Pele

Pele

Son dakika pele haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pele ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pele haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pele

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pele gelişmeleri de dahil olmak üzere 332 pele haberi bulunmuştur. Tüm pele haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yılın en iyi oyuncusu Lionel Messi
Yılın en iyi oyuncusu Lionel Messi 2023 Ballon d’Or (Altın Top) ödülünün sahibi Arjantinli yıldız Lionel Messi oldu. 36 yaşındaki futbolcu 2022 Dünya Kupası’nda elde ettiği şampiyonluğun ardından, bu ödüle kariyerinde 8. kez ulaştı. Manchester City ile sezonu 3 kupayla tamamlayan Erling Haaland, yılın en iyi forveti ödülüne layık görüldü.
30.10.2023 Futbol
Pele öldü mü, yaşıyor mu? Brezilyalı futbol efsanesi Pele hangi takımlarda oynadı?
Pele öldü mü, yaşıyor mu? Brezilyalı futbol efsanesi Pele hangi takımlarda oynadı? Pele öldü mü sorusunun yanıtı merak ediliyor. Brezilyalı futbol efsanesi Pele filmlere konu olan hayatıyla tüm futbolseverlerin ilgi odağı oldu. 3 kez dünya kupası alan tek oyuncu olan Pele, 1363 kere sahalara çıktı ve bu maçlarda toplam 1279 gol aratarak rekorlar kitabına adını yazdırdı. Peki Pele ne zaman öldü? Pele hangi takımlarda oynadı?
28.07.2023 Futbol
'FIFA The Best' ödüllerinde Ronaldo'ya 16 yıl sonra büyük şok
'FIFA The Best' ödüllerinde Ronaldo'ya 16 yıl sonra büyük şok Dünya futbolunun patronu FIFA'nın her yıl düzenlediği ödül töreni The Best, Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen organizasyonla gerçekleşti. Düzenlenen törende FIFA, yılın en iyilerini açıklarken Cristiano Ronaldo detayı dikkat çekti.
28.02.2023 Futbol
Yılmaz Vural'dan Cristiano Ronaldo itirafı! 'Uzaydan gelse gidilir'
Yılmaz Vural'dan Cristiano Ronaldo itirafı! 'Uzaydan gelse gidilir' Türk futbolunun en renkli simalarından biri olan teknik direktör Yılmaz Vural, Misli TV’ye özel açıklamalarda bulundu.
13.01.2023 TFF 1.Lig
Adriana Lima'dan Pele'ye duygusal veda!  'Dünya onun karşısında eğilir'
Adriana Lima'dan Pele'ye duygusal veda! 'Dünya onun karşısında eğilir' Brezilya Milli Takımı ile 1958, 1962 ve 1970'te Dünya Kupası zaferi yaşayan, Pele olarak bilinen tam adıyla Edson Arantes do Nascimento, dün akşam saatlerinde hayata gözlerini yumdu. Kansere yenik düşen futbol efsanesi için art arda veda mesajları paylaşıldı. Dünyaca ünlü Brezilyalı model Adriana Lima da Pele için duygusal bir veda paylaşımı yaptı.
30.12.2022 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Pele için taziye mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Pele için taziye mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dünya futbolu efsanesi Pele için sosyal medya hesabından taziyelerini yayınladı.
30.12.2022 Gündem
2022 yılında spor camiasında neler yaşandı? Efsane isimlere veda ve tarihi başarılar
2022 yılında spor camiasında neler yaşandı? Efsane isimlere veda ve tarihi başarılar 2022 yılı birbirinden renkli, coşkulu spor organizasyonlarına sahne oldu.
30.12.2022 Şampiy10
Pele, 82 yaşında hayatını kaybetti
Pele, 82 yaşında hayatını kaybetti Bir süredir kolon kanseri sebebiyle kemoterapi gören futbolun efsanesi Pele, 82 yaşında hayatını kaybetti.
29.12.2022 Futbol
Golden Foot (Altın Ayak) ödülü nedir, kimlere verilir? Şampiyonlar Yolu nerede? Fatih Terim'e Golden Foot (Altın Ayak) ödülü!
