Yeliz Şar'dan annesine duygusal veda: Hayat bundan sonra nasıl gidecek bilmiyorum
Yeliz Şar'dan annesine duygusal veda: Hayat bundan sonra nasıl gidecek bilmiyorum Geçtiğimiz günlerde annesi Şehriban Şule Şar'ı geçirdiği kalp krizi sonucu kaybeden oyuncu Yeliz Şar sosyal medyadan annesine duygu dolu bir paylaşımla veda etti.
22.04.2023 Magazin
Adriana Lima'dan Pele'ye duygusal veda!  'Dünya onun karşısında eğilir'
Adriana Lima'dan Pele'ye duygusal veda! 'Dünya onun karşısında eğilir' Brezilya Milli Takımı ile 1958, 1962 ve 1970'te Dünya Kupası zaferi yaşayan, Pele olarak bilinen tam adıyla Edson Arantes do Nascimento, dün akşam saatlerinde hayata gözlerini yumdu. Kansere yenik düşen futbol efsanesi için art arda veda mesajları paylaşıldı. Dünyaca ünlü Brezilyalı model Adriana Lima da Pele için duygusal bir veda paylaşımı yaptı.
30.12.2022 Magazin
Masumlar Apartmanı final yaptı! Başrol oyuncularından duygusal veda...
Masumlar Apartmanı final yaptı! Başrol oyuncularından duygusal veda... TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı dün akşam final bölümüyle ekrana veda etti. Dizinin başrol oyuncuları Merve Dizdar, Ezgi Mola, Esra Ruşan ve Uğur Uzunel gibi isimlerden duygusal veda paylaşımları geldi.
25.05.2022 Magazin
Hande Erçel: Her gün daha da özlüyorum!
Hande Erçel: Her gün daha da özlüyorum! Hande Erçel'in annesi Aylin Erçel, geçtiğimiz yıl mücadele ettiği hastalığa yenilerek hayatını kaybetmişti.Ünlü oyuncu, annesinin birinci ölüm yıldönümünde duygusal bir yazı kaleme aldı...
10.01.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri