görüşmesinin ardından ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 'Bu ziyaret iki ülke arasında bir dönüm noktası' ifadelerini kullanan Erdoğan Tanzanya ile ticaret hedefini duyurdu.
18.04.2024 Gündem
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem!
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem! Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı, çevre illerde de hissedildi. İçişleri Bakanı Yerlikaya, "Saha taraması ile ilgili bütün yerleşim yerleri taranıyor. Yapılan her ihbar ile ilgili yerlere ulaşılıyor. Şu an için bir can kaybı ve yaralanma yok. 2 katlı daha önce kullanılmadığı ifade edilen bir ev yıkıldı" ifadelerini kullandı.
18.04.2024 Gündem
Gök gürültülü sağanak yağış geliyor! Meteoroloji, AKOM İstanbul için saat vererek uyardı
Gök gürültülü sağanak yağış geliyor! Meteoroloji, AKOM İstanbul için saat vererek uyardı Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava tahmin raporunu yayınladı. Çok sayıda il için sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış açıklaması yapan MGM İstanbul için saat vererek uyarılarda bulundu. Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentte o tarihe kadar kuvvetli sağanak geçişlerinin etkili olabileceğini duyurdu. İşte hava durumunun detayları...
18.04.2024 Gündem
SGK resmen duyurdu! Emeklilik bekleyenlere güzel haber, artık e-Devlet'ten yapılacak
SGK resmen duyurdu! Emeklilik bekleyenlere güzel haber, artık e-Devlet'ten yapılacak Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan yeni bir açıklama yapıldı. SGK tarafından yapılan açıklama emekli olmak isteyenleri yakından ilgilendiriyor. Artık e-Devlet sistemi üzerinden yapılabilecek. Konu ile ilgili detaylar açıkladı.
18.04.2024 Ekonomi
Zeynep Bastık ameliyat olacak! Payaşımında estetik iddiaların da önünü kesti
Zeynep Bastık ameliyat olacak! Payaşımında estetik iddiaların da önünü kesti Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda ameliyat olacağını duyurdu. Ünlü isim, "Ciddi bir deviasyonum varmış" diyerek sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
18.04.2024 Magazin
Tokat'ta 4.7 büyüklüğünde deprem! Açıklamalar art arda geldi
Tokat'ta 4.7 büyüklüğünde deprem! Açıklamalar art arda geldi Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem; Samsun, Sivas ve Yozgat gibi çevre illerden de hissedildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve AFAD, olumsuz bir durumun olmadığını açıkladı. Saat 02.35'te 4.1 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.
18.04.2024 Gündem
Düzensiz göçmenlere "Kalkan-20" operasyonu: 2 bin 101 kişi yakalandı
Düzensiz göçmenlere "Kalkan-20" operasyonu: 2 bin 101 kişi yakalandı Göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçmenlere yönelik, Mobil Göç Noktası araçlarıyla gerçekleştirilen “Kalkan-20" denetimlerinde 2 bin 101 düzensiz göçmen yakalandı.
17.04.2024 Gündem
Erdal Alkış kimdir, nereli, ne iş yapıyor? TFF Başkan Adayı hangi takımı tutuyor?
Erdal Alkış kimdir, nereli, ne iş yapıyor? TFF Başkan Adayı hangi takımı tutuyor? İş insanı Erdal Alkış, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı'na adaylığını açıkladı. Alkış, yaptığı yazılı açıklamada, "Türk futbolunun içinde bulunduğu kaotik atmosferden çıkma zamanı gelmiştir." ifadesini kullandı. Peki, TFF Başkan Adayı Erdal Alkış kimdir, nereli, ne iş yapıyor, hangi takımlı?
17.04.2024 Gündem
Vefa Küçük, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkan adaylığından çekildi
Vefa Küçük, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkan adaylığından çekildi Dün Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na aday olduğunu açıklayan Vefa Küçük son kararını verdi. Vefa Küçük adaylıktan çekildi.
17.04.2024 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünyada yankı buldu! Dikkat çeken analiz: Dengeleyici bir rol oynuyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünyada yankı buldu! Dikkat çeken analiz: Dengeleyici bir rol oynuyor Dünya olası İsrail-İran savaşı için adeta alarma geçmiş durumda. Bölgedeki tansiyonun düşürülmesi için girişimler son sürat devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar geldi. Erdoğan'ın bölgedeki son durum ile ilgili yaptığı değerlendirmeler dünya basınında geniş yankı bulurken Yunan basınından dikkat çeken bir analiz geldi.
