Gazete Vatan Logo
Magazin Adriana Lima hamilelik kilolarıyla tartışma konusu oldu! Yeniden hamile mi?

Adriana Lima hamilelik kilolarıyla tartışma konusu oldu! Yeniden hamile mi?

Ünlü model Adriana Lima mesleği nedeniyle fiziksel görünümüne her zaman özen gösterdi. Daha önceki iki hamileliğinin ardından kısa sürede formuna kavuşan Lima da bu kez aynı durum tekrarlanmadı. Ünlü model kilolarıyla tartışma konusu oldu.

Adriana Lima hamilelik kilolarıyla tartışma konusu oldu! Yeniden hamile mi?

Brezilyalı model Adriana Lima geçtiğimiz ağustos ayına kadar kameralar karşısından ayrılmadı . Hem sevgilisi Andre Lemmers'ten bir bebek beklediğini açıkladığı ilk dönemlerde hem de karnı burnundayken kırmızı halıdan eksik olmadı.  

Sonra doğuma hazırlanmak için bir suskunluk dönemine girdi. Geçen eylül ayında da büyük haberi sosyal medyadan duyurdu. 28 Ağustos 2022'de, eski eşi Marko Jaric'ten dünyaya gelen kızlarına bir erkek kardeş doğurduğunu açıkladı. Adriana Lima, bebeğinin adını Cyan koyduklarını ekledi. Sonra da bebeğiyle ilgilenmek için evine ve özel hayatına kapandı.

TRİBÜNLERDE ORTAYA ÇIKTI

41 yaşındaki Adriana Lima, hiç beklenmedik bir yerde, Katar'da düzenlenen FIFA Dünya Kupası'nda ortaya çıktı. Ülkesi Brezilya'nın maçlarını da tribünlerden izledi. Kendi sosyal medya paylaşımlarına bakılırsa Adriana Lima'ya Katar'da sadece sevgilisi Andre Lemmers değil minik oğlu Cyan da eşlik ediyor. Adriana Lima, bir yandan maçları izlerken bir yandan da bölgede düzenlenen bazı sosyal sorumluluk projelerinde görev alıyor.

Haberin Devamı

HAMİLELİK KİLOLARI TARTIŞMA KONUSU OLDU

Top model Adriana Lima mesleği nedeniyle fiziksel görünümüne her zaman özen gösterdi. Daha önceki iki hamileliğinin ardındankısa sürede formuna kavuştu. Fakat bu kez aynı durum tekrarlanmadı. Katar'da objektiflere takıldığında anlaşıldı ki sadece üç ay önce anne olan Lima, milyonlarca hemcinsi gibi hamilelik kilolarından hemen kurtulamamıştı. İşte bu durum da onun sosyal medyadaki takipçilerini ikiye böldü. Bazı takipçileri Lima'nın neden hala eski formuna dönmediğini merak ettiklerini belirtip bu konuda eleştiri getirdi. Fakat başka birçok takipçisi de yeni anne olmuş bir kadının bu görüntüsünün normal olduğunu hatta kimsenin hamilelik kilolarından acele bir şekilde kurtulmak zorunda olmadığını savundu.

'TÜRK TAKİPÇİLERİ DE 'KAPIŞTI:

Lima'nın Türk takipçilerinden biri "Adriana'ya bunu yapan hayat bize neler yapmaz" diye yazarken ona başka Türk takipçileri de "Ne varmış halinde" ya da "Senin gözlerinde sorun var" diye yanıt verdi. Bir başkası da Lima'nın kilolarına eleştiri getiren kullanıcının "kalbinde bir sorun olduğunu" ileri sürdü. 

Haberin Devamı

 

YİNE Mİ HAMİLE?  

Adriana Lima'nın, diğer meslektaşlarının uyguladığı katı diyetleri uygulayıp, doğum sonrası kısa sürede kilo vermemesini olumlu bulanlar, bundan hoşlananlar çoktu. Bunlardan biri görüşünü " Ne mutlu ki, diğer modellerin uyguladığı katı diyetlere yüz vermiyor. Doğal bir vücudu var. Böyle görünmesi normal. Çünkü 40 yaşından sonra doğum yaptı" diye yazarak görüşünü bildirdi. Bu arada Lima'nın karın bölgesindeki şişkinlik kafaları da karıştırdı. Bazıları, bu görüntünün yeni doğum yapmış bir kadın için normal olduğunu savundu. Bazıları da "Acaba Lima, yine mi hamile?" sorusunu ortaya attı.   



SON OLARAK 75'İNCİ CANNES FİLM FESTİVALİ'NDE KIRMIZI HALIYA ÇIKMIŞTI 

Adriana Lima, Katar'a gelmeden önce son olarak bu yılın mayıs ayında düzenlenen 75'inci Cannes Film Festivali'nin konuğuydu. Karnı burnunda bir halde sevgilisi Andre Lemmers ile kırmızı halıya çıkan model, önemli galalardan eksik kalmadı. O festivalin ardından da suskunluğa gömüldü. Doğuma hazırlanan Lima, sonunda geçen eylül ayında ailelerini Cyan adı verilen erkek bebekle genişlettiklerini duyurdu. 

Haberin Devamı

MUTLU HABERİ BÖYLE PAYLAŞTI 


Adriana Lima, Cyan adını verdikleri bebeğin dünyaya gelişini bir Instagram paylaşımıyla duyurdu. Oğlunun bir gözünün fotoğrafını paylaşan Lima, bebeklerine isim olarak seçtikleri Cyan'ın; görünen ışık spektrumunda yeşil ile mavi arasında bir renk olduğunu yazdı. Cyan'ın aynı zamanda Maldivler ve Bora Bora adalarındaki denizin rengi olduğunu belirtip sonra da "Cyan şimdi bizim en sevdiğimiz renk. Oğlumuzun gözlerinin rengi. Dünyamıza hoş geldin Cyan Lime Lemmers" satırlarını ekledi. Lima oğlunun 29 Ağustos'ta dünyaya geldiğini belirtti. Ünlü modelin eski eşi Marco Jaric ile evliliğinden 12 yaşında Valentina ve 9 yaşında Sienna adında iki kızı bulunuyor.