Golden Foot (Altın Ayak) ödülü nedir, kimlere verilir? Şampiyonlar Yolu nerede? Fatih Terim'e Golden Foot (Altın Ayak) ödülü! Dünya futbolunun efsanelerine layık görülen prestijli ödüller arasında olan Golden Foot (Altın Ayak) ödülleri sahiplerini buldu. Teknik direktör Fatih Terim, Monaco Prensliği tarafından düzenlenen Golden Foot (Altın Ayak) ödül töreninde efsaneler arasına girdi. Peki, Golden Foot (Altın Ayak) ödülü nedir, kimlere verilir? Şampiyonlar Yolu nerede? Fatih Terim’in ayak izin nerede yer alacak? Monaco neresi, Şampiyonlar Yolu nerede? Altın Ayak Efsaneler listesinde kimler var? İşte detaylar…
22.12.2022 Şampiy10
Pele kimdir, kaç yaşında? Pele’nin kaç golü var, hangi takımlarda oynadı? Pele’nin hastalığı ne?
Pele kimdir, kaç yaşında? Pele’nin kaç golü var, hangi takımlarda oynadı? Pele’nin hastalığı ne? "Siyah İnci", "Futbolun Kralı", "Kral Pele" lakaplarıyla tanınan Brezilyalı efsane futbolcu Pele’nin sağlık durumunun ağırlaştığı, kanserinin ilerlediği duyuruldu. Futbolun efsanesi Pele ile ilgili gelişmeler yakından takip edilirken futbol geçmişi ile ilgili detaylar da araştırılıyor. Peki, Pele kimdir, kaç yaşında? Pele’nin kaç golü var? Pele hangi takımlarda oynadı? Pele’nin hastalığı ne? İşte Pele’nin son hali ve hakkında merak edilenler…
22.12.2022 Şampiy10
2022 Dünya Kupası’nda Lionel Messi kırılmadık rekor bırakmadı!
2022 Dünya Kupası’nda Lionel Messi kırılmadık rekor bırakmadı! 2022 Dünya Kupası’na Suudi Arabistan yenilgisi ile başlayan Messili Arjantin, nefes kesen finalin ardından kupayı üçüncü kez evine götürdü. Muhteşem kariyerindeki tek eksik olan Dünya Kupası şampiyonluğunu Katar’da tamamlayan Lionel Messi, adını futbol efsaneleri arasına yazdırdı. Ünlü yıldız, dev turnuvada rekor üstüne rekor kırarken Pele, Maldini ve Matthaus gibi isimleri geride bıraktı.
19.12.2022 Futbol
Hırvatistan, yarı final biletini penaltılarda aldı
Hırvatistan, yarı final biletini penaltılarda aldı FIFA 2022 Dünya Kupası Çeyrek Final müsabakasında Hırvatistan, Brezilya’yı penaltılarda 4-2 mağlup ederek yarı finale yükseldi.
9.12.2022 Futbol
Brezilya, çeyrek final biletini 4 golle aldı
Brezilya, çeyrek final biletini 4 golle aldı Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası’nda Son 16 Turu’nda Brezilya, Güney Kore’yi 4-1 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı. Sambacılar, çeyrek finalde Hırvatistan’ın rakibi oldu.
5.12.2022 Futbol
2022 Dünya Kupası | Fransa: 3 Polonya: 1
2022 Dünya Kupası | Fransa: 3 Polonya: 1 2022 Dünya Kupası D Grubu'ndan (Avusturalya-Danimarka-Tunus) lider çıkan Fransa, Lewandowski, Milik ve Zielinski gibi yıldızları bulunan Polonya'yı 3-1 yendil ve rakibini beklemeye başladı.
4.12.2022 Futbol
Messi’nin Dünya Kupası gol sayısı kaç? İşte Lionel Messi'nin rekorları
Messi’nin Dünya Kupası gol sayısı kaç? İşte Lionel Messi'nin rekorları 2022 Dünya Kupası'nda heyecan devam ediyor. Katar’da düzenlenen büyük turnuvanın ilk maçları tamamlandı. Milyonlarca insanın ekrana kilitlendiği maçlar özel anlara da sahne oldu. 2022 Dünya Kupası’nın ilk haftasında en çok konuşulan karşılaşma Arjantin Suudi Arabistan maçı oldu. Messi’li Arjantin’i mağlup eden Suudi Arabistan turnuvanın en çok konuşulan takımı olurken Messi’nin bu maçta kırdığı rekor da tarihe geçti. Suudi Arabistan maçında Messi karşılaşmanın 10. Dakikasında attığı golle 4 farklı Dünya Kupası'nda gol atmayı başaran 5. futbolcu oldu. Peki, Messi’nin Dünya Kupası gol sayısı kaç? İşte futbol kariyeri boyunca Lionel Messi'nin kırdığı rekorları ve en çok konuşulan anları…
25.11.2022 Futbol
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
24.11.2022 İddaa
Ballon D'or canlı izle! Altın Top ödülü canlı nasıl yayınlanır, Ballon D'or canlı yayın linki var mı?