17.04.2024 Gündem
Faizsiz kredi fırsatı! Bankalar limitleri tek tek açıkladı: 25 bin TL anında hesaplarda
Faizsiz kredi fırsatı! Bankalar limitleri tek tek açıkladı: 25 bin TL anında hesaplarda İhtiyaç kredisi kullanmayı planlayanlara bankalardan iyi haber geldi. Sıfır faiz imkanı ile kredi kullanımı mümkün. Bankalar limitleri ve ödeme koşullarını müşterilerine duyurdu. İsteyenler internet üzerinden mobil bankacılık hizmetlerini kullanarak da başvurularını tamamlayabilecek. İşte faizsiz kredi fırsatı sunan bankalar ve ödeme koşulları...
17.04.2024 Ekonomi
Hibe kararı! Bakan Işıkhan duyurdu: 400 bin liraya yükselttik
Hibe kararı! Bakan Işıkhan duyurdu: 400 bin liraya yükselttik Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, engelli ve eski hükümlü vatandaşlara yönelik desteklerin artırıldığını söyledi.
17.04.2024 Ekonomi
Çalışanlara güzel haber: Haftada 3 gün tatil dönemi! İlk kez bir Türk şirket denedi, işte sonuçlar
Çalışanlara güzel haber: Haftada 3 gün tatil dönemi! İlk kez bir Türk şirket denedi, işte sonuçlar Uzun süredir '4 gün mesai, 3 gün tatil' sistemi gündemdeydi. Birçok Avrupa ülkesi bu sistemi 2015 yılından beri demeye başladı. Türkiye'de çalışanlar ise böyle bir sistemin uygulanabileceğini düşünmüyordu. Ancak ilk kez bir Türk şirketi haftada 4 gün mesai uygulamasına geçtiğini duyurdu. Şirketten yapılan açıklamada, "Haftalık izin uygulamasının, çalışan bağlılığı, verimlilik, motivasyon ve iş-yaşam dengesi alanlarını yüzde 85’in üzerinde desteklediği tespit edildi." ifadeleri kullanıldı. Peki 4 günlük çalışma sistemi yaygınlaşır mı? Hangi sektörlerde uygulanabilir? İşte çalışanların yakından takip ettiği konun detayları...
17.04.2024 Çalışma Hayatı
Survivor'da birleşme partisi: Acun Ilıcalı detayları verdi, haftanın eleme adayları belli oldu
Survivor'da birleşme partisi: Acun Ilıcalı detayları verdi, haftanın eleme adayları belli oldu Survivor All Star 2024 yarışmasında birleşme partisinin tarihi belli oldu. Sevilen yarışma programı Survivor'da finale doğru yaklaşılırken yarışmacı sayısı da giderek azalmaya başladı. Sınırsız yemekler ve eğlence dolu şarkı yarışmalarının düzenleneceği partide, yarışmacılar aylar sonra temiz kıyafetler giyerek özel bakımlarını yaptırabilecek. Acun Ilıcalı, Survivor All Star birleşme partisinin tarihini duyurdu. Peki, Survivor 4. ve son eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
17.04.2024 Magazin
Meteoroloji son dakika duyurdu! Sıcaklıklar beklenmedik şekilde düşecek, Nisan'da güneşe hasret kalacağız
Meteoroloji son dakika duyurdu! Sıcaklıklar beklenmedik şekilde düşecek, Nisan'da güneşe hasret kalacağız MGM ve Meteoroloji uzmanları art arda açıkladı. Hava sıcaklıkları birden düşecek. İstanbul, Ankara, İzmir dahil onlarca kent için alarm verildi. Yağmur ve fırtına bir arada geliyor. Gün ve saat açıklanarak vatandaşlar uyarıldı.
16.04.2024 Gündem
Yenilenebilir enerjide rekor üretim
Yenilenebilir enerjide rekor üretim Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, 12 Nisan'da Türkiye'nin günlük elektrik üretiminin yüzde 78,5'inin yenilenebilir enerji kaynaklarından sağlandığını duyurdu.
16.04.2024 Ekonomi
SGK'dan annelere 325 euro destek! Kaç çocuk olmalı, başvurular nasıl yapılır? Annelere 325 euro destek ödemesi ne zaman?
SGK'dan annelere 325 euro destek! Kaç çocuk olmalı, başvurular nasıl yapılır? Annelere 325 euro destek ödemesi ne zaman? SGK'dan annelere 325 euro destek ödemesi hakkında son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Sosyal Güvenlik Kurumu, aylık olarak anne ve bakıcıya 325 euro destek sağlayacağını duyurdu. Avrupa Birliği projesi 3 büyükşehirde uygulanmaya başlanacak. 325 euro annelere destek ödemesinin başvuru tarihi, şartları hakkında araştırmalar da devam ediyor.
16.04.2024 Ekonomi
Yenilenebilir enerjide rekor üretim
Yenilenebilir enerjide rekor üretim Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, 12 Nisan'da Türkiye'nin günlük elektrik üretiminin yüzde 78,5'inin yenilenebilir enerji kaynaklarından sağlandığını duyurdu.
16.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Duyurdu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki duyurdu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.