Gazete Vatan Logo
Magazin Adriana Lima'dan Pele'ye duygusal veda! 'Dünya onun karşısında eğilir'

Adriana Lima'dan Pele'ye duygusal veda! 'Dünya onun karşısında eğilir'

Brezilya Milli Takımı ile 1958, 1962 ve 1970'te Dünya Kupası zaferi yaşayan, Pele olarak bilinen tam adıyla Edson Arantes do Nascimento, dün akşam saatlerinde hayata gözlerini yumdu. Kansere yenik düşen futbol efsanesi için art arda veda mesajları paylaşıldı. Dünyaca ünlü Brezilyalı model Adriana Lima da Pele için duygusal bir veda paylaşımı yaptı.

Adriana Lima'dan Pele'ye duygusal veda!  'Dünya onun karşısında eğilir'

Yaklaşık bir yıldır kolon kanseri tedavisi gören, Brezilya ve dünya futbolunun gelmiş geçmiş en büyük futbolcularından olan Pele, 82 yaşında hayatını kaybetti. 29 Kasım'dan bu yana hastanede kemoterapi gören efsanenin vefatı sonrası başsağlığı mesajları paylaşıldı. Pele'ye veda eden bir isim de dünyaca ünlü manken Adriana Lima oldu.

"DÜNYA ONUN KARŞISINDA EĞİLİR"

Adriana Lima, Instagram hesabından Pele ile çekilen bir fotoğrafını yayınladı. 41 yaşındaki model, "Bazı adamlar aileden unvanla kral olarak doğar ama bazıları da var ki mütevazı doğsalar da sanatlarıyla, yetenekleriyle, dehasıyla kral olurlar. Dünya onun karşısında eğilir. Onu kral yapan yeteneğe, dünya hayranlık ve sevgi içinde eğilir" ifadelerini kullandı.

"KRAL PELE HÜKÜMDARLIĞINI BAŞARILARLA BİTİRİYOR"

Gönderisine kral tacı emojisi de ekleyen Adriana Lima, "Bugün tüm zamanların en büyük Brezilyalılarından biri aramızdan ayrıldı. Kral Pele hükümdarlığını zaferler ve başarılarla bitiriyor. Dünya tüm zamanların en iyi oyuncusu olan asrın sporcusunun yasını tutuyor" mesajını yazdı.

Haberin Devamı

,