Ballon D'or canlı izle! Altın Top ödülü canlı nasıl yayınlanır, Ballon D'or canlı yayın linki var mı? Ballon d'Or ödül töreni bu akşam veriliyor. Avrupa Yılın Futbolcusu Ödülü olarak bilinen "Ballon d'Or" (Altın top), her yıl, bir önceki sezonda yerel ligler ve kıta kupalarında en başarılı performansı gösteren futbolcuya veriliyor. Peki, Ballon d'Or ödül töreni ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Ballon D'or canlı yayın ile izlenebilecek mi? Ballon D'or canlı izle seçeneği var mı?
17.10.2022 Şampiy10
Cristiano Ronaldo, profesyonel futbol tarihinin en golcü oyuncusu oldu
Cristiano Ronaldo, profesyonel futbol tarihinin en golcü oyuncusu oldu Manchester Unitedın Tottenhamı 3-2 mağlup ettiği karşılaşmada hat-trick yapmayı başaran ve kariyerinin 807nci golünü kaydeden Cristiano Ronaldo, profesyonel futbol tarihinin en çok gol atan ismi oldu.
12.03.2022 İngiltere
Galatasaray'da en beğendiği oyuncuyu açıkladı! Ne Morutan ne Cicaldau...
Galatasaray'da en beğendiği oyuncuyu açıkladı! Ne Morutan ne Cicaldau... Galatasaray'ın ve Barcelona'nın eski yıldızı Gheorghe Hagi sarı kırmızılı takımda en beğendiği futbolcuyu açıkladı.
9.03.2022 Galatasaray
Emre Belözoğlu rüzgarı! Fatih Terim gibi İtalya'ya...
Emre Belözoğlu rüzgarı! Fatih Terim gibi İtalya'ya... Başakşehir'in başında ligde 4 maçta 4 galibiyet alan Emre Belözoğlu'nun 'geleceğin hocası' yakıştırmaları alması dikkatlerden kaçmıyor.
14.11.2021 Başakşehir
'Hugo Sanchez, Pele ve Falcao...'
'Hugo Sanchez, Pele ve Falcao...' Rayo Vallecano Başkanı Raul Martin Presa yeni transfer Radamel Falcao hakkında "Bence Hugo Sanchez ve Pele ile birlikte futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi 3 santrforundan biri." ifadelerini kullandı.
11.09.2021 İspanya
Zeki Enveri'nin son saatlerinde neler yaşandı? Saat 10.57'de telefon çaldı ve...
Zeki Enveri'nin son saatlerinde neler yaşandı? Saat 10.57'de telefon çaldı ve... Kaçmaya çalışırken uçaktan düşen gençler, Afgan gençliğinin Taliban korkusunun sembolü oldu. O gençlerden biri de 17 yaşındaki milli futbolcu Zeki Enveri'ydi. Peki Zeki ne pahasına olursa olsun Afganistan'dan gitme kararını neden ve nasıl aldı? O dakikalarda neler yaşandı?
27.08.2021 Dünya
Efsane futbolcu Armando Maradona hayatını  kaybetti
Efsane futbolcu Armando Maradona hayatını kaybetti Arjantinli efsane futbolcu Diego Armando Maradona 60 yaşında hayatını kaybetti.
25.11.2020 Futbol
'Pele Mehmet' hayatını kaybetti
'Pele Mehmet' hayatını kaybetti Koronavirüs tedavisi gören tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin efsane başcazgırı olarak nitelendirilen İznikli 'Pele Mehmet' lakaplı Mehmet Tura (74), hayatını kaybetti.
28.10.2020 Yaşam
Emre Belözoğlu kimdir? Emre Belözoğlu futbolu bırakıyor mu? Emre Belözoğlu futbol kariyeri
Emre Belözoğlu kimdir? Emre Belözoğlu futbolu bırakıyor mu? Emre Belözoğlu futbol kariyeri Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Emre Belözoğlu bugün Rizespor karşısında son kez forma giyecek. Peki, Emre Belözoğlu futbolu bırakıyor mu? Emre Belözoğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli? Emre Belözoğlu futbol kariyeri hakkında merak edilenler...
25.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pele ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pele haